Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020

Δημοσίευση από renegade »

Dimg4 έγραψε:Σταδιακη ανανεωση αδερφε. Πχ σε καιριες θεσεις οπως του Μαου, θες πλεον μεγαλη αναβαθμιση. Στο δεξι ακρο θες παικτη γιατι πισω απο τον Ματος το χαος. Στον επιτελικο θες τον νεο Μπισε. Οποτε να 3 θεσεις που θες μεταγραφες σιγουρα
Το τι θεμε για να πάει η ομάδα στον τελικό του Γιουρόπα λιγκ είναι άλλο και άλλο είναι το ρεαλιστικό του πραγματος.
Ας υποθέσουμε ότι ο μαουρίτσιο δεν ανανεώνει ( κάτι που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα γίνει), ο οποίος είναι το καλύτερο αμυντικό χαφ μέχρι τον τραυματισμό του στην χώρα. Μα δεν δώσαμε 7 εκατομμύρια για να φέρουμε δυο αμυντικά χαφ?
Θα χρυσοπληρώσουμε και για τρίτο?
Το ίδιο ισχύει και για την θέση του δεξιού Μπακ,όπου εκεί πληρώσαμε 1 εκατομμύριο και κάποιοι λένε ότι καλύτερα να είχαμε Κίτσιου.

Το ίδιο ισχύει και σε άλλες θέσεις και από την στιγμή που δεν πουλάμε παικτες... δύσκολα και να έρθουν.
Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο κύκλος της ομάδας που έφερε 5 τίτλους έκλεισε, αλλά ότι αυτοί που ήρθαν το καλοκαίρι έχουν προσφέρει ελάχιστα.
Στο παραπάνω έχουν για μένα ευθύνη οι δύο Πορτογάλοι.
Ο ένας γιατί δεν κατάφερε να βρει τους παίκτες που θα ταίριαζαν στον προπονητή και ο άλλος γιατί δεν μπόρεσε από παίκτες με αξία όπως ο στοχ να πάρει τίποτα
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

renegade έγραψε:Αδυνατω να καταλάβω τι εννοούν μερικοί.
Γράφουν κάποιοι ότι η ομάδα έκλεισε τον κύκλο της,να γίνει ανανέωση της ομάδας και άλλα ωραία.
Για ποια ανανέωση μιλάτε?
Γιατί ανανέωση δεν σημαίνει να κάνω 3-4 μεταγραφές αλλά να αλλάξω τον κορμό της ομάδας.
Δηλαδή πιστεύετε κάποιοι ότι γυρίσαμε πάλι στις εποχές που θα πρέπει να κάνουμε διψήφιο αριθμό μεταγραφών?
Οκ η ομάδα όπως σχεδόν κ όλες οι ομάδες στον κόσμο ίσως χρειάζεται κάποιες προσθήκες σε κάποιες θέσεις για να ανέβει άλλο ένα επίπεδο... αλλά άλλο αυτό και άλλο να μιλάμε για ριζική αλλαγή ή ότι η ομάδα έκλεισε τον κύκλο της
Και όποιος έχει αντίρρηση επ αυτού ας δει ποιοι είναι οι 15 πρώτοι σε συμμετοχές στην ομάδα
Ε ρε renegade, εχεις θέμα με το "κύκλο που κλείνει"...! :lol: :lol: :lol:

Σε πειράζω, αλλά ένα δίκιο το έχεις...

Το σημαντικό είναι να πάρουμε στυλ ποδοσφαιριστων που χρειάζεται ο Φερέιρα, για να παρουσιάσει αυτό που θέλει...
Κάποιοι φυσικά και θα αποχωρήσουν, δεν τίθεται θέμα επ'αυτού...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

renegade έγραψε:[

Το ίδιο ισχύει και σε άλλες θέσεις και από την στιγμή που δεν πουλάμε παικτες... δύσκολα και να έρθουν.
Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο κύκλος της ομάδας που έφερε 5 τίτλους έκλεισε, αλλά ότι αυτοί που ήρθαν το καλοκαίρι έχουν προσφέρει ελάχιστα.
Στο παραπάνω έχουν για μένα ευθύνη οι δύο Πορτογάλοι.
Ο ένας γιατί δεν κατάφερε να βρει τους παίκτες που θα ταίριαζαν στον προπονητή και ο άλλος γιατί δεν μπόρεσε από παίκτες με αξία όπως ο στοχ να πάρει τίποτα
Μην τους ξεγράφουμε τους παίχτες έτσι...
Και άλλοι ήρθαν και έδειξαν πραγματάκια την δευτερη χρονιά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Συμφωνώ, αρκεί όμως ο Άμπελ να τους δίνει ευκαιρίες. Αν δεν τους υπολογίζει δεν υπάρχει λόγος να τους πληρώνουμε.
renegade

Εγώ δεν ξεγράφω κανένα.
Ίσα-ίσα είμαι από τους λίγους οι οποίοι έχουν πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ.
Το μόνο που θα ήθελα για λόγους κάλυψης ήταν έναν παίκτη ο οποίος να παίζει και μόνος αλλά και ως δεύτερος επιθετικός.

Από κει και πέρα βέβαια έχω τεράστιες ενστάσεις στον τρόπο που διαχειρίζεται κάποια πράγματα ο προπονητής.
Όλοι οι προπονητές πάνω κάτω έχουνε κάποιο συγκεκριμένο στυλ και τρόπο παιχνιδιού.
Από κει και πέρα όμως αν το ρόστερ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο στυλ παιχνιδιού του προπονητή τότε και ο προπονητής προσπαθεί να βρει λύσεις με βάση το υπάρχον ρόστερ.
Ο προπονητής είναι εκεί για να βρει τον τρόπο οι παίκτες να αποδίδουν όσο καλύτερα μπορούν.
Για μένα το σπουδαιότερο παράδειγμα πάνω σε αυτό είναι η περίπτωση Σάντος και πως άφησε τον αγαπημένο του ρόμβο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σοβαρα τωρα σε πιθανη απουσια για 2 μηνες Κρεσπο δεν ηθελες εναν αριστεροποδαρο για την αμυνα?
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Κι αν πάρουμε άλλον γιατι εχουμε τον Μιχάι στο ρόστερ;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε παιδια ο Κρεσπο ειναι μπαλαντερ και για το αριστερο μπακ.Αν παθει κατι ο Γιαννουλης τι θα κανουμε? Οσες φορες επαιξε φετος εκει ο Βιερινια γελασε και το παρδαλο κατσικι.Ο Μιχαι μπορει να παιξει αριστερο μπακ?
renegade

joshua έγραψε:Σοβαρα τωρα σε πιθανη απουσια για 2 μηνες Κρεσπο δεν ηθελες εναν αριστεροποδαρο για την αμυνα?
Όχι.
Καταρχάς πουθενά πλην τοσκιτση δεν αναφέρονται σε τόσο μεγάλη απουσία.
Κατά δεύτερον έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση στον μιχαι.

Εντιτ ο κρεσπο ως εναλλακτική για αριστερό μπακ μπορεί να είναι για μερικά λεπτά στο τέλος για να κρατήσουμε αποτελεσμα όπως έγινε μια ή δύο φορές έως τώρα.
Όσο για τον Βιερίνια,στο μοναδικό ματς που έπαιξε φέτος πίσω αριστερά, σχεδόν ομόφωνα επικρατησε η άποψη ότι ήταν το καλύτερο του παιχνίδι έως τότε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλο παιχνιδι με τον αστερα που φτυσαμε αιμα και αριστερα ειχε αεροδιαδρομους? Παντως εγω τους εχω ικανους να κανουν μονο μια μεταγραφη και αυτη να ειναι του Πριγιοβιτς γιατι ετσι βλεπουν το ποδοσφαιρο.
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω να δεχτω οτι δεν θελουμε ή δεν μπορουμε να παρουμε παικτες εστω και δανεικους, γιατι ισως και να μην βρισκουν κατι καλυτερο απο αυτους που εχουμε. Αριθμητικα με μπαλωματα βγαινει η χρονια. Τον Στοχ ομως δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο τον κραταμε. Μου φαινεται ανεξηγητο.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

joshua έγραψε:Καλο παιχνιδι με τον αστερα που φτυσαμε αιμα και αριστερα ειχε αεροδιαδρομους? Παντως εγω τους εχω ικανους να κανουν μονο μια μεταγραφη και αυτη να ειναι του Πριγιοβιτς γιατι ετσι βλεπουν το ποδοσφαιρο.
Μια φήμη ότι ο Πριγιο είναι Θεσσαλονίκη την άκουσε κανας άλλος;;

Επαναλαμβάνω φήμη..
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

icue έγραψε:Εγω να δεχτω οτι δεν θελουμε ή δεν μπορουμε να παρουμε παικτες εστω και δανεικους, γιατι ισως και να μην βρισκουν κατι καλυτερο απο αυτους που εχουμε. Αριθμητικα με μπαλωματα βγαινει η χρονια. Τον Στοχ ομως δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο τον κραταμε. Μου φαινεται ανεξηγητο.

Παίζει και το να θέλει να κάνει σουλάτσο στην Θεσσαλονίκη για τα επόμενα χρόνια καλοπληρωμένος και χωρίς άγχος αν θα μπει στη 18άδα
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Τώρα αυτό στο live στο σδνα γράφτηκε μάλλον για να ψαρωσουν τον Μηλιο ..
mbison

Δημοσίευση από mbison »

joshua έγραψε:Ρε παιδια ο Κρεσπο ειναι μπαλαντερ και για το αριστερο μπακ.Αν παθει κατι ο Γιαννουλης τι θα κανουμε? Οσες φορες επαιξε φετος εκει ο Βιερινια γελασε και το παρδαλο κατσικι.Ο Μιχαι μπορει να παιξει αριστερο μπακ?
Ο "χοντρός" εκανε πολύ καλό πρωτάθλημα περυσι ως αρ μπακ. Για στοπερ εχουμε κ Εσιτι. Ο Μαου δεν παταει καλα ομως. Στα χαφ βλεπω πρόβλημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Παρ 31 Ιαν 2020, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”