11.Χρήστος Τζόλης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Re: 11.Χρήστος Τζόλης

Δημοσίευση από Obdulio »

Συμφωνώ 100% στο θέμα Τζόλη με Ριαν_Καπαγιαννιδης
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οποιος νομιζει οτι ενας νεος παικτης οπως ο Τζολης θα βελτιωθει αν ξαφνικα γινει τριτη επιλογη απο πρωτη, αστο χεστο...Η εντεκαδα πρεπει να ξεκιναει απο αυτον και να βελτιωνεται μεσα απο τα παιχνιδια,οχι να βλεπει τον Καντουρι αριστερα απο τον παγκο.Και επειδη αναφερθηκε το ονομα του Ροναλντο,αυτος και αν ηταν καρναβαλι στα πρωτα του παιχνιδια στην γιουναιτεντ.Δεν τον εθαψε κανεις στο παγκο.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Να ζήσει ο στόμας του Ριάν!
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Συμφωνώ και εγώ με τους προλαλήσαντες. Και έχουμε και πρόσφατο αρνητικό παράδειγμα με ένα μπουκαδόρο πιτσιρικά έξω αριστερά που τώρα δεν ξέρει τι είναι. Λημναίος το όνομα.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

ο λημνιος που κολλαει; :o
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Οποιος νομιζει οτι ενας νεος παικτης οπως ο Τζολης θα βελτιωθει αν ξαφνικα γινει τριτη επιλογη απο πρωτη, αστο χεστο...Η εντεκαδα πρεπει να ξεκιναει απο αυτον και να βελτιωνεται μεσα απο τα παιχνιδια,οχι να βλεπει τον Καντουρι αριστερα απο τον παγκο.Και επειδη αναφερθηκε το ονομα του Ροναλντο,αυτος και αν ηταν καρναβαλι στα πρωτα του παιχνιδια στην γιουναιτεντ.Δεν τον εθαψε κανεις στο παγκο.
Να ξεκινάει αν το αξίζει και όχι γιατί λέγεται Τζολης και έκανε παπάδες ένα εξάμηνο.
Εσύ το παιδί που είδες με Σαρλερουά 45 λεπτά αν δεν λεγόταν Τζολης,τι θα έλεγες?
Είναι προφανές ότι δυσκολεύεται προς το παρόν στην μετάβαση από ταλέντο να γίνει ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστης σε ομάδα της λεπτομέρειας με αποκλειστικό στόχο το πρωτάθλημα. Θα την βρει την άκρη του όμως και αυτός και το προπονητικό τιμ.
Απλά ας αποφασίσουμε και εμείς τι θέλουμε. Θέλουμε να είμαστε ομάδα που βάζει βιτρίνα τον κάθε τζολη και ας μένουμε καμιά 20αρια βαθμούς από την κορυφή ή ομάδα με αποκλειστικό στόχο το πρωτάθλημα.
Γιατί όταν έχεις αποκλειστικο στόχο το πρωτάθλημα δεν μπορείς να κάνεις εκπτώσεις.

Και μια ερώτηση. Πιστεύετε ότι ο λουτσέσκου είναι τόσο χαζός ή αμπαλος που δεν βλέπει το υπερόπλο που έχει στην διάθεση του που θα του δώσει τους τίτλους και τον παραγκονιζει?

Υγ θεωρώ ότι δημόσιες τοποθετήσεις του πόσο αδικείται ο Τζολης μόνο κακό μπορούν να του κάνουν
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Totem_pk έγραψε:Συμφωνώ και εγώ με τους προλαλήσαντες. Και έχουμε και πρόσφατο αρνητικό παράδειγμα με ένα μπουκαδόρο πιτσιρικά έξω αριστερά που τώρα δεν ξέρει τι είναι. Λημναίος το όνομα.
Οχι και πιτσιρικας ο Λημναιος, περασε τα 90. Αχωριστοι ακομα ομως με την Ελλη Φωτιου :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πως να μην νιωθει πιεση ο Τζολης ρε Ραζβαν οταν βλεπει τον Ελ Καντουρι να του παιρνει τη θεση στα ακρα ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ,να ενδιαφερομαστε για Τζιοβινκο και να θελουμε και εξτρεμ μεταξυ αλλων? Οταν αλλαζεις τη διαταξη σε 4-4-1-1 παιζοντας χωρις ακραιους επιθετικους? Εγω δεν θα ενιωθα πιεση,θα ζητουσα να φυγω.
Blacksheep

Δημοσίευση από Blacksheep »

Παίδες χαμηλά την μπάλα ο άλλος λέει να ΧΤΊΣΕΙ την ομάδα γύρο του !!! Στα φιλικά ήμαστε ακόμη έχετε βγάλει συμπέρασμα ότι δεν θα παίζει και να σας πω την αλήθεια αν είναι να παίζει οπως στα τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος ας μην παίζει η αν είναι να μπαζουμε απο την πλευρά του ας μάθει να καλύπτει και μετα ας πάει για βασικός
renegade

joshua έγραψε:Πως να μην νιωθει πιεση ο Τζολης ρε Ραζβαν οταν βλεπει τον Ελ Καντουρι να του παιρνει τη θεση στα ακρα ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ,να ενδιαφερομαστε για Τζιοβινκο και να θελουμε και εξτρεμ μεταξυ αλλων? Οταν αλλαζεις τη διαταξη σε 4-4-1-1 παιζοντας χωρις ακραιους επιθετικους? Εγω δεν θα ενιωθα πιεση,θα ζητουσα να φυγω.
Με τον Βόλο ο Τζολης έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο αριστερά και ήταν κακός
Με πσβ ο καντουρι έπαιξε άξονα κι ο Τζολης αριστερά στο β ημίχρονο ( δεν έπαιξε πάλι καλά)
Τρίτο φιλικό με Σαρλερουά ο καντουρι δεν έπαιξε ενώ ο Τζολης έπαιξε αριστερά στο β ημίχρονο και ήταν κακός

Γιατί φταίει που είδε τον καντουρί να του παίρνει την θέση?
Αυτός τι έχει κάνει έως τώρα στην προετοιμασία?
Δηλαδή εσύ λες ότι θα πρέπει να ζητήσει να φύγει αν δεν παίζει?
Και αυτό για παράδειγμα δείχνει ένα παίκτη ο οποίος αντιδράει πολύ καλά στον ανταγωνισμό.
Συγνώμη αλλά διαφωνώ.

Εγώ από τους ψηλοτάβανους έχω απαιτήσεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 24 Ιούλ 2021, 14:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Γκουερινο έγραψε:
Totem_pk έγραψε:Συμφωνώ και εγώ με τους προλαλήσαντες. Και έχουμε και πρόσφατο αρνητικό παράδειγμα με ένα μπουκαδόρο πιτσιρικά έξω αριστερά που τώρα δεν ξέρει τι είναι. Λημναίος το όνομα.
Οχι και πιτσιρικας ο Λημναιος, περασε τα 90. Αχωριστοι ακομα ομως με την Ελλη Φωτιου :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αουτοκορεκτ..βγαζει κατι διαμαντακια….

Ο Λημνιος ειχε κατι καλα στοιχεια επιθετικα μετα εμπλεξε με την τακτικη και δεν ξεμπλεξε ποτε.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

[youtube]RosEMQbYmE8[/youtube]

Το παιδι αυτο ειναι στο ξεκινημα του.

Περσι πεσανε ολα τα φωτα πανω του και οχι αδικα και αυτο δεν ειναι καθολου ευκολο.

Ακομα και απο τον τροπο που μιλαει φαινεται οτι σε καμια περιπτωση δεν εχει καβαλησει το καλαμι, οπως φαινεται και αυτη η πιεση που εχει πανω του, οπως ειπε και ο Ραζβαν, μετα και τα περσινα.

Ψυχολογος δεν ειμαι, αλλα αυτο βλεπω εγω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Σάβ 24 Ιούλ 2021, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Στη συνέντευξη λέει ότι ο Λουτσέσκου του μιλάει καθημερινά (όπως και σε όλους τους νεαρούς παίκτες) και του λέει να βελτιωθεί στην αμυντική λειτουργία και στο αμυντικό τακτικό κομμάτι.
renegade

DimitrisS έγραψε:[youtube]RosEMQbYmE8[/youtube]

Το παιδι αυτο ειναι στο ξεκινημα του.

Περσι πεσανε ολα τα φωτα πανω του και οχι αδικα και αυτο δεν ειναι καθολου ευκολο.

Ακομα και απο τον τροπο που μιλαει φαινεται οτι σε καμια περιπτωση δεν εχει καβαλησει το καλαμι, οπως φαινεται και αυτη η πιεση που εχει πανω του, οπως ειπε και ο Ραζβαν, μετα και τα περσινα.

Ψυχολογος δεν ειμαι, αλλα αυτο βλεπω εγω.
Μα το πρόβλημα με αυτό το παιδί αυτό είναι, σε αντίθεση με κάτι άλλα υποτιθέμενα ταλέντα που έπαιρνε το μυαλό τους αέρα, ο Χρήστος είναι το ακριβώς αντίθετο.
Έχει δημιουργήσει στον εαυτό του μία τεράστια πίεση γιατί νιώθει ότι πρέπει να αποδείξει ότι όλος ο ντόρος που έγινε για το όνομά του Δεν ήταν άδικος.
Θα τη βγάλει όμως στην άκρη κι αυτός και το προπονητικό επιτελείο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade με τη psv δεν περασαμε τη σεντρα και στο δευτερο ημιχρονο οι μονες χαζοφασεις απο τον Τζολη προηλθαν και την ιδια στιγμη που ο Εσιτι ηταν τραγικος οπως τραγικος ηταν και με τους βελγους οταν εδωσε 2-3 φαουλ σε επικυνδινο σημειο λογω της αδυναμιας του στο αμυντικο τρανζισιον ο Λουτσεσκου δηλωσε εντυπωσιασμενος απο τον δευτερο και προβληματισμενος με τον πρωτο.
Εχουμε προηγουμενη εμπειρια με τον Ρουμανο.Στεκεται περισσοτερο στην αμυνα επιλεγοντας να αγωνιστει με 4-4-1-1 και με χαφ αριστερα παρα να γεμισει την αντιπαλη περιοχη.Αν αρνουμαστε οτι αυτος ο τροπος παιχνιδιου δημιουργει προβλημα στον Τζολη μαλλον κοροιδευομαστε μεταξυ μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”