Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Τους Μετόχους της ομάδας κάλεσε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΠΑΕ Ολυμπιακός και, μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν, είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Συγκεκριμένα, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα: “1. Έγκριση συμψηφισμού ποσού 42.163.937,07 ευρώ εκ του λογαριασμού «ΕΙΔΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟ ΑΡΤΙΟ» της Εταιρείας με ισόποσες συσσωρευμένες ζημίες παρελθουσών χρήσεων σύμφωνα με το άρθρο 35 παρ. 3 του Ν.4548/2018 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα.

2.Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών, τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της εταιρείας.................

:lol: :lol: :lol: :lol:

κοιτα να δεις κατι πραγματα...

και ο γαυρος.....μεσα...ειναι...

κατι δεν μας λεει καλα η ...γαυρογκοντζαρεβα....
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Πωπω

Κατσε θα βγουν οι λογιστες τωρα να μας πουν
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Special 4 έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:Οι αλλοι βαζουν 90+χαρτια γκαραντι στα ταμεια απο κωστουλα και τσουλου μονο

Θα σπασουν με χαοτικη διαφορα το ρεκορ συνολικων εσοδων σε μια σεζον ελληνικης ομαδας

Αν τα επνδυσει κιολας … δυσκολα

Ναι αλλά μπορεί να έχουν μεγαλύτερα λειτουργικά έξοδα, εν σχέση με τα έσοδα και στο τέλος να χρειαστεί Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Όλα είναι σχετικά.

Πρώτοι εδώ.
Σασταλεγάκης 4. :lol:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Brighton: We are delighted to confirm that Charalampos Kostoulas will join the club on 1 July for an undisclosed fee!

[EYES][EYES][EYES]

Γιατι undisclosed;
icue

Δημοσίευση από icue »

Γιατι δεν εχουν καμια υποχρεωση να το πουν. Και βολευει και αυτο που γινεται απο χθες. Ο Ρομανο που ειναι απολυτα εγκυρος εγραψε για 35 +2. Μεχρι το βραδυ διαβαζα για πανω απο 40 και σημερα διαβαζω για 50 απο διαφορους μαιντανους. Μεχρι την Δευτερα λογικα θα πιασουμε τα 70.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Αν πουληθηκε λιγότερο από το ποσο που διαδίδουν, έχει κάποια λογική να μην το ανακοινώνουν, αν πουληθηκε περισσοτερο θα το έκαναν βούκινο σε όλο τον ντουνιά.
icue

Δημοσίευση από icue »

Γενικα οι ομαδες δεν εχουν καμια υποχρεωση να ανακοινωνουν ποσα για αγορες και ποσα συμβολαιων, παρα μονο την διαρκεια τους. Τιποτα δεν μενει κρυφο στο τελος της ημερας αφου υπαρχουν οι ισολογισμοι.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Στους ισολογισμούς φαίνονται τα σύνολα, όχι τα επιμέρους ποσά κάθε μεταγραφής. Αυτά τα γνωρίζουν μόνο οι ορκωτοί και οι συμβαλλόμενοι. Και πάντως σίγουρα όχι ο Μπουζας, ο Πετρωτός και ο νευρικός "τηλεθεακροατής" που έλεγαν και στο ερωτοδικείο.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Jean Valjean έγραψε:Αν πουληθηκε λιγότερο από το ποσο που διαδίδουν, έχει κάποια λογική να μην το ανακοινώνουν, αν πουληθηκε περισσοτερο θα το έκαναν βούκινο σε όλο τον ντουνιά.

Καλημέρα Γιάννη Αγιάννη.
Προφανώς αυτό συμβαίνει.
Θα στοιχημάτιζα πως είναι επιθυμία του οσφπ να μην ανακοινωθεί ποσό και όχι της Μπράιτον
Τα 35 (μάλλον) είναι το ποσό.
Το θέμα είναι αν αυτά τα 35 έχουν λογική.
Έπιασα κουβέντα χθες με προπονητή ανδρικής ομάδας (μη φανταστείς κανένα σπουδαίο, ΕΠΣΑ).
Τον ρώτησα τη γνώμη του για τον Κωστούλα.
Μου είπε πως είναι αδιανόητο το νούμερο. Δεν υπάρχει κανένα προσόν πάνω στον Κωστούλα που να δικαιολογεί αυτό το νούμερο.
Του ανέφερα το physical κομμάτι. Μου είπε κάτι που μου κίνησε το ενδιαφέρον. Όντως μου λέει το μοναδικό που έχει είναι πως στην ηλικία των 17 έχει έτοιμο κορμί για τέτοιο πρωτάθλημα. Όμως, μου λέει, άλλο το έτοιμο κορμί και άλλο τα φοβερά σωματικά προσόντα. Ούτε εκπληκτικά γρήγορος είναι, ούτε εκπληκτικά δυνατός, ούτε εκπληκτικά αλτικός. Δηλαδή δεν μπορείς να πεις πως αγόρασαν τα αθλητικά του προσόντα γιατί ούτε αυτά υπάρχουν ή φαίνεται πως θα υπάρξουν. Και μου το τόνισε. Το ότι είναι έτοιμος τώρα στα 17 να στουκάρει με τους 25άρηδες δε μπορεί να κοστολογηθεί με 35 εκατομμύρια. Και δεν κοστολογείται γιατί δεν υπάρχει προοπτική να πεις αυτός ο παίκτης σε 5 χρόνια θα κάνει αυτό και αυτό άρα θα μπορεί να πουληθεί με 70. Δεν υπάρχει ποδοσφαιρική προοπτική στον Κωστούλα για να φτάσει σε τέτοια νούμερα. Γιατί προφανώς όταν δίνεις 35 σε αυτήν την ηλικία, τα δίνεις με προοπτική να πάρεις πολλαπλάσια. Μου είπε πως τέτοια λεφτά σε αυτήν την ηλικία δίνονται αν υπάρχει κάτι το σπέσιαλ και στην περίπτωση του Κωστούλα δεν υπάρχει.
Έτσι μου είπε έτσι σας λέω. Δεν είναι ο Μουρίνιο. Ένας προπονητής αντρικής ομάδας ΕΠΣΑ είναι με ότι αυτό συνεπάγεται. Μπορεί να λέει μπούρδες. Λίγο πολύ όλοι γύρω από αυτήν την άποψη κινούμαστε. Πως αυτά τα 35 δεν φαίνονται στο χορτάρι. Μακάρι να κάνουμε λάθος και το παιδί να είναι πραγματικά κάτι εξωγήινο και να κάνει όμορφα ποδοσφαιρικά πράγματα.
Μου έφερε ως παράδειγμα εκπληκτικών ταλέντων τον Καρέτσα και τον Κωνσταντέλια.
Ο Κωνσταντέλιας στα 17 ήταν κάτι το φανταστικό. Εκεί δικαιολογούνταν τέτοια λεφτά. Για τον Καρέτσα μου είπε πως αν ο Κωστούλας δόθηκε 35, ο Καρέτσας τώρα θα έπρεπε να πιάνει πάνω 100. Είναι μεγάλη η διαφορά ποιότητας Καρέτσα με Κωστούλα.
Μου είπε και διάφορα πράγματα για τον Κωνταντέλια όπως τα ξέρει από το χώρο που κινείται. Κατά τη γνώμη του ο Κωνσταντέλιας για να μπορέσει να μείνει σε υψηλό επίπεδο πρέπει είτε να ρίξει τον ετήσιο χρόνο συμμετοχής του είτε να μειώσει εντάσεις και σπριντ ανά αγώνα. Υπάρχει μια μικρή σταδιακή πτώση στο αθλητικό κομμάτι του παιχνιδιού που κανονικά δε θα έπρεπε στην ηλικία που βρίσκεται.

Υγ. Γιάννη για να σε ιντριγκάρω και λίγο, ο τύπος μέχρι πριν 5 χρόνια ήταν αποκλειστικά προπονητής τερματοφυλάκων. Είναι και γιος γνωστού παλιού τερματοφύλακα (όχι πολύ σπουδαίου αλλά έφτασε ως δεύτερος τερματοφύλακας σε ομάδα του ποκ) και έχει την κουλτούρα του τερματοφύλακα από μωρό παιδί που τον θυμάμαι.
Τον ρώτησα για Κοτάρσκι. Μου είπε πως αυτή τη στιγμή είναι με διαφορά το καλύτερο και πληρέστερο τέρμα που υπάρχει στην Ελλάδα. Μη κοιτάς, μου λέει, τη φετινή απόδοση. Πάρε παράδειγμα το Μπρινιόλι, μου είπε. Τι απόδοση είχε πρόπερσι και τι φέτος; Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να επηρεάζουν την απόδοση ενός τερματοφύλακα τα οποία δεν είναι ευδιάκριτα σε όσους είναι έξω από το χώρο. Το πακέτο Κοτάρσκι, δηλαδή τεχνική, πόδια, θέση, ρεφλέξ, αντίληψη είναι καλύτερο έναντι όλων των υπολοίπων στην Ελλάδα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Μερικες φορες το μονο που χρειαζεται ειναι ενας 18χρονος να παιζει σαν 25αρης. Μιλαω για αυτοπεποιθηση.

Και φυσικα υπαρχουν παρα πολλες περιπτωσεις παικτων που ομαδες που τους πηραν κλαιγαν τα λεφτα τους. Δεν χρειαζεται να υπαρχει κατι υποπτο απο πισω. Απλα αλλιως θα κλαιγαμε εμεις πχ 6-7 εκατομμυρια αν μας εβγαινε καδρονι, αλλιως τα εκλαψε η Τσελσι τα 53 για τον Βερνερ, αλλιως θα τα κλαψει, αν τα κλαψει η Μπραιτον για τον Κωστουλα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Για τον Γεωργιανό έπρεπε να τον ρωτήσεις, ο Κοταρσκι θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ 99%.
Άβαταρ μέλους
obanebane

..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Παρ 13 Ιουν 2025, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Παρ 13 Ιουν 2025, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

icue έγραψε:Μερικες φορες το μονο που χρειαζεται ειναι ενας 18χρονος να παιζει σαν 25αρης. Μιλαω για αυτοπεποιθηση.

...

Έχεις δίκιο πως το παιδί αυτό, όντως έχει αυτοπεποίθηση και ποδοσφαιρικό θράσος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”