11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
Re: 98.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
Μπορει να μην διεπρεψαν αλλα σου κοστισαν βαροα 1 μυριο και οι δυο μαζι και σου φεραν κοντα 5 μυρια και οι δυο μαζι.
Ο Ζαμπα κοστισε κοντα 4 μυρια και δεν θα φερει ουτε τα λεφτα κοστους...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ζαμπα κοστισε κοντα 4 μυρια και δεν θα φερει ουτε τα λεφτα κοστους...
Ειδα μολις τη φωτο με τις βαλιτσες πνπηρε μαζι του.
Αν ειναι πραγματικη η φωτο τοτε μας κοροιδευει η ΠΑΕ κανονικα.
Τα μαζεψε κανονικα ολα και εφυγε.
Και η ΠΑΕ διαρρεει οτι εφυγε για να παει για αποθεραπεια...
Κριμα γιατι ειναι ασχημο και λυπηρο να αντιλαμβανεσαι πως η διοικηση της ιδιας σου της ομαδας σε θεωρει χαζο και σε υποτιμαει και σε δουλευει ανενδοιαστα...
Αν ειναι πραγματικη η φωτο τοτε μας κοροιδευει η ΠΑΕ κανονικα.
Τα μαζεψε κανονικα ολα και εφυγε.
Και η ΠΑΕ διαρρεει οτι εφυγε για να παει για αποθεραπεια...
Κριμα γιατι ειναι ασχημο και λυπηρο να αντιλαμβανεσαι πως η διοικηση της ιδιας σου της ομαδας σε θεωρει χαζο και σε υποτιμαει και σε δουλευει ανενδοιαστα...
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 05 Δεκ 2020, 18:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 05 Δεκ 2020, 18:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κι οχι μονο!renegade έγραψε:Πρόσεχε γιατί θα θυμώσει το Κυριάκο
Περιμενω να εμφανιστουν σε λιγο οι γνωστοι άγνωστοι του φορουμ να με επιπληξουν για την υποπτη σταση μου...
- Salvador Allende
Ένα ερωτηματικό η περίπτωση του. Από τη μία είναι το κακό παιδί, ο παραδοσιακός Βραζιλιάνος που κάνει ότι του καπνίσει από την άλλη ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλα ποτέντιαλ που παρατάθηκε ο τραυματισμός του με ευθύνη του οργανισμού.
Βλέπω μερικοί πάλι εξαπολύσατε χίλια δυο για τον παίκτη -με βάση το ίνστα- και ότι θα πρέπει να μας πληρώνει από πάνω που έφυγε. Να παρακαλάτε για δύο πράγματα: 1) Ο τραυματισμός που είχε/έχει να μην του κόψει την μπάλα, 2)Να μην ευθύνετε ο "οργανισμός ΠΑΟΚ" για αυτόν (σε περίπτωση που είναι κάτι μόνιμο). Γιατί τότε να δούμε ποιος θα πληρώνει ποιον....
Άιντε γιατί θέλουμε να λεγόμαστε και επαγγελματικό σωματείο και έχουμε γίνει τραγέλαφος στα πιο απλά.
Βλέπω μερικοί πάλι εξαπολύσατε χίλια δυο για τον παίκτη -με βάση το ίνστα- και ότι θα πρέπει να μας πληρώνει από πάνω που έφυγε. Να παρακαλάτε για δύο πράγματα: 1) Ο τραυματισμός που είχε/έχει να μην του κόψει την μπάλα, 2)Να μην ευθύνετε ο "οργανισμός ΠΑΟΚ" για αυτόν (σε περίπτωση που είναι κάτι μόνιμο). Γιατί τότε να δούμε ποιος θα πληρώνει ποιον....
Άιντε γιατί θέλουμε να λεγόμαστε και επαγγελματικό σωματείο και έχουμε γίνει τραγέλαφος στα πιο απλά.
Το κυριακο τον επελεξε ο ΙΒΑΝ οπως κ τον φερειρα τον ρεμπε τον παμπλο το δουκα το ιατρικο τιμ τους δικηγορους τους λογιστες τους αρδ..Αν δεν κανω λαθος..
Δεν ξερεις τι γραφεις προφανως ο ποδοσφαιριστης εχει συμβολαιο κ πληρωνεται ειτε παιξει ειτε οχι..οποτε η φυγη του δεν εχει κανενα νοημα..ποιος σου ειπε οτι αν μπεις σε ενα χειρουργειο οποιο κ αν ειναι αυτο θα βγεις σωος κ αβλαβης στο υπογραφει κανεις? απο που προκυπτει οτι εχει προβλημα ο παικτης απο την επεμβαση που εκανε? Να πληρωσει τι ο ΠΑΟΚ? Διακοπη συμβολαιου εδω κ τωρα η οτι αλλο μπορει να υπαρξει σε επιπεδο νομικο..Salvador Allende έγραψε:Ένα ερωτηματικό η περίπτωση του. Από τη μία είναι το κακό παιδί, ο παραδοσιακός Βραζιλιάνος που κάνει ότι του καπνίσει από την άλλη ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλα ποτέντιαλ που παρατάθηκε ο τραυματισμός του με ευθύνη του οργανισμού.
να ρωτήσω κάτι εγώ ο άσχετος? την επέμβαση την έκανε ο γιατρος του ΠΑΟΚ?
Καμια σημασια δεν εχει οποιος κ να την εκανε ..Μεταγχειρητικα σε ολες τις επεμβασεις μπορει να υπαρξουν επιπλοκες γι αυτο υπαρχει κ συγκεκριμενη μεταγχειρητικη αγωγη στη συγκεκριμενη περιπτωση αντιβιωση για μολυνση και αντιπηκτικα..Αυτα σε οτι εχουν να κανουν με την ολη διαδικασια της επεμβασης..danirifle έγραψε:να ρωτήσω κάτι εγώ ο άσχετος? την επέμβαση την έκανε ο γιατρος του ΠΑΟΚ?
- Salvador Allende
@malampar, προφανώς και δεν ξέρω το θέμα ούτε προσποιούμαι ότι το ξέρω. Υποθέσεις κάνω και μιλάω με βάση ότι έχει ακουστεί τον τελευταίο 1+ χρόνο, και αυτό είναι ξεκάθαρο στο σχόλιο μου.
Ο Ζαμπά έκανε την 1η επέμβαση και ξανα τραυματίστηκε στην αποκατάσταση. Και δεν τραυματίστηκε απλά, αλλά έχει ειπωθεί ότι πήγε να πεθάνει από ένα Γ@Μ*ΒΑΚΤΗΡΙΟ. Έπαιρνε ενδοφλέβια φάρμακα για κάνα μήνα και ήταν σαν το κοτόπουλο. Η αποκατάσταση του γινόταν εδώ, στην ομάδα. Δεν κρίνω κανέναν, δεν έχω ιατρικές γνώσεις εξάλλου αλλά όταν δεν ξέρουμε πράγματα εκ των έσω δε γίνεται να είμαστε απόλυτοι.
Είναι βολικό να κράζουμε τον παίκτη γιατί αυτόν ξέρουμε, από αυτόν δημιουργούνται και διαψεύδονται οι ελπίδες, αλλά για να είναι ένας παίκτης καλά, υπάρχει ένας μηχανισμός ανθρώπων από πίσω (εντός ομάδας) που συμβάλλει.
Δεν είναι δεδομένο ότι στη σχέση Ζαμπά-ΠΑΟΚ φταίει αποκλειστικά ο Ζαμπά.
***Όλα αυτά χωρίς να γνωρίζουμε καν το λόγο που έφυγε(!)
Ο Ζαμπά έκανε την 1η επέμβαση και ξανα τραυματίστηκε στην αποκατάσταση. Και δεν τραυματίστηκε απλά, αλλά έχει ειπωθεί ότι πήγε να πεθάνει από ένα Γ@Μ*ΒΑΚΤΗΡΙΟ. Έπαιρνε ενδοφλέβια φάρμακα για κάνα μήνα και ήταν σαν το κοτόπουλο. Η αποκατάσταση του γινόταν εδώ, στην ομάδα. Δεν κρίνω κανέναν, δεν έχω ιατρικές γνώσεις εξάλλου αλλά όταν δεν ξέρουμε πράγματα εκ των έσω δε γίνεται να είμαστε απόλυτοι.
Είναι βολικό να κράζουμε τον παίκτη γιατί αυτόν ξέρουμε, από αυτόν δημιουργούνται και διαψεύδονται οι ελπίδες, αλλά για να είναι ένας παίκτης καλά, υπάρχει ένας μηχανισμός ανθρώπων από πίσω (εντός ομάδας) που συμβάλλει.
Δεν είναι δεδομένο ότι στη σχέση Ζαμπά-ΠΑΟΚ φταίει αποκλειστικά ο Ζαμπά.
***Όλα αυτά χωρίς να γνωρίζουμε καν το λόγο που έφυγε(!)
αυτό ρωτάω κι εγώ.malampar έγραψε:Καμια σημασια δεν εχει οποιος κ να την εκανε ..Μεταγχειρητικα σε ολες τις επεμβασεις μπορει να υπαρξουν επιπλοκες γι αυτο υπαρχει κ συγκεκριμενη μεταγχειρητικη αγωγη στη συγκεκριμενη περιπτωση αντιβιωση για μολυνση και αντιπηκτικα..Αυτα σε οτι εχουν να κανουν με την ολη διαδικασια της επεμβασης..danirifle έγραψε:να ρωτήσω κάτι εγώ ο άσχετος? την επέμβαση την έκανε ο γιατρος του ΠΑΟΚ?
ψάχνω να δω γιατί να έχει ο ΠΑΟΚ ευθύνη για τις όποιες επιπλοκές..
Ακουγεται για προστιμο στον Ζαμπα επειδη δεν πηρε αδεια. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ βγηκε ανακοινωση απο την ΠΑΕ οτι πηρε αδεια απο τον Ρεμπε. ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.
ΥΓ: Ξεφτιλιστε τον εκτος αν φοβαστε οτι θα κατηγορησει την ΠΑΕ για τα ιατρικα
ΥΓ: Ξεφτιλιστε τον εκτος αν φοβαστε οτι θα κατηγορησει την ΠΑΕ για τα ιατρικα