Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από che4 »

K_geo έγραψε:ο Ιβαν τι στόχους έθεσε, για βρες μου κανα λινκ... ;)

και λεω, μην μπερδεύουμε το στόχο με το σκοπό.

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9668 ... den-kaname
Άβαταρ μέλους
Nada

Δημοσίευση από Nada »

Στον link που παρέθεσα παραπάνω θα μου απαντήσει κάποιος αν ισχύουν οι δηλώσεις του Ιβάν για τους στόχους ή αν ήταν ψέμματα των δημοσιογράφων; :?:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Θέλουμε το κύπελλο και την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα που οδηγεί στο Champions League. Αυτοί είναι οι στόχοι

ιβαν σαββιδης αρα σκπος και στοχος δεν μπερδευονται
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

che4 έγραψε:

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9668 ... den-kaname
σοβαρά τωρα; αν ανεβάσω δλδ και εγω ενα άρθρο που θα λεει οτι ο Ιβαν ειπε οτι θελει πρωτάθλημα, ισχύει; :roll:

για στόχους έχουν μιλήσει φετος ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΣ μονο οι αρνεσεν και βεζυρτζης. για σκοπο, μονο ο αρνεσεν. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

καλα ρε απ το σαιτ του παοκμανια ειναι αναδημοσιευση αμα ειναι μουφα τι το βαζουν
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τωρα θα σου κανω εγω καμια παραθεση απο λεξικο,δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ στοχου και σκοπου.Στο εγραψα και πριν αλλο σκοπος η στοχος και αλλο αυτοσκοπος και εμμονη.Δηλαδη για ονομα μην λεμε τα αυτονοητα,αν αποκλειστεις απο τον πανιωνιο στο κυπελο,τι θα πει ο Αρνεσεν στον Σαββιδη,ελα ρε Ιβαν μην σκας δεν εχουμε σκοπο το κυπελο αλλα την δημιουργια ομαδας σε βαθος 3-4ετιας?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 02 Φεβ 2016, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

che4 έγραψε:καλα ρε απ το σαιτ του παοκμανια ειναι αναδημοσιευση αμα ειναι μουφα τι το βαζουν
γιατι στα μμε βαζουμε σχεδον τα παντα, ασχετα αν συμφωνουμε η οχι. ;)
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

K_geo έγραψε:
che4 έγραψε:καλα ρε απ το σαιτ του παοκμανια ειναι αναδημοσιευση αμα ειναι μουφα τι το βαζουν
μακαρι να ναι ετσι αλλα αν εχουν διαφωνια στο απλο δηλ τι θελουμε να πετυχουμε κατι δεν παει καλα
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Nada έγραψε:

Στον link που παρέθεσα παραπάνω θα μου απαντήσει κάποιος αν ισχύουν οι δηλώσεις του Ιβάν για τους στόχους ή αν ήταν ψέμματα των δημοσιογράφων; :?:
Απο την στιγμη που δεν ειναι επισημη θεση του Σαββιδη ειτε απο δικια του συνεντευξη ειτε απο αναρτηση στο σαιτ της ΠΑΕ, για μενα ειναι δημιουργημα δημοσιογραφικο μεχρι να αποδειχτει στο μελλον με εναν απο τους παραπανω τροπους. Αρα, απλα το διαβαζω, το βαζω στην ακρη του μυαλου μου και ζω πιστευοντας σε αυτο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:

Τωρα θα σου κανω εγω καμια παραθεση απο λεξικο,δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ στοχου και σκοπου.Στο εγραψα και πριν αλλο σκοπος η στοχος και αλλο αυτοσκοπος και εμμονη.Δηλαδη για ονομα μην λεμε τα αυτονοητα,αν αποκλειστεις απο τον πανιωνιο στο κυπελο,τι θα πει ο Αρνεσεν στον Σαββιδη,ελα ρε Ιβαν μην σκας δεν εχουμε σκοπο το κυπελο αλλα την δημιουργια ομαδας σε βαθος 3-4ετιας?
σαφως και οχι. και υπαρχει διαφορα μεταξυ στοχου και σκοπου. δες το στο λεξικο, οντως. :)

αλλά σίγουρα η επίτευξη ή όχι των στόχων αν δεν συνοδεύεται απο βήματα προς την επίτευξη του σκοπού σου, τότε δεν εχει νόημα.

δλδ, αν πχ μεθαύριο, μπουμε με νιονιο και παιξουμε μπαλαρα κτλ και φαμε κανα γκολ οτι να ναι απο κοντρες κτλ κτλ και εχουμε 3-4-5 δοκαρια, ακυρωθεν γκολ κτλ κτλ τοτε μετραει ο στόχος ή ο σκοπός; αυτό λεω...

δεν κρίνονται όλα απο το τι έκανες, αλλά απο το πώς το έκανες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

σκοπός 1 ο [skopós] Ο17 : 1. (λόγ.) ο στόχος Και προφανως αν σε ενα παιχνιδι νοκ αουτ γαμηθει ο Διας και αποκλειστεις κανενας παοκτσης και κανενας Ιβαν δεν θα πει τιποτα,το εγραψα και πιο πριν.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

che4 έγραψε:
K_geo έγραψε:
μακαρι να ναι ετσι αλλα αν εχουν διαφωνια στο απλο δηλ τι θελουμε να πετυχουμε κατι δεν παει καλα
ποιοι να διαφωνούν; 8-)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:σκοπός 1 ο [skopós] Ο17 : 1. (λόγ.) ο στόχος Και προφανως αν σε ενα παιχνιδι νοκ αουτ γαμηθει ο Διας και αποκλειστεις κανενας παοκτσης και κανενας Ιβαν δεν θα πει τιποτα,το εγραψα και πιο πριν.
νταξ. πριν σου λεει επι λέξη : "αναγνωρισμένη επιθυμητή κατάληξη". οκ μπορεί να μην είναι η καταλληλότερη λέξη καθώς έχει σχέση με το στόχο, αλλά θεωρώ ότι κατάλαβες τι εννοώ. όταν επιστρέψω σπίτι θα ανατρέξω στο λεξικό να βρω μια πιο κατάλληλη. :)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειναι θεμα λεξης,τα ιδια ειναι,θεμα προσδιορισμου ειναι και συγκεκριμενα η διαφορα ειναι μεταξυ βραχυπροσθεσμου και μακροπροθεσμου στοχου και ναι καποιος μπορει να δεχτει την μακροπροθεσμη διαδικασια χτισιματος μιας ομαδας, που θα δημιουργησει με το περασμα του χρονου υπεραξια, για να ανταπεξελθει στο υψηλοτερο μπατζετ του γαυρου την ιδια στιγμη ομως η απαιτηση για επικρατηση απεναντι σε αντιπαλους με υποπολλαπλασια μεγεθη ειναι αμεση.Ο Τσιμιροτ που κοστισε 1,5 μυριο και αμοιβεται με 200.000 θελει χρονο για να φτασει τον καμπιασο,οφειλει ομως σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα να δειχνει καλυτερος του Ζησοπουλου.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

νομιζω οτι ήδη δείχνει :)

εδιτ: και σου λεω, δες πως εχουμε φερει τα περισσοτερα χ. ναι με αφελεια, αλλα και με ατυχια και αυτο ειναι ενα γεγονος αναμφισβήτητο... αρα, ειναι συνετο (αν συμπεριλαβουμε και τους τραυματισμους, το χρονο εναρξης προετοιμασιας, το δυσκολο προγραμμα στην αρχη που ηθελε να ανεβασουμε συντομα ρυθμους κτλ κτλ) το να κρινουμε ετσι απλα/βιαστικα;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”