Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
Falegkos

Re: Παύλος Δερμιτζάκης

Δημοσίευση από Falegkos »

εχω ρε φιλε και δεν θα φυγει.
ααα και δεν ειναι κομπλεξ...ειναι οτι δεν τρώω την κοροϊδία και δεν με νιαζει τη παικτης ειναι ρε φιλε.

δίνουμε 800!!! (το καταλαβαίνεις στο μυαλό σου το ποσό?) στον προδότη που τα έφαγε και σαν να μην φτανει αυτο .....δεν μπορεί κιολας.

αιντε καθίστε και προσκυνάτε τον τον επαγγελματία ΠΑΟΚτσι....\

δεν θα κραξω τον δερμιτζακι οτι και να γινει...αν ειναι να φυγει καλός αν οχι παλι καλος.οταν δεν παίζουν οι παικτες εμενα δεν μου φταίει ο προπονητής απλα γιατι καποιος πρεπει να μου φταίει..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Άσε ρε Τίμο, έχει κόμπλεξ. Ναι, αυτός έχει κόμπλεξ, κι εσύ έχεις αναλάβει την αποκλειστική υπερασπιστική γραμμή του ξάδερφου. Άσε, 800 παίρνει, για τόσα θα την ακούσει.

Δώστε χρόνο στην ομάδα και στον προπονητή. Μην ζητάτε αποτελέσματα από μια ομάδα που άλλαξε 3 προπονητές σε 2 μήνες, και προπαντώς μη ζητάτε το κεφάλι του Δερμιτζάκη στον δίσκο, που είναι ο τελευταίος εξ'αυτών.

Τα περι ασυναρτησίας, τα ακούω βερεσέ Φώτη, και sorry, αλλά ξεκόλλα λίγο. Φέρει ευθύνες και ο προπονητής, δεν του βγήκε η αλλαγή του Vitolo, αλλά αν ο Muslimovic το είχε καρφώσει, άλλα θα λέγαμε τώρα. Αν του έβγαινε η αλλαγή, τώρα θα γράφαμε "ματ του Δερμιτζάκη, αψήφισε το ρίσκο" και διάφορες τέτοιες πίπες.

Τρία ολόκληρα χρόνια, δοκάρι και μέσα Ζήτω, δοκάρι και έξω Ουστ! Φτάνει πια...

Οχι γιαννη, μπαλα βλεπω. Εσυ αν νομιζεις οτι φταιει ο Σαλπι και γενικα τα σεντερ φορ τοτε εχουμε αλλη αντιληψη ποδοσφαιρου
black death

Δημοσίευση από black death »

Αυτή τη στιγμή ψηφίζω στήριξη. Ηθική και έμπρακτη, με ένα κεντρικό χαφ τον Ιανουάριο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ενταξει αφου διαβασα οτι φταινε οι παιχτες και οχι ο προπονητης δε συνεχιζω. Τα λεμε
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

δεν παραιτήθηκε οπότε αυτός είναι και με αυτόν θα προχωρήσουμε.
SokB

Δημοσίευση από SokB »

σημερα σε καποιες περιπτωσεις ,ειχαμε 4-5 παικτες μπροστα και δεν μπορουσαμε να βγαλουμε εναν σωστο συνδυασμο.αν αυτο δεν λεει κατι για τον προπονητη τοτε δεν ξερω για ποιον λεει.δεν νομιζω να υπηρξε σημερα παικτης που δεν ετρεξε.απλα ηταν λαθος στημενοι .το σκορ ηταν τελειως τυχαιο μονο κ μονο επειδη οι στημενες φασεις ειναι ασταθμητος παραγοντας.δεν δικαιολογουμαστε να χανουμε ετσι με τους παιχτες που εχουμε.
niks

Δημοσίευση από niks »

επισης σαν Σαντόσκυλο οφειλω να ομολογησω
οτι ο εκλεκτός μου δεν αφησε ουτε μια επιθετική κινηση παρακαταθηκη στην ομάδα
ουτε μια ,περαν κάποιες κομπίνες στα στημένα
μετά το 2ο περασμα του από την ΑΕΚ,η ομάδα αυτή κυρύσσεται πρωταθλητρια στο αντιποδοσφαιρο
5 χρονια ψαχνεται
αλλο παραδειγμα κουλα παλι μετά την 1η φυγή Μπαγεβιτς,και με Ραβούση ακόμα επαιζε καλή μπαλα γιατι ειχε τις κινησεις

δεν ειναι δικαιολογιες για Δερμι αυτές, εχει κανει αρκετα λαθη
ας παρει οποια απόφαση κρινει σωστη ο Ζαγορ
εχουμε 2 βδομαδες χρονο να ηρεμησουμε και να ανακαμψουμε
SokB

Δημοσίευση από SokB »

black death έγραψε:Αυτή τη στιγμή ψηφίζω στήριξη. Ηθική και έμπρακτη, με ένα κεντρικό χαφ τον Ιανουάριο.
δλδ εχει 5 ματς που εχουμε βαλει μισο γκολ και περιμενουμε ενα χαφ να...μας σωσει.... :lol:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Πιστεύω πως δεν θα είχε το παραμικρό πρόβλημα να παραιτηθεί. Θεωρώ πως η παραίτηση ή μη θα είναι καθαρά απόφαση Ζαγοράκη.
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Falegkos έγραψε:εχω ρε φιλε και δεν θα φυγει.
ααα και δεν ειναι κομπλεξ...ειναι οτι δεν τρώω την κοροϊδία και δεν με νιαζει τη παικτης ειναι ρε φιλε.

δίνουμε 800!!! (το καταλαβαίνεις στο μυαλό σου το ποσό?) στον προδότη που τα έφαγε και σαν να μην φτανει αυτο .....δεν μπορεί κιολας.

αιντε καθίστε και προσκυνάτε τον τον επαγγελματία ΠΑΟΚτσι....\

δεν θα κραξω τον δερμιτζακι οτι και να γινει...αν ειναι να φυγει καλός αν οχι παλι καλος.οταν δεν παίζουν οι παικτες εμενα δεν μου φταίει ο προπονητής απλα γιατι καποιος πρεπει να μου φταίει..
Ηρεμησε λιγο γιατι κ οι αλλοι περμουν λεφτα κ εδν παιζουν κ μενα δεν μου φταιει ο Δερμιτζακης γιατι απλα δεν παιζου οι παιχτες αλλα δεν θα κατσω να βριχω τους παιχτες της ομαδας μου.κ ο Μουσλιμοβιτς παλι τπτ δεν εκανε.κ στο γκολ οι αμυντικοι κοιμονται αν ησουν γηπεδο θα ειδες πως φωναζε ο Κρεσιτς πριν γινει το σουτ κ βγουν μετα την αποκρουση 3 μονοι τους στα παπαρια τους η αμυνα κοιμοταν...αυτοι δεν παιρνουν λεφτα???ο τσιριλο που τον φωναζει ο Μαλεζας μια ωρα για να μαρκαρει τον παιχτη του κ αυτος τσακωνεται απο δω κ απο κει....εισαι δεν φταιει μονο ο κοντος αν κ ηταν ο χειροτερος σημερα..εκτος απο Κρεσιτς Σακελεριου κ Ιβιτς ολοι οι αλλοι χαλια....τωρα να εσυ γουσταρεις να βριζεις μονο το κοντο τι να πουμε.
black death

Δημοσίευση από black death »

SokB έγραψε:
black death έγραψε:Αυτή τη στιγμή ψηφίζω στήριξη. Ηθική και έμπρακτη, με ένα κεντρικό χαφ τον Ιανουάριο.
δλδ εχει 5 ματς που εχουμε βαλει μισο γκολ και περιμενουμε ενα χαφ να...μας σωσει.... :lol:
Ενώ πέρσι, βροχή τα γκολ ε...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ειπα και αλλου αδερφέ οτι απλα στάθηκα στον πιο ακριβοπληρωμένο που τον κανανε θεο οταν ηρθε.....ΘΕΟ όμως..

Κανεις δεν παιζει 1-2 προσπαθούν για ολη την ομαδα και η αμυνα ειναι απλα για πλακα φετος.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

αν είχε βάλει ο μούσλι το άχαστο, τώρα θα λέγαμε άλλα.
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Στο πρωτο ημιχρονο ε???ηταν μεγαλη ευκερια ??απο το γηπεδο δν το δα τοσο καλα..
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

στο δεύτερο αδερφέ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”