Ανέκδοτα

Για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας...
nikos123

Re: Ανέκδοτα

Δημοσίευση από nikos123 »

αχαχαχαχα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αργεί να δημοσιεύσει ανέκδοτο ο Αποστόλης;
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δεν πειράζει..
Σε κάλυψα εγώ για τον επόμενο μήνα!! :lol: :lol:

ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΝΤΑΝ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.ΤΟΤΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΑΝΕΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ.ΤΡΕΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ"ΜΑΜΑ"ΜΑΜΑ"ΤΟΤΕ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ Ο ΤΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ:
-ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΜΑΡΙΑ;
-ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ.ΘΕΛΩΤΗΝ ΜΑΜΑ.
-ΣΕ ΜΕΝΑ;ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΥΛΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣ;
-ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΛΕΕΙ Η ΜΑΡΙΑ(ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ)
-ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΟΤΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ:"ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΑ @@ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ.....!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οδηγάει ένας τύπος στην Εθνική και ξαφνικά βλέπει κάποιον στην άκρη του δρόμου, ντυμένο από πάνω ως κάτω στα πράσινα, να του κάνει νόημα να σταματήσει. Σταματάει ο δικός μας, ανοίγει το παράθυρο και τον ρωτάει "τι συμβαίνει;". "Είμαι ο μ@λ@κ@ς με τα πράσινα και θέλω ένα πακέτο τσιγάρα!" λέει ο άλλος. Έκπληκτος ο οδηγός του δίνει ένα πακέτο τσιγάρα και συνεχίζει τον δρόμο του.
Λίγο μετά βλέπει άλλον ένα, ντυμένο από την κορφή ως τα νύχια με κίτρινα, να του κάνει επίσης νόημα να σταματήσει. Σταματάει, και του λέει ο "κίτρινος": "Είμαι ο μ@λ@κ@ς με τα κίτρινα και θέλω ένα πακέτο χαρτομάντηλα!". Απορημένος πάλι ο οδηγός του δίνει ένα πακέτο και φεύγει.
Στην συνέχεια βλέπει άλλον ένα, ντυμένο στα κόκκινα. "Είμαι ο μ@λ@κ@ς με τα κόκκινα και θέλω ένα προφυλακτικό!". Του δίνει ένα προφυλακτικό ο οδηγός και φεύγει.
Για άλλη μια φορά ο οδηγός συναντάει έναν ακόμα, ντυμένο στα μπλε. Αηδιασμένος πια από την κατάσταση, σταματάει, ανοίγει το παράθυρο και του φωνάζει:
"Ξέρω, ξέρω, είσαι ο μ@λ@κ@ς με τα μπλε. Το διάολο θέλεις;"
"Άδεια και δίπλωμα!"

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Παρ 09 Ιούλ 2010, 02:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
α ρε φρι δεν τα βαζουν αυτα στις 4 το χαραμα :lol: ! :lol: :lol:
niks

Δημοσίευση από niks »

ένας νταλικιέρης οδηγεί και ακούει στις ειδήσεις:
"έπεσε ένας ιπτάμενος δίσκος,και μαζί του μερικοί εξωγήινοι οι οποίοι επιβίωσαν
είναι σαν άνθρωποι,μόνο που είναι πολύ κοντοί και φοράνε άσπρες στολές
αν τους δείτε μην τρομάξετε,μιλήστε τους αργά και φωναχτα,θα καταλάβουν"
"βλακείες" ,σκέφτεται ο νταλικιέρης
κάποια στιγμή κάνει στην ακρη τη νταλίκα και κατευθύνεται σε κάτι θάμνους για κατούρημα
κάνοντας τη δουλειά του,βλέπει ξαφνικά ένα ανθρωπάκι πιο πέρα,άντε το πολύ να φτάνει στο ύψος μέχρι τα γονατά του και ντυμένο στα άσπρα
τρομάζει,αλλά αμέσως θυμάται τις οδηγίες από το ραδιόφωνο
παίρνοντας θάρρος λέει αργά και φωναχτά:
-εγώ Θανάσης...οδηγός νταλίκας...κατουράω
το ανθρωπάκι τον κοιτάζει με απορία και απαντά:
-εγώ Σπύρος...οδηγός ασθενοφόρου...χέζω!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ένας καινούριος δικηγόρος μόλις έχει εγκατασταθεί στο νέο του γραφείο και σκέφτεται ότι πρέπει να βρει έναν τρόπο για να αποκτήσει πελάτες. Μετά από λίγη ώρα χτυπάει την πόρτα ένας κύριος και μπαίνει μέσα στο γραφείο του δικηγόρου.
Ο δικηγόρος για να τον εντυπωσιάσει σηκώνει το τηλέφωνο και λέει:
-…Δυστυχώς δεσποινίς Ωνάση, δεν μπορώ να αναλάβω την υπόθεσή σας. Είμαι πνιγμένος στη δουλειά. Πάρτε με πάλι σε κανα-δυό μήνες. Ίσως τότε να είμαι διαθέσιμος και να ασχοληθώ αποκλειστικά και μόνο με την περίπτωσή σας.
Κλείνει το τηλέφωνο και λέει στον κύριο που περιμένει:
-Σε τι θα μπορούσα να σας εξυπηρετήσω;
-Τίποτα. Είμαι ο τεχνικός του ΟΤΕ και ήρθα για να σας συνδέσω το τηλέφωνο!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: ΠΑΟΚτσήδικα Ανέκδοτα

Δημοσίευση από gash04 »

Πεθαίνει ένας Αρειανός και αφου περνάει από κάποια τεστ ο Αγιος Πέτρος τον στέλνει στην κόλαση.
Περίλυπος ο Αρειανός , τι να κάνει πάει και χτυπάει την πόρτα και του ανοίγει μιά θεογκόμενα ίδια η Αντζελίνα.
Καλώς τον παίδαρο του λέει. Τάχασε ο Αρειανός.Πέρνα παλληκάρι μου , πέρνα αγόρι τρελό του λέει.
Τον πάει στον Διάολο,χαρά ο διάολος που τον βλέπει,βρε καλώς το παιδί,κάτσε να φας,είσαι κουρασμένος?
Χτυπάει παλαμάκια,σκάνε μύτη όλα τα φαγητά του κόσμου.Τρελάθηκε ο Αρειανός.
Πέφτει με τα μούτρα στο φαγητό,τρώει τρώει,έσκασε.
- Χόρτασες αγόρι μου τον ρωτάει ο διάολος ?
- 'Εσκασαααα απαντάει μπουκωμένος ο σκώληξ.
- Θές και να γαμήσεις τώρα?
- Το ρωτάς ? Στην Γή όλο με γαμούσαν
Φωνάζει ο διάολος την θεά που είχε ανοίξει την πόρτα.
- Περιποιήσου το παιδί της λέει ,και όχι τσαπατσουλιές,τα καλύτερα.
Τον περιλαβαίνει η διαολίτσα του κάνει όλο το Κάμα Σούτρα ,ε κάποια στιγμή τελειώνουν .Τού λέει ο διάολος
- Αγοράκι εντάξει ? όλα καλά ?
- Μόνο καλά ? υπέροχαααα!!!απαντάει το ερπετό.Απλά να ...μ'ολα αυτά κοράκιασα άρχοντα μου.Μήπως θα μπορούσα να πιώ λίγο νεράκι ?
Πάει τότε ο διάολος κοντά του, του χαιδεύει το κεφάλι και του λέει τρυφερά...

- Βεβαίως και θα μπορούσες αν είχες φέρει μαζί σου το κυπελάκι σου...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

Τι κανουν αρειανοι μετα την κατακτηση του κυπελλου???

κλεινουν το playstation
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

gash04 έγραψε:
Πάει τότε ο διάολος κοντά του, του χαιδεύει το κεφάλι και του λέει τρυφερά...

- Βεβαίως και θα μπορούσες αν είχες φέρει μαζί σου το κυπελάκι σου...
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Κάθεται ο κυρ-Γιάννης στον καναπέ και βλέπει τηλεόραση. Με το τηλεκοντρόλ στο χέρι κάνει συνεχώς ζάπινγκ ανάμεσα σε δύο κανάλια.

- ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ; φωνάζει η γυναίκα του από την κουζίνα; Θα χαλάσεις την τηλεόραση.

- Εγώ φταίω ρε γυναίκα που βάλαν την ίδια ώρα την τσόντα με το μπασκετάκι; Ποιο να δω;

- Δες την τσόντα, μπάσκετ ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Eιναι ο Τοτος στο σχολειο κ γραφει εκθεση με θεμα΄' ΤΑ ΒΟΥΝΑ΄
'-Στην ελλαδα εχουμε μικρα,μεγαλα βουνα κ απανου στο βουνο εχει ο παππους μου μια στανη κ εχει μεσα μια αγελαδα, να βοδι, κ ενα κατσικακι κ μια μερα το βοϊδι γαμ... την αγελαδα. Διαβαζει την εκθεση η δασκαλα κ κανει παρατηρηση στον ΤΟΤΟ οτι αν θελει να γραψει κατι τετοιο να γραφει 'έκανε εκπληξη στην αγελαδα.
Μετα απο δυο μερες νεο θεμα εκθεσης ' ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ'.Γραφει ο ΤΟΤΟΣ:Στην ελλαδα εχουμε μικρα μεγαλα ποταμια που πηγαζουν απ τα βουνα κ απανου στο βουνο εχει ο παππους μου μια στανη κ εχει μεσα ενα βοϊδι μια αγελαδα κ ενα κατσικακι κ μια μερα το βοϊδι γαμ... την αγελαδα. Τα παιρνει η δασκαλα στο κρανιο κ ξανακανει παρατηρηση στον τοτο.-Σου ειπα- του λεει-να γραφεισ εκανε εκπληξη στην αγελαδα κ οχι αυτη τη λεξη.αν το ξανακανεις θα σε τιμωρησω.
Αφου περασαν λιγες μερες η δασκαλα τους βαζει να γραψουν εκθεση με θεμα τις 'ΘΑΛΑΣΣΕΣ'.Γραφει ο ΤΟΤΟΣ: στην Ελλαδα εχουμε μικρες μεγαλες θαλασσες, κολπους κολπισκους που χυνονται τα ποταμια που πηγαζουν απ τα βουνα κ απανου στο βουνο εχει οπαππους μου μια στανη κ μες στη στανη εχει μια αγελαδα ενα βοϊδι κ ενα κατσικακι κ μια μερα εγινε η εκπληξη κ το βοϊδι γαμησε το κατσικακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kαθε μερα ο Τοτος έβριζε στην ταξη.Ετσι η δασκαλα δεν αντεχε αλλο.Μαζεψε λοιπον τα κοριτσια της ταξης και συμφωνησαν την επομενη φορα που θα βρισει ο Τοτος να αρχισουν να φωναζουν και να τρεξουν εξω απο την ταξη.Την επομενη μερα ο Τοτος,σκεπτηκος,κοιτουσε μια οικοδομη που χτοιζοταν απεναντι,χωρις να μιλαει.Ξαφνιασμενη η κυρια τον ρωταει:''Τοτέ τι εχεις σημερα?''και ο Τοτος απανταει:''τιποτα απλως κοιταω εδω απεναντι που χτοιζεται ενα μπουρδέλο''και τότε τα κοριτσια μαζι με την κυρια τρεχουν προς τα εξω φωναζοντας.Και τότε ο Τοτος λεει:''Που πατε βρε που***ες ακομα στα μπετα ειναι!!!!!!!!''

ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΝΤΑΝ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.ΤΟΤΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΑΝΕΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΜΩΡΑΓΕΙ.ΤΡΕΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ"ΜΑΜΑ"ΜΑΜΑ"ΤΟΤΕ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ Ο ΤΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ:
-ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΜΑΡΙΑ;
-ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ.ΘΕΛΩΤΗΝ ΜΑΜΑ.
-ΣΕ ΜΕΝΑ;ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΥΛΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣ;
-ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΞΩ ΛΕΕΙ Η ΜΑΡΙΑ(ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ)
-ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΟΤΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ:"ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΑ @@ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑ.....!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΥΡΩΝ. ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ . ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ. ΑΜΕΣΩΣ ; ΜΑ ΘΕΛΟΥΝ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΟΧΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ, ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΝΕΙ ΕΝΑΝ ΟΥΡΟΣΥΛΕΚΤΗ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΡΕ ; ΛΕΕΙ Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ; ΚΟΙΤΑΞΕ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ μ@λ@κ@ς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΛΑΔΙΑ.....!!!!!!!!!!!!!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ενα γυφτακι ζωγραφισε μια πολυ ωραια ζωγραφια στο σχολειο και η δασκαλα κατενθουσιασμενη του ειπε: "αυριο να ερθεις με τον πατερα σου να τον συγχαρω. Πραγματι την αλλη μερα πηγε ο πατερας στην δασκαλα.
Η δασκαλα: μπραβο κυριε το παιδι σας ζωγραφιζει τελεια.
Ο πατερας: ντυρτου ντυρτου.
Η δασκαλα: μα γιατι να τον χτυπησω κυριε;
Ο πατερας: εχθες ζωγραφισε ενα μουνι πανω στην σομπα, εγω εκαψα τον πουτσο μου και ο παππους την γλωσσα.

Σας λυπάμαι, γι αυτό δεν βάζω άλλα!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
niks

Δημοσίευση από niks »

τέλειο αυτό με το γυφτάκι!!!!!!!

έχω και εγω ένα:
στο σχολείο ρωτάει η δασκάλα τι είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο
-κυρία κυρία,λέει η Μαιρούλα
-ναι παιδί μου;
-το καλύτερο πράγμα στον κόσμο είναι το βιβλίο
-μπράβο Μαιρούλα.άλλο παιδάκι;
-κυρία κυρία,λέει ο Φώτης
-ναι παιδί μου;
-το καλύτερο πράγμα στον κόσμο είναι το πλευστεισιον
-ωραία,λεέι η δασκάλα,άλλο παιδάκι;
-κυρία κυρία,λέει το γυφτάκι,το καλύτερο πράγμα στον κόσμο είναι το μ@υνι
-τι λες παιδί μου(σφαλιάρες),αυριο να έρθεις με τον κηδεμόνα σου

την άλλη μέρα έρχεται ο μπαμπάς γύφτος και ρωτάει τη δασκάλα:
-γιατι το έδειρες το παιδί;
-γιατί είπε πως το καλύτερο πράγμα στον κόσμο είναι το μ@υνι
-εντάξει μωρέ,μικρό παιδί είναι,που να ξέρει πως το καλό πράγμα είναι ο κ@ΛΟς!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Πάει ο μπαμπάς στο κρεβάτι του παιδιού του, για να το
καληνυχτίσει
και το ακούει λέει: "Θεούλη μου θέλω να έχεις καλά τη
μαμά μου, το
μπαμπά μου, τη γιαγιά μου και δώσε χαιρετίσματα στον
παππού μου"!
Το ακούει ο μπαμπάς αλλά δε δίνει σημασία!
Την επόμενη μέρα χτυπάει το τηλ. και είναι η γιαγιά και τι είπε;
Πέθανε ο παππούς!!!
Το ίδιο βράδυ πάει πάλι ο μπαμπάς να καληνυχτίσει το παιδί και
ακούει:
"Θεούλη μου θέλω να έχεις καλά τη μαμά μου, το μπαμπά
μου και δώσε
χαιρετίσματα στη γιαγιά μου"! Το ακούει ο πατέρας αλλά
και πάλι δε
δίνει σημασία! Την επόμενη μέρα πέθανε η γιαγιά! Ο
πατέρας τα είδε
όλα! Το βράδυ πήγε επίτηδες να κρυφακούσει:
"Θεούλη μου θέλω να έχεις καλά τη μαμά μου και δώσε
χαιρετίσματα στον
μπαμπά μου"!
Με το που το ακούει αυτό ο μπαμπάς τρελαίνεται! Την επόμενη μέρα
φεύγει απ' το σπίτι νωρίς για τη δουλειά και γυρίζει
αργά το βράδυ
ευτυχισμένος που μέχρι στιγμής ήταν ζωντανός! Μπαίνει στο σπίτι
καλησπερίζει τη γυναίκα του και της λέει:
"Συγνώμη αγάπη μου που άργησα αλλά είχα μια πολύ άσχημη μέρα"..
και η γυναίκα:
"Μιλάς εσύ; Εγώ τι να πω που πέθανε ο κουμπάρος μπροστά
στην πόρτα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανέκδοτα”