Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από joshua »

Νομίζω ότι δίνουμε περισσότερη σημασία στην είδηση από όση της αξίζει. Οκ θέλει τη πρόταση,εμείς έτσι και αλλιώς τον θέλουμε,οπότε την καταθέσαμε. Ακόμα και αν βγει στη γύρα βρει δεν βρει θα πρέπει να απαντήσει. Το θέμα είναι εμείς να μην εγκλωβιστουμε και νομιζω έχουμε πάρει τα μαθήματα μας.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Ρε παιδιά συγνώμη αλλά αν την μεταγραφή χειρίζεται ο Βρύζας . Ο Βρύζας είναι συνεργάτης του Κόλκα και του Τζόρμπα για πιο λόγο να έχουν μεσάνυχτα οι ΑΡΔ. Ο Βρύζας επίσης χειρίστηκε αν δεν κάνω λάθος και την μεταγραφή Μαξιμοβιτς ή λάθος θυμάμαι που πήγε εκεί ? Οπότε υπάρχει μία εμπειρία στο θέμα με την Ισπανία πρόσφατη.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ηθελημένα δεν σχολιάζω για μεταγραφές κι φήμες κλπ επειδή απλά νιώθω ότι θα πάρουν τους καλύτερους που γίνεται και η ομάδα θα είναι μια χαρά.

Αλλά για αυτόν τον Μπρειθγουειτ πως τον λένε, δεν ξέρω, δεν μου κάθεται καλά.
Εαν τον θέλει τόσο πολύ ο Λου, πάω πάσο, αλλά ο τύπος μου βγάζει ένα υφακι σαν να μας κάνει και χάρη που θα έρθει να παίξει εδώ και να πάρει και 2μ

Δεν ξέρω, δεν μου γεμίζει το μάτι. Σαν διαίσθηση.
Δηλαδή θα δώσουμε 2μ+ και θα έρθει αυτός?

Όσο για τα άρθρα οδηγούς του πως να γράψεις 150 λέξεις χωρίς να πεις τίποτα απολύτως, απλά δεν ασχολούμαι πια καθόλου μαζί τους.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Στο θεμα Μπρεθγουειτ συμφωνω και εγω απολυτα. Αν οντως το μπατζετ ειναι 1.5 με 2 μυρια για συμβολαιο στον φορ, θεωρω πως ισως θα μπορουσαμε να βρουμε καποιον και νεοτερο και ισως καλυτερο. Δεν ξερω αλλα δεν μ καθεται καθολου καλα και η ηλικια αλλα και το στυλ του.
JORDAN THOMAS FAN

Δημοσίευση από JORDAN THOMAS FAN »

Στη Σκωτια παντου ακουγεται ο Ντεσερς για ΠΑΟΚ .Εδω γιατι τον συζητουν τοσο λιγο;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Μερα της μαρμοτας

Ολοι οι «ρεπορτερ» λενε 99% τα ιδια
Μειτε ταδε, Μισιτς/Μαριν εχουν δυσκολιες, Μπρεθγουειτ σε αναμονη και κανενας αλλος(!) φορ σε αναζητηση, ΚΕΤΖΙΟΡΑ δε θελει να κανει χρηση του ταδε νομου, η Δυναμο ζηταει τον ουρανο και τα αστρα. Τι λουπα ειναι αυτη ρε μαγκες;! Ευτυχως εκατσε πολυ καλα η περιπτωση Καμαρα με υποδειγματικες κινησεις στη διαπραγματευση.

Αντε να αρχισουν τα φιλικα να σωθουμε.
DesPos-4

Δημοσίευση από DesPos-4 »

Ο Μουνιαιν μαζί με αλλούς Βάσκους βρίσκεται Ελλάδα για διακοπές. Ρωτήθηκε για ΠΑΟΚ και είπε οτι κουράστηκε από Ευρώπη και θέλει να δει κάτι άλλο τούλαχιστον για τώρα ,στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις. Με κάθε επιφύλαξη ότι με είπε ο γνωστός μου που τον είδε
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Αυτή η λούπα όμως σιγά σιγά αρχίζει και κουράζει. Εδώ και 2 βδομάδες ακούμε πραγματικά ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Λες και βάζουν τις εκπομπές και «ρεπορταζ» που κάνουν σε επανάληψη κάθε μέρα είναι.

Επίσης δεν μπορώ να ακούω από όλους για συμπληρωματικό εξτρέμ. Θα είναι εγκληματικό να στηριχθούμε πάλι μόνο στον 37χρονο Τάισον και να φέρουμε μια μετριότητα (κατι Οτελε και κάτι Καστσουκ που είχε ακουστεί πέρυσι χειμώνα).

Θέλεις έναν παίκτη με την ποιότητα και τις παραστάσεις του Ετζουκε ή του Μουνιαιν.

Αυτός ο Χουερτας μου φαίνεται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ περίπτωση, αλλά δύσκολη, πρώτον γιατί οι Μεξικανοί κοστολογούν πολύ ακριβά τους παίκτες τους και δεύτερον λόγω του ενδιαφέροντος της Χιρονα, όπως αναφέρουν μεξικάνικα ΜΜΕ

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

JORDAN THOMAS FAN έγραψε:Στη Σκωτια παντου ακουγεται ο Ντεσερς για ΠΑΟΚ .Εδω γιατι τον συζητουν τοσο λιγο;
Η daily mail εχει αναφορά στη nova. Έχεις δει κάποιο αλλο σχετικό δημοσίευμα;
mbison

Δημοσίευση από mbison »

o Ντεσερς εχει νόημα να αντικαταστήσει τον Τζήμα. Ειναι φορ περιοχής. Ο Μπρεθ όχι. Δηλαδη θα έχουμε 3 φορ και κανείς εκτός Σαμάτα δεν θα μπορεί να διεκδικήσει κεφαλιά.
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

Απο τη στιγμη που δεν πουληθηκε ο Κωσταντελιας παγωσαν ολα τα μεταγραφικα μην το ψαχνετε δεν υπαρχει σαλιο ουτε ελευθερους δεν μπορουμε να παρουμε αυτη ειναι η πικρη αληθεια και σε οποιον αρεσει αν ο Κωσταντελιας ειχε πουληθη ολοι οι παιχτες θα ηταν εδω τωρα αυτη ειναι η αληθεια
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

​​Πάντως όταν είναι να δώσουμε παίχτη, πώς τελειώνει σε 2 μέρες , κι όταν είναι να πάρουμε θέλει κάνα 2 μήνες; Υπάρχει εξήγηση γιατι δεν υπαρχει σαλιο άρχισε το μασάζ παιδιά. Μην περιμένετε μεταγραφές μέχρι να περάσουμε.
λενε ο Κουαλιατα πεταει φωτιες στης προπονησης ξεχαστε μεταγραφες αρχισαν το μασαζ απο αποψε τα πληρωμενα τσιρακια της ΠΑΕ
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

JORDAN THOMAS FAN έγραψε:Στη Σκωτια παντου ακουγεται ο Ντεσερς για ΠΑΟΚ .Εδω γιατι τον συζητουν τοσο λιγο;
Γιατι στη Σκωτια τα δημοσιευματα λενε "συμφωνα με αρθρα απο την Ελλαδα"
ο,τι ναναι

(απο καποιον που ζει μονιμα στη Σκωτια)
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Για ποια ομάδα μιλας;
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Αχ ρε mods νιώθω σαν τον Τσάντλερ στο επεισόδιο που δεν του επέτρεπαν να πει αστεία. Τι βασανιστήριο ζω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”