Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Γελοία ανθρωπακια
Εγώ το έχω πει άμα ήμουν Σαββίδης θα είχα βγάλει ανακοίνωση επίσημη με τις εξής απλές λέξεις:
Ξέρω πολύ καλά πόσο προσεύχεστε να ξεκουμπιζομουν. Ξέρω πολύ καλά ότι έχετε βάλει λυτους και δεμένους για να φύγω.
Ε λοιπόν πουλάω τα πάντα. Ναι τα πάντα.
Θέλω 4 δις.
Δώστε τα ή μη μου πρηζετε τα παπάρια
Εγώ το έχω πει άμα ήμουν Σαββίδης θα είχα βγάλει ανακοίνωση επίσημη με τις εξής απλές λέξεις:
Ξέρω πολύ καλά πόσο προσεύχεστε να ξεκουμπιζομουν. Ξέρω πολύ καλά ότι έχετε βάλει λυτους και δεμένους για να φύγω.
Ε λοιπόν πουλάω τα πάντα. Ναι τα πάντα.
Θέλω 4 δις.
Δώστε τα ή μη μου πρηζετε τα παπάρια
Για μενα η ανακοινωση των συνδεσμων ειναι καταπτυστη...
Αμεσα φαινεται οτι καταφερονται εναντιων καποιων μελων της διοικησης και κυριως του ''Τηλεμαχου''..
Εμμεσα ομως το μπαλακι παει στον Ιβαν...
Γιατι καποια πραγματα που κατηγορουν τον ''Τηλεμαχο'' τα ειπε ο Ιβαν και οχι ο αγγελιοφορος...
Οπως και η τοποθετηση του "Τηλεμαχου'' προ ημερων ηταν οι θεσεις Σαββιδη...
Μου φαινεται πολυ ''βρωμικη'' ανακοινωση...
Αμεσα φαινεται οτι καταφερονται εναντιων καποιων μελων της διοικησης και κυριως του ''Τηλεμαχου''..
Εμμεσα ομως το μπαλακι παει στον Ιβαν...
Γιατι καποια πραγματα που κατηγορουν τον ''Τηλεμαχο'' τα ειπε ο Ιβαν και οχι ο αγγελιοφορος...
Οπως και η τοποθετηση του "Τηλεμαχου'' προ ημερων ηταν οι θεσεις Σαββιδη...
Μου φαινεται πολυ ''βρωμικη'' ανακοινωση...
- Μπαρκαρούτσος
paokovios1974 έγραψε:Απο το σεντερ μπακ που εφυγεΜπαρκαρούτσος έγραψε:Και αν δεν ασχολείται, πού βρέθηκαν τα λεφτά; Πχ τα λεφτά για τον CB που ήρθε.
Και τα λεφτά που δίνουμε για τον επιθετικό;
Απο τα λεφτά που εξοικονομήθηκαν απο τον επιθετικό που έφυγε.Μπαρκαρούτσος έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Απο το σεντερ μπακ που εφυγεΜπαρκαρούτσος έγραψε:Και αν δεν ασχολείται, πού βρέθηκαν τα λεφτά; Πχ τα λεφτά για τον CB που ήρθε.
- john4serres
Το θεωρείς απίθανο να είχε κλείσει η μεταγραφή 4-5 ημέρες πριν το Σάββατο;icue έγραψε:Δηλαδη τον πουλησαμε απο το Σαββατο τον Ινγκασον; Και μας δωσαν και λεφτα; Και ηταν μεσα στο κολπο ολοι; Ελληνες και Δανοι αρδ και γραφαν ακομα οτι η Μιντιλαντ θελει τον Ινγκασον, αντι να πουνε οτι τον πηρανε;
- navigator11
Στο ... μιλητό. Γιατί δεν δίνουν στην Φενέρ 1.5 εκατομμύριο να κάμψουν τις αντιστάσεις τους για το παλτό τον Τανζανό μπαμπακοσυλλέκτη;;; Αφού είναι ο διακαής πόθος;Μπαρκαρούτσος έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Απο το σεντερ μπακ που εφυγεΜπαρκαρούτσος έγραψε:Και αν δεν ασχολείται, πού βρέθηκαν τα λεφτά; Πχ τα λεφτά για τον CB που ήρθε.
Φοβερο ταιμιγκ με την ανακοινωση των ΣΦ, μπραβο δεν ξεραμε οτι θα γινει ακριβως αυτοkataramenos5 έγραψε:https://www.voria.gr/article/amerikaniko-endiaferon-gia-olth-yparxei-politirio-apo-sabbidiAsimos έγραψε:Έριξαν Μπαν και τον κυνηγάει το εγχώριο και διεθνές κατεστημένο για να πουλήσει τον ΠΑΟΚ και τα ξενοδοχεία του ενώ προφανώς με το λιμάνι έχουν καλή συνεργασία;
Ανεβηκε με διαφορα 10 λεπτων (!!!!) σε καμια δεκαρια σαιτ.
Ξυπνηστεεε.
Όταν τα αμερικ(λ)ανάκια της HIG Capital, οι άπλες που έχουν τεράστια κεφάλαια, άκουσαν τι ζητάει ο Βάνιας για να πουλήσει τον ΟΛΘ και τι χρειάζεται να ρίξουν άμεσα για επενδύσεις στο λιμάνι με βάση την σύμβαση, έφυγαν κολυμπώντας για τις ΗΠΑ.
Αλλο κλεινω και αλλο πληρωνομαι.john4serres έγραψε:Το θεωρείς απίθανο να είχε κλείσει η μεταγραφή 4-5 ημέρες πριν το Σάββατο;icue έγραψε:Δηλαδη τον πουλησαμε απο το Σαββατο τον Ινγκασον; Και μας δωσαν και λεφτα; Και ηταν μεσα στο κολπο ολοι; Ελληνες και Δανοι αρδ και γραφαν ακομα οτι η Μιντιλαντ θελει τον Ινγκασον, αντι να πουνε οτι τον πηρανε;
- paokovios1974
Απο τις αποδεσμευσεις των βαριων συμβολαιωνΜπαρκαρούτσος έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Απο το σεντερ μπακ που εφυγεΜπαρκαρούτσος έγραψε:Και αν δεν ασχολείται, πού βρέθηκαν τα λεφτά; Πχ τα λεφτά για τον CB που ήρθε.
- kataramenos5
Δεν εχει τοση σημασια η πραγματικοτητα.Σημασια εχει οτι στο μυαλο του ΠΑΟΚτση περναει οτι ο Σαββιδης πιθανον να σκεφτεται να πουλησει .Οτι ειναι σε διαδικασια αποχωρησης με οτι αυτο σημαινει για την ομαδα του.Γερασίμου έγραψε:Όταν τα αμερικ(λ)ανάκια της HIG Capital, οι άπλες που έχουν τεράστια κεφάλαια, άκουσαν τι ζητάει ο Βάνιας για να πουλήσει τον ΟΛΘ και τι χρειάζεται να ρίξουν άμεσα για επενδύσεις στο λιμάνι με βάση την σύμβαση, έφυγαν κολυμπώντας για τις ΗΠΑ.
Απο κει και μετα το "Πουλα και φυγε" ειναι ενα τσιγαρο δρομος.
- paokovios1974
Ρωτα τη Γκοτζαρεβαicue έγραψε:Τα οποια τα εχουμε καπου καβατζα; Ή τους ειχαμε δωσει και μας τα γυρισαν πισω;
- navigator11
Αυτό το "πούλα τον ΠΑΟΚ" τουλάχιστον το έχει καθώς φαίνεται στην άκρη του μυαλού του ο οπαδός εδώ και κάποιον καιρό. Δε νομίζω πως επηρεάζεται πλέον από οποιουδήποτε άλλου είδους δημοσιεύματα. Ας δούμε την πραγματικότητα. Φταίει κι ο Σαββίδης για αυτό; Φταίει, ναι. Φταίει το ότι ο ΠΑΟΚτσής είναι ιδιαίτερα εύκολος αντίπαλος για τα ΑΡΔάκια Θεσσαλονίκης και λεκανοπεδίου, όταν τον βάζουν στόχο για να φέρει σε πέρας μιαν αποστολή;; Ισχύει κι αυτό.