Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
yiannisPAOKitalia

Re: Sergio Conceicao

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας, συζήτησε με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο για να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

Μία θέση δηλαδή που έμεινε ουσιαστικά κενή μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Ζήση Βρύζα.

Φαίνεται πως ο Βρύζας ποντάρει στην εμπειρία του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου και τις σχέσεις που έχει ο τελευταίος με ανθρώπους στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς το όνομα και η καριέρα του είναι πασίγνωστη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Βέβαια ίσως τελικά να βρεθεί και κάποια άλλη λύση με ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν να είναι αυτό του Γιώργου Κωστίκου.

Πάντως είναι ένα ζήτημα που "καίει" τον ΠΑΟΚ καθώς τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή τον είχε τόσο καιρό ο Ζήσης Βρύζας και μάλιστα ήταν πολύ πετυχημένος.

http://www.sport24.gr/html/ent/515/ent.320515.asp
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Αν θα έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε Κωστίκο και Conceicao, θα διάλεγα και τους δυο. Ο Conceicao ας αναλάβει την ευρωπαϊκή αγορά, που έχει παίξει σε ιταλίες-πορτογαλλίες-βέλγια κλπ, και ο Κωστίκος ας αναλάβει το ελληνικό κομμάτι, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι σε 2-3 χρόνια θα πρέπει να έχουμε 6 έλληνες στην 11άδα. Αυτά όσον αφορά τις μεταγραφές.
Για τις υπόλοιπες αρμοδιότητες του τεχνικού διευθυντή, που δεν ξέρω ποιες και πόσες είναι, ας τα βρούνε μεταξύ τους. Κανένας από τους δυο -μόνος του- δεν μου "κάνει"..
συμφωνω απολυτα!σκεψου κωστικο να σου φαιρνει ταλενταρες απο την ελλαδα και τον σερτζιο αναγνωρισμενους παιχτες απο την ευρωπη....
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

thrix έγραψε:αδερφέ ο αντωνίου είναι ο κανένας και ο σέρτζιο είναι ο κοσεισάο αλλά ο αντωνίου θα έχει την τσέπη γεμάτη ζεστά λεφτά και αυτόματα αυτό τον κάνει κάποιον
συμφωνω..εδω ομως ερχεται η ικανοτητα-που βεβαια δεν ξερουμε αν εχει ο σερτζιο,ενω ξερουμε οτι δεν εχει ο αντωνιου- να αντισταθμισει αυτο το γεγονος.....οσο να ναι ενας παικτης μπορει να πειστει περισσοτερο απ τα λογια ενος τεχνικου διευθυντη και το κυρος που διαθετει παρα απο ξερα χρηματα..πχ ολοι αυτοι οι παικτες που ηρθαν στον ΠΑΟΚ τα 2 τελευταια χρονια,ειναι πολυ πιθανο να εβρισκαν αλλου περισσοτερα..μετρησε και η προσωπικη επαφη...
συμφωνω παντως οτι η παραμετρος που εβαλες ειναι αρκετα ισχυρη......
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

Sera4 έγραψε:
indian chief έγραψε:
Sera4 έγραψε:ρε παιδια δεν φτανει να ειναι μονο ποδοσφαιριστης ο αλλος για να γινει τεχν. διευθυντης θελει και ικανοτητα...βλεπε πχ αντωνιου στο βαζελο...πολυ δυσκολα ο σερτζιο τωρα να αναλαβει το ποστο η ομαδα τον χρειαζεται για το καλοκαιρι το συζηταμε...οπως και να εχει σιγουρα θα βοηθαει και ο ζησης σε αυτο τον τομεα...
ο αντωνιου δεν εχει ουτε ικανοτητες ουτε ονομα......αυτη ειναι η διαφορα....ο σερτζιο εχει σιγουρα το ονομα,ικανοτητες δεν ξερουμε ακομη...αλλα και ικανοτητες να μην εχει για σκεψου αυριο μεθαυριο να αναλαβει τεχνικος διευθυντης και να παει να χτυπησει την πορτα ενος μεγαλου ποδοσφαιριστη μαζι με τον αντωνιου....ο ενας θα πει ειμαι ο ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ και σου κανω προταση....ο αλλος τι θα πει??????ειμαι ο αντωνιου???????θα γελαν και οι πετρες.....
υ.γ μ' αυτα που λεω δεν εννοω οτι ο σερτζιο ειναι καταλληλος γ αυτη τη θεση..αυτο δεν το ξερουμε..απλα λεω και γω πως εχει μεγαλο πλεονεκτημα.....
δεν συγκρινω αντωνιου(ελεος) με σερτζιο απλα λεω πως οποιος παιζει μπαλα δε σημαινει οτι μπορει να γινει και τεχν. διευθυντης(επειδη αναφερθηκε και ο παμπλο γκαρσια)...και ο βρυζας δε συγκρινεται σαν αξια με σερτζιο αλλα ειχε την παιδεια και τις ικανοτητες και πιστεψε με ψαχνοταν πολυ πανω σε αυτο το θεμα δεν ξυπνησε μια μερα και ειπε θελω να γινω τεχν. διευθυντης...ο σερτζιο μπορει να γινει πολυ καλος τεχν. διευθυντης(αλλωστε ειναι γνωστος στο ευρωπαικο στερεωμα) δεν λεω αυτο ομως λεω οτι προς το παρον δεν υπαρχει περιπτωση να αφησει τη μπαλα για αυτο και οτι τη δεδομενη χρονικη στιγμη τον χρειαζομαστε σαν παιχτη...απο το καλοκαιρι και μετα θα γινει αν γινει κατι...
τωρα καταλαβα τι θες να πεις...απ αυτην την αποψη συμφωνω.... ;)
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Δεν νομίζω να θέλει να μείνει στην Ελλάδα...με 4 παιδιά θα θέλουν να γυρίσουν στην Πορτογαλία...
Μπορεί όμως να μας στέλνει Αντελίνους από εκεί.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Thanos4 έγραψε:
yiannisPAOKitalia έγραψε:Αν θα έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε Κωστίκο και Conceicao, θα διάλεγα και τους δυο. Ο Conceicao ας αναλάβει την ευρωπαϊκή αγορά, που έχει παίξει σε ιταλίες-πορτογαλλίες-βέλγια κλπ, και ο Κωστίκος ας αναλάβει το ελληνικό κομμάτι, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι σε 2-3 χρόνια θα πρέπει να έχουμε 6 έλληνες στην 11άδα. Αυτά όσον αφορά τις μεταγραφές.
Για τις υπόλοιπες αρμοδιότητες του τεχνικού διευθυντή, που δεν ξέρω ποιες και πόσες είναι, ας τα βρούνε μεταξύ τους. Κανένας από τους δυο -μόνος του- δεν μου "κάνει"..
συμφωνω απολυτα!σκεψου κωστικο να σου φαιρνει ταλενταρες απο την ελλαδα και τον σερτζιο αναγνωρισμενους παιχτες απο την ευρωπη....

Ναι σε όλα! Πολύ σωστά!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ειναι δυνατον ο αρχηγος της ομαδας να λειπει απο το μνημοσυνο???
Ειναι δυνατον να λειπουν και οι αλλοι αρχηγοι της ομαδας???
Κι ας πουμε οτι ο Χαλκιας εξαιρειται, ο Σερτζιο κι ο Παμπλο που ηταν???

:? :? :? :? :( :( :(
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Έλα μου ντε...?
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

εγω πιστευω οτι δεν πηγαν επειδη δεν ξερουν ακομα τι σημαινει για εμας...ο μαλεζας και ο αραμπατζης ειναι παοκτσακια,ο σναουτσνερ 3 χρονια στην ομαδα και αλλα ποσα στη γρια και ο σαντος πηγε σαν αρχηγος των αποδυτηριων
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Τι περιμένεις Πλάτωνα από επαγγελματίες. Μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να νιώσουν μέσα στην ψυχή τους αυτά που νιώθουμε εμείς για το γεγονός αυτό;
Όντως η απουσία τους πλήγωσε.....
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

http://www.exedrasports.gr/kiosk/KioskB ... f10%2f2009
Ξέρει κανείς τί εννοεί ο Κόλκας στο πρωτοσέλιδο της εξέδρας?
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

οτι πανε καλα και καταλαβαν το ρολο τους στην ομαδα συμφωνα με τις εντολες του προπονητη....αυτο εννοει ο κολκας
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Platon έγραψε:Ειναι δυνατον ο αρχηγος της ομαδας να λειπει απο το μνημοσυνο???
Πλάτωνα δεν ξέρω γιατί λείπανε, αλλά είμαι σίγουρος πως αν ήταν εκεί κάποιοι θα τους κατηγορούσαν για λαϊκισμό...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Thanos4 έγραψε:
Μαζί σας κι εγώ..
Θα είναι το καλύτερο γκρουπ σκάουτερ στην Ελλάδα και την Ευρώπη!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

kass4 έγραψε:
Platon έγραψε:Ειναι δυνατον ο αρχηγος της ομαδας να λειπει απο το μνημοσυνο???
Πλάτωνα δεν ξέρω γιατί λείπανε, αλλά είμαι σίγουρος πως αν ήταν εκεί κάποιοι θα τους κατηγορούσαν για λαϊκισμό...
Φίλε kass νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός.....
Οσο αφορά την τοποθέτηση του Σέρτζιο σαν τεχ. διευθυντή θα έλεγα ότι για να είσαι πετυχημένος το πιό βασικό στοιχείο που πρέπει να έχεις είναι να "κόβει" το μάτι σου....και αυτό δεν έχει και τόσο σχέση με το αν έχεις γνωριμίες ή αν ήσουν μεγάλος παίκτης.
Πάντως θεωρώ ότι δεν είναι και τόσο αναγκαία αυτήν τη στιγμή η τοποθέτηση τεχ. διευθυντή γιατί τον Ιανουάριο οι κινήσεις θα είναι λιγοστές(1-2) οπότε μέχρι το καλοκαίρι έχουμε καιρό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”