Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Πρέπει να βγάλεις άλλον έναν,Μήτσο.
Επίσης δεν έγραψες από αυτούς που θα μείνουν ποιοί πιστεύεις ότι πρέπει να αντικατασταθούν.
Επίσης δεν έγραψες από αυτούς που θα μείνουν ποιοί πιστεύεις ότι πρέπει να αντικατασταθούν.
Το σημαντικο ειναι να βαζει γκολ η ομαδα οχι ο φορ. Με τον Ακπομ η ομαδα εβαζε 30% περισσοτερα γκολ γιατι εκανε την τριπλασια δουλεια ο Ακπομ απο τον Πριγιοpaokpool έγραψε:Καθένας έχει ξεχωριστή άποψη φυσικά, όμως εδώ γελάω αδερφέ...joshua έγραψε:Μαλλον Κρμεντσικ γιοκ,βλεπω να γυρναει ο Πριγιοβιτς και καπως ετσι αντι να αυξησουμε ταχυτητα παμε για μειωση....
Συγνώμη όμως τον CF τον θέλεις για να έχεις ταχύτητα, ή για να παστελώνει; Προσωπικά, γελάω με όλους όσους θεωρούν πως υπάρχων σέντερ φορ στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, τα τελευταία δύο χρόνια, είναι άξιος να συγκρίνεται με τον Πρίγιοβιτς.
Πρίγιοβιτς = μισή ευκαιρία - ένα γκολ
Σβιντέρσκι, Κρέμτσικ, Άκπομ και λοιποί φιλότιμοι επιθετικοί = τρεις κλασσικές καραμπινάτες ευκαιρίες - ένα γκολ (με το ζώρι)
Δεν ξέρω αν τελικά έρθει ο Πρίγιοβιτς, αυτό που ξέρω γιατί όντως το είδα / το είδες / το είδαμε, οι σέντερ φορ που έχουμε ΔΕΝ ΠΑΣΤΕΛΩΝΟΥΝ!
Θέλω έναν να παστελώνει και πραγματικά στα παπάκια μου αν έχει ταχύτητα, αν είναι φιλότιμος, αν τρέχει, βοηθάει, κυνηγάει και καθαρίζει τα αποδυτήρια και είναι ταπεινός!
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΣΤΕΛΩΝΕΙ! Και αυτοί που έχουμε / είχαμε μετά τον Πρίγιο, το γκολ δεν το έχουν.
- Salvador Allende
Ίσως ο Βρακάς θεωρώ εγώ.
Οι Κωνσταντέλιας, Λύρατζης, Τσιγγάρας πρέπει να πάρουν καλές συμμετοχές αν όχι τις ευκαιρίες του Τζόλη
Οι Κωνσταντέλιας, Λύρατζης, Τσιγγάρας πρέπει να πάρουν καλές συμμετοχές αν όχι τις ευκαιρίες του Τζόλη
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έχω αναλύσει γενικά το πως θα πήγαινα στις μεταγραφέςobanebane έγραψε:Πρέπει να βγάλεις άλλον έναν,Μήτσο.
Εσιτι
Μπισε
Νινουα
Μπραντονιτς
Περειρα
Ζ Ζιφκοβιτς
Ντουγκλας
Θα χαιρετουσαν σίγουρα και από πιτσιρικάδες όσοι δεν κάνουν θα πλαισιώσουν την β ομάδα
Από μεταγραφές σίγουρα
Δεξι + Αριστερό μπακ
Χαφ
Εξτρέμ
Φορ
Στα χαφ θα ήθελα ένα χαφαρο δίπλα σε Καντουρι ή Τσιγγαρα με Σβαμπ να δίνει ανάσες
Εξτρέμ στην θέση του Τζολη που μάλλον θα πωληθεί, χρειάζεται ένας 2ος Ζιφκοβιτς
Και φορ ένα κανόνι
Πλάγια μπακ εννοείται βασικους
Τελικά ούτε τερματοφύλακας βλέπω να έρχεται, ούτε τα χάφ που χρειαζόμαστε. Από την συνέντευξη του Λούτσου συμπέρανα ότι θα δουμε Κρέσπο Βαρέλα στα σεντερ μπάκ και Αντρέ στα αριστερά ή δεξιά. Μάλλον γι᾽αυτό ακούγεται για δεξί μπάκ.
Δεν ξέρω, πολύ φοβάμαι για ένα ακόμα καλοκαίρι λαθών και μή ενίσχυσης στο μεταγραφικό. Η ομάδα σίγουρα θέλει έναν τερματοφύλακα με έξοδο και να μπορεί να παίζει με τα πόδια. Η ομάδα θέλει 2 ταχυδυναμικά χάφ, ένα φόρ περιοχής, δεξί αριστερό μπάκ και έναν ακραίο. Ολους για βασικούς. Μίνιμουμ. Παρόλαυτα ο Λούτσος είπε καθαρά ότι ζήτησε 2 με 3 παίκτες.
Δεν ξέρω, πολύ φοβάμαι για ένα ακόμα καλοκαίρι λαθών και μή ενίσχυσης στο μεταγραφικό. Η ομάδα σίγουρα θέλει έναν τερματοφύλακα με έξοδο και να μπορεί να παίζει με τα πόδια. Η ομάδα θέλει 2 ταχυδυναμικά χάφ, ένα φόρ περιοχής, δεξί αριστερό μπάκ και έναν ακραίο. Ολους για βασικούς. Μίνιμουμ. Παρόλαυτα ο Λούτσος είπε καθαρά ότι ζήτησε 2 με 3 παίκτες.
- FreeWatcher
+++++++++++++++++paokpool έγραψε:Καθένας έχει ξεχωριστή άποψη φυσικά, όμως εδώ γελάω αδερφέ...joshua έγραψε:Μαλλον Κρμεντσικ γιοκ,βλεπω να γυρναει ο Πριγιοβιτς και καπως ετσι αντι να αυξησουμε ταχυτητα παμε για μειωση....
Συγνώμη όμως τον CF τον θέλεις για να έχεις ταχύτητα, ή για να παστελώνει; Προσωπικά, γελάω με όλους όσους θεωρούν πως υπάρχων σέντερ φορ στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, τα τελευταία δύο χρόνια, είναι άξιος να συγκρίνεται με τον Πρίγιοβιτς.
Σβιντέρσκι, Κρέμτσικ, Άκπομ και λοιποί φιλότιμοι επιθετικοί = τρεις κλασσικές καραμπινάτες ευκαιρίες - ένα γκολ (με το ζώρι)
Δεν ξέρω αν τελικά έρθει ο Πρίγιοβιτς, αυτό που ξέρω γιατί όντως το είδα / το είδες / το είδαμε, οι σέντερ φορ που έχουμε ΔΕΝ ΠΑΣΤΕΛΩΝΟΥΝ!
Θέλω έναν να παστελώνει και πραγματικά στα παπάκια μου αν έχει ταχύτητα, αν είναι φιλότιμος, αν τρέχει, βοηθάει, κυνηγάει και καθαρίζει τα αποδυτήρια και είναι ταπεινός!
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΣΤΕΛΩΝΕΙ! Και αυτοί που έχουμε / είχαμε μετά τον Πρίγιο, το γκολ δεν το έχουν.
+++++++++++++++++
- FreeWatcher
Ωραία να βάζει γκολ όλη η ομάδα ΑΛΛΑ ομάδα χωρίς σεντερ φορ που παστελώνει δεν έχει πάρει πρωτάθλημα ΠΟΤΕ! Και ούτε πρόκειται....Γκουερινο έγραψε:Το σημαντικο ειναι να βαζει γκολ η ομαδα οχι ο φορ. Με τον Ακπομ η ομαδα εβαζε 30% περισσοτερα γκολ γιατι εκανε την τριπλασια δουλεια ο Ακπομ απο τον Πριγιοpaokpool έγραψε:Καθένας έχει ξεχωριστή άποψη φυσικά, όμως εδώ γελάω αδερφέ...joshua έγραψε:Μαλλον Κρμεντσικ γιοκ,βλεπω να γυρναει ο Πριγιοβιτς και καπως ετσι αντι να αυξησουμε ταχυτητα παμε για μειωση....
Δες τι διαφορα εκανε στον γαυρο φέτος...
Ας έχουμε εμπιστοσύνη στον Ρουμάνο,όπως ήδη γράφτηκε δε μπορούσε να βγει και να καπελώσει όλο το ροστερ.
Είπε θέλει τρεις ποιοτικούς για αρχή και μετά βλέπουμε.
Θα κάνει τις συζητήσεις του με τους ποδοσφαιριστές,θα τους εξηγήσει τον ρόλο που έχει για τον καθένα,στο μυαλό του.
Κάποιοι μπορεί να μην μπορούν να ανταποκριθούν κάποιοι μπορεί να ζητήσουν να πάνε κάπου που θα παίζουν βασικοί.
Είναι πάρα πολλά που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας.
Ας έχουμε υπομονή,να δούμε πως θα στηθεί η ομάδα.
Μην προτρέχουμε.
Είπε θέλει τρεις ποιοτικούς για αρχή και μετά βλέπουμε.
Θα κάνει τις συζητήσεις του με τους ποδοσφαιριστές,θα τους εξηγήσει τον ρόλο που έχει για τον καθένα,στο μυαλό του.
Κάποιοι μπορεί να μην μπορούν να ανταποκριθούν κάποιοι μπορεί να ζητήσουν να πάνε κάπου που θα παίζουν βασικοί.
Είναι πάρα πολλά που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας.
Ας έχουμε υπομονή,να δούμε πως θα στηθεί η ομάδα.
Μην προτρέχουμε.
Πρώτα παίρνεις αυτούς που θέλεις και μετά άδειαζεις αυτούς που δεν θέλεις.Taseos έγραψε:Συγγνωμη περιμενατε με το καλημερα αποδομηση του ροστερ?
Προσωπικά,το μόνο που με χάλασε είναι ότι δεν θέλει τερματοφύλακα.
Βέβαια,ακόμα και αυτό μπορεί να αλλάξει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.
Βέβαια,ακόμα και αυτό μπορεί να αλλάξει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.
- PaokPatraG4
Εγώ θα επιμείνω και θα ξαναπώ μην ακούτε κ μην διαβάζετε ΑΡΔ....Μεταγραφές δύσκολα να γίνουν από την στιγμή που δεν υπάρχει καν τεχνικός διευθυντής...Πόσο ότι να ναι να έρχεται προπονητής κ να μην υπάρχει καν τεχνικός διευθυντής.... Καλό Αύγουστο....
Napoli4 έγραψε:Εγω πιστευω και τερμα θα παρουμε.
Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα,η παλιό νυφιτσα είπε ότι θέλει 4 τερματοφύλακες και εμείς έχουμε 3.