Europemania II
Re: Europemania II
Φίλε μου στο ξανά λέω δεν έχω γράψει τίποτα τέτοιο εγώ, ίσως απομονώνεις κάποιες από τις λέξεις χωρίς να διαβάζεις όλη την πρόταση και έτσι χάνεις το νόημα κάπου. Δεν θα σου υποδείξω εγώ μαθήματα αντίληψης, απλά διάβαζε πιο προσεχτικά και μην βιάζεσαι να απαντήσεις παραφράζοντας τα λεγόμενα κάποιου μόνο για εντυπώσεις, επειδή δεν συμφωνείς μαζί του. Αυτού του είδος τον διάλογο τον κάνουν οι πολιτικοί μέσα στην βουλή δεν θα τον κάνουμε και εμείς εδώ μέσα. Για να παίξεις στο ΤΣΟΥΛΟΥ ΘΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ! Μεταγραφές δεν παίζεις με τα σκουπίδια που πετάνε άλλες ομάδες. Θες να ανεβάσεις το μπατζετ. Δεν ψάχνεις να βρεις τρόπο να μπεις στους ομίλους χωρίς προκριματικά για να πάρεις λεφτά μόνο. Για να παίξεις με την Real και να την κερδίσεις δύο φορές πρέπει να πέσει χρήμα με πορδές δεν βάθουν αυγά. Δεν πας να παίξεις ΤΣΟΥΛΟΥ με τον Σαμάτα. Θέλει ωριμότητα και προγραμματισμό και σωστές κινήσεις από την ΠΑΕ. Αλλιώς δεν έχει νόημα. Και εγώ θέλω να παίξω στο τσουλου και να το κατακτήσω δεν σου είπα πουθενά ότι δεν θέλω. Αλλά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι τώρα σαν οργανισμός δεν λειτουργεί με σοβαρότητα και προγραματισμό επιπέδου τσουλου. Το να είσαι λογικός και προσγειωμένος δεν σε κάνει λιγότερο ΠΑΟΚτση. Δεν είναι αγροτικό και αμελητέα ποσότητα το Κονφερανς . To πήρε η Ρομα του Μουρίνιο από την Φεγερνοντ και η West Ham από την Fiorentina. Intertoto παλιά πήρε και η Juventus. Δεν έχει παίξει ελληνική ομάδα ούτε σε ημιτελικά EUROPA και ιντερτοτο και το αποκαλείτε αγροτικό ! ΕΛΕΟΣDoomlord4 έγραψε:Έχε εσύ τη γνώμη σου,να έχω κι εγώ τη δική μου
Όχι δεν θα πάμε με τον Σαμάττα
Με τα 25 εκ που θα πάρουμε,μπορεί και να πάρουμε και κανεναν άλλον
Επίσης,όχι,δεν θα πάω στο C.L για να πω,δες...έπαιξα με την Ρεάλ
Θα πάω στο C.L και θα την κερδίσω 2 φορές
ΟΚ?
Στο τοπικ του Γηπέδου είχες απόλυτο δίκιο
Εδώ χαλάρωσε λίγο
Σου απαντησα σε μερικά απ αυτά που έγραψες
Μπορώ και σε όλα,αλλά θα γίνει κουβέντα μόνο θεωρητική
Αν ναι,ε ...τότε έχω μεγάλο θέμα αντίληψης και εσύ όχι.
Το "έλεος" κράτα το για τον εαυτό σου
Έλεος επειδή δεν συμφωνούμε μαζί σου;;
Ο τρόπος σου είναι κάπως,να ξέρεις
Για να παίξεις στο ΤΣΟΥΛΟΥ ΘΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ! ......γράφεις
Και με τα 25 εκ δηλαδή ΔΕΝ θα κάνεις;;
Και με το μονοπάτι που μας βγάζει απ ευθείας όμιλο από Μάϊο,δεν θα κάνεις καλύτερη διαχείρηση των χρημάτων;
Εδώ χαλάρωσε λίγο
Σου απαντησα σε μερικά απ αυτά που έγραψες
Μπορώ και σε όλα,αλλά θα γίνει κουβέντα μόνο θεωρητική
PAOK1LIFE έγραψε: Θα πας στο τσουλου να κάνεις τι να λες ότι έπαιξες με την Real ? αυτό είναι το θέμα μας η φιγούρα ή ουσία ?
Doomlord4 έγραψε:Επίσης,όχι,δεν θα πάω στο C.L για να πω,δες...έπαιξα με την Ρεάλ
(όχι λοιπόν για φιγούρα)
Θα πάω στο C.L και θα την κερδίσω 2 φορές
ΟΚ?
PAOK1LIFE έγραψε:Δεν προκύπτει, θα γίνει της γκρίνιας το κάγκελο αν πας με τον Σαματα εκεί.
Τα υπόλοιπα που γράφεις αλλοιώνουν αυτά για το οποία σου απάντησα;Doomlord4 έγραψε:Όχι δεν θα πάμε με τον Σαμάττα
Με τα 25 εκ που θα πάρουμε,μπορεί και να πάρουμε και κανεναν άλλον
Αν ναι,ε ...τότε έχω μεγάλο θέμα αντίληψης και εσύ όχι.
Το "έλεος" κράτα το για τον εαυτό σου
Έλεος επειδή δεν συμφωνούμε μαζί σου;;
Ο τρόπος σου είναι κάπως,να ξέρεις
Για να παίξεις στο ΤΣΟΥΛΟΥ ΘΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ! ......γράφεις
Και με τα 25 εκ δηλαδή ΔΕΝ θα κάνεις;;
Και με το μονοπάτι που μας βγάζει απ ευθείας όμιλο από Μάϊο,δεν θα κάνεις καλύτερη διαχείρηση των χρημάτων;
Φίλε καλό βράδυ , μην μαλώνετε εδώ μέσα το έγραψε και ένας άλλος φίλος εδώ μέσα πολύ σωστά. Δεν στο λέω για εμένα αλλά μπορεί έτσι όπως κάνεις να πας και να μαλώσεις και με κανέναν άλλο φίλο και μετά το φορουμ να στερηθεί ένα καλό μέλος σαν εσένα γιατί κόλλησες με κάποιον και δεν κράτησες τα νεύρα σου. Τώρα εσύ θες να παίξεις ΤΣΟΥΛΟΥ να πας κατευθείαν μην τυχόν και αποκλειστείς πέσεις σε κανέναν Αγιαξ να πάρεις 25εκ και νομίζεις ότι τα 25εκ θα γίνουν όλα σωστές μεταγραφές? Αν ναι Οκ εκεί διαφωνούμε ότι εγώ θεωρώ ότι αν πάρεις 25εκ η ΠΑΕ τα 15εκ θα τα κάνει μεταγραφές και αυτές οι περισσότερες θα είναι πεταμένα λεφτά γιατί δεν έχει μάθει ακόμα να κάνει μεταγραφές. Οταν μάθει θα συμφωνήσω με την λογική σου. Να είσαι καλά συνέχισε χωρίς να μαλώνεις με κανέναν. Η λογική του καθενός εδώ μέσα είτε συμφωνούμε ή διαφωνούμε έχει ένα ενδιαφέρον πάντως.
Διαφημίζεις την αντίληψή σουDoomlord4 έγραψε:Έχε εσύ τη γνώμη σου,να έχω κι εγώ τη δική μου
Γράφοντας αυτό,με βλέπεις να θέλω να μαλώνω;
Ή μήπως πρέπει να δεχτώ αυτά (τα θεωρητικά) που γράφεις,χωρίς να απαντήσω;
Το τι θα γίνει όταν θα παίξουμε στο C.L δεν το ξέρει κανένας
Εσύ γράφεις με την απόλυτη σιγουριά ένα "καταστροφικό!" σενάριο
Ο καθένας μπορεί να γράψει με σιγουριά και το τελείως ανάποδο
Ας γίνει πρώτα και ας δούμε τα αποτελέσματα
Χαλάρωσε,φίλε,υπάρχουν πολλές παράμετροι,μπορεί να κάνεις και λάθος
Σιγα μην πουμε και οχι αν προκριθουμε στο Τσουλου «δεν παμε γιατι δεν ειναστε ετοιμοι». Μπαλιτσα ειναι τοσες ομαδες εχουν παει. Κανεις μια ομαδα και προσπαθεις να προκριθεις. Που το κακο; Ειδικα αν δεν εχεις προκριματικα την στηνεις και πιο ευκολα.
Όπως έχω χιλιογράψει τις 600 σελίδες του Europemania,ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει επίπεδο όταν θα έχει ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ στο C.L
Για να κάνει ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ,θα πρέπει πρώτα να κάνει ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΜΙΑ
την 1η
Το επίπεδο που θα αλλάξει,θα είναι για αρχή να ΜΗΝ παίρνουμε πρωτάθλημα κάθε 34 χρόνια
ΚΑι 8 ήττες να κάνουμε την 1η φορά (που ΔΕΝ θα κάνουμε) δεν θα είμαστε ούτε οι 1οι ούτε οι τελευταίοι
Τα ωφέλη θα είναι σταδιακά,αλλά όχι απαραίτητα Conference---->Europa---->C.L
Δεν αποκλείεται να έρθουν με C.L----->C.L----->C.L----->C.L
Για να κάνει ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ,θα πρέπει πρώτα να κάνει ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΜΙΑ
την 1η
Το επίπεδο που θα αλλάξει,θα είναι για αρχή να ΜΗΝ παίρνουμε πρωτάθλημα κάθε 34 χρόνια
ΚΑι 8 ήττες να κάνουμε την 1η φορά (που ΔΕΝ θα κάνουμε) δεν θα είμαστε ούτε οι 1οι ούτε οι τελευταίοι
Τα ωφέλη θα είναι σταδιακά,αλλά όχι απαραίτητα Conference---->Europa---->C.L
Δεν αποκλείεται να έρθουν με C.L----->C.L----->C.L----->C.L
- Μπαρκαρούτσος
Αυτές θα ήταν οι 36 ομάδες,αν τελείωναν τα πρωταθλήματα 1 μήνα πριν και περνούσαν τα φαβορί από τα προκριματικά

2 ομάδες από κάθε γκρουπ,1 παιχνίδι με την καθεμία
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ
Για φέτος πάντως,δεν μπορούσαμε να
κάνουμε 3 προκρίσεις το καλοκαίρι
Να κερδίσουμε 1 ή 2 φορές τους προπέρσινους νικητές του E.L
Να ρίξουμε 4 στον Γαύρο μετά το χειρότερο φετινό παιχνίδι (αεκ 2-0)
Nα τερματίσουμε 1οι στον όμιλο
Να ανατρέψουμε το 2-0 των Κροατών
Πάντως αυτό που επικρατεί στο παρόν είναι
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΕ 2 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ

2 ομάδες από κάθε γκρουπ,1 παιχνίδι με την καθεμία
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ
Για φέτος πάντως,δεν μπορούσαμε να
κάνουμε 3 προκρίσεις το καλοκαίρι
Να κερδίσουμε 1 ή 2 φορές τους προπέρσινους νικητές του E.L
Να ρίξουμε 4 στον Γαύρο μετά το χειρότερο φετινό παιχνίδι (αεκ 2-0)
Nα τερματίσουμε 1οι στον όμιλο
Να ανατρέψουμε το 2-0 των Κροατών
Πάντως αυτό που επικρατεί στο παρόν είναι
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΕ 2 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ
- Μπαρκαρούτσος
Ναι, αν πέφταμε με Brestois, Glasgow Rangers και καμιά City που δεν έχει φανέλα, ή PSG που είναι losers.
36οι στις 36 σε Elo. Ενδιαφέρον...
Φαντάζομαι ανεβήκαμε λιγάκι τώρα, αλλά και πάλι...
Επίσης αρκετά πιο δύσκολο το 4ο ποτ από το 3ο
ΠΑΟΚ είναι να πέσεις με
Bayern
Real
Juventus
Arsenal
Milan
Fenerbache
Girona
Stutgard
και να περάσεις
Η με
Leipzig
Dortmund
Rangers
Feyenord
Young Boys
Bodo Glimt
Midtjylland
Sparta Praha
και φυσικά να μην περάσεις

Bayern
Real
Juventus
Arsenal
Milan
Fenerbache
Girona
Stutgard
και να περάσεις
Η με
Leipzig
Dortmund
Rangers
Feyenord
Young Boys
Bodo Glimt
Midtjylland
Sparta Praha
και φυσικά να μην περάσεις

Δε θα έλεγα αρκετά,θα έλεγα ελαφρώςpgetsos έγραψε:36οι στις 36 σε Elo. Ενδιαφέρον...
Με Μιντιλαντ και Σπάρτα,το 4ο μένει σε Γήινα επίπεδα (δεν λέω πως δεν είναι καλές ομάδες)