Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

goran 64 έγραψε:@Scientist, δηλαδή αν δεν έρθει τώρα τον χειμώνα φορ της προκοπής (μετά και την δήλωση του μέλους του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Γιώργου Σαββίδη ότι "δεν χρειάζεται να περιμένουμε"), είτε ελεύθερος είτε με αγορά 2-3 μυρίων (όπως λες, αν και δεν κρίνω το ποσόν αρκετό για κάτι super duper, αλλά ίσως βρεθεί ευκαιρία), δεν θα εμπιστεύεσαι πλέον περισσότερο τους Ίβιτς και Μίχελ και θα έχεις πλήρη εμπιστοσύνη στην διοίκηση μας? Υποθετικά πάντα...
Κοιταξε φίλε Γκοραν πως το σκέφτομαι. Χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο. Η διοήκηση με βάση τις μεταγραφές και τα ποσά που έχουν δωθεί ως τώρα 2-3 εκ. θέλω να πιστεύω οτι θα τα δώσει για φορ. Πέρα του οτι πρέπει αυτα τα λεφτά να υπάρχουν απο τις πωλήσεις στο ταμείο της ομάδας. Τώρα τα κριτήρια που έθεσα ήταν καθαρά εκτελεστικά...δηλαδή Μίχελ-Ιβιτς. Δεν μπορώ να πάω πιο πέρα δηλαδή αν βάζει λεφτά ή αν θέλει ο Ιβαν....
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΟΚ φίλε...Είσαι σαφέστατος και είναι απόλυτα σεβαστή η δήλωση σου...Σ ευχαριστώ... 8-)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σαν να παίρνει συνέντευξη από τον επιστήμονα ο Goran, ή είναι ιδέα μου;

;)

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

@Γκόραν. Οσο αφορά για το ποσό της μεταγραφής. Πιστευω οτι δεν πρέπει να περιμένουμε σουπερ-ντουπερ μεταγραφή άνω των 3 εκ σε τρανσφερ fees. Ο ιβαν ως τώρα δεν έχει δώσει ποτέ τετοιο ποσό. Κρίνοντας απο την άμυνα μπορώ να καταλάβω πάνω κάτω σε τι οικονομικά πλάισια κινούνται Μίχελ-Βιτς. Εγώ το βλέπω στα 2-3 εκ transfer fee βαριά βαριά. Αλλωστε η ομάδα χρειάζεται έναν επιθετικό αξίας 2-3 εκ ευρώ...να πιάσει την αξία των εξτρέμ σου δηλαδή. Ρεαλιστικά πράγματα. Και δεδομένου οτι αυτή την στιγμή παίζεις με αξία επιθετικών τραβώντας το απο τα μαλλιά 700,000 και 150,000 αντίστοιχα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

pilotos έγραψε:Σαν να παίρνει συνέντευξη από τον επιστήμονα ο Goran, ή είναι ιδέα μου;

;)

SM-G935F
Άντε να χαθείς βρε...ΑΡΔ με λέγατε πέρυσι που πρωτομπήκα στο forum αλλά...Ρώτα και τον kat5 να σε πει... :mrgreen:

@Scientist, σε κατανόησα πλήρως, όπως κι ότι δεν πρόκειται να συζητήσουμε το "δεν υπάρχει ταβάνι στο μπάτζετ" του Ιβάν... ;)
Πάντως τα 2-3 μύρια σε transfer-φις (πως το λένε, που σαι ρε simba :mrgreen: ) δεν νομίζω να μας καλύψουν σε σχέση μ αυτό που όντως χρειαζόμαστε στην θέση του φορ, εκτός κι αν βγάλει ο Μίχελ κάναν λαγό απ το καπέλο πάλι, στυλ Μάτος για παράδειγμα...Ίδωμεν λοιπόν... 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 30 Δεκ 2016, 18:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο Λάμπρου άνετα σηκώνει την Τούμπα στο πόδι, ειδικά σε φάσεις όπου βγαίνουμε στην κόντρα.
Από φέτος αν παίζει 20-30 λεπτά , θα κάνει πολλά παραπάνω από τον Τιάμ.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Scientist@PAOK έγραψε:@Γκόραν. Οσο αφορά για το ποσό της μεταγραφής. Πιστευω οτι δεν πρέπει να περιμένουμε σουπερ-ντουπερ μεταγραφή άνω των 3 εκ σε τρανσφερ fees. Ο ιβαν ως τώρα δεν έχει δώσει ποτέ τετοιο ποσό. Κρίνοντας απο την άμυνα μπορώ να καταλάβω πάνω κάτω σε τι οικονομικά πλάισια κινούνται Μίχελ-Βιτς. Εγώ το βλέπω στα 2-3 εκ transfer fee βαριά βαριά. Αλλωστε η ομάδα χρειάζεται έναν επιθετικό αξίας 2-3 εκ ευρώ...να πιάσει την αξία των εξτρέμ σου δηλαδή. Ρεαλιστικά πράγματα. Και δεδομένου οτι αυτή την στιγμή παίζεις με αξία επιθετικών τραβώντας το απο τα μαλλιά 700,000 και 150,000 αντίστοιχα.
Scientist, αν κάνουμε ένα weighted-mean όλων των δημόσιων απόψεων (βάζω προπονητή και επώνυμους που έχουν ερωτηθεί) για το τι επιθετικό χρειάζεται ο ΠΑΟΚ τότε καταλήγουμε στον Feynman του ποδοσφαίρου, και σε καλή ηλικία όπως στο αβαταρ σου. Και πρόσεξε δεν έβαλα τις απόψεις του φόρουμ, που φυσικά θα τους δίναμε ένα μικρούτσικο weight. Δηλαδή δεν μιλάμε για 2 με 3Μ αλλά για πολύ παραπάνω. Που αποκλείεται να βρουν και να τον φέρουν από το ωραίο πρωτάθλημά του στην Ελλάδα. Ασε που αυτοί που μπορούν να πεισθουν να έρθουν, γιατί να μην πάνε Κίνα; Τα 2 με 3Μ, είναι ψίχουλα για τους άμπαλους κινέζους.

Σοβαρά τώρα, μιλάμε για ρίσκο. Μόνο αυτό υπάρχει Ιανουάριο μήνα όταν κυνηγάς επιθετικό που εγγυημένα να σκοράρει. Δεν νομίζω ότι η ΠΑΕ θα περάσει τέστ σοβαρότητας και οργάνωσης εάν φέρει κάποιον που της βγεί. Ουτε το αντίθετο αν δεν της βγεί ο παίκτης. Η ΠΑΕ έκανε το σκάουτιν της, έκανε ό,τι μπορούσε, θα διαπραγματευθεί (εδω είναι τα δύσκολα) και ίσως φέρει την τεταρτη επιλογή αντί της πρώτης. Είναι ένα ρίσκο, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί επιτυχία στην επιλογή λόγω της ιδιαιτερότητας της περίπτωσης του ΠΑΟΚ: ελληνικό πρωτάθλημα, γήπεδα, προοπτικές κλπ.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

@scientist@ paok , goran 64

Εγω λεω τα 2-3 εκ +1-2 εκ παραπάνω να πανε σε box-to-box παιχταρα που θα κάνει την διαφορα στο κέντρο μας και θα ξεσηκώσει ενθουσιασμό στον κόσμο και ας μην πάρουμε επιθετικό (σε μια δύσκολη μεταγραφική περίοδο). Το καλοκαιρι που θα δώσεις τον Τσιμιροτ με κάποια εκ. κοντα στην ρήτρα του, παίρνεις τοτε τον παιχταρα επιθετικό για βασικό ( τότε βρίσκεις πιο πολλές ευκαιρίες)!
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Magpies4 έγραψε:
Scientist@PAOK έγραψε:@Γκόραν. Οσο αφορά για το ποσό της μεταγραφής. Πιστευω οτι δεν πρέπει να περιμένουμε σουπερ-ντουπερ μεταγραφή άνω των 3 εκ σε τρανσφερ fees. Ο ιβαν ως τώρα δεν έχει δώσει ποτέ τετοιο ποσό. Κρίνοντας απο την άμυνα μπορώ να καταλάβω πάνω κάτω σε τι οικονομικά πλάισια κινούνται Μίχελ-Βιτς. Εγώ το βλέπω στα 2-3 εκ transfer fee βαριά βαριά. Αλλωστε η ομάδα χρειάζεται έναν επιθετικό αξίας 2-3 εκ ευρώ...να πιάσει την αξία των εξτρέμ σου δηλαδή. Ρεαλιστικά πράγματα. Και δεδομένου οτι αυτή την στιγμή παίζεις με αξία επιθετικών τραβώντας το απο τα μαλλιά 700,000 και 150,000 αντίστοιχα.
Scientist, αν κάνουμε ένα weighted-mean όλων των δημόσιων απόψεων (βάζω προπονητή και επώνυμους που έχουν ερωτηθεί) για το τι επιθετικό χρειάζεται ο ΠΑΟΚ τότε καταλήγουμε στον Feynman του ποδοσφαίρου, και σε καλή ηλικία όπως στο αβαταρ σου. Και πρόσεξε δεν έβαλα τις απόψεις του φόρουμ, που φυσικά θα τους δίναμε ένα μικρούτσικο weight. Δηλαδή δεν μιλάμε για 2 με 3Μ αλλά για πολύ παραπάνω. Που αποκλείεται να βρουν και να τον φέρουν από το ωραίο πρωτάθλημά του στην Ελλάδα. Ασε που αυτοί που μπορούν να πεισθουν να έρθουν, γιατί να μην πάνε Κίνα; Τα 2 με 3Μ, είναι ψίχουλα για τους άμπαλους κινέζους.

Σοβαρά τώρα, μιλάμε για ρίσκο. Μόνο αυτό υπάρχει Ιανουάριο μήνα όταν κυνηγάς επιθετικό που εγγυημένα να σκοράρει. Δεν νομίζω ότι η ΠΑΕ θα περάσει τέστ σοβαρότητας και οργάνωσης εάν φέρει κάποιον που της βγεί. Ουτε το αντίθετο αν δεν της βγεί ο παίκτης. Η ΠΑΕ έκανε το σκάουτιν της, έκανε ό,τι μπορούσε, θα διαπραγματευθεί (εδω είναι τα δύσκολα) και ίσως φέρει την τεταρτη επιλογή αντί της πρώτης. Είναι ένα ρίσκο, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί επιτυχία στην επιλογή λόγω της ιδιαιτερότητας της περίπτωσης του ΠΑΟΚ: ελληνικό πρωτάθλημα, γήπεδα, προοπτικές κλπ.
Συμφωνώ με αυτά που λες, άλλωστε έστι έγινε και το καλοκαίρι και δεν ήρθε τελικά φορ. Είναι θέμα πολλών συγκυριών. Αλλα πρέπει επιτέλους να πάρουν το ΡΙΣΚΟ με όλα τα δεδομένα που παίζουν και να φέρουν επιθετικό με αγορά. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Λείπει το κερασάκι για να πιάσουμε επιτέλους σοβαρά στάνταρντ ομάδας. Εγώ αυτό που λέω είναι οτι θα κρίνω αν θα πάρουν το ρίσκο και ευθύνες. Και όχι αν βγει ή δεν βγει η μεταγραφή. Δεν παίρνει άλλη παραταση. Πρέπει να κάνουνε το βήμα. Δεν θέλω τον λαγό δηλαδή που συνδυάζει τα πάντα (αυτό ειναι θέμα τύχης). Στην λίστα τους υπάρχουν φορ των 2-3 εκ., ας επιλέξουν και να τον φέρουν, να συμπληρωθεί η ομάδα. Και έχωντας μια βάση, να ανεβαίνουμε σιγά σιγά. Φτάνει με τους λαικισμούς όπως ανάφερες πιο πάνω. Εκεί είναι το σημείο κρίσης μου.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αν ισχύουν τα ρεπορτάζ για μέσα Ιανουαρίου ανακοίνωση,τότε η μας έκλασε η πρώτη επιλογή που ίσως ήμασταν και κοντά ή ζήτησε παράταση για να απαντήσει.
Υπάρχει και άλλο ένα σενάριο, να βάλαμε στον πάγο τον "κλεισμενο" γιατί εμφανίστηκε κάποια πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Τι λέτε το εχω για αρδ; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Πες και για τις επομενες 48 κρισιμες ωρες και εισαι ετοιμος.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω δεν περιμενω σουπερ παιχταρα φορ γιατι ο κλαους ειναι ακομα εδω. Εννοω πως στανταρ θα παρθει κατι πιο "μετριο" για να μην ψυχοπλακωθει ο κλαους και τον χασουμε εντελως
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

omerta76 έγραψε:@scientist@ paok , goran 64

Εγω λεω τα 2-3 εκ +1-2 εκ παραπάνω να πανε σε box-to-box παιχταρα που θα κάνει την διαφορα στο κέντρο μας και θα ξεσηκώσει ενθουσιασμό στον κόσμο και ας μην πάρουμε επιθετικό (σε μια δύσκολη μεταγραφική περίοδο). Το καλοκαιρι που θα δώσεις τον Τσιμιροτ με κάποια εκ. κοντα στην ρήτρα του, παίρνεις τοτε τον παιχταρα επιθετικό για βασικό ( τότε βρίσκεις πιο πολλές ευκαιρίες)!
Στα μάτια μου η ομάδα δεν έχει επιθετικό στα στανταρ των άλλων θέσεων. Εχεις 3 στόχους Ευρωπη (να παίξεις όλες τις πιθανότητες σου), Κύπελο (εναν τελικό ας πούμε) και δεύτερη θέση (must). Πρέπει να ισορροπήσει το ρόστερ αρχικά σε όλες τις θέσεις, να κλειδώσει η ομάδα για να διεκδικίσει τους στόχους. Η χρονιά δεν έχει χαθεί. O Φορ λείπει πρωτίστως για μένα. Τα υπολοιπα τα ξαναβλέπουμε το καλοκαίρι. Οπου πρέπει πάλι να είαμστε στους προκριματικούς του ΤΣΟΥ-ΛΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΣΙΜΙΡΟΤ??????
Άβαταρ μέλους
goran 64

omerta76 έγραψε:@scientist@ paok , goran 64

Φίλε μου omerta, η προσωπική μου εκτίμηση είναι πως αν αρχίσει ο Μπίσεσβαρ να αποδίδει αυτά που μπορεί, όπως και ο Πέλκας επίσης, βοηθώντας δηλαδή λίγο έστω και στην άμυνα, τότε δεν έχουμε ανάγκη από 8άρι...Εκτός κι αν φύγει τώρα ο Τσίμιροτ, που και πάλι θεωρώ ότι Σάκχοφ και Χαρίσης (κατά περίπτωση και ο Πέλκας) μπορούν εν αλλάξ να καλύψουν την θέση, αρκεί η ομάδα να παίζει με ένα 8άρι και καθαρό 10άρι και την άμυνα ψηλά κι όχι με δύο 8άρια...

Φορ όμως χρειαζόμαστε οπωσδήποτε, όσο κι αν ανέβουν οι υπάρχοντες παίχτες μας, έναν περισσότερο τεχνίτη, γρήγορο και συμμετοχικό, μιας και βλέπω ότι ο Κλάους δεν μπορεί φέτος καν να συνέλθει απ την ραστώνη που έχει πέσει, ο Κουλούρης θεωρώ ότι "χάνεται κάπου στην μετάφραση", προσπαθώντας να δείξει το κάτι παραπάνω και τον Περέιρα δεν μπορώ να τον έχω σοβαρά στα υπ όψιν, λόγω του ότι διανύει το τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του, μιας και δεν έχει (μάλλον ούτε την διάθεση να) ανανεώσει και να μείνει στην ομάδα...

Χρειαζόμαστε επίσης περισσότερο έναν 3ο πλάγιο επιθετικό, μιας και ο Μυστακίδης δεν δείχνει να βολεύεται φέτος σ αυτήν την θέση, όπως πέρυσι σ αυτήν του πλάγιου μπακ χαφ στο 3-5-2, οπότε οφείλουμε να έχουμε ένα πολύ καλό back up των Γκάρυ και Τζάλμα...

Φορ και πλάγιος επιθετικός λοιπόν κατ εμέ είναι οι άμεσες ανάγκες μας και (επιμένω) ένας ακόμα γρήγορος και τεχνίτης στόπερ για αλλαγή του Κρέσπο, όποτε και για όποιους λόγους χρειαστεί στο εξής (κάρτες, τραυματισμός ή ντεφορμάρισμα έστω)...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 30 Δεκ 2016, 18:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μια χαρα ειμαστε με Λαζαρο, δεν θελω κανεναν αλλον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”