14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
πιστευω οdi ειναι κακη αυτη η λογικη που χουμε μπει....το θεμα ειναι να παιζουν καλα και να βοηθανε....ολοι ή σχεδον ολοι το θελουμε...δεν ειναι για να μας βουλωνει στοματα ο ενας ή ο αλλος...τεσπα..αυριο πιστευω χρειαζομαστε τουλ 2 γκολ....ας βαλει το ενα..
οταν γινονται συνεχεια συστασεις απο τους αντμιν ρε φιλε να μην προκαλουμε πως να μην αρπαχτω? Ολοι δινουμε θετικη ενεργεια για αυριο και ο αλλος πεταει την εξυπναδαkataramenos5 έγραψε:Ρε dimg4 μην αρπάζεσαι.Για το γούρι είναι.![]()
ΑγράμματΑΙ!Falconas έγραψε: Παμε ομίλους Champions league ΣΕ ΛΕΩ!!!!
Dim τα έχουμε πει αυτά τα πράγματα. Δεν είναι ανάγκη να τα ξαναλέμε. ΜΗΝ αρπάζεσαι. Άσε πρώτα να το δει κάποιος από τους μπλέ και να ασχοληθεί αυτός και όχι εσύ. Άνθρωποι είμαστε και μεις. Δουλειές έχουμε, όπως όλοι, μπορεί απλά να πρόλαβε κάποιος να το δει.
Angelheart
χαχαχα καλα λες... ας ριχνω κι εγω ειρωνειες για να ειμαι αποδεκτος εδω μεσα
- Sick Bastard
- Maximus
Μην ταράζεσαι φίλε μου...Dimg4 έγραψε:τωρα ποιος προκαλει γαμω την τρελα μου για πες? ποιος ειρωνευεται? μιζεροιMaximus έγραψε:Σαλπι αντεπιθεση και ...βρωμόσουτο πάνω στον αμυντικό να γίνει της ταναπού!
*edit
Υπερασπίζομαι τον σάλπι από την πρώτη μέρα που ήρθε.
Δεν μπορώ όμως ούτε την καταστροφή-μιρλίαση από την μία μεριά, αλλά ούτε και την θεοποίηση- θέαση με ασπρόμαυρα γυαλιά από την άλλη...
Και αυτό ισχύει για όλους. Και για Σάλπι, και για ολους τους παίχτες της ομάδας και για Σάντος κλπ κλπ
Αν δεν δούμε τα πράγματα αντικειμενικά, δεν θα πάμε ποτέ μπροστά...
Δώσε μας ραντεβού κάθε τρίτη στις 21:45 Από σήμερα ...Odi έγραψε:Παίξε σαν αρχηγός,βούλωσε στόματα και όλα καλά θα πάνε Μήτσο.
Σημερα αν καποιος πρεπει να παρει το ματσακι εισαι εσυ για πολλούς και διαφόρους λόγους, σημερα ειναι το ραντεβού με την Ιστορία της ομαδος οσον αφορα το Τσαμπιον Λιγκ και ο αρχηγός δεν πρέπει να λείπει απο αυτό.
Κριμα ρε γαμω... ενα κλικ μπροστα και θα γινοταν της τανασπου... οπως και ο Λουκας...
- desperando
- Επικοινωνία:
ηταν που ηταν οφ σαιντ αν ηταν και ενα κλικ μπροστα θα ηταν δυο φορες οφ σαιντ.
μπορεις ομως να πεις 5 ποντους πιο ψηλος να σουν ρε σαλπι και θα το καρφωνες
μπορεις ομως να πεις 5 ποντους πιο ψηλος να σουν ρε σαλπι και θα το καρφωνες
-
Έπαιζε σήμερα; Αν δεν ήταν στη φάση της κόκκινης, μάλλον δεν θα είχαμε καταλάβει ότι υπήρχε στο γήπεδο.
Πάντως βγαίνει ωραία οφσάιντ.
Πάντως βγαίνει ωραία οφσάιντ.
- Kostomanolis
- desperando
- Επικοινωνία: