πότε θα μάθουμε σε αυτή την αμπαλοχώρα να μην κρίνουμε μόνο από την ηλικία, αλλά από τη φυσική κατάσταση?
ο τάισον στα 40 του θα θέλει 3 μουργκ στα 25 τους πχ
11. Taison Barcellos Freda
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Θεωρείς ότι όταν ένας παίχτης με την προσφορά του Τάισον μηδενίζεται και παρουσιάζεται σαν πρόβλημα για την ομάδα , ότι είναι υπερβολικό να υπάρχει αντίλογος έστω και με επίθετα ;;;Miles έγραψε: Δευ 01 Δεκ 2025, 15:56 Η αλήθεια είναι ότι έχει καταντήσει κλισέ η ανάλογη έκφραση "πόσο άμπαλοι είστε, τι επιστήμων είμαι εγώ", όταν πολλοί νιώθουν δικαιωμένοι για γνώμες περί παιχτών με τις οποίες διαφωνούν.
Δεν είναι παράξενο να έχουμε αντίθετες απόψεις για παίχτες και σίγουρα ακούγεται κάπως ο αυτοθαυμασμός: αλαζονικός, εκνευριστικός, γελοίος... για να αναφέρω κάποια επίθετα που μου έρχονται πρόχειρα.
Τι θέλω να πω …παράδειγμα . αν πεις ότι ο Τάισον δεν μου αρέσει γιατί δεν κάνει νούμερα θα σ πω ναι αλλά κάνει αυτό ή ναι εχεισ Δίκαιο .Να χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα την ηλικία του που ουσιαστικά το χρησιμοποιούμε για να τονίσουμε την έλλειψη αθλητικοτητας στον πιο αθλητικό σου παίχτη δεν το θεωρείς άδικο ;
Να στο θέσω αλλιώς .
Αν ήσουν από το Περου και έβλεπες πρώτη φορά ΠΑΟΚ από το γήπεδο δεν ήξερες τους παίχτες και δεν μπορουσεσ Να διακρίνεις τις μούρες τους πιο μεγάλος ποιος είναι ο Ντεσποντοφ ή ο Τάισον ;
Όταν κάποιος χρησιμοποιεί σαν επιχείρημα την ηλικία του ενώ στο μοναδικό που επηρεάζει η ηλικία του ουσιαστικά είναι και το δυνατό σημείο του Τάισον δεν είναι λογικό να ακούς μετά κράξιμο ;
Μιλάω αποκλειστικά για το συνοδευτικό "πόσο άμπαλοι είστε" που λένε αρκετοί.
Οταν η κριτική είναι δίκαιη δεν νομίζω να είναι κανένας τρελός να απαντήσει έτσι .
Αν πχ πω εγώ παιχταρας ο Τάισον αλλά καλό θα ήταν να πάρουμε και κάποιον ακόμα γιατί είναι πεσμένος σε σχέση με το 2023 και δεν γίνεται να στηριχθείς πάνω του γιατί είναι κακός σε 5 σερί ματς , αν παίξει ο Τάισον καλά η συνηθισμένη απάντηση θα είναι είδες φιλαράκι ότι το έχει ακόμα , μην ξεγράφεις παίχτες αυτού του επιπέδου .
Αν η κριτική είναι που πάτε ρε με τον παππού , και ωραία διοίκηση άφησε την ομάδα γυμνή με τον 38 χρόνο λες και σχολιάζει ο Ραπτόπουλος η απάντηση θα είναι
Νταξει είμαστε αμπαλε; Βράσε μια μπάλα τώρα μπας και πάρεις μυρωδιά ….
Φιλικά στο λέω .
Αν πχ πω εγώ παιχταρας ο Τάισον αλλά καλό θα ήταν να πάρουμε και κάποιον ακόμα γιατί είναι πεσμένος σε σχέση με το 2023 και δεν γίνεται να στηριχθείς πάνω του γιατί είναι κακός σε 5 σερί ματς , αν παίξει ο Τάισον καλά η συνηθισμένη απάντηση θα είναι είδες φιλαράκι ότι το έχει ακόμα , μην ξεγράφεις παίχτες αυτού του επιπέδου .
Αν η κριτική είναι που πάτε ρε με τον παππού , και ωραία διοίκηση άφησε την ομάδα γυμνή με τον 38 χρόνο λες και σχολιάζει ο Ραπτόπουλος η απάντηση θα είναι
Νταξει είμαστε αμπαλε; Βράσε μια μπάλα τώρα μπας και πάρεις μυρωδιά ….
Φιλικά στο λέω .