Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
sotos26

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από sotos26 »

Α! Ναι σωστά σουρμέ! Να μη ξεχάσω ότι το 95% των αρ.μπακ είναι και αριστεροπόδαροι και τα στόπερ αντοίστιχα δεξιοπόδαρα, έτσι αν το σκεφτούμε συγκλίνοντας ο Λούκας προς τα αριστερά της περιοχής συναντά το πιο αδύναμο δεξί του αρ.μπακ και το συνήθως κουλό αριστερό του στόπερ.Άσχετα απο όλα αυτά ο Λούκας είναι 11άρι αλλά με τέτοια τελιώματα...Καλύτερα στη γραμμή, πάντως δεν πιστεύω ότι το ΠΡΩΤΟ πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι τα εξτρέμ...
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

Δυστυχως ισπανικο πρωταθλημα και Τσαμπιονς Λιγκ δεν πιανω εδω αλλά ο Ροναλντο δεν είναι περιφερειακός επιθετικος και όχι εξτρέμ? Δεν είναι η δουλειά του να τροφοδοτεί τον σέντερ φορ. Ο Στέφενς καλά κάνει και παίζει αυτό το σύστημα και μας αρέσει , αλλά πρέπει να μπορεί ο εξτρέμ να κάνει και σέντρα. Δες την φάση του Στοχ που είναι κοντά στο τέρμα , επιταχύνει προς το δοκάρι και αντί να βγάλει συρτή μπαλιά προς τα μέσα γυρίζει προς τα πίσω και τρέχει και αφού βλέπει ότι δεν μπορεί να σουτάρει ξαναγυρίζει και τρέχει προς την εστία! Ο Αθανασιάδης περιμένει ακόμα…
Κάποιος πρέπει να πεί στον Στόχ να βγάζει μπαλιές προς τα μέσα όταν η μπάλα είναι εκεί.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Τώρα άλλο λες, πριν είπες για το ανάποδο πόδι, τώρα λες γενικά γιατί δεν σεντράρουμε? Κοίτα αν έχεις δει πολλά βιντεάκια που ανεβάζουν, συνέχεια κάνουν σέντρες και τελειώματα τώρα γιατί δεν τα εφαρμόζει ο Στοχ( Ο Λούκας σεντράρει ρε μαν!) έχει να κάνει και με το τάιμινγκ, είναι γενικά πεσμένος. Πιστεύω ψυχολογικό είναι έχουν επιφορτηστεί πολλά πράγματα, να γυρνάν να μαρκάρουν, να πασάρουν να εκτελούν δε ξέρω, πάλι άμα πω για τα χαφ που τους ψοφάνε θα μαι κουρστικός και εμπαθής?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

trelopaoki444 έγραψε:http://www.overlap.gr/olimpiakos-paok-4 ... i-diikisi/

Δεν εχω να πω κατι αλλο. Ο ανθρωπος εχει κανει την πιο ψαγμενη και λογικη εξηγηση που διαβασα ολες αυτες τις μερες...

Ολα τα λεφτα η τελευταια παραγραφος και ειδικα η τελευταια προταση...
Γελάει ο κόσμος με τόση ψαγμενιά απ ένα ανυπόγραφο άρθρο.
Όλη η μαλακία που τους δέρνει τους ρούληδες που το γράφουν η τελευταια παραγραφος και ειδικα η τελευταια προταση. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΔΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩ. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ SITE ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Dinos_Liverpool έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:... Γι αυτό το άλλο το ισπανικό μαλακομπουκωμα παρατάει τη φάση, γι αυτό κι ο Σλοβάκος μόνιμος θαμώνας στο ...
:yellowcard: :yellowcard: :yellowcard:

Η τελευταία κίτρινη κάρτα που δέχεσαι!

Έχεις μία μέρα, τη σημερινή, για να ανακαλέσεις άμεσα τον χαρακτηρισμό σου. Σου έχουν γίνει ξανά παρατηρήσεις για να εκφράζεσαι κόσμια για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ! Εάν δεν μπορείς να κοντρολάρεις τα νεύρα σου, θα κάνεις μία αναγκαστική "αποτοξίνωση" από το site, για να ηρεμήσεις και συ και μεις...

Το έχεις παρακάνει, τελευταία!

Εάν μου απαντήσεις, φρόντισε για το ύφος σου... για πολλοστή φορά με φέρνεις στα όριά μου...
Δεν αλλάζω τίποτα.
Αν θες να τα σβήσεις εσύ, κάντο.
Μπάναρέ με κιόλας, κανένα πρόβλημα.
Κι εσύ με έχεις φέρει στα όριά μου με τη συνεχίση υπεράσπιση των μετρίων που λυμαίνονται τον σύλλογο.
Κι εσύ με έχεις φέρει στα όριά μου με το σεις και με το σας που έχετε μετατρέψει ένα οπαδικό site. Θα παρεξηγηθεί η κυριά Λουκά απ την Ισπανία, επειδή τον είπα άμπαλο τραγί. Ναι, είναι άμπαλο τραγί, το δεξί το έχει μόνο για να περπατάει, τι να κάνουμε τώρα. Ναι είναι μαλακομπούκωμα που μέσα στο τηγάνι με παίζει την τιτίκα.
Με δίνεις και τελεσίγραφο, σιγά ρε τρισμέγιστε! Δεν χρειάζεται τελεσίγραφο.
Μπάναρέ με όποτε θες κι όσο θες.
Ζήσε τη νιρβάνα σου με τους παιχταράδες που ακίζεσαι ότι έχεις και τους διοικητικούς που τρέχουν το καράβι ΠΑΟΚ σωστά κι ωραία.
Όταν όμως θα ζητάς απ τον κόσμο να βγει στο δρόμο για τα χρέη που θα έχει αφήσει ο Ρώσσος αηδιασμένος απ το δάγκωμα που έχει φάει, θα τα θυμάσαι αυτά.
OVER AND FUCKING OUT.

Τη δυνατότητα να ανακαλέσεις εντός της ημέρας και να μην αποκλειστείς άμεσα, την θεώρησες – και πολύ ορθά – τελεσίγραφο, δεν την εκμεταλλεύτηκες, όμως. Δεν ήταν η πρώτη φορά που σου έγινε παρατήρηση για τους χαρακτηρισμούς σου σε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Το ίδιο και για τον Λόπεζ. Όπως και για την εν γένει συμπεριφορά σου στα μέλη του φόρουμ, η οποία κρίνεται επιθετική.

Την ανοχή μας και τη διάθεση να αναχαιτίσουμε την υπερβολική σου αντίδραση και τους άστοχους χαρακτηρισμούς σου, χωρίς να εξαντλήσουμε κάθε αυστηρότητα, δεν έχεις δικαίωμα να την εκμεταλλεύεσαι και να επαναλαμβάνεις τα ίδια με αμείωτη και μάλιστα ισχυρότερη ένταση.

Θα σου κάνει καλό τώρα που θα ηρεμήσεις για δύο εβδομάδες.

Λυπάμαι πάρα πολύ και στεναχωριέμαι, πραγματικά, διότι δεν κάνεις καμία προσπάθεια να καταλάβεις κάποια πράγματα.

Κρίμα!

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Μαν χαλάρωσε λίγο, δε σου κάναμε τίποτα, σε πνίγει το δίκιο και λες πράγματα πάνω στα νεύρα σου. Όπως και να χει μη κράζεις παίχτες του ΠΑΟΚ έτσι σχέδιο, κρίνε αλλά μη χαρακτηρίζεις. Όσο για το άρθρο εγώ συμφωνώ με τα πιο πολλά, σν θες συζητάμε ότι θες αλλά πιο ήπια, πιο ήρεμα.Δε φεύγει ο Ιβάν χαλάρωσε ούτε κουνάει κανείς τον Στέφενς chill
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαχαχαχα. Μπριζας. Sick ηρεμησε κ σκεψου λιγο. Μη τα βαφτιζεις ολα οπως σ αρεσουν. Ολοι παιρνουμε αναποδες δεν εισαι ο μονος αλλα ουτε και μονος. Υπαρχουν ορια στο μπινελικι κ στο ξεσαλωμα.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Ψυχραιμία,στο κάτω κάτω κανένας Λόπεθ και κανένας Σπυρόπουλος δεν μας φταίει.

Αντίθετα,ακέραια την ευθύνη φέρουν αυτοί που σε 3 μεταγραφικές περιόδους κατάφεραν να φέρουν 25 ποδοσφαιριστές και η ομάδα ακόμα να έχει τραγικές ελλείψεις.

Ποδοσφαιριστές που ο Λεβαδειακός και ο Πανθρακικός δεν θα τους έπαιρναν ούτε τζάμπα.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Χα χα αρμαγέδωνας! Χα "ούτε ο Λεβαδειακός δε θα τους έπερνε" χα χα χψα
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/5510 ... an-savvidi
Χα χα με χει πιάσει νευρικό χα! Οι ίδιοι παππάδες θα διώξει λέει κάποιον και θα κάνει αίσθηση χα χα
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Sick παρ'οτι γουσταρω το πως γραφεις εδω το γ@μας.
Μια χαρα ειναι ο ντινος κ η ευγενεια του.παλια μας μονταριζαν κατι dcδες απιθανοι που μπαναραν φασιστικα.
Κ εγω δε γουσταρω πολλους παικτες αλλα κλαιν.δεν κατσικωθηκαν μονοι τους.επαγγελματιες κ μισθοφοροι ειναι.οπου ειναι καλυτερα θα πανε.κ επισης ξεκολλα με τα φαντασματα κ τα παρεακια που πιασαν κοτσο τον ποντιο.δεν του φταιει κανεις που τους εβαλε εκει.αν του τα φανε καμια δικαιολογια δεν εχει.φταιει αυτος κ μονο.βαρας το σαμαρι να φοβηθει ο νοικοκυρης?
Αν ψαχνεις υπευθυνο ,μονο για σαββιδη θα πρεπει να μιλας.αν εγω ειμαι τρομπας κ κανω παπαριες στη δουλεια μου κ με κραταν κ με πληρωνουν μαγκια μου.αλλουνου η δουλεια δε γινεται.
Ο ποντιος τη μιση εβδομαδα εδω ειναι.τοση αφελεια?
Εγω για τον αναιμικο ως τωρα ΠΑΟΚ μονο αυτον κατηγορω.αλλα στην τελικη πρωτη χρονια ειναι.μια πιστωση καλη θα την εχει.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Κεν για βασιλιάς! Σιγά μην τον κοροιδεύουν, άνθρωπος με χιλιάδες υφισταμένους περίμενε τον ΓΧ και τον Ζήση ή φοβάται τον Τζατζαρά και τον Κόλκα....με το νου τους. Έχει άλλους ρυθμούς απλά και βιώματα, αυτά που ζει εδώ συνέχεια τον εκπλήσουν, αργεί και δίνει ευκαιρίες και ΚΑΝΕΙ τον χαζό, όσοι δεν το πιστεύουν θα δουν, θα δούμε όλοι ο καιρός γαρ εγγύς,χα χα
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ε καλα σωτο κ εσυ εικασιες κανεις.αν τον κοροιδευουν κ τους κραταει μαγκια τους .στο κατω κατω αν τον δουλευουν κ φυγει αφηνοντας χρεη ο βρυζας θα τα χρωσταει γιατι αυτος υπογραφει.
Υγ.το χερι μου στη φωτια για κανεναν δε βαζω.κ στρατιωτακι για χαρη κανενος δε γινομαι.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Καλά όλοι εικασίες κάνουμε κάτω απο αυτό το πρίσμα αλλά...Δε μιλάς για Ρόνι και πρωταθλήματα και τα ρέστα και κοροιδεύεις, ήρθε ο καιρός Κεν! Ήρθε θα φανεί πολύ σύντομα, αν όχι τώρα τον Γενάρη αλλά το καλοκαίρι σίγουρα ακόμα και τα σκαμπό θα πέσουν πάνω του, δεν πέρνεις εκτάσεις και κοροιδεύεις ούτε πλήρώνεις γήπεδα κοκ Απλά έχει πιο αργούς ρυθμούς, πραγματικά πιστεύω ότι τους πιστεύει, πιστεύει στην προσωπικότητα βέβαια που είχαν σαν ΑΘΛΗΤΕΣ αλλά σέβεται και κάποια καλά που κάναν παραγοντικά.Απο κει και πέρα μπορεί να ναι αργός αν θες, μπορεί να μην είναι μπαλίστας, μπορεί να πιστεύει ο ΙΔΙΟΣ ότι πηγαίνοντας φτηνά στην αγορά και με Έλληνες κυρίως θα χτυπήσεις μια ομάδα έτοιμη και ψημένη στον πρωταθλητισμό αλλά κάποια στιγμή θα καταλάβει, ήδη νομίζω ότι βλέπει κάποια πράγματα που βλέπουν όλοι. Μόνο ο χρόνος θα δείξει β'εβαια
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Εγω λεω παλι οτι τους κραταει δεσμιους με τις υπογραφες τους μεχρι να ρυθμιστουν τα χρεη.μετα δυσκολα τους βλεπω.οσο για τις μεταγραφες κινηθηκε σεμνα παλι μεχρι να ρυθμιστουν τα χρεη.ρονι κλπ ηταν σαχλαμαρες.να παρει το ρονι να τον τροφοδοτει ο σκονδρας..κρισεις μεγαλειου ηταν αυτες.το αν ηρθε ο καιρος θα το δουμε.ως τοτε εμενα μου αρκει που δεν εχουμε απληρωτους κ εξοργιζομαι με τις κρισεις μεγαλειου κ τα κουτσομπολιστικα αρθρα του στυλ θυμωσε ο ιβαν,πληρωνει χρυσο ο ιβαν,εφαγε ο ιβαν,κερδισε τον πουτιν στο σκακι ο ιβαν,εκλασε ο ιβαν κλπ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”