Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
Paok1926 + male-sykies
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Άγιε μου Βασίλη φέρε μου ένα σωστό δημοσιογράφο που να ξέρει από ρεπορτάζ. Αλλά θα μου πεις Άγιος είσαι όχι Θεός...
- These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post (total 4):
- Ally Samagoal, st4this, margas, Woodman73
Χρονια πολλα με υγεια σε ολους.
Πληθαινουν τα αρθρα για Γιακουμ και δεν μου πολυαερεσει. Ελπιζω με καποιο τροπο να εχει διασφαλιστει τουλαχιστον ο δανεισμος.
Πληθαινουν τα αρθρα για Γιακουμ και δεν μου πολυαερεσει. Ελπιζω με καποιο τροπο να εχει διασφαλιστει τουλαχιστον ο δανεισμος.
- Dimitris_L4
Καλημερα και χρονια πολλα..Με υγεια..
Ο Γιακουμινιο παλεψε κ.καταφερε να γυρισει Ελλαδα γτ αυτο ηθελε..Εχει επιχειρηση εδω, ανοιγει (δν ξερω αν ανοιξε ηδη) κ στη Θεσσαλονικη μαγαζι...μου φαινεται πολυ δυσκολο να φυγει...ποτε μη λες ποτε γτ ΠΑΟΚ εισαι βεβαια..
Ο Γιακουμινιο παλεψε κ.καταφερε να γυρισει Ελλαδα γτ αυτο ηθελε..Εχει επιχειρηση εδω, ανοιγει (δν ξερω αν ανοιξε ηδη) κ στη Θεσσαλονικη μαγαζι...μου φαινεται πολυ δυσκολο να φυγει...ποτε μη λες ποτε γτ ΠΑΟΚ εισαι βεβαια..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris_L4 την Πέμ 25 Δεκ 2025, 10:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν πληθαίνουν. Απλά αναπαράγονται. Εντάξει δεν υπάρχει και ειδησεογραφία κάτι πρέπει να γράψουν.nunies4 έγραψε: Πέμ 25 Δεκ 2025, 10:20 Χρονια πολλα με υγεια σε ολους.
Δε νομίζω ότι μπορούμε να τον κρατήσουμε πέρα από το καλοκαίρι με τεράστιο συμβόλαιο μέχρι το 28 και σχεδόν ένα 10αρικο αγορά στην Κρουζ Αζουλ.Ελπίζω να μη του γυρίσουν τα μυαλά γιατί διαβάζω κάτι για ομίλους Πατσούκα και μέτοχο με καμιά 50αρια δισ
- These users thanked the author trianta76 for the post:
- namisenoiazei
.
ΣδναΣτόπερ… εδώ και τώρα
Το ζήτημα στο κέντρο της άμυνας περνά πλέον σε πρώτο πλάνο, καθώς το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών που ταλαιπωρεί τον Λόβρεν καθιστά επιτακτική την ανάγκη άμεσης ενίσχυσης στη θέση του στόπερ. Ο ΠΑΟΚ βίωσε ένα εξαιρετικά δύσκολο διάστημα, αφού πέρα από τον Κροάτη, μπήκε στα… πιτς και ο Μιχαηλίδης, αφήνοντας τους ασπρόμαυρους με περιορισμένες επιλογές στα μετόπισθεν.
Ωστόσο, η εικόνα του προβλήματος είναι μεγαλύτερη και βαθύτερη ενόψει καλοκαιριού, γεγονός που στρέφει ήδη τους Θεσσαλονικείς στην αγορά για την απόκτηση στόπερ με προοπτική να εξελιχθεί σε βασικό πυλώνα της άμυνας. Επί του παρόντος, υπάρχουν παίκτες στο στόχαστρο και οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη.
Ο Γενάρης φέρνει και εξτρέμ
Η κουβέντα μπορεί να ανοίξει και για τα μπακ, όμως η ανάγκη που έχει μπει ξεκάθαρα στο «κάδρο» ενόψει Ιανουαρίου για τον ΠΑΟΚ αφορά την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Τάισον πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν, ωστόσο, ο Δικέφαλος γνωρίζει πως, με τρεις διοργανώσεις ανοιχτές, απαιτείται βάθος και εναλλακτικές. Αρχικά υπήρξε στόχευση σε εξτρέμ με την ευχέρεια να καλύψει και την κορυφή της επίθεσης, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει οριστική εξέλιξη.
Μας δίνουν λεφτά, σπάνε τον δανεισμό του, πληρώνουνε με αυτά την ομάδα του και παίρνουμε μεταγραφή τον Γιακουμάκη.
Πέρα από την πλάκα, απλά δεν θα γίνει τίποτα.
Πέρα από την πλάκα, απλά δεν θα γίνει τίποτα.
- ΑποστόληςΑ
Ο δανεισμός είναι συμβόλαιο. Για να σπάσει πρέπει να προβλέπεται στο υπογραφέν συμβόλαιο δανεισμού.george188 έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 22:30Αυτό που λες δεν ισχύειPolichni1926 έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 21:01ο δανεισμός μπορεί να σπάσει ανά πάσα στιγμή απλά σου πληρώνουν αντίτιμο που έχει συμφωνηθεί εξ´αρχηςPsagmenos4 έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 20:56 Πολύ καλή η πίεση των μεξικάνων γισ να πληρώσουμε την ρήτρα 5 εκατομμυρίων χωρίς να βγάλουμε αχνά.
Ωστόσο νομίζω ότι για να σπάσει δανεισμός πρέπει να συμφωνούν και οι 3 πλευρές
απλα καταλαβαν οι μεξικανοι οτι 5 δε θα δωσουμε με τιποτα και για να μην αρχισουμε τα παζαρια αναπαραγουν τετοιου ειδους φημες. εκανε τα παντα για να γυρισει ελλαδα και θα φυγει σε ενα εξαμηνο; δεν ειναι αντικειμενο ο παικτης εχει και αυτος αποψη για το που θα παιζει
- Kabamaru11
Και η Οβιεδο θα δωσει λεφτα;Που εχει ηδη πεσει με το 1,5 ποδι στην Σεκουντα;Γενικα οι low ομαδες της Ισπανιας δεν εχουν οικονομικη δυναμη,μη ψαρωνετε.Οπως ειπαν κ αλλοι,παπατζες των Μεξικανων για διαπραγματευση με τον ΠΑΟΚ ειναι.
Ο δρόμος είναι απλός , τα βρίσκεις με παίκτη ο οποίος είναι 31 και είναι ευκαιρία να κλείσει εδώ την καριέρα του παίζοντας 3-4 χρόνια σε εμάς .. τα λεφτά αν είναι όντως 2,8 δεν θα τα πάρει ποτέ ..εκτός αν πηγαίνει δανεικός εδώ και εκεί ..trianta76 έγραψε: Πέμ 25 Δεκ 2025, 10:46 Δε νομίζω ότι μπορούμε να τον κρατήσουμε πέρα από το καλοκαίρι με τεράστιο συμβόλαιο μέχρι το 28 και σχεδόν ένα 10αρικο αγορά στην Κρουζ Αζουλ.Ελπίζω να μη του γυρίσουν τα μυαλά γιατί διαβάζω κάτι για ομίλους Πατσούκα και μέτοχο με καμιά 50αρια δισ
οι μεξικανοι με 2-3 θα τον δώσουν ..
Ο Κροατης στοπερ ειναι εκπληκτικη περιπτωση και απο αυτες που λες "Ιβαν, ριξτα" και δεν ανησυχεις για βασικο στοπερ ηγετη για χρονια. Τωρα αν κανουμε τα συνηθισμενα, θα ερθουν παλι Βολιακο και Λοβρεν.
- Kabamaru11
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
- ΑποστόληςΑ