Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
-
Re: Fernando Santos
Πολλά παράπονα ρε παιδιά για τον Φερνάντο.
Πριν να κράζετε ρε μάγκες σκεφτείτε 2 πραγματάκια:
1.Υπάρχει καλύτερος προπονητής στο ελληνικό πρωτάθλημα?
2.Θα μπορούσαμε εύκολα να βρούμε καλύτερο ξένο προπονητή?
Κι εγώ τον Hiddink θέλω ρε παιδιά αλλά να σκεφτόμαστε και ρεαλιστικά.Για μένα ο Σάντος αυτή τη στιγμή αποτελεί-αν όχι την καλύτερη-την πιο σίγουρη και χωρίς ρίσκο επιλογή σε μια ομάδα που λόγω οικονομικής κατάστασης και απαξίωσης τα τελευταία χρόνια δε θα μπορούσε να ρισκάρει για τη θέση του προπονητή.
Πριν να κράζετε ρε μάγκες σκεφτείτε 2 πραγματάκια:
1.Υπάρχει καλύτερος προπονητής στο ελληνικό πρωτάθλημα?
2.Θα μπορούσαμε εύκολα να βρούμε καλύτερο ξένο προπονητή?
Κι εγώ τον Hiddink θέλω ρε παιδιά αλλά να σκεφτόμαστε και ρεαλιστικά.Για μένα ο Σάντος αυτή τη στιγμή αποτελεί-αν όχι την καλύτερη-την πιο σίγουρη και χωρίς ρίσκο επιλογή σε μια ομάδα που λόγω οικονομικής κατάστασης και απαξίωσης τα τελευταία χρόνια δε θα μπορούσε να ρισκάρει για τη θέση του προπονητή.
δεν έχουν σχέση οι 2 παίχτες φυσικά αλλά θα μπορουσε ο Σάντος να του δώσει περισότερα αγονιστικά λεπτά όχι να τον ξεχάσει.... δεν λέω σε καμιά περίπτοση να να διόξουμε τον Σάντος απλά μια παρατήριση έκανα ότι δεν μου αρέσει που ξέχασε τον Κλάους.
zoomgr έγραψε:Σκεφτήκατε ότι ο Σάντος μπορεί να μην τον βάζει για να μην τον βλέπουν ομάδες που ενδεχομένως θα τον ήθελαν σαν αντάλλαγμα? λέω εγώ τώρα.... για λακαμά τον έχετε τον Φερνάντο?
Και μήπως για τον ίδιο λόγο έβαζε Μπαλάφα.... μπας και πάρουμε 3-4 χαρτιά από το πουθενά, σε περίπτωση πώλησης του...
Ειδικά το τελευταίο που είπες παίζει αρωστημένα πάρα πολύ.
Γιατί και εγώ φωνάζω στηρίζετε τους παίχτες μας.
3-4 χαρτιά για το μπαλάφα?? μόνο? εγώ λέω να μην τον δώσουμε για τόσα λίγα!!!!zoomgr έγραψε:Σκεφτήκατε ότι ο Σάντος μπορεί να μην τον βάζει για να μην τον βλέπουν ομάδες που ενδεχομένως θα τον ήθελαν σαν αντάλλαγμα? λέω εγώ τώρα.... για λακαμά τον έχετε τον Φερνάντο?
Και μήπως για τον ίδιο λόγο έβαζε Μπαλάφα.... μπας και πάρουμε 3-4 χαρτιά από το πουθενά, σε περίπτωση πώλησης του...

και κάτι ακόμα γιατί κάτι ξέρω και εγώ απο μπάλα (όχι βεβαια όσα ξέρει ο Σάντος) αν δεν βγάλεις παίχτες απο τα τσικό σου τότε πρέπει να τους αγοράσεις και εμείς ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΘΑΒΟΥΜΕ ΤΑΛΕΝΤΑ.......

Νάτος τώρα είδες!OPADOS4A έγραψε:3-4 χαρτιά για το μπαλάφα?? μόνο? εγώ λέω να μην τον δώσουμε για τόσα λίγα!!!!zoomgr έγραψε:Σκεφτήκατε ότι ο Σάντος μπορεί να μην τον βάζει για να μην τον βλέπουν ομάδες που ενδεχομένως θα τον ήθελαν σαν αντάλλαγμα? λέω εγώ τώρα.... για λακαμά τον έχετε τον Φερνάντο?
Εσύ είσαι ο ''είρωνας'' αδερφέ μου.
Φυσικά και αποκλείεται αλλά τα ίδια δεν λέγαμε γιατί πούλησες οικοδόμο Μελίσση ταλέντο κλπ κλπ και τελικά τους πιάσαμε και κορόιδα?Και μάλιστα αυτούς που θεωρούσαμε και παιχταράδες δεν βγάλανε τα λεφτά τους όπως για παράδειγμα Αναστασάκος ή Μπακαγιόκο κλπ κλπ συμφωνα με την αξία τους.
Που θέλω να καταλήξω έχουμε καιρό ακόμα να χτίσουμε την Ρώμη και η ομάδα χρειάζεται στήριξη και τίποτα άλλο.
Χρειάζεται να παραβλέπουμε και κάποια πράγματα απο το
Δεν είναι ανάγκη να την κάψουμε σε μια μέρα.
Τέσπα υπάρχει νευρικότητα και πίκρα απο όλους μας και κατανοώ την σύγχηση μας.
Ίσως φταίει και το τελικό σκορ για αυτό όπως και αν δημιουργήθηκε.
Όσο για τον Αθανασιάδη είναι υπέρ να πάει να παίξει Εργοτέλη και όχι Β εθνική κλπ κλπ.
Στον ΠΑΟΚ του 2009-2010 δεν νομίζω να χωράει στην 11άδα.
- Maximus
O Φερναντο ,αδελφια, βρήκε την ποδοσφαιρικη του Μεκκα στον ΠΑΟΚ...Ποια αραβια και παπαριες...Ειναι μεγαλο θεμα να συνεργαζεσαι με πρωην παιχτες που γνωριζουν το τοπι και το κυριοτερο ρε φιλε...
...σε αφηνουν να δουλεψεις με την ησυχια σου! Ειλικρινα το λεω...Αυτο που γινεται στον ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμή,είναι χιλιομετρα μπροστα απο οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα...Σχεδιασμος και πλάνο,λέξεις ξενες στην ελληνικη πραγματικοτητα...
ΥΓ.
Ασχετα αν βγει ή δεν βγει η ΑΕΚ στο Τσου Λου...του χρονου θα ειναι και αυτη σταθερη και πιο δυνατή λόγω του Μπάγεβιτς...γιατι τον αφηνουν και εκεινον να δουλεψει,και του χρονου θα φανει το εργο του...
...σε αφηνουν να δουλεψεις με την ησυχια σου! Ειλικρινα το λεω...Αυτο που γινεται στον ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμή,είναι χιλιομετρα μπροστα απο οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα...Σχεδιασμος και πλάνο,λέξεις ξενες στην ελληνικη πραγματικοτητα...
ΥΓ.
Ασχετα αν βγει ή δεν βγει η ΑΕΚ στο Τσου Λου...του χρονου θα ειναι και αυτη σταθερη και πιο δυνατή λόγω του Μπάγεβιτς...γιατι τον αφηνουν και εκεινον να δουλεψει,και του χρονου θα φανει το εργο του...
Φταίω και εγώ όμως που δεν σας είχα πει μια εβδομάδα νωρίτερα πριν την έναρξη των play off να πάτε να παίξετε στο στοίχημα ότι η τελική κατάταξη θα ήταν μετά τα Play off.
Να τα τσεπώνατε χοντρά.
1ΠΑΟ
2ΑΕΚ
3ΠΑΟΚ
4ΑΕΛ.
Να τα τσεπώνατε χοντρά.
1ΠΑΟ
2ΑΕΚ
3ΠΑΟΚ
4ΑΕΛ.
Δεν θα διαφονίσω μαζί σου στη μπάλα ποτέ δεν ξέρεις πιος θα σου βγει και πιος όχι οπος και ότι καλό είναι να πάει δανεικος ο παίχτης αλλά εμείς τον δώσαμε δανεικό ένα χρόνο πρίν φύγει απο τον ΠΑΟΚ!!!
Σεβαστη η αποψη ολων και του Opados4A αλλα διαφωνω στο συγκεκριμενο....συμφωνω με gash οτι σε αυτον τον ΠΑΟΚ που θα βλεπουμε του χρονου δε μπορει ο Αθανασιαδης ΑΚΟΜΗ να προσφερει πολλα....το αν θα ειναι παγκο και αν χρειαστει μπαινει να βοηθησει ή αν θα παει δανεικος καπου για να παρει ματς στα ποδια του ειναι θεμα προπονητη και δε με ενδιαφερει...
Ειναι ταλεντο και επενδυση μας για το μελλον αλλα ως εκει...
PS Αδερφε OPADOS4A αυτο που εγραψες σε καποιο μυνημα θα προτεινα προσωπικα να μη το λες ουτε για αστειο, ακουγεται πολυ ανωριμο...εννοω το "και νυχτα να πας να φυγεις (Σαντος) θα σε περιμενω κατω απο το σπιτι σου...."...και για αστειο να το εγραψες,δεν ηταν πετυχημενο...
Ειναι ταλεντο και επενδυση μας για το μελλον αλλα ως εκει...
PS Αδερφε OPADOS4A αυτο που εγραψες σε καποιο μυνημα θα προτεινα προσωπικα να μη το λες ουτε για αστειο, ακουγεται πολυ ανωριμο...εννοω το "και νυχτα να πας να φυγεις (Σαντος) θα σε περιμενω κατω απο το σπιτι σου...."...και για αστειο να το εγραψες,δεν ηταν πετυχημενο...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ξεκάθαρες οι απόψεις του Σάντος περί παραμονής του, αλλά τα μέσα στην Αθήνα επιμένουν. Κι αυτό με βάζει σε σκέψεις...
Μήπως συμβαίνει κάτι και εμείς - ως κερατάδες σύζυγοι - το μάθουμε τελευταίοι;
Ποτέ δεν ξέρεις..ο ερχομός του γκουχ γκουχ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα κ σε αυτό το θέμα..
- DimisK
- Επικοινωνία:
Τουλάχιστον αν είναι να αλλάξει κάτι, να αλλάξει έγκαιρα και με τπν ιδανικότερο τρόπο.
Για να δούμε...
Για να δούμε...
- Pegasus1589
Και θα συνεχίσουν να επιμένουν. Εγώ το έχω ξαναγράψει: στην παραλία μη διαβάζετε αθλητικά, πάρτε κανένα σταυρόλεξο ή άρλεκιν. Πιο ωφέλιμο θα είναι να βρίσκετε το 4 κάθετα ή να διαβάζετε πώς ο καπνοδοχοκαθαριστής το έκανε με την πλούσια κυρία παρά να αγχώνεστε για τις φήμες που σπέρνουν κάποιοι αστείοι δημοσιογράφοι.DimisK έγραψε:Ξεκάθαρες οι απόψεις του Σάντος περί παραμονής του, αλλά τα μέσα στην Αθήνα επιμένουν. Κι αυτό με βάζει σε σκέψεις...
Ο Σάντος έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο και απ'όσο ξέρω δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής σημάδια φυγομαχίας.