K_geo έγραψε:ο Ιβαν τι στόχους έθεσε, για βρες μου κανα λινκ...
και λεω, μην μπερδεύουμε το στόχο με το σκοπό.
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9668 ... den-kaname
K_geo έγραψε:ο Ιβαν τι στόχους έθεσε, για βρες μου κανα λινκ...
Στον link που παρέθεσα παραπάνω θα μου απαντήσει κάποιος αν ισχύουν οι δηλώσεις του Ιβάν για τους στόχους ή αν ήταν ψέμματα των δημοσιογράφων;K_geo έγραψε:ο Ιβαν τι στόχους έθεσε, για βρες μου κανα λινκ...
σοβαρά τωρα; αν ανεβάσω δλδ και εγω ενα άρθρο που θα λεει οτι ο Ιβαν ειπε οτι θελει πρωτάθλημα, ισχύει;che4 έγραψε:K_geo έγραψε:ο Ιβαν τι στόχους έθεσε, για βρες μου κανα λινκ...
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9668 ... den-kaname
Τωρα θα σου κανω εγω καμια παραθεση απο λεξικο,δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ στοχου και σκοπου.Στο εγραψα και πριν αλλο σκοπος η στοχος και αλλο αυτοσκοπος και εμμονη.Δηλαδη για ονομα μην λεμε τα αυτονοητα,αν αποκλειστεις απο τον πανιωνιο στο κυπελο,τι θα πει ο Αρνεσεν στον Σαββιδη,ελα ρε Ιβαν μην σκας δεν εχουμε σκοπο το κυπελο αλλα την δημιουργια ομαδας σε βαθος 3-4ετιας?K_geo έγραψε:ο Ιβαν τι στόχους έθεσε, για βρες μου κανα λινκ...
γιατι στα μμε βαζουμε σχεδον τα παντα, ασχετα αν συμφωνουμε η οχι.che4 έγραψε:καλα ρε απ το σαιτ του παοκμανια ειναι αναδημοσιευση αμα ειναι μουφα τι το βαζουν
μακαρι να ναι ετσι αλλα αν εχουν διαφωνια στο απλο δηλ τι θελουμε να πετυχουμε κατι δεν παει καλαK_geo έγραψε:γιατι στα μμε βαζουμε σχεδον τα παντα, ασχετα αν συμφωνουμε η οχι.che4 έγραψε:καλα ρε απ το σαιτ του παοκμανια ειναι αναδημοσιευση αμα ειναι μουφα τι το βαζουν
Απο την στιγμη που δεν ειναι επισημη θεση του Σαββιδη ειτε απο δικια του συνεντευξη ειτε απο αναρτηση στο σαιτ της ΠΑΕ, για μενα ειναι δημιουργημα δημοσιογραφικο μεχρι να αποδειχτει στο μελλον με εναν απο τους παραπανω τροπους. Αρα, απλα το διαβαζω, το βαζω στην ακρη του μυαλου μου και ζω πιστευοντας σε αυτο.Nada έγραψε:Στον link που παρέθεσα παραπάνω θα μου απαντήσει κάποιος αν ισχύουν οι δηλώσεις του Ιβάν για τους στόχους ή αν ήταν ψέμματα των δημοσιογράφων;K_geo έγραψε:ο Ιβαν τι στόχους έθεσε, για βρες μου κανα λινκ...
σαφως και οχι. και υπαρχει διαφορα μεταξυ στοχου και σκοπου. δες το στο λεξικο, οντως.joshua έγραψε:Τωρα θα σου κανω εγω καμια παραθεση απο λεξικο,δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ στοχου και σκοπου.Στο εγραψα και πριν αλλο σκοπος η στοχος και αλλο αυτοσκοπος και εμμονη.Δηλαδη για ονομα μην λεμε τα αυτονοητα,αν αποκλειστεις απο τον πανιωνιο στο κυπελο,τι θα πει ο Αρνεσεν στον Σαββιδη,ελα ρε Ιβαν μην σκας δεν εχουμε σκοπο το κυπελο αλλα την δημιουργια ομαδας σε βαθος 3-4ετιας?K_geo έγραψε:ο Ιβαν τι στόχους έθεσε, για βρες μου κανα λινκ...
ποιοι να διαφωνούν;che4 έγραψε:μακαρι να ναι ετσι αλλα αν εχουν διαφωνια στο απλο δηλ τι θελουμε να πετυχουμε κατι δεν παει καλαK_geo έγραψε:γιατι στα μμε βαζουμε σχεδον τα παντα, ασχετα αν συμφωνουμε η οχι.che4 έγραψε:καλα ρε απ το σαιτ του παοκμανια ειναι αναδημοσιευση αμα ειναι μουφα τι το βαζουν
νταξ. πριν σου λεει επι λέξη : "αναγνωρισμένη επιθυμητή κατάληξη". οκ μπορεί να μην είναι η καταλληλότερη λέξη καθώς έχει σχέση με το στόχο, αλλά θεωρώ ότι κατάλαβες τι εννοώ. όταν επιστρέψω σπίτι θα ανατρέξω στο λεξικό να βρω μια πιο κατάλληλη.joshua έγραψε:σκοπός 1 ο [skopós] Ο17 : 1. (λόγ.) ο στόχος Και προφανως αν σε ενα παιχνιδι νοκ αουτ γαμηθει ο Διας και αποκλειστεις κανενας παοκτσης και κανενας Ιβαν δεν θα πει τιποτα,το εγραψα και πιο πριν.