στο 4-3-3 δεκάρι δεν μπορεί να υπάρξει..γτ θα μαρκάρει ο βιερίνια με τα μάτια...
Photis έγραψε:Καλός είναι ο Παπ.Είναι δυνατόν να το λέτε αυτό ρε παιδιά???Νόμιζα πως το λέτε για αστείο....Καλύτερα να πάρουμε τον Λυμπερόπουλο...
rainmaker έγραψε:Το πρόβλημα με τον Παπ δεν είναι πως είναι κακός παίκτης. Ισα ισα είναι καλός. Το πρόβλημα είναι πως είναι μίζερος και υπερόπτης ως άτομο, και ακόμα και στα κατ εξοχήν μίζερα αποδυτήρια του βάζελου δεν τον άντεξαν.
Το στύλ του Παπ και του Μάντζιου (ξέρω πολλή μπάλα και δεν υπάρχει κανένας άξιος να με εμπνέει να αποδώσω κλπ κλπ ) είναι το τελευταίο που χρειάζεται η ομάδα μας.. Άμα ξέρεις και γουστάρεις κύριε, παίξε. Αλλιώς φύγε γιατί κουράζεις. Απλά πράγματα. Είδες ποτέ τον Σάλπι να δημιουργεί προβλήματα και μιζέρια μες τον αγωνιστικό χώρο ; ΠΟΤΕ.![]()
Αντιθέτως ο Παπ εδώ και πέντε χρόνια,όλο κάτι του φταίει. Βεβαίως, ανδρώθηκε και σε μια ομάδα που εδώ και 20 χρόνια, κάτι τους φταίει, και δεν ξέρουν τι. Οπότε, ούτε τις παραστάσεις του θέλω, ούτε την καλή μπάλα που - όντως - ξέρει. Αν είναι να πάρω έναν μίζερο μισθοφόρο, προτιμώ έναν άγνωστο, που θα έχει και ενδιαφέρον να τον παρακολουθήσω, κι οχι κάποιον που αντί να αγωνίζεται να δείξει πως αξίζει που τον πήραμε, θα κοιτάει υπεροπτικά να τον πείσουμε πόσο ευγνώμονες είμαστε που ήρθε, λες και είμαστε ιθαγενείς.(Τα ίδια ισχύουν και για Λύμπε -που βεβαίως είναι απείρως καλύτερος του Παπ).![]()
Realcon έγραψε:Ένα παλικάρι μου είπε, ότι ο παπαδόπουλος έχει σοβαρή πρόταση από την Λαρισα.
Realcon έγραψε:Λοιπόν. Έχουμε ξεφύγει τελείως.
Ποιος Παπ, τι Παπ και ποιον Παπ. Δηλαδή Πα-πα, το παπί.
Σας λέω και πάλι ο Παπ έχει πρόταση από την Λάρισα. Δεν μπορεί κάτι θα βγει στην φόρα για ενημέρωση, εγώ είμαι στην άλλη ακρη της γης. Ψάχνω και εγώ να βρω καμια είδηση αλλά δεν βρίσκω σε αυτό που λέω.
Ο ΠΑΟΚ γι αυτόν είναι πρόκληση σε αυτό δεν νομίζω να μην συμφωνούμαι.
Τα λεφτά που ζητάει είναι ότι εμάς μας χαλάει. Όχι ο παίκτης μην λέμε ότι να-ναι αλλιώς καλά είναι να μεταφερθεί εκεί το θέμα του Παπαδόπουλου. Για μένα, δεν θα τον ήθελα. Αλλά εαν είναι να πάρω κάποιον για του δώσω χρόνο να προσαρμοστεί καλύτερα αυτός που ξέρει την Ελληνική πραγματικότητα. Αλλά και πάλι είναι τα λεφτά που μας χαλάει.
PARASANDALOS έγραψε:λοιπον ο παπ των διωχνει η ομαδα του αν εχεις καταλαβει και αυτα που λενε περι οτι δε παει καλα η ομαδα οικονομικα ειναι π@παριες....ο παιχτης δεν κανει κ τον διωχουν ως ελευθερο οπως εμεις τον βερον///!!!
ελπιζω να σε καλυψα..
τα παλτα στην ντουλαπα οχι στον ΠΑΟΚ