Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- sourmenetes
- Moderator
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Kala ρε ο γαμος που ειναι;;;
Το παιχνιδι με την ξσνθη λογικα θα ειναι κυτιακη αφου πεμπτη παιζουμε με μπροντμπυ..
Εγω λογικα με μπροντμπυ ειμαι μεσα...
Αλλα και γω για γαμο χανω το φιλικο στη βεροια 14/8..
Ρε τι γινεται με αυτους τους γαμους...
Το παιχνιδι με την ξσνθη λογικα θα ειναι κυτιακη αφου πεμπτη παιζουμε με μπροντμπυ..
Εγω λογικα με μπροντμπυ ειμαι μεσα...
Αλλα και γω για γαμο χανω το φιλικο στη βεροια 14/8..
Ρε τι γινεται με αυτους τους γαμους...
- kataramenos5
Σωστα!!!sourmenetes έγραψε:Το παιχνιδι με την ξσνθη λογικα θα ειναι κυριακη αφου πεμπτη παιζουμε με μπροντμπυ..
"15-01-2012
Τα παράπονα του για τον καταρτισμό του προγράμματος της Super League εξέφρασε για ακόμα μια φορά ο Λάζλο Μπόλονι με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αναρωτιέται μήπως είναι ηλίθιος επειδή πιστεύει πως έπρεπε ο αγώνας με τον Εργοτέλη να γίνει Σάββατο μιας και την Τετάρτη υπάρχει αγώνας Κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Στην συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη επί του Εργοτέλη με 2-1 στην Τούμπα, ο Λάζλο Μπόλονι τόνισε: "Το ιδανικό πλάνο θα ήταν να βάζαμε σήμερα αρκετά νωρίς γκολ και στην συνέχεια να κάναμε αλλαγές. Δεν καταφέραμε να το κάνουμε. Είναι αλήθεια ότι σήμερα έχω μόνο τέσσερις επιθετικούς. Το πρόβλημα δεν είναι ότι μεσοβδόμαδα έχουμε αγώνα Κυπέλλου. Το πρόβλημα μου είναι ότι παίξαμε σήμερα. Ξέρετε ότι δεν είμαι αρκετά έξυπνος για να σας δώσω απαντήσεις και εξηγήσεις, αλλά άκουσα κάπου ότι για να αποβάλλεις το γαλακτικό οξύ από τους μύες σου χρειάζεσαι 48 ώρες. Αυτό μου το είπαν πιο έξυπνοι άνθρωποι από εμένα. Έχουμε ίσα ίσα 48 ώρες για αυτό. Δεν έχω κουράγιο να ρωτήσω γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα με το πρόγραμμα."
- sourmenetes
- Moderator
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ά Εσύ φιρί φιρί το πας να μας βγάλεις την ψυχή μέχρι την τελευταία αγωνιστική!
- Καπετάνιος
Για να μη συνεχισω το οφ τοπικ στο αλλο θρεντ..
Το Μαρκιζ ειναι του Διογένη Δασκάλου? Που κανει εκπομπη στο ραδιο θεσσαλονικη;
Το Μαρκιζ ειναι του Διογένη Δασκάλου? Που κανει εκπομπη στο ραδιο θεσσαλονικη;
- kataramenos5
Μιας και ο Φρανκ μας βγαζει γουστα ειπα να το γιορτασω οποτε παράγγειλα το μελωμένο κοκκινιστο της κυριας καταραμένου αλλα εχω ενα προβλημα.Θελω να το συνοδευσω με καποιο κοκκινο (οχι ροζε)που να πινετε ελαφρως δροσερο.Αλε σε τι ποικιλια πάμε(Πινοτ ισως ,αγιωργίτικο δεξ.,αλλο?) με 35 βαθμους κελσιου?
Λαζαρίδης Νίκος Μαγικό Βουνό Ερυθρός 2009
στους 18 κελσίου δωματίου λίγο ακριβό αλλά εξαιρετικό ,εις υγείαν.συνοδευη εξερετικά το κοκινιστο κρέας .
Τα σέβη μου στην κυρια καταραμενου.
http://www.google.de/imgres?imgurl=http ... 0UCh04cgjX
στους 18 κελσίου δωματίου λίγο ακριβό αλλά εξαιρετικό ,εις υγείαν.συνοδευη εξερετικά το κοκινιστο κρέας .
Τα σέβη μου στην κυρια καταραμενου.
http://www.google.de/imgres?imgurl=http ... 0UCh04cgjX
Καταπληκτικό το Μαγικό Βουνό, Αλεκάκιε, αλλά δεν πίνεται δροσερό που το θέλει ο κατ.
Δεν έχω στο μυαλό μου κάποια συγκεκριμένη οινοποίηση Αγιωργίτικου, αλλά συνήθως ο Παπαιωάννου κάνει διαμάντια. Οπότε ένα τέτοιο βάλε στα υπ' όψιν.
Από τον διεθνή αμπελώνα κοιτάς σε γαλλικό Moulin-a-Vent, Beaujolais Cru, ή σε αυστριακό Blaufrankisch.
Από τα τρία προσωπικά θα συστήσω περισσότερο το Moulin-a-Vent, αν και δεν είμαι σίγουρος πόσο εύκολο είναι να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω τίποτα από κάβες στην πόλη, οπότε καλό βόλι!
Δεν έχω στο μυαλό μου κάποια συγκεκριμένη οινοποίηση Αγιωργίτικου, αλλά συνήθως ο Παπαιωάννου κάνει διαμάντια. Οπότε ένα τέτοιο βάλε στα υπ' όψιν.
Από τον διεθνή αμπελώνα κοιτάς σε γαλλικό Moulin-a-Vent, Beaujolais Cru, ή σε αυστριακό Blaufrankisch.
Από τα τρία προσωπικά θα συστήσω περισσότερο το Moulin-a-Vent, αν και δεν είμαι σίγουρος πόσο εύκολο είναι να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω τίποτα από κάβες στην πόλη, οπότε καλό βόλι!
Λοιπόν, επειδή πολύς καλός κόσμος θα είναι τριγύρω Σαλόνικα κατά τις 20 του μηνού (ένεκα Μπρόντμπι, από ό,τι αντιλήβομαι) ζουμπαδιάζομαι πως είναι καλή ευκαιρία για ένα to know us better.
Ιδανικά Παρασκευή 21/8 βράδυ για κουτουκοκατάσταση, λέω εγώ με το μυαλουδάκι μου.
Εναλλακτικά, πριν την Μπρόντμπι από τις 11 το πρωί για τσίπουρα και ό,τι άλλο προκύψει (έστω φραπέ, αν έρχεστε από τον Άγιο Δημήτριο, τέως Μπραχάμι
).
Ακριβής τόπος δεν έχει ορισθεί, συνεπώς ευπρόσδεκτες οι σχετικές προτάσεις στην ανοιχτή συνέλευση.
Ο Ντίνος έχει τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.
Καλείται παν μέλος του φόρουμ όπως μας τιμήσει με την παρουσία του.
Πρώτος γύρος ξύδια κερασμένος από τον επαγγελματία αλκοολικό για όλους τους παρόντες, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.
Της κοσμικής εκδήλωσης θα ακολουθήσει συζήτηση και παρουσίαση διαφανειών επί του θέματος:
"Απόπειρα ντρίμπλας σε κώνο, πώς αυτή επηρεάζεται από την αστάθμητη γνωστή/άγνωστη μεταβλητή guardian4, καθώς και προϋποθέσεις αποστολής για μπάνιο στο Merseyside".
(M@λάκες, μιλάω σοβαρά, ευκαιρία είναι να βρεθούμε, να πιούμε 1-2-3-4-δενξερωγωπόσα ξύδια, να γουστάρουμε.
Κεν, στείλε κι εσύ, μην κάνεις πως δεν βλέπεις.
)
Υ.γ.: Θα λειτουργήσει και προαιρετική υπηρεσία μεταφοράς. Θέσεις περιορισμένες και μόνον κατόπιν κρατήσεως.
Ιδανικά Παρασκευή 21/8 βράδυ για κουτουκοκατάσταση, λέω εγώ με το μυαλουδάκι μου.
Εναλλακτικά, πριν την Μπρόντμπι από τις 11 το πρωί για τσίπουρα και ό,τι άλλο προκύψει (έστω φραπέ, αν έρχεστε από τον Άγιο Δημήτριο, τέως Μπραχάμι
Ακριβής τόπος δεν έχει ορισθεί, συνεπώς ευπρόσδεκτες οι σχετικές προτάσεις στην ανοιχτή συνέλευση.
Ο Ντίνος έχει τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.
Καλείται παν μέλος του φόρουμ όπως μας τιμήσει με την παρουσία του.
Πρώτος γύρος ξύδια κερασμένος από τον επαγγελματία αλκοολικό για όλους τους παρόντες, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.
Της κοσμικής εκδήλωσης θα ακολουθήσει συζήτηση και παρουσίαση διαφανειών επί του θέματος:
"Απόπειρα ντρίμπλας σε κώνο, πώς αυτή επηρεάζεται από την αστάθμητη γνωστή/άγνωστη μεταβλητή guardian4, καθώς και προϋποθέσεις αποστολής για μπάνιο στο Merseyside".
(M@λάκες, μιλάω σοβαρά, ευκαιρία είναι να βρεθούμε, να πιούμε 1-2-3-4-δενξερωγωπόσα ξύδια, να γουστάρουμε.
Κεν, στείλε κι εσύ, μην κάνεις πως δεν βλέπεις.
Υ.γ.: Θα λειτουργήσει και προαιρετική υπηρεσία μεταφοράς. Θέσεις περιορισμένες και μόνον κατόπιν κρατήσεως.
19-25 αυγουστου εχουμε πανυγηρι στην Μηχανιωνα κ ο συνδεσμος εχει τον πιο δυνατο παγκο με σουβλακια,αν δεν εχετε κλεισει για πουθενα κ εισαστε προθυμοι να ερθετε προς τα εδω θα εχουμε ειδικες τιμες για τα μελη του φορουμ (μετα απο επιδειξη nickname φυσικα).
- ΑποστόληςΑ
Τις παλιές εποχές βρισκόμασταν πριν τον αγώνα σε συγκεκριμένη καφετέρια και εκεί γνωριζόμασταν. Πάντως εγώ, από τις 15 Αυγούστου έως και τις 6 Σεπτέμβρη, πρώτα ο Θεός, θα είμαι στην Τήνο. Πιθανόν να μην έχω καν το lap-top μου, οπότε θα υπάρξει μια σχετική απομόνωση (αποτοξίνωση).
Σίγουρα όμως θα ανέβω Θεσσαλονίκη για κάποιον εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος, τέλη Σεπτέμβρη ή αρχές Οκτώβρη, γιατί χρωστάω και έναν καφέ στον νεανία Dinos.
Σίγουρα όμως θα ανέβω Θεσσαλονίκη για κάποιον εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος, τέλη Σεπτέμβρη ή αρχές Οκτώβρη, γιατί χρωστάω και έναν καφέ στον νεανία Dinos.
- Dinos_Liverpool
+ + 1 9 2 6 + +
Δεν το κανονίζεις με γαύρο, λέω εγώ; Μ' αρέσει που πετάγεσαι και χτυπιέσαι και μου ρίχνεις τα μπατιρόσπορα από το χέρι... Άσε που βρίζεις και τους καημένους τους επόπτας και τον κύριο ρέφερι και κοκκινίζω από ντροπή! Φανατίκλα, ε, φανατίκλα; Άνθρωποι είναι κι αυτοί και κάνουν σπανίως και κανένα λάθος, αλλά εσύ όλα εσκεμμένα τα βλέπεις.
Ο Αποστολίξ στη Θ4:

Δεν το κανονίζεις με γαύρο, λέω εγώ; Μ' αρέσει που πετάγεσαι και χτυπιέσαι και μου ρίχνεις τα μπατιρόσπορα από το χέρι... Άσε που βρίζεις και τους καημένους τους επόπτας και τον κύριο ρέφερι και κοκκινίζω από ντροπή! Φανατίκλα, ε, φανατίκλα; Άνθρωποι είναι κι αυτοί και κάνουν σπανίως και κανένα λάθος, αλλά εσύ όλα εσκεμμένα τα βλέπεις.
Ο Αποστολίξ στη Θ4: