Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
- angelheart
- Επικοινωνία:
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Για πες ποια πράγματα δεν είναι φυσιολογικά. Είπες "κάποια πράγματα". Δεν ζητάω πολλά. Πες τρία.
Εκει στη Βαρκελωνη...δεν σας ειπαν πως....το πολυ το τικι τακα...κανει το παιδι,μ@λακα?.....
Εγκλωβιστηκαν Τσαβι,Ινιεστα και τελειωσε το παραμυθι.Οσο για τον καλυτερο παικτη στον κοσμο.....δεν θα επρεπε να παρει την ομαδα στις πλατες του?....Μηπως δεν μπορει...το παλικαρι?...
Εγκλωβιστηκαν Τσαβι,Ινιεστα και τελειωσε το παραμυθι.Οσο για τον καλυτερο παικτη στον κοσμο.....δεν θα επρεπε να παρει την ομαδα στις πλατες του?....Μηπως δεν μπορει...το παλικαρι?...
- Μπαρκαρούτσος
Βασισμένα σε αυτά που λέει ο mpafos τα παρακάτω:

Δυσαρεστούνται μερικοί με το ότι η Milan έπαιξε καλή άμυνα (βασικά δίδαξε κλείσιμο χώρων, καθαρά δουλειά προπονητή).
Δηλαδή έπρεπε να κάτσει να φάει 5, αλλιώς δεν βλέπουμε μπάλα και δεν μας αρέσει;
Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τα γκολ! Εγώ (αμυντικός γαρ) τον είδα με ενδιαφέρον τον αγώνα χθες..
Τους έχει πάρει πρέφα ο πλανήτης πλέον με αυτό το σύστημα τους Καταλανούς. Αν έπαιζαν με τον Π.Α.Ο.Κ. του Santos ( :δάκρυ νοσταλγίας: ) δεν θα νικούσαν με πάνω από 1-0.

Δυσαρεστούνται μερικοί με το ότι η Milan έπαιξε καλή άμυνα (βασικά δίδαξε κλείσιμο χώρων, καθαρά δουλειά προπονητή).
Δηλαδή έπρεπε να κάτσει να φάει 5, αλλιώς δεν βλέπουμε μπάλα και δεν μας αρέσει;
Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τα γκολ! Εγώ (αμυντικός γαρ) τον είδα με ενδιαφέρον τον αγώνα χθες..
Τους έχει πάρει πρέφα ο πλανήτης πλέον με αυτό το σύστημα τους Καταλανούς. Αν έπαιζαν με τον Π.Α.Ο.Κ. του Santos ( :δάκρυ νοσταλγίας: ) δεν θα νικούσαν με πάνω από 1-0.
- kataramenos5
Και 1-1 μη σου πω με Μούσλι στην αντεπίθεση όπως φενερ.
Περα απ την πλάκα η άμυνα της Μιλαν ήταν απίστευτη, σε κάθε τέταρτο του γηπέδου οπου πήγαινε η μπαλα υπήρχαν 7-8 παίκτες της Μίλαν αμυνόμενοι.Τι να περάσει?

- kataramenos5
Η πορεία για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα πλεί οφ συνεχίζεται.Έμεινε ο μιχαλήτσος.. 

- trel@menos
μεγαλος μυθος αυτο για μεσσι τσαβι ινιεστα. μαλλον θα λεγα οτι ο μεσσι ανεβαζει τους τσαβι ινιεστα.
παικταραδες και οι 2 δε λεω αλλα η ανοδικη τους πορεια αρχισε οταν ανεβηκε ο μεσσι.
παικταραδες και οι 2 δε λεω αλλα η ανοδικη τους πορεια αρχισε οταν ανεβηκε ο μεσσι.
Πάντως, ο Καρλ Χάινς προθημοποιήθηκε να το ... ρισκάρει.monopaokre έγραψε:Προσωπικά και για το αν υπάρχει Γκουαρντιόλα προπονητής δεν είμαι σίγουρος αν δεν τον δω και σε άλλη ομάδα....Argonaut4 έγραψε:Η μπάρτσα είναι στον αυτόματο...
Βιλανόβα προπονητής απλα δεν υπάρχει.
Τσάβι και Ινιέστα πιστεύω και εγώ ότι είναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ στις ομάδες που αγωνίζονται. Και με τη Μπαρτσελόνα και με την Ισπανία έχουν σαρώσει ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει. Απόλυτα εγκεφαλικοί και ηγετικοί παίκτες με σπουδαία τεχνική και ταχυδύναμοι όσο χρειάζεται για το στυλ ποδοσφαίρου που παίζουν. Πλάι τους φαίνονται καλοί ποδοσφαιριστές οι Μασεράνο και Μπούσκετς, οι οποίοι δεν είναι επιπέδου Μπαρτσελόνα. Πέρα για πέρα αδικημένοι στις βραβεύσεις και τις χρυσές μπάλες.
Ο Μέσσι από την άλλη είναι μεγάλο κεφάλαιο και υπερπλήρης ποδοσφαιριστής, αλλά δεν πιστεύω ότι αυτός κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα. Φαίνεται ότι και ο ίδιος δεν έχει δουλέψει όσο πρέπει την οργάνωση παιχνιδιού, επαναπαυόμενος στην υπερεπάρκεια των Τσάβι-Ινιέστα. Θεωρώ επίσης ότι υστερεί σε ηγετικότητα, κάτι που φαίνεται στην Αργεντινή, καθώς ποτέ δεν έχει πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Είναι βέβαια το τέλειο όπλο στο παιχνίδι που κάνουν οι Τσάβι-Ινιέστα και έχει την έμπνευση για την ατομική ενέργεια και το απρόβλεπτο.
Ο Μέσσι από την άλλη είναι μεγάλο κεφάλαιο και υπερπλήρης ποδοσφαιριστής, αλλά δεν πιστεύω ότι αυτός κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα. Φαίνεται ότι και ο ίδιος δεν έχει δουλέψει όσο πρέπει την οργάνωση παιχνιδιού, επαναπαυόμενος στην υπερεπάρκεια των Τσάβι-Ινιέστα. Θεωρώ επίσης ότι υστερεί σε ηγετικότητα, κάτι που φαίνεται στην Αργεντινή, καθώς ποτέ δεν έχει πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Είναι βέβαια το τέλειο όπλο στο παιχνίδι που κάνουν οι Τσάβι-Ινιέστα και έχει την έμπνευση για την ατομική ενέργεια και το απρόβλεπτο.
- Μπαρκαρούτσος
Να πω εγώ;angelheart έγραψε:Για πες ποια πράγματα δεν είναι φυσιολογικά. Είπες "κάποια πράγματα". Δεν ζητάω πολλά. Πες τρία.
1. Δεν είναι φυσιολογικό για μια ομάδα τέτοιου επιπέδου να αποτελείται κατά 50% από παίκτες ακαδημίας.
2. Δεν είναι φυσιολογικό ο προπονητής της να προήλθε επίσης από τα σπλάχνα του συλλόγου, κάνοντας τη διαδρομή Β'ομάδα -> βοηθός Α' ομάδας -> προπονητής Α' ομάδας.
3. Δεν είναι φυσιολογικό αυτός ο προπονητής στο ντεμπούτο του, να παίρνει το πρωτάθλημα περίπατο κόντρα στον καλύτερο προπονητή του κόσμου.
4. Δεν είναι φυσιολογικό τόσο ομαδικό πνεύμα, τέτοια αυταπάρνηση που προβάλλονται στο γήπεδο με τη μορφή των έξοχων αλληλοκαλύψεων.
Κυρίως όμως:
5. Δεν είναι φυσικό μια ομάδα που άλλαξε το ποδόσφαιρο προς το θεαματικότερο, να αντιμετωπίζεται από τον απλό οπαδό (θέλω να ελπίζω όχι της Ρεάλ, αυτοί δεν πιάνονται) όπως η Λιμόζ του Μάλκοβιτς.
Ο καθένας Στέφανε, με το μυαλό και τις γνώσεις που διαθέτει.
Ίσως είναι αφύσικο να βλέπω εγώ ομοιότητες με το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που έπαιξε και αργότερα δίδαξε και έχτισε στην Μπάρτσα (ξεκινώντας από τις ακαδημίες), ο Γιόχαν Κρόιφ.
Τέλος πάντων ... σε μια κουβέντα που δεν υπάρχει προπονητής Γκουαρντιόλα, δεν έχω να πω πολλά εγώ.
Ίσως είναι αφύσικο να βλέπω εγώ ομοιότητες με το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που έπαιξε και αργότερα δίδαξε και έχτισε στην Μπάρτσα (ξεκινώντας από τις ακαδημίες), ο Γιόχαν Κρόιφ.
Τέλος πάντων ... σε μια κουβέντα που δεν υπάρχει προπονητής Γκουαρντιόλα, δεν έχω να πω πολλά εγώ.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Εγώ να δεις πόσα δεν έχω πω. Απλά διαβάζω τα ποστ (δουλειά μου είναι ως μοντ) και μαθαίνω τώρα στα γεράματα εντελώς νέες προσεγγίσεις στην ερμηνεία ποδοσφαιρικών όρων.
Κερκιδάρα με 500 άτομα....αυτά να τα βλέπουμε εμείς που γκρινιάζουμε γιατί πάνε μόνο 6000 στο γήπεδο....
[youtube]6R1n7pf_riE[/youtube]

[youtube]6R1n7pf_riE[/youtube]
-
Με κάλυψε απόλυτα ο Στέφανος. Συν να προσθέσω εγώ οτι βλέποντας παίκτες να μην ντεφορμαρίζονται ποτέ. Η έναν παίκτη του 1.60 να πετάει από πάνω του παίκτες πολύ πιο ογκώδεις και ένα κεφάλι πιο ψηλούς όπως και να το κανεις δεν μοιάζει και το πιο φυσιολογικόstephanos έγραψε:Να πω εγώ;angelheart έγραψε:Για πες ποια πράγματα δεν είναι φυσιολογικά. Είπες "κάποια πράγματα". Δεν ζητάω πολλά. Πες τρία.
1. Δεν είναι φυσιολογικό για μια ομάδα τέτοιου επιπέδου να αποτελείται κατά 50% από παίκτες ακαδημίας.
2. Δεν είναι φυσιολογικό ο προπονητής της να προήλθε επίσης από τα σπλάχνα του συλλόγου, κάνοντας τη διαδρομή Β'ομάδα -> βοηθός Α' ομάδας -> προπονητής Α' ομάδας.
3. Δεν είναι φυσιολογικό αυτός ο προπονητής στο ντεμπούτο του, να παίρνει το πρωτάθλημα περίπατο κόντρα στον καλύτερο προπονητή του κόσμου.
4. Δεν είναι φυσιολογικό τόσο ομαδικό πνεύμα, τέτοια αυταπάρνηση που προβάλλονται στο γήπεδο με τη μορφή των έξοχων αλληλοκαλύψεων.
Κυρίως όμως:
5. Δεν είναι φυσικό μια ομάδα που άλλαξε το ποδόσφαιρο προς το θεαματικότερο, να αντιμετωπίζεται από τον απλό οπαδό (θέλω να ελπίζω όχι της Ρεάλ, αυτοί δεν πιάνονται) όπως η Λιμόζ του Μάλκοβιτς.
-
Και πράγματι το ρισκάρει...Δεν εννοώ βέβαια ότι ο Γκουαρντιόλα ειναι άσχετος απο προπονητική αλλά στο επίπεδο των κορυφαίων αυτών ομάδων υπάρχουν προπονητές που εδώ και πολλά χρόνια δίνουν διαπιστευτήρια της καλής δουλειάς τους. Αν εσύ έκρινες ότι ο Γκουαρντιόλα είναι προπονητάρα απο το πέρασμα του από αυτη τη Μπάρτσα και πουθενά αλλού τι να σε πω. Μαγκιά σου. Θα χεις πολύ ποδοσφαιρικό μάτι φαίνεταιDC έγραψε:Πάντως, ο Καρλ Χάινς προθημοποιήθηκε να το ... ρισκάρει.monopaokre έγραψε:Προσωπικά και για το αν υπάρχει Γκουαρντιόλα προπονητής δεν είμαι σίγουρος αν δεν τον δω και σε άλλη ομάδα....Argonaut4 έγραψε:Η μπάρτσα είναι στον αυτόματο...
Βιλανόβα προπονητής απλα δεν υπάρχει.