Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- PaokPatraG4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Αδερφια αυτο ειναι το κινητο του οπως το εχει στο transfermarkt του συγκεκριμενου μανατζερ....οποιος θελει ας επικονωνησει μαζι του!!!!! +381 (0)63-252296 

Δε νομίζω ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ να θέλει κάτι άλλο...!!!guardian4 έγραψε:Εγω πιστευω οτι το ονοματεπωνυμο που θα σκασει σαν βομβα ξεκιναει και τελειωνει με αλφα, και απλα θα ανακοινωθει και θα μεινουμε ολοι με το στομα ανοικτο.
Κοντη γιορτη.

καποτε ειχαμε τα τρια ααα τωρα α......α στο β δε φτασατε στο σχολειο

πες το ψέματα.....Photis έγραψε:Δε νομίζω ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ να θέλει κάτι άλλο...!!!guardian4 έγραψε:Εγω πιστευω οτι το ονοματεπωνυμο που θα σκασει σαν βομβα ξεκιναει και τελειωνει με αλφα, και απλα θα ανακοινωθει και θα μεινουμε ολοι με το στομα ανοικτο.
Κοντη γιορτη.![]()
![]()
μόνο ένα ονοματεπώνυο μου έρχεται στο μυαλό. αλλά....έλα τώρα που μας κάνετε πλάκα.....

- trel@menos
Abdel Razek Mahmoud Fadlallah Shikabala ????guardian4 έγραψε:Εγω πιστευω οτι το ονοματεπωνυμο που θα σκασει σαν βομβα ξεκιναει και τελειωνει με αλφα, και απλα θα ανακοινωθει και θα μεινουμε ολοι με το στομα ανοικτο.
Κοντη γιορτη.

Re σεις ενα μπανιο ειπα να παω με τα πιτσιρικια και κλεισατε τον Μισιμοβιτς?
Δεν ξαναπαω πουθενα...

Δεν ξαναπαω πουθενα...

trel@menos έγραψε:Abdel Razek Mahmoud Fadlallah Shikabala ????guardian4 έγραψε:Εγω πιστευω οτι το ονοματεπωνυμο που θα σκασει σαν βομβα ξεκιναει και τελειωνει με αλφα, και απλα θα ανακοινωθει και θα μεινουμε ολοι με το στομα ανοικτο.
Κοντη γιορτη.
![]()
το α...........α
και το 3 ααα
paoktzis έγραψε:andrey arshavin
με τιποτα ομως
Οχι ο ζαιρης προσπαθεί αλλα τον έχουν στο περίμενεRizla έγραψε:Re σεις ενα μπανιο ειπα να παω με τα πιτσιρικια και κλεισατε τον Μισιμοβιτς?![]()
Δεν ξαναπαω πουθενα...![]()
![]()
![]()
Κι όσο εμείς πανηγυρίζουμε για τις προσεχείς μεταγραφές ο γαύρος μας τρυπάει κλέβοντας το Λεμονάκη....

Άντε ρεεεεεε
Σε λίγο ξεκινάμε προετοιμασίαα
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Σε λίγο ξεκινάμε προετοιμασίαα
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
guardian4 έγραψε: το ονοματεπωνυμο που θα σκασει σαν βομβα ξεκιναει και τελειωνει με αλφα, και απλα θα ανακοινωθει και θα μεινουμε ολοι με το στομα ανοικτο.
Τον Αρκουδα της αεκ εννοεις ?

Γύρισα πιο νωρίς τρέχοντας λαχλαχλαχλαχ.... οοουυυφ λαχάνιασα... Πρόλαβα ποιός ... Τί ... Ηρθε ... Ανακοινώθηκε.... Δεν βλέπω ούτε ακούω πυροτεχνήματα