8.Soualiho Meïté

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Woodman73

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από Woodman73 »

μηπως το...τρενάρει, να γλιτωσει ενα μερος της προετημασιας? :lol: :lol: :opaokara: :opaokara:
Οτι εξέλιξη και να εχει, πιστευω η ΠΑΕ δεν θα αφησει την Πολυ μεγαλη ευκαιρια του Ch.l , να παει ανεκμεταλευτη σαν τις αλλες.... :nairepaok:
icue

Δημοσίευση από icue »

Αν, λεω αν, οντως θελει να ερθει και τα κανει ολα αυτα για να γλυτωσει προετοιμασια, το κανει παρα πολυ αγαρμπα και δεν νομιζω οτι θα ενθουσιαστουν οι υπολοιποι παικτες μας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Και δεν είναι μόνο αυτό.
Ούτε πέρσι ήταν παρών σε ολόκληρη την προετοιμασία..
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

icue έγραψε:Αν, λεω αν, οντως θελει να ερθει και τα κανει ολα αυτα για να γλυτωσει προετοιμασια, το κανει παρα πολυ αγαρμπα και δεν νομιζω οτι θα ενθουσιαστουν οι υπολοιποι παικτες μας.
Μα δεν είναι ελεύθερος. Η ομάδα του δεν θα κάνει προετοιμασία ?
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Ettien26 έγραψε:
icue έγραψε:Αν, λεω αν, οντως θελει να ερθει και τα κανει ολα αυτα για να γλυτωσει προετοιμασια, το κανει παρα πολυ αγαρμπα και δεν νομιζω οτι θα ενθουσιαστουν οι υπολοιποι παικτες μας.
Εκτός ομάδας είναι ο Μειτε

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ettien26 έγραψε:
Νομιζω ξεκινησε προχθες ; )
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο παίκτης θα παρουσιαστεί στην πρώτη της ομάδας του, θα του αναγγελθεί ότι δεν υπολογίζεται και θα ενσωματωθεί σε μας, σωστά? ή λάθος το αντιλήφθηκα?
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Ρε μάγκες ειναι δυνατόν να πιστεύετε οτι όντως ο Μειτε προσπαθει να γλιτωσει την προετοιμασία-παρατεινει τις διακοπες του; Μεγαλύτερη κοτσανα δεν θα μπορουσαν να σκαρφιστουν καποιοι εξυπνακηδες αρδ, μη τσιμπατε ρε σεις...
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

εγώ πάντως από τις αναρτήσεις του στα σοσιαλ εχω καταλάβει το εξής.
"καλά θέλετε Champions League (ανάρτηση ύμνος cl) ενώ προπονείται ο Εκονγκ ( φωτό Εκονγκ) ακόμα με την ομάδα;"
... μπορεί να κάνω και λάθος :roll:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ο καθενας λεει την κοτσανα του εδω μεσα και κρινεται γι αυτο.
Εγω λεω με βαση αυτα που βλεπω κι ακουω οτι 90% θα ρθει.
Αν ηταν να παει αραπια για τα λεφτα θα το χε κανει ηδη ,δεν εχει νοημα να το τραβαει.Σε μεγαλο συλογο δεν ,ειναι αργος γι αυτο το επιπεδο,το δοκιμασε και δεν εκατσε. Μπενφικα δε τον θελει,εδω νοιωθει σημαντικός και χει προπτικη Τσουλου που θ ανεβασει το κασε του.Θα παρει κατι παραπανω και θα ρθει
icue

Δημοσίευση από icue »

Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο παικτης δεν καιγεται να απαντησει. Μπορει στο μυαλο του να εχει οτι αν δεν βρω κατι καλυτερο θα μεινω στον ΠΑΟΚ, αλλα εμεις δεν μπορουμε να περιμενουμε για παντα. Μεχρι να φυγουμε Ολλανδια θα ξεκαθαρισει θετικα ή αρνητικα.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Δύο μύρια και 1.4 επί 3 μας κάνουν 6.2 μύρια την τριετία (πρόταση ΠΑΟΚ και τα δύο κατόπιν διαπραγματεύσεων με Μπενφίκα) . Ο παίκτης, δηλαδή ο μανατζαρεος, λέει θέλω 1.7 επί τρία, 5.1 μύρια και πάνε βρεστα με την ομάδα. Θεωρητικά ο παίκτης κόστιζε 4 μύρια η Μπενφίκα και 5.1 ο παίκτης 9.1 μύρια σύνολο.
Ερώτηση 1η. Υπήρχε ομάδα πέρυσι που θα δαπανούσε 9.1 μύρια την τριετία για παικτης που δεν λογίζεται στην Μπενφίκα;
Ερώτηση 2η Το κασέ του παίκτη ήταν πέρυσι 1.7 μύρια αλλά εάν δεν ερχόταν στον ΠΑΟΚ με θέση βασικού
σε ομάδα που πήρε πρωτάθλημα και έχει προοπτική τσουλου που θα ήταν σήμερα εάν έμενε στην Μπενφίκα; Ερώτηση 3η με 6.2 μύρια την τριετία βρίσκουμε καλύτερο χαφ;
Ερώτηση 4η Εάν ο παίκτης κλείσει τον Αύγουστο και έως τότε δεν έχει κάνει προετοιμασία με ομάδα και είναι στις παραλίες πόσο θα είναι το κασέ του;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Pellaios έγραψε:Δύο μύρια και 1.4 επί 3 μας κάνουν 6.2 μύρια την τριετία (πρόταση ΠΑΟΚ και τα δύο κατόπιν διαπραγματεύσεων με Μπενφίκα) . Ο παίκτης, δηλαδή ο μανατζαρεος, λέει θέλω 1.7 επί τρία, 5.1 μύρια και πάνε βρεστα με την ομάδα. Θεωρητικά ο παίκτης κόστιζε 4 μύρια η Μπενφίκα και 5.1 ο παίκτης 9.1 μύρια σύνολο.
Ερώτηση 1η. Υπήρχε ομάδα πέρυσι που θα δαπανούσε 9.1 μύρια την τριετία για παικτης που δεν λογίζεται στην Μπενφίκα;
Ερώτηση 2η Το κασέ του παίκτη ήταν πέρυσι 1.7 μύρια αλλά εάν δεν ερχόταν στον ΠΑΟΚ με θέση βασικού
σε ομάδα που πήρε πρωτάθλημα και έχει προοπτική τσουλου που θα ήταν σήμερα εάν έμενε στην Μπενφίκα; Ερώτηση 3η με 6.2 μύρια την τριετία βρίσκουμε καλύτερο χαφ;
Ερώτηση 4η Εάν ο παίκτης κλείσει τον Αύγουστο και έως τότε δεν έχει κάνει προετοιμασία με ομάδα και είναι στις παραλίες πόσο θα είναι το κασέ του;
Ξεχνάς και εσύ, όπως τόσοι άλλοι το ποσό της εφορίας. Ναι έπεσε, όμως πάλι είναι σμηαντικό (22%)
https://www.sport24.gr/football/ti-sima ... 36378.html

Για ένα συμβόλαιο 1,4εκ/έτος, η ΠΑΕ πληρώνει συνολικά 1,4/0,78 = 1,8εκ χ 3 έτη = 5,4εκ
Για ένα συμβόλαιο 1,7εκ/έτος, η ΠΑΕ πληρώνει συνολικά 1,7/0,78 = 2.18εκ χ 3 ετη = ~ 6,5εκ
Άρα ο Μεϊτε με καθαρές αποδοχές στα 1,7εκ που ακούγεται + 2εκ transfer fees, κοστίζει ~8,5εκ και όχι 6.2εκ που έγραψες.

Κατά τα άλλα καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου. Εγώ τον θέλω τον Μεϊτέ, αλλά μια χαρά είναι η αγορά με 2-3εκ που Πολωνού της Λουντογκόρετς. Ακόμη και με 3εκ και μισθό 1εκ, στην 3ετία βγαίνουμε κερδισμένοι, ενώ προσθέτουμε ποδοσφαιριστή με μεταπωλητική αξία. Αγορά ποδοσφαιριστή 3εκ και 1εκ μισθό κοστίζει συνολικά στην 3ετία (αν δεν πουληθεί): 3εκ + (1/0,78)χ3 = ~6,85εκ.

Πάλι, λόγω champions league, εγώ Μεϊτέ θα διάλεγα, για τη χημεία που υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μπαίνουμε στις τελευταίες μέρες του σήριαλ, θέλω να πιστεύω. Δε γίνεται να περιμένει η ομάδα πέρα από μια βδομάδα ακόμα το πολύ. Αν δε δώσει στίγμα μέχρι να έρθει η μέρα για αναχώρηση στην Ολλανδία, θεωρώ ότι η πόρτα του ΠΑΟΚ πρέπει να κλείσει οριστικά. Ναι ή ομοιογένεια, ναι η χημεία, ναι ο Λουτσέσκου, ναι, ναι, ναι αλλά καλύτερα να επικοινωνηθεί το μήνυμα στην πιάτσα ότι ο ΠΑΟΚ προχωρά κι όποιος θέλει ακολουθεί. Όποιος δε θέλει μένει πίσω οριστικά και καλή του τύχη.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Άντε να το πω και αυτό.
Εγώ θυμάμαι ότι το καλοκαίρι είχαμε κλεισμένο τον Μαξίμοβιτς, είχαμε πάρει τον οζντοεφ για οκταρι.Ο μειτε είχε έρθει, και νομίζω αυτός ήταν ο σχεδιασμός για να καλυφθεί το χρονικό διάστημα μέχρι ελευθερωθεί ο Σέρβος από την ομάδα του. Μην ξεχνάμε ότι ο Μαξίμοβιτς ήταν σε φουλ ρυθμούς και έτοιμος για τοπ επίπεδο ενώ ο μειτε προφανώς ήταν...υπό δοκιμή (όπως και ο Μάρκος Αντόνιο)
Με τον καιρό ο ραζβαν τον ενέταξε στην ομάδα, η ομάδα κέρδισε το πρωτάθλημα, η ομάδα πιστέψετε αυτόν
Τον χειμώνα η ομάδα θα μπορούσε να είχε κλείσει τον Σέρβο, ο οποίος ανέβασε λόγω αφραγκουζου το κασέ του στα 2 μύρια, δηλαδή 6 την τριετία (χωρίς εφορία)
Παρόλα αυτά η ΠΑΕ πίστεψε στον μειτε και άφησε τον Μαξίμοβιτς φθάνοντας την προσφορά της για την θέση του αμυντικού χαφ πλέον ΠΑΝΩ από τα 6 μύρια
Άρα η ομάδα νομίζω ότι έχει πράξει πολύ σωστά το καθήκον της, σωστά έχει δώσει τελεσίγραφο, έχει ασχοληθεί παρά πολύ με την περίπτωση και μην ξεχνάμε ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει παιχνίδια με την ομάδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pellaios την Σάβ 22 Ιουν 2024, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”