Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Αντε ρε πάρτε δεξί μπακ, τερματοφυλακα και 10αρι..
Και αν αργήσει ο Ιγκανσον να επιστρεψει, οπωσδήποτε παιχτη στην θέση του Βαρέλα..
Και αν αργήσει ο Ιγκανσον να επιστρεψει, οπωσδήποτε παιχτη στην θέση του Βαρέλα..
I hope yes είπε ο Ραζβαν για περαιτέρω μεταγραφές πέρα από τις 3 
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Πέμ 26 Αύγ 2021, 22:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ελπίζει πως θα πάρει κι άλλον παίχτη μετά τους Ακπομ, Σιντκλει και αναμένει απάντηση από Μπυρίτσα.
Μακάρι να του κάνουν το χατήρι.
Ι hope yes ειπε ο Λουτσεσκου απο το στομα του και στης Γκοντζαρεβα το αυτι...
-
Πω πω φαντάσου για να λέει ο Λουτσεσκου δημόσια τέτοια πράγματα τι κράξιμο ρίχνει από πίσω 

Καλή η ομάδα, θέλεις άλλους δύο παίχτες πλην των;; κλεισμένων: δεκαρι και ίσως ακόμη ένα στα χαφ αν φύγει ο Καγκάβα. Τερματοφύλακα είναι απλά γελοίο να το συζητάμε, θέλουμε από πέρυσι.
Αυριο ερχεται ο μιτριτα καμια απαντηση δεν περιμενει.Minority4 έγραψε:Ελπίζει πως θα πάρει κι άλλον παίχτη μετά τους Ακπομ, Σιντκλει και αναμένει απάντηση από Μπυρίτσα.
- stravostomis
Κανονίστε, 5 μέρες να φέρετε αυτούς που θέλει ο προπονητής. Άλλα 5 εκατομμύρια πήρατε σήμερα, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία
μακαρι με καποιο τροπου να παρουμε τερμα και 10αρι
ειναι κριμα εχοντας τον λουτσεσκου να μην κανεις τα παντα για να βελτιωθεις οσο πιο πολυ μπορεις
ειναι κριμα εχοντας τον λουτσεσκου να μην κανεις τα παντα για να βελτιωθεις οσο πιο πολυ μπορεις
ο μεταφραστης ειπε για απαντηση, ο Λου δεν ειπε τιποτα για απαντηση ειπε απλα οτι ακομα δεν μπορουμε να μιλησουμε γι αυτην την μεταγραφη (λογικο αφου ακομα δεν εχει ολοκληρωθει τυπικα)Minority4 έγραψε:Απλά αναπαράγω τι είπε ο προπονητής, αν είναι λάθος ζητώ συγγνώμη.
Μετά τον τραυματισμό του Καντουρι είναι επιτακτική ανάγκη να πάρουμε δεκάρι.
Στάλθηκε από το KOB2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το KOB2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα για την πρόκριση…Ήταν πολύ καλή για 60 λεπτά…Από εκεί και πέρα φάνηκαν οι έξτρα αδυναμίες στη θέση 6 , στο δεξί μπακ και στον τερματοφύλακα που δεν εξέπνεε σιγουριά στις μεταβιβάσεις…