Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από sidpanos »

τέλος δεκάρι δεν παίρνουμε που να χτυπάμε τον κώλο μας κάτω :opaokara: :opaokara:

στο 4-3-3 δεκάρι δεν μπορεί να υπάρξει..γτ θα μαρκάρει ο βιερίνια με τα μάτια...
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

η μεταγραφική περίοδος του ιανουαρίου ειναι δυσκολη αδέρφια πόσο μάλλον για σεντερ φορ. πότε βγήκε χρυσή μεταγραφή τελευταία επιθετικός τον χειμώνα? μικρο καλάθι λοιπόν και ας ελπίσουμε να ειναι όλοι γεροί απο δώ και πέρα. ο δανεισμός παικτών δεν σπάει στα μέσα της σεζον δηλ. κλάους του χρόνου.

:opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το πρόβλημα με τον Παπ δεν είναι πως είναι κακός παίκτης. Ισα ισα είναι καλός. Το πρόβλημα είναι πως είναι μίζερος και υπερόπτης ως άτομο, και ακόμα και στα κατ εξοχήν μίζερα αποδυτήρια του βάζελου δεν τον άντεξαν.
Το στύλ του Παπ και του Μάντζιου (ξέρω πολλή μπάλα και δεν υπάρχει κανένας άξιος να με εμπνέει να αποδώσω κλπ κλπ ) είναι το τελευταίο που χρειάζεται η ομάδα μας.. Άμα ξέρεις και γουστάρεις κύριε, παίξε. Αλλιώς φύγε γιατί κουράζεις. Απλά πράγματα. Είδες ποτέ τον Σάλπι να δημιουργεί προβλήματα και μιζέρια μες τον αγωνιστικό χώρο ; ΠΟΤΕ. :twisted:
Αντιθέτως ο Παπ εδώ και πέντε χρόνια,όλο κάτι του φταίει. Βεβαίως, ανδρώθηκε και σε μια ομάδα που εδώ και 20 χρόνια, κάτι τους φταίει, και δεν ξέρουν τι. Οπότε, ούτε τις παραστάσεις του θέλω, ούτε την καλή μπάλα που - όντως - ξέρει. Αν είναι να πάρω έναν μίζερο μισθοφόρο, προτιμώ έναν άγνωστο, που θα έχει και ενδιαφέρον να τον παρακολουθήσω, κι οχι κάποιον που αντί να αγωνίζεται να δείξει πως αξίζει που τον πήραμε, θα κοιτάει υπεροπτικά να τον πείσουμε πόσο ευγνώμονες είμαστε που ήρθε, λες και είμαστε ιθαγενείς.(Τα ίδια ισχύουν και για Λύμπε -που βεβαίως είναι απείρως καλύτερος του Παπ). :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Λοιπόν. Έχουμε ξεφύγει τελείως.

Ποιος Παπ, τι Παπ και ποιον Παπ. Δηλαδή Πα-πα, το παπί.

Σας λέω και πάλι ο Παπ έχει πρόταση από την Λάρισα. Δεν μπορεί κάτι θα βγει στην φόρα για ενημέρωση, εγώ είμαι στην άλλη ακρη της γης. Ψάχνω και εγώ να βρω καμια είδηση αλλά δεν βρίσκω σε αυτό που λέω.

Ο ΠΑΟΚ γι αυτόν είναι πρόκληση σε αυτό δεν νομίζω να μην συμφωνούμαι.

Τα λεφτά που ζητάει είναι ότι εμάς μας χαλάει. Όχι ο παίκτης μην λέμε ότι να-ναι αλλιώς καλά είναι να μεταφερθεί εκεί το θέμα του Παπαδόπουλου. Για μένα, δεν θα τον ήθελα. Αλλά εαν είναι να πάρω κάποιον για του δώσω χρόνο να προσαρμοστεί καλύτερα αυτός που ξέρει την Ελληνική πραγματικότητα. Αλλά και πάλι είναι τα λεφτά που μας χαλάει.
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Photis έγραψε:Καλός είναι ο Παπ.Είναι δυνατόν να το λέτε αυτό ρε παιδιά???Νόμιζα πως το λέτε για αστείο....Καλύτερα να πάρουμε τον Λυμπερόπουλο...

:pano:

Φωτη δε διαφωνουμε αλλα ο Λυμπεροπουλος μας εφτυσε 3 φορες ρε φιλε και τον περιμεναμε ποσο καιρο! Δε νομιζω οτι ειναι ο παικτης για τον οποιο πρεπει να ριξουμε λεφτα αφου δεν μενει ελευθερος. Ο Παπ ομως ειναι, και αφου τον παιρνουμε τζαμπα δε με χαλαει.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Τσάμπα???Με κάτω από 400 χιλιάρικα δεν έρχεται με τίποταο μιτόγκας...Τον Λυμπερόπουλο ειρωνικά το είπα.Απλά λέω πως δεν κάνει.Είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ.Αν θα κάνουμε μεταγραφές πρέπει να είναι για να δυναμώσουμε όχι να πουμε πως κάνουμε μεταγραφές.

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

rainmaker έγραψε:Το πρόβλημα με τον Παπ δεν είναι πως είναι κακός παίκτης. Ισα ισα είναι καλός. Το πρόβλημα είναι πως είναι μίζερος και υπερόπτης ως άτομο, και ακόμα και στα κατ εξοχήν μίζερα αποδυτήρια του βάζελου δεν τον άντεξαν.
Το στύλ του Παπ και του Μάντζιου (ξέρω πολλή μπάλα και δεν υπάρχει κανένας άξιος να με εμπνέει να αποδώσω κλπ κλπ ) είναι το τελευταίο που χρειάζεται η ομάδα μας.. Άμα ξέρεις και γουστάρεις κύριε, παίξε. Αλλιώς φύγε γιατί κουράζεις. Απλά πράγματα. Είδες ποτέ τον Σάλπι να δημιουργεί προβλήματα και μιζέρια μες τον αγωνιστικό χώρο ; ΠΟΤΕ. :twisted:
Αντιθέτως ο Παπ εδώ και πέντε χρόνια,όλο κάτι του φταίει. Βεβαίως, ανδρώθηκε και σε μια ομάδα που εδώ και 20 χρόνια, κάτι τους φταίει, και δεν ξέρουν τι. Οπότε, ούτε τις παραστάσεις του θέλω, ούτε την καλή μπάλα που - όντως - ξέρει. Αν είναι να πάρω έναν μίζερο μισθοφόρο, προτιμώ έναν άγνωστο, που θα έχει και ενδιαφέρον να τον παρακολουθήσω, κι οχι κάποιον που αντί να αγωνίζεται να δείξει πως αξίζει που τον πήραμε, θα κοιτάει υπεροπτικά να τον πείσουμε πόσο ευγνώμονες είμαστε που ήρθε, λες και είμαστε ιθαγενείς.(Τα ίδια ισχύουν και για Λύμπε -που βεβαίως είναι απείρως καλύτερος του Παπ). :redcard: :redcard:

πολλα +++++ ετσι ακριβως ειναι
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Realcon έγραψε:Ένα παλικάρι μου είπε, ότι ο παπαδόπουλος έχει σοβαρή πρόταση από την Λαρισα.

Realcon έγραψε:Λοιπόν. Έχουμε ξεφύγει τελείως.

Ποιος Παπ, τι Παπ και ποιον Παπ. Δηλαδή Πα-πα, το παπί.

Σας λέω και πάλι ο Παπ έχει πρόταση από την Λάρισα. Δεν μπορεί κάτι θα βγει στην φόρα για ενημέρωση, εγώ είμαι στην άλλη ακρη της γης. Ψάχνω και εγώ να βρω καμια είδηση αλλά δεν βρίσκω σε αυτό που λέω.

Ο ΠΑΟΚ γι αυτόν είναι πρόκληση σε αυτό δεν νομίζω να μην συμφωνούμαι.

Τα λεφτά που ζητάει είναι ότι εμάς μας χαλάει. Όχι ο παίκτης μην λέμε ότι να-ναι αλλιώς καλά είναι να μεταφερθεί εκεί το θέμα του Παπαδόπουλου. Για μένα, δεν θα τον ήθελα. Αλλά εαν είναι να πάρω κάποιον για του δώσω χρόνο να προσαρμοστεί καλύτερα αυτός που ξέρει την Ελληνική πραγματικότητα. Αλλά και πάλι είναι τα λεφτά που μας χαλάει.

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... tem/60998-ψάχνεται-για-παπαδόπουλο

Αργείτε πολύ εκεί στην Ελλάδα :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

PARASANDALOS έγραψε:λοιπον ο παπ των διωχνει η ομαδα του αν εχεις καταλαβει και αυτα που λενε περι οτι δε παει καλα η ομαδα οικονομικα ειναι π@παριες....ο παιχτης δεν κανει κ τον διωχουν ως ελευθερο οπως εμεις τον βερον///!!!
ελπιζω να σε καλυψα..
τα παλτα στην ντουλαπα οχι στον ΠΑΟΚ

καταρχειν αν ηξερες εστω και λιγα απο ευροπαϊκο ποδοσφαιρο θα γνωριζες ότι στη δυναμο εχουν πολυ σοβαρα οικονομικα προβληματα με αποτελασμα να εχει χαλασει η ηρεμια τους τελευταιους δυο μηνες στην ομαδα. κακο δεν ειναι να ασχολησαι ποδοσφαιρικα μονο με τον ΠΑΟΚ κακο ειναι να λες αρλουμπες για πραγματα που δεν γνωρηζεις. εγω ποτε δεν ειπα οτι ειναι η ιδανικη λυση ο παπ και ουτε ειμαι αυτος που θα κρινει και ξερει πια ειναι η ιδανικη λυση αλλα δεν μπορεις να αποκαλεις τον παικτη με τετοιους απαξιοτηκους χαρακτηρισμους οταν μου εχεις κανει θεο και παικτουρα καποιον ονοματι ονουατσι
Άβαταρ μέλους
koskir

Δημοσίευση από koskir »

Τι λέτε γι' αυτό το λαβράκι ???

http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... rofil.html

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Που να τον δεις να παίζει..... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Άβαταρ μέλους
koskir

Δημοσίευση από koskir »

Πάντως στα σοβαρά νομίζω πως αξίζει να δοκιμάσουμε τον Παπαδόπουλο. Σε μια χρονιά που ο ρεαλιστικός στόχος είναι η τρίτη θέση και το κύπελο, μια δοκιμή (τύπου Χούτου) με συμβόλαιο 6 μηνες + .... είναι ότι καλύτερο(και οικονομικά). Κι αν σου κάτσει σου αλλάζει τη ζωή. Ετσι κι αλλίως το καλοκαίρι θα έρθει ο Σάλπι και βλέπουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος koskir την Τετ 16 Δεκ 2009, 19:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teo1803

Δημοσίευση από teo1803 »

Λοιπον παιδες, για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Οταν κανεις μια μεταγραφη, δειχνεις και τι στοχους εχεις βαλει. Αμα κρατησεις Βιερινια και παρεις Σαλπι, αμεσως λες οτι πας για πρωταθλημα (με κανα 2 προσθηκες). Αμα πας να παρεις τον Παπ ο στοχος σου θα ειναι 3-4-5. Οποτε ας πουμε πρωτα τι θελουμε ακι τι μπορουμε.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τον Σάλπι και τον Μούσλι του περσυνού πρώτου γύρου..Με Κριστιάνο και Αντελίνο θα είμαστε φωτιά.. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ρε μαγκες φετος δεν βλεπετε εναν Lino που δεν ειναι και τοσο σταθερος ;
Μια καλη αγορα στην θεση του αριστερου μπακ ειναι ο Τζαβελλας...Κανει πολυ καλες εμφανισεις με τον Πανιωνιο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”