Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
shearer4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από shearer4 »

Δηλαδη τελειως μπακαλιστικα για να καταλαβω, μεσα σε 4 μερες θα πουλησουμε Ινγκασον-Γιαννουλη και θα παρουμε (Μεσο)επιθετικο - χαφ - αρ μπακ - στοπερ(μαλλον)?

Για τον ΠΑΟΚ μιλαμε ή για αλλη ομαδα?
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

bersekeros έγραψε:Ρε συ invincible, ο admin μας είπε να προσεχουμε τι αναπαράγουμε... :lol:

Ο Στεργιάδης είναι συνεργάτης του Πετρουλάκη στο Focus Fm, ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.
Ε και ποιον να ακούμε τον Τρανσφερμάνιακ ? Τον είχαν εδώ μέσα πόσα χρόνια στο φόρουμ και αλώνιζε και τώρα έγινε ξαφνικά ΑΡΔ. Να μας πούνε τι να ακούμε μόνο και τι να διαβάζουμε . Σταλινικές νοοτροπίες . Στο τέλος θα μας πούνε και ποιες εφημερίδες που έχουμε στο σπίτι να τις βάλουμε φωτιά όπως έκανε ο φύρερ. :opaokara: όλοι θέλουν και ξέρουν ποιο είναι το καλό του ΠΑΟΚ . Μεσαίωνας . :lol: Ας χαλαρώσουμε λίγο... έχουμε που έχουμε περιορισμό στην δημοκρατία στις μέρες μας αφήστε τα σώβρακα και τις φανέλες από έξω τουλάχιστον...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

+1926
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Διαφωνώ καθετα στην πώληση Ινγκασον εφόσον το σχέδιο είναι να συνεχισουμε να παίζουμε με 3 στην άμυνα. Τα στοιχεία που έχει για αυτό το σύστημα δεν τα έχει κανένα άλλο στόπερ στον ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή, ποιος Μιχαι τώρα ρε παιδιά!

Και σοβαρά τώρα συζητάμε αν πρέπει μετά από μια χρονιά με τόσα έσοδα πρέπει να δώσουμε τελευταίες μέρες των μεταγραφών Γιαννούλη και Ινγκασον;

Και θα προλάβουμε σε 2-3 μέρες να βρούμε άξιους αντικαταστατες;

Εδω λεμε να καλύψουμε τα κενά μας και θα πάμε στην εκπνοή να ανοίξουμε και άλλα;

Αμα είναι ας δώσουν και τον Καντουρι να το κλείσουμε το μαγαζί.

Όχι τίποτα να μην χαλάμε τις καρδιές μας τζάμπα.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ε οχι και τζαμπα, τοσα λεφτα θα παρουμε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εντελώς υποθετικό ήταν το σενάριο μαζικών πωλήσεων φίλε.

Δεν προκύπτει από κανένα ρεπορτάζ ή φήμη οτι θα φύγουν και θα έρθουν τόσο πολλοί.

Παρεμπιπτόντως ο Τσορμπατζόγλου έγραψε οτι "δύσκολη" η παραχώρηση Γιαννούλη. Δεν ξέρω αν τον λυπεί αυτό, ή αν εννοεί οτι ο ΠΑΟΚ είχε πραγματική ΑΝΑΓΚΗ να τον παραχωρήσει. Γιατί μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις θα έλεγε "δύσκολη". Θεωρητικά για τους περισσότερους είναι καλό πράγμα που μάλλον θα μείνει.

Επίσης ανέφερε οτι κινείται μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ. Φοβερή αποκάλυψη, θα μου πεις. Σωστά.

Υγ. Μπερσέκερος και Ινβινσιμπλ για τελευταία φορά, κουνήστε λίγο το κεφάλι σας και δείτε τι έγραψα, κόψτε τις γελοίες ειρωνίες και μη γαμάτε το τόπικ αλληλοσυγχαιρόμενοι για μπούρδες.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Τεράστια μ@λακια να δώσουμε τον Ισλανδο και να κρατησουμε στη θέση του Mihaj...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μακάρι να φύγει ο Γιαννούλης τώρα
Μακάρι να μείνει ο ιγκανσον και φέτος

Στάλθηκε από SM-N975F
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Και αυτός ταιριάζει στη κατηγορία δανεικός σε league 1 από premier περσυ

https://www.transfermarkt.com/adrien-si ... eler/56810
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Βρε ποιος Στεργιάδης Πετρουλάκησκαι Φοκους;
Εμένα θα ακούτε
Προ των πυλών ο Alexander Nübel
Άντε δεν άντεξα ,το έγραψα
Αν χαλάει να ξέρετε ,εσείς θα φταίτε
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεν μπορώ να μας καταλάβω ώρες ώρες ρε συ Jibbie πραγματικά.

Οπαδοί είμαστε ή λογιστές της οικογένειας;

4-5 ποιοτικούς παιχτες και σταθερές έχει ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή και συζητάμε αν πρέπει δώσουμε τους 2 από αυτούς στο τέλος των μεταγραφών;

Σοβαρά τώρα;

Κι αντε να πω ότι είχαμε αποκλειστεί από την Ευρώπη να πάει στο διαολο, εδω μιλαμε ότι φέτος έχουμε μια απ τις πιο πετυχημένες χρονιες οικονομικά τα τελευταία δεν ξέρω πόσα χρόνια. Και χωρίς διαρκειας.

Κι αντε τους έδωσες. Και να δεχτώ ότι βρίσκεις ισάξιους αντικαταστατες. Στατιστικά απίθανο, αλλά πες ότι συμβαίνει.

Μέχρι να ρθουν, να μπουν στο κλίμα, να παίξουν, να αρχίσουν να προσφέρουν θα έχουμε μείνει εκτός όλων των στόχων. Ε να το βράσω τότε.

Εκτος αν, πλέον, έχουμε πάει σε πρακτικές Αλαφουζου και ακόμα δεν μας το έχουν πει.

Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Στην Γερμανία έπαιζε δανεικός και ένας ταιριάζει απόλυτα...δύσκολο το βλέπω αν μπλεχτούν ιταλικές ομαδες
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

rainmaker έγραψε:
Υγ. Μπερσέκερος και Ινβινσιμπλ για τελευταία φορά, κουνήστε λίγο το κεφάλι σας και δείτε τι έγραψα, κόψτε τις γελοίες ειρωνίες και μη γαμάτε το τόπικ αλληλοσυγχαιρόμενοι για μπούρδες.
Εσύ ειρωνεύεσαι.

Η συζήτηση που γίνεται αυτή τη στιγμή βασίζεται σε πληροφορίες που παραθέσαμε από οπουδήποτε και αν προέρχονται.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΩ να φευγουν οι σιγουροι ενδεκατοι και να παιρνουμε καποιους που ισως παιξουν...δηλαδη θα μας φερουν αλλον γιαννουλη?και αλλον αμυντικο?αφου παιζουμε με τρεις στοπερ...ενας να τραυματιστει σε τρεις διοργανωσεις πως θα παιξουμε? τελος παντων...παλι ενας σχεδιασμος αλλα ΠΑΟΚ...οπως καθε χρονο....αναθεμα με μια φορα να πανε προετοιμασια της χρονιας ολοι οι παικτες που θα μεινουν στρην ομαδα ...μια φορα ρε πουστη μου μια φορα..

ο κοσμος αγοραζει παικτες..παει προετοιμασια ...ξεκινανε παιζουν παιχνιδια και τον ιανουαριο γινονται διορθωτικες κινησεις αμα χρειαστει..εμεις ολο τον χρονο κανουμε διορθωτικες κινησεις..απο την πρωτη μερα μεχρι την τελευταια..

αλλα εδω θα μου πειτε δεν ξερουμε την βασικη μας ενδεκαδα παλι...παλι ο φωστηρας θα ψαχνεται για κανα τριμηνο..
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

JohnDag έγραψε:Δεν μπορώ να μας καταλάβω ώρες ώρες ρε συ Jibbie πραγματικά.

Οπαδοί είμαστε ή λογιστές της οικογένειας;

4-5 ποιοτικούς παιχτες και σταθερές έχει ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή και συζητάμε αν πρέπει δώσουμε τους 2 από αυτούς στο τέλος των μεταγραφών;

Σοβαρά τώρα;

Κι αντε να πω ότι είχαμε αποκλειστεί από την Ευρώπη να πάει στο διαολο, εδω μιλαμε ότι φέτος έχουμε μια απ τις πιο πετυχημένες χρονιες οικονομικά τα τελευταία δεν ξέρω πόσα χρόνια. Και χωρίς διαρκειας.

Κι αντε τους έδωσες. Και να δεχτώ ότι βρίσκεις ισάξιους αντικαταστατες. Στατιστικά απίθανο, αλλά πες ότι συμβαίνει.

Μέχρι να ρθουν, να μπουν στο κλίμα, να παίξουν, να αρχίσουν να προσφέρουν θα έχουμε μείνει εκτός όλων των στόχων. Ε να το βράσω τότε.

Εκτος αν, πλέον, έχουμε πάει σε πρακτικές Αλαφουζου και ακόμα δεν μας το έχουν πει.

ναι ρε, μαζι σου. εγω παντως σ εχασα εκει που εγραψες για σχεδιο :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”