Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- Stelios Bagios
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Πρέπει να βγει transfermarkt και στο μπάσκετ, δεν είναι κατάσταση αυτή!
- These users thanked the author Stelios Bagios for the post (total 2):
- Kabamaru11, Jim_Chatz
Εγώ πάντως σε Άλεν, θα έφερνα την Κρίστα Άλεν.
Μετά θα είχε 8,500 κομμάτια μέσα στο παλατάκι και τους διπλάσιους απέξω.
- These users thanked the author Мир for the post:
- Kabamaru11
-
Maurice_Escargot
Οι Brown & Κονιαρης αποδιδουν εξαιρετικα σε αυτα που τους ζηταει ο Ζντοβτς. Με μια μικρη ενεργοποιηση του επισης θετικου οσο επαιξε φετος Φιλλιου, εγω δεν θελω αλλον παιχτη στο 1 στην οργανωση.Maurice_Escargot έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 13:58 Δεν το συζηταμε, για την φετινη ομαδα ειναι ουσιαστικη κινηση ενισχυσης σε θεση που ειναι upgrade του KJ Jackson. Εμαθα πως τον εβλεπε πολυ σοβαρα η Μανρεσα τις τελευταιες εβδομαδες (ομαδα Eurocup και ACB)
Θελουμε ιδεατα ακομη 2 κινησεις, μια στο 4 και μια σε combo guard/forward.
Ελπιζω να εκλεισε και να ανακοινωθει οσο πιο συντομα γινεται.
Κι αναμενουμε ιατρικο ανακοινωθεν για τον Brown.
Breein Tyree - SG
Timmy Allen - combo SG/SF
και εναν παιχτη στο 4
και ειμαστε καταπληκτικα.
- KalamarGiannis
το τέλειο δεν υπάρχει, αλλά ήθελες κάτι παραπάνω από τον Χουγκάζ στο 4, για να δυναμώσεις στην άμυνα και το ριμπάουντ, ώστε να μπορείς να ματσάρεις την αθλητικότητα των Ισπανών για το F4 Europe cup.
Πολλές υποθέσεις, ξέρω. Αλλά έτσι δείχνουν τα πράγματα...
Με μια και μόνο τρύπα στο σύνολο, είμαστε πάρα πολύ καλά. Τόσο τελείως pact στην περιφέρεια δεν είμασταν ποτέ τα τελευταία 25 χρόνια...(ρε λες να ναι υπερβολή ΚΑΙ ο Αλλεν ΚΑΙ ο Ταϊρί και κρατώντας Μπραουν και Τζάκσον...ποιος θα πρωτοπάρει σουτ; και πότε θα πάει η μπάλα σε Τζόουνς και Μουρ που μπορούν να σκοράρουν καλά από κοντά;)
Με μια και μόνο τρύπα στο σύνολο, είμαστε πάρα πολύ καλά. Τόσο τελείως pact στην περιφέρεια δεν είμασταν ποτέ τα τελευταία 25 χρόνια...(ρε λες να ναι υπερβολή ΚΑΙ ο Αλλεν ΚΑΙ ο Ταϊρί και κρατώντας Μπραουν και Τζάκσον...ποιος θα πρωτοπάρει σουτ; και πότε θα πάει η μπάλα σε Τζόουνς και Μουρ που μπορούν να σκοράρουν καλά από κοντά;)
- Kabamaru11
Καυλιαρη.....Мир έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 20:26 Εγώ πάντως σε Άλεν, θα έφερνα την Κρίστα Άλεν.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- Мир, elvetos giatros
Αφήστε μεταγραφές και όλοι γήπεδο αύριο!
- These users thanked the author laska4 for the post (total 2):
- fossa, Dimitris_L4
Γιανναρα αυτά είναι ωραία διλήμματα. Σχεδόν πρωτόγνωρα για την ομάδαKalamarGiannis έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 20:33 το τέλειο δεν υπάρχει, αλλά ήθελες κάτι παραπάνω από τον Χουγκάζ στο 4, για να δυναμώσεις στην άμυνα και το ριμπάουντ, ώστε να μπορείς να ματσάρεις την αθλητικότητα των Ισπανών για το F4 Europe cup.
- Unpsofable78
Από sdna:
Μετά την προφορική συμφωνία με τον Μπριν Ταϊρί, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται και για δεύτερο «χτύπημα», καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τον Τίμι Άλεν.
Ο Ταϊρί θα είναι η πρώτη μεταγραφή της εποχής Αριστοτέλη Μυστακίδη, ενώ η περίπτωση του Άλεν είχε έρθει νωρίτερα στο προσκήνιο. Ο τελευταίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας (25χρ., 1,98μ.) και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Δικέφαλο.
Μετά την προφορική συμφωνία με τον Μπριν Ταϊρί, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται και για δεύτερο «χτύπημα», καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τον Τίμι Άλεν.
Ο Ταϊρί θα είναι η πρώτη μεταγραφή της εποχής Αριστοτέλη Μυστακίδη, ενώ η περίπτωση του Άλεν είχε έρθει νωρίτερα στο προσκήνιο. Ο τελευταίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας (25χρ., 1,98μ.) και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Δικέφαλο.
Ευτυχώς δεν πόσταρες τίποτα από Εμμανουέλα ή Μπέιγουοτς.Kabamaru11 έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 20:39Καυλιαρη.....Мир έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 20:26 Εγώ πάντως σε Άλεν, θα έφερνα την Κρίστα Άλεν.
- Kabamaru11
Ευτυχώς δεν ποστάρες Αλεν ΝτελονМир έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 21:06Ευτυχώς δεν πόσταρες τίποτα από Εμμανουέλα ή Μπέιγουοτς.Kabamaru11 έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 20:39Καυλιαρη.....Мир έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 20:26 Εγώ πάντως σε Άλεν, θα έφερνα την Κρίστα Άλεν.
-
Psagmenos4
Λογικά θα φύγει ο Τζάκσον αν τελικά κλείσουν και οι 2 μεταγραφες?
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ιδεατά Χουγκάζ στο 4 ο οποίος και αρκετά ποιοτικός είναι και σε καλή ηλικία ώστε ν'αρχίσουμε σιγά σιγά να φτιάχνουμε και ελληνικό κορμό όπου έχουμε πολλές ελλείψεις μιας και ουσιαστικά δύο έχουν την μία κάποια ποιότητα ν' ανταπεξέλθουν( Κόνιαρης & Περσίδης)Maurice_Escargot έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 20:27Οι Brown & Κονιαρης αποδιδουν εξαιρετικα σε αυτα που τους ζηταει ο Ζντοβτς. Με μια μικρη ενεργοποιηση του επισης θετικου οσο επαιξε φετος Φιλλιου, εγω δεν θελω αλλον παιχτη στο 1 στην οργανωση.Maurice_Escargot έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 13:58 Δεν το συζηταμε, για την φετινη ομαδα ειναι ουσιαστικη κινηση ενισχυσης σε θεση που ειναι upgrade του KJ Jackson. Εμαθα πως τον εβλεπε πολυ σοβαρα η Μανρεσα τις τελευταιες εβδομαδες (ομαδα Eurocup και ACB)
Θελουμε ιδεατα ακομη 2 κινησεις, μια στο 4 και μια σε combo guard/forward.
Ελπιζω να εκλεισε και να ανακοινωθει οσο πιο συντομα γινεται.
Κι αναμενουμε ιατρικο ανακοινωθεν για τον Brown.
Breein Tyree - SG
Timmy Allen - combo SG/SF
και εναν παιχτη στο 4
και ειμαστε καταπληκτικα.
Επίσης οι Αμερικανοί που ακούγονται αν τελικά παρθούν είναι σε πολύ καλή ηλικία και ευτυχώς μάλλον θα αποφύγουμε παγίδες τύπου Nanali Beverley και Reddish.
Αν πάρουμε αυτούς τους τρείς θα είμαστε σχεδόν τέλεια για φέτος.
Και λέω σχεδόν γιατί με μόνο ποιοτικό Center τον Jones είμαστε ζόρικα.
Από την άλλη, ποιόν να διώξεις για να πάρεις Center μιας και σε Έλληνα δεν υπάρχει κάτι εφικτό και με ποιότητα;
Άντε να δούμε.
Τα καλύτερα έρχονται
- Unpsofable78
Ξέρει κανείς πόσοι ξένοι μπορούν να παίζουν Ευρώπη και πόσοι Ελλάδα;
Νομίζω ότι είναι απαραίτητη η ενίσχυση με έναν ή δύο ποιοτικούς Έλληνες. Η δημιουργία κορμού με Έλληνες είναι απαραίτητη.
Νομίζω ότι είναι απαραίτητη η ενίσχυση με έναν ή δύο ποιοτικούς Έλληνες. Η δημιουργία κορμού με Έλληνες είναι απαραίτητη.
- Unpsofable78
Ξέρει κανείς πόσοι ξένοι μπορούν να παίζουν Ευρώπη και πόσοι Ελλάδα;