Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
-
Re: Sergio Conceicao
Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας, συζήτησε με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο για να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.
Μία θέση δηλαδή που έμεινε ουσιαστικά κενή μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Ζήση Βρύζα.
Φαίνεται πως ο Βρύζας ποντάρει στην εμπειρία του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου και τις σχέσεις που έχει ο τελευταίος με ανθρώπους στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς το όνομα και η καριέρα του είναι πασίγνωστη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Βέβαια ίσως τελικά να βρεθεί και κάποια άλλη λύση με ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν να είναι αυτό του Γιώργου Κωστίκου.
Πάντως είναι ένα ζήτημα που "καίει" τον ΠΑΟΚ καθώς τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή τον είχε τόσο καιρό ο Ζήσης Βρύζας και μάλιστα ήταν πολύ πετυχημένος.
http://www.sport24.gr/html/ent/515/ent.320515.asp
Μία θέση δηλαδή που έμεινε ουσιαστικά κενή μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Ζήση Βρύζα.
Φαίνεται πως ο Βρύζας ποντάρει στην εμπειρία του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου και τις σχέσεις που έχει ο τελευταίος με ανθρώπους στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς το όνομα και η καριέρα του είναι πασίγνωστη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Βέβαια ίσως τελικά να βρεθεί και κάποια άλλη λύση με ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν να είναι αυτό του Γιώργου Κωστίκου.
Πάντως είναι ένα ζήτημα που "καίει" τον ΠΑΟΚ καθώς τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή τον είχε τόσο καιρό ο Ζήσης Βρύζας και μάλιστα ήταν πολύ πετυχημένος.
http://www.sport24.gr/html/ent/515/ent.320515.asp
συμφωνω απολυτα!σκεψου κωστικο να σου φαιρνει ταλενταρες απο την ελλαδα και τον σερτζιο αναγνωρισμενους παιχτες απο την ευρωπη....yiannisPAOKitalia έγραψε:Αν θα έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε Κωστίκο και Conceicao, θα διάλεγα και τους δυο. Ο Conceicao ας αναλάβει την ευρωπαϊκή αγορά, που έχει παίξει σε ιταλίες-πορτογαλλίες-βέλγια κλπ, και ο Κωστίκος ας αναλάβει το ελληνικό κομμάτι, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι σε 2-3 χρόνια θα πρέπει να έχουμε 6 έλληνες στην 11άδα. Αυτά όσον αφορά τις μεταγραφές.
Για τις υπόλοιπες αρμοδιότητες του τεχνικού διευθυντή, που δεν ξέρω ποιες και πόσες είναι, ας τα βρούνε μεταξύ τους. Κανένας από τους δυο -μόνος του- δεν μου "κάνει"..
- indian chief
συμφωνω..εδω ομως ερχεται η ικανοτητα-που βεβαια δεν ξερουμε αν εχει ο σερτζιο,ενω ξερουμε οτι δεν εχει ο αντωνιου- να αντισταθμισει αυτο το γεγονος.....οσο να ναι ενας παικτης μπορει να πειστει περισσοτερο απ τα λογια ενος τεχνικου διευθυντη και το κυρος που διαθετει παρα απο ξερα χρηματα..πχ ολοι αυτοι οι παικτες που ηρθαν στον ΠΑΟΚ τα 2 τελευταια χρονια,ειναι πολυ πιθανο να εβρισκαν αλλου περισσοτερα..μετρησε και η προσωπικη επαφη...thrix έγραψε:αδερφέ ο αντωνίου είναι ο κανένας και ο σέρτζιο είναι ο κοσεισάο αλλά ο αντωνίου θα έχει την τσέπη γεμάτη ζεστά λεφτά και αυτόματα αυτό τον κάνει κάποιον
συμφωνω παντως οτι η παραμετρος που εβαλες ειναι αρκετα ισχυρη......
- indian chief
τωρα καταλαβα τι θες να πεις...απ αυτην την αποψη συμφωνω....Sera4 έγραψε:δεν συγκρινω αντωνιου(ελεος) με σερτζιο απλα λεω πως οποιος παιζει μπαλα δε σημαινει οτι μπορει να γινει και τεχν. διευθυντης(επειδη αναφερθηκε και ο παμπλο γκαρσια)...και ο βρυζας δε συγκρινεται σαν αξια με σερτζιο αλλα ειχε την παιδεια και τις ικανοτητες και πιστεψε με ψαχνοταν πολυ πανω σε αυτο το θεμα δεν ξυπνησε μια μερα και ειπε θελω να γινω τεχν. διευθυντης...ο σερτζιο μπορει να γινει πολυ καλος τεχν. διευθυντης(αλλωστε ειναι γνωστος στο ευρωπαικο στερεωμα) δεν λεω αυτο ομως λεω οτι προς το παρον δεν υπαρχει περιπτωση να αφησει τη μπαλα για αυτο και οτι τη δεδομενη χρονικη στιγμη τον χρειαζομαστε σαν παιχτη...απο το καλοκαιρι και μετα θα γινει αν γινει κατι...indian chief έγραψε:ο αντωνιου δεν εχει ουτε ικανοτητες ουτε ονομα......αυτη ειναι η διαφορα....ο σερτζιο εχει σιγουρα το ονομα,ικανοτητες δεν ξερουμε ακομη...αλλα και ικανοτητες να μην εχει για σκεψου αυριο μεθαυριο να αναλαβει τεχνικος διευθυντης και να παει να χτυπησει την πορτα ενος μεγαλου ποδοσφαιριστη μαζι με τον αντωνιου....ο ενας θα πει ειμαι ο ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ και σου κανω προταση....ο αλλος τι θα πει??????ειμαι ο αντωνιου???????θα γελαν και οι πετρες.....Sera4 έγραψε:ρε παιδια δεν φτανει να ειναι μονο ποδοσφαιριστης ο αλλος για να γινει τεχν. διευθυντης θελει και ικανοτητα...βλεπε πχ αντωνιου στο βαζελο...πολυ δυσκολα ο σερτζιο τωρα να αναλαβει το ποστο η ομαδα τον χρειαζεται για το καλοκαιρι το συζηταμε...οπως και να εχει σιγουρα θα βοηθαει και ο ζησης σε αυτο τον τομεα...
υ.γ μ' αυτα που λεω δεν εννοω οτι ο σερτζιο ειναι καταλληλος γ αυτη τη θεση..αυτο δεν το ξερουμε..απλα λεω και γω πως εχει μεγαλο πλεονεκτημα.....

Δεν νομίζω να θέλει να μείνει στην Ελλάδα...με 4 παιδιά θα θέλουν να γυρίσουν στην Πορτογαλία...
Μπορεί όμως να μας στέλνει Αντελίνους από εκεί.
Μπορεί όμως να μας στέλνει Αντελίνους από εκεί.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Thanos4 έγραψε:συμφωνω απολυτα!σκεψου κωστικο να σου φαιρνει ταλενταρες απο την ελλαδα και τον σερτζιο αναγνωρισμενους παιχτες απο την ευρωπη....yiannisPAOKitalia έγραψε:Αν θα έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε Κωστίκο και Conceicao, θα διάλεγα και τους δυο. Ο Conceicao ας αναλάβει την ευρωπαϊκή αγορά, που έχει παίξει σε ιταλίες-πορτογαλλίες-βέλγια κλπ, και ο Κωστίκος ας αναλάβει το ελληνικό κομμάτι, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι σε 2-3 χρόνια θα πρέπει να έχουμε 6 έλληνες στην 11άδα. Αυτά όσον αφορά τις μεταγραφές.
Για τις υπόλοιπες αρμοδιότητες του τεχνικού διευθυντή, που δεν ξέρω ποιες και πόσες είναι, ας τα βρούνε μεταξύ τους. Κανένας από τους δυο -μόνος του- δεν μου "κάνει"..
Ναι σε όλα! Πολύ σωστά!
Ειναι δυνατον ο αρχηγος της ομαδας να λειπει απο το μνημοσυνο???
Ειναι δυνατον να λειπουν και οι αλλοι αρχηγοι της ομαδας???
Κι ας πουμε οτι ο Χαλκιας εξαιρειται, ο Σερτζιο κι ο Παμπλο που ηταν???

εγω πιστευω οτι δεν πηγαν επειδη δεν ξερουν ακομα τι σημαινει για εμας...ο μαλεζας και ο αραμπατζης ειναι παοκτσακια,ο σναουτσνερ 3 χρονια στην ομαδα και αλλα ποσα στη γρια και ο σαντος πηγε σαν αρχηγος των αποδυτηριων
- DimisK
- Επικοινωνία:
Τι περιμένεις Πλάτωνα από επαγγελματίες. Μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να νιώσουν μέσα στην ψυχή τους αυτά που νιώθουμε εμείς για το γεγονός αυτό;
Όντως η απουσία τους πλήγωσε.....
Όντως η απουσία τους πλήγωσε.....
http://www.exedrasports.gr/kiosk/KioskB ... f10%2f2009
Ξέρει κανείς τί εννοεί ο Κόλκας στο πρωτοσέλιδο της εξέδρας?
Ξέρει κανείς τί εννοεί ο Κόλκας στο πρωτοσέλιδο της εξέδρας?
οτι πανε καλα και καταλαβαν το ρολο τους στην ομαδα συμφωνα με τις εντολες του προπονητη....αυτο εννοει ο κολκας
Πλάτωνα δεν ξέρω γιατί λείπανε, αλλά είμαι σίγουρος πως αν ήταν εκεί κάποιοι θα τους κατηγορούσαν για λαϊκισμό...Platon έγραψε:Ειναι δυνατον ο αρχηγος της ομαδας να λειπει απο το μνημοσυνο???
Μαζί σας κι εγώ..Thanos4 έγραψε:συμφωνω απολυτα!σκεψου κωστικο να σου φαιρνει ταλενταρες απο την ελλαδα και τον σερτζιο αναγνωρισμενους παιχτες απο την ευρωπη....yiannisPAOKitalia έγραψε:Αν θα έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε Κωστίκο και Conceicao, θα διάλεγα και τους δυο. Ο Conceicao ας αναλάβει την ευρωπαϊκή αγορά, που έχει παίξει σε ιταλίες-πορτογαλλίες-βέλγια κλπ, και ο Κωστίκος ας αναλάβει το ελληνικό κομμάτι, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι σε 2-3 χρόνια θα πρέπει να έχουμε 6 έλληνες στην 11άδα. Αυτά όσον αφορά τις μεταγραφές.
Θα είναι το καλύτερο γκρουπ σκάουτερ στην Ελλάδα και την Ευρώπη!
- PABLO GARCIA1
Φίλε kass νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός.....kass4 έγραψε:Πλάτωνα δεν ξέρω γιατί λείπανε, αλλά είμαι σίγουρος πως αν ήταν εκεί κάποιοι θα τους κατηγορούσαν για λαϊκισμό...Platon έγραψε:Ειναι δυνατον ο αρχηγος της ομαδας να λειπει απο το μνημοσυνο???
Οσο αφορά την τοποθέτηση του Σέρτζιο σαν τεχ. διευθυντή θα έλεγα ότι για να είσαι πετυχημένος το πιό βασικό στοιχείο που πρέπει να έχεις είναι να "κόβει" το μάτι σου....και αυτό δεν έχει και τόσο σχέση με το αν έχεις γνωριμίες ή αν ήσουν μεγάλος παίκτης.
Πάντως θεωρώ ότι δεν είναι και τόσο αναγκαία αυτήν τη στιγμή η τοποθέτηση τεχ. διευθυντή γιατί τον Ιανουάριο οι κινήσεις θα είναι λιγοστές(1-2) οπότε μέχρι το καλοκαίρι έχουμε καιρό.