Αμα τους βλεπεις ολους τοπ παιχτες δες και κανα αλλο πρωταθλημα να ξελαμπικαρεις λιγο. Ο στερλινγκ μια χαρα ειναι αλλα αυτη η αγγλια με την ισπανια του '10 ή τη γερμανια του '14 θα κερδιζε ενα στα δεκα ματς.Luigi Vampa έγραψε:Ρε παλικάρια, μπορεί να μην το διανοηστε, αλλά υπάρχουν κ άνθρωποι που ασχολούνται αρκετά με το ποδόσφαιρο, βλέπουν πχ πρεμιερ λιγκ η' κ Τσαμπιονσιπ χρόνια. Επειδή είμαι ένας απ αυτούς οι παίκτες της εθνικής Αγγλίας μου είναι εξαιρετικά συμπαθείς, γιατί όπως κ να θέλετε να τα πείτε επειδή δεν τους έχετε δει ποτέ μαλλον να παίζουν (τσολιάς Στερλινγκ, Κέιν παίκτης στυλ Μπαραλες κ άλλα όμορφα που γράφτηκαν) είναι όλοι τοπ παίκτες.
UEFA Euro 2020
-
Re: UEFA Euro 2020
-
Βλέπω κ Γερμανία κ Ιταλία κ Ισπανία όσο μπορώ. Γι αυτό δεν έχω κόμπλεξ απέναντι σε καμμια ομάδα κ κανέναν παίκτη. Κ κάνουμε κ τακτική ανάλυση οπότε θέλεις χωρίς υποτιμητικους χαρακτηρισμους όμως γιατί ξενερώνω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Πέμ 08 Ιούλ 2021, 11:33, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
-
Αυτη η εικονα τι δειχνει ακριβως; Το μαζεμενο ποδι του δανου που δεν κανει τιποτα; Απαγορευεται λεει η επαφη. Κατακαημενο ποδοσφαιρακι.
Φτασαμε απο το αν ειναι βουτια (για εμας τους αμπαλους) ή δεν ειναι να ψαχνουμε για το αν πρεπει να μιλαμε οι μεσογιοι για βουτιες. Ουτε στην Πολη καναμε το 3-3 με Τζεραρντ ουτε και το χθεσινο ειχαμε ποτε.
Απο το Σεπτεμβρη τα ωραια.

"τον βρήκε ή δεν τον βρήκε;"
Απο το Σεπτεμβρη τα ωραια.

"τον βρήκε ή δεν τον βρήκε;"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hawklord την Πέμ 08 Ιούλ 2021, 11:39, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Ρε παρανομο το γκολ της Δανιας τι συζηταμε τωρα;
https://www.thesun.co.uk/sport/football ... euro-2020/
Ουτε παραταση επρεπε να παιχτει, τιμητες των παντων
https://www.thesun.co.uk/sport/football ... euro-2020/
Ουτε παραταση επρεπε να παιχτει, τιμητες των παντων
Σωστοςhawklord έγραψε:Δανεζικη παραγκα απεναντι στα κατατρεγμενα απροστατευτα παιδια της Βασιλισσας...
Στο 1-1 καπου με πηρε ο υπνος ...Ξυπναω την επομενη μερα και βλεπω το αποτελεσμα 2-1 η Αγγλια λεω μπραβο τους Λεω ας δω και το γκολ τους και βλεπω ενα πεναλτι μουφα καραμουφα!!! Νομιζω το οτι δωθηκε αυτο το αδικο πεναλτι ηταν μια μαχαιρια στο ποδοσφαιρο οταν και με Βαρ να μην μπορεις να αποδωσεις Δικαιοσυνη.Τωρα στον τελικο θα υποστηριξω την Ιταλια ετσι για το γαμοτο,,,,,
:ugeek: :ugeek:

Από τη μια η αγγλική ποδοσφαιρική κουλτούρα είναι ακρογωνιαίος λίθος για το ποδόσφαιρο. Από την άλλη προτιμώ τους νότιους, μεσογειακούς Ιταλούς με τους οποίους ταυτίζομαι πολύ περισσότερο. Μάλλον με Ιταλία θα είμαι αλλά ας το κερδίσει ο καλύτερος και χωρίς αμφισβητούμενες φάσεις να κρίνουν τον αγώνα.
Στους Ολυμπιακούς βέβαια μεγάλη η κάβλα να υποστηρίζω όπως πάντα Βραζιλία που να παίζει και δικός μας παίκτης μέσα, τι όνειρο είναι αυτό!
Στους Ολυμπιακούς βέβαια μεγάλη η κάβλα να υποστηρίζω όπως πάντα Βραζιλία που να παίζει και δικός μας παίκτης μέσα, τι όνειρο είναι αυτό!
Και με τη βούλα καλύτερα όλων τα Ολλανδικά κοράκια! Μετά τον ημιτελικό και νέος Ολλανδός, ο γνωστός Μπιόρν Κάιπερς, στον τελικό. Το αποτέλεσμα του τελικού πρέπει ήδη να μαγειρεύεται στα άδυτα της ΟΥΕΦΑ!. Ο ισχυρότερος εκεί μέσα θα πάρει και την κούπα.
Ανεκαθεν μου την εσπαγαν ποδοσφαιρικα οι Αγγλοι. Οι ιταλοι τουλαχιστον εχουν βγαλει πραγματικα παιχταραδες οχι υπερτιμημενα, αμπαλα τρεχαντηρια. Ακομα θυμαμαι πανελ που λεγανε γιατι δεν θελει ο Πιρλο να παει στην αγγλια να δοκιμαστει στο υψηλοτερο επιπεδο και οτι ο Μεσι θα δυσκολευτει στο κρυο στο Stoke City.
-
Πράγματι αυτό είχε σχολιάσει ένας σπορτκαστερ Άγγλος. Θα μπορεί ο Μεσι να κάνει αυτά που κάνει ένα κρύο βραδυ στο Στοουκ; Κ φέτος αστειεύτηκε μ αυτή τη φραση ο Muller μετά από ένα Στουτγάρδη Μπαγερνcartman έγραψε:Ανεκαθεν μου την εσπαγαν ποδοσφαιρικα οι Αγγλοι. Οι ιταλοι τουλαχιστον εχουν βγαλει πραγματικα παιχταραδες οχι υπερτιμημενα, αμπαλα τρεχαντηρια. Ακομα θυμαμαι πανελ που λεγανε γιατι δεν θελει ο Πιρλο να παει στην αγγλια να δοκιμαστει στο υψηλοτερο επιπεδο και οτι ο Μεσι θα δυσκολευτει στο κρυο στο Stoke City.
https://youtu.be/5B8R2jp_D88

-
Καλα με αυτα γελανε και οι αγγλοι πλεον που μες στη γραφικοτητα τους εχουν και την ικανοτητα του αυτοσαρκασμου ισως οσο κανενας αλλος λαος. Η πλακα ειναι οτι τα λεγανε ενω ο νταβιντ σιλβα ηταν ο καλύτερος παιχτης της πρεμιερ λιγκ.