Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
-
Dimg4
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
φυσικα ο ντιμτζι παντα δημιουργει προβληματα κ οι υπολοιποι χαβαλε. Α και στα προβληματα το εγραψες στα παπαρια σ εδω κ μερες... κοιτα συμπτωση
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Dimg4 έγραψε:"Dimg4 έγραψε:
Δουλεια κ μακρια απο αυτες που ακολουθεις στο ινστα παιχταρα μ"
Εγραψα στο τοποκ του Ντελια εννοωντας καποιες κοπελες που γνωριζω προσωπικα και ξερω οτι δεν θελει και πολυ να τον ξεμυαλισουν στην ηλικια που ειναι.
Και ερχεται αυτο το σχολιο.
"από dragon » Πέμ Νοέμ 17, 2022 12:02 pm
Μόνο κοριτσια απο κατηχητικό Γιάννη μου"
Λογικα εγω προκαλεσα και παω να ξεκινησω παλι μανουρα.
Είσαι τέρμα προκατειλημμένος άνθρωπος. Αναγνωρίζεις το χαβαλέ όταν προέρχεται από εσένα, αλλά νομίζεις ότι κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει και όλοι θέλουν να προσβάλουν εσένα ή τα πιστεύω σου.
Έχεις την αίσθηση ότι άπαντες έχουμε πρόβλημα με την πάρτη σου και διαρκώς υπεραμύνεσαι και φταίνε οι μοντς γι'αυτό.
Χαλάρωσε. Δηλαδή εσύ ξεκλείδωσες το σκιλλ (ή έχεις το χάρισμα ξέρω 'γώ) να κάνεις καλοπροαίρετο χιούμορ, ενώ ο dragon (στην προκειμένη) όχι;
-
montekristo
Γιατι ρε παιδια δεν κανετε τον Dimg4
moderator για να ησυχασετε κι εσεις
κι αυτος και το "Προβληματα και λυσεις";
Τοσο κακο θα κανει ενας περισσοτερος;
moderator για να ησυχασετε κι εσεις
κι αυτος και το "Προβληματα και λυσεις";
Τοσο κακο θα κανει ενας περισσοτερος;
Χαλάρωσε. Δηλαδή εσύ ξεκλείδωσες το σκιλλ (ή έχεις το χάρισμα ξέρω 'γώ) να κάνεις καλοπροαίρετο χιούμορ, ενώ ο dragon (στην προκειμένη) όχι;[/quote]
Πέθανα στο γέλιο.
Συνονόματε έχει περάσει τόσος καιρός τώρα ακόμα με αυτό ασχολείσαι;
Έχω διαβάσει εδώ πολλά προσβλητικά σχόλια που δεν κουνήθηκε φύλλο, αυτό δεν είναι.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πέθανα στο γέλιο.
Συνονόματε έχει περάσει τόσος καιρός τώρα ακόμα με αυτό ασχολείσαι;
Έχω διαβάσει εδώ πολλά προσβλητικά σχόλια που δεν κουνήθηκε φύλλο, αυτό δεν είναι.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimg4
Η ζωη δεν ειναι μονοκομματη. Επειδη εχουμε μια θεση καπου δε μας κανει ξερολες. Αυτο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Dimg4 έγραψε:"Dimg4 έγραψε:
Δουλεια κ μακρια απο αυτες που ακολουθεις στο ινστα παιχταρα μ"
Εγραψα στο τοποκ του Ντελια εννοωντας καποιες κοπελες που γνωριζω προσωπικα και ξερω οτι δεν θελει και πολυ να τον ξεμυαλισουν στην ηλικια που ειναι.
Και ερχεται αυτο το σχολιο.
"από dragon » Πέμ Νοέμ 17, 2022 12:02 pm
Μόνο κοριτσια απο κατηχητικό Γιάννη μου"
Λογικα εγω προκαλεσα και παω να ξεκινησω παλι μανουρα.
Είσαι τέρμα προκατειλημμένος άνθρωπος. Αναγνωρίζεις το χαβαλέ όταν προέρχεται από εσένα, αλλά νομίζεις ότι κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει και όλοι θέλουν να προσβάλουν εσένα ή τα πιστεύω σου.
Έχεις την αίσθηση ότι άπαντες έχουμε πρόβλημα με την πάρτη σου και διαρκώς υπεραμύνεσαι και φταίνε οι μοντς γι'αυτό.
Χαλάρωσε. Δηλαδή εσύ ξεκλείδωσες το σκιλλ (ή έχεις το χάρισμα ξέρω 'γώ) να κάνεις καλοπροαίρετο χιούμορ, ενώ ο dragon (στην προκειμένη) όχι;
Χαλαροτατος ειμαι. Εσυ κανεις διακρισεις και απλα δεν αντεχεις να μην εχεις δικιο. Αν στο παραπανω δεν βλεπεις μια συνεχεια προκλητικων σχολιων απεναντι μου τοτε δικαιωνεις αυτο που λεω.
Πιστεψε με πλεον ετσι οπως τα εχετε κανει μονο για χαβαλε ειναι εδω μεσα.
-
Dimg4
Κατ σε εκτιμω αλλα δε χρειαζεται σε ολα η παρεμβαση σου. Εδω τους παραθετω γραπτα και κανουν τα στραβα ματια, τι φτανει?kataramenos5 έγραψε:Φτανει ρε Ντιμ φτανει δηλαδη.Και λιγο ντροπη
Για ποια ντροπη μιλας? Κουλ λιγο
- kataramenos5
Ειπα να κανουμε λιγο αμπαλαεα ρε αλλα αργησες ,αργησα κι εγω.Πολυ νεκρα επεσε τελευταιαDimg4 έγραψε:Κατ σε εκτιμω αλλα δε χρειαζεται σε ολα η παρεμβαση σου. Εδω τους παραθετω γραπτα και κανουν τα στραβα ματια, τι φτανει?kataramenos5 έγραψε:Φτανει ρε Ντιμ φτανει δηλαδη.Και λιγο ντροπη
Για ποια ντροπη μιλας? Κουλ λιγο
-
Dimg4
Προσεχε πως χαρακτηριζεις ρε "ασημε". Αυτο μονο. Δε σε αφορα οποτε μην πεταγεσαι.Asimos έγραψε:Σας το έχω ξαναπεί, μην είστε καταδότες.
-
Asimos
- Μπαρκαρούτσος
Σταματήστε να τσιγκλάτε άτομα που δεν γουστάρετε. Αποφύγετε την μεταξύ σας αλληλεπίδραση, πώς το λένε;!
- kataramenos5
Εχει κανεις αλλος προβλημα με τα βιντεακια του youtube μεσω tapatalk ? Απο browser τ ανοιγει κανονικα
Ο μοντ τον τελευταίο καιρό έχει αναλάβει μόνος του να οδηγήσει το φόρουμ στον δρόμο που αυτός θέλει.
ζούμε μεγάλες στιγμές
ζούμε μεγάλες στιγμές