ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Μέτρησε λέει το γκολ πριν μπει ο σαββιδης! Εμείς που είδαμε ότι έδωσε οφσάιντ και πανηγύριζαν οι παίκτες της κουλας είμαστε τυφλοί. Κομίνη είσαι ένα σκουπίδι!! Αρχιδι !! Τιναξες ένα παιχνίδι στον αέρα γιατί είσαι άσχετος! Παράτησε την διαιτησία!
-
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε... δυστυχώς...έχεις τα δίκια σου...δεν μας φτάνουν όλοι οι άλλοι που είναι εναντίον μας έχουμε και τους δικούς μας τους πάντα "αντικειμενικούς"...dim-cyprous-paok έγραψε:Διαβάζω παοκμανια περίπου 10 χρόνια καθημερινά,γράφοντας σπάνια,τελευταία λόγο τον γεγονότων πόσταρα κ γω κάποια πράγματα όπως πολύ εδώ μέσα.
Σήμερα μετά από αυτά που γράφτηκαν εδώ μέσα από κάποιους «συν οπαδούς;» από χτες το βράδυ, αποφάσισα να σας χαιρετίσω.
Οι λόγοι : Δεν γίνεται να συνυπάρχουμε στον ίδιο χώρο δυο διαφορετικές συνιστώσες,ΔΕΝ γίνεται μετά από τόσα χρόνια βιασμού από το αθηναϊκό κατεστημένο να πρέπει,μπενωντας εδώ μέσα να διαβάζω για το ποσο ντράπηκαν κάποιοι για το ότι μπήκε λέει ο ιβαν στον αγωνιστικό χώρο.
ΔΕΝ γίνεται να καθόμαστε κ να καταδικάζουμε,τον ιδιοκτήτη της ομάδας που αγαπάμε,για το αν λέει οπλοφορούσε,η όχι.ΣΤΑ ΜΕΖΕΑΜΟΥ ΡΕ κ αν οπλοφορούσε κ αν δεν οπλοφορούσε,κ το χειρότερο όλα αυτά από μια φωτογραφία,που δεν θέλει κ πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι ούτε ο μπράβος είναι ίδιος με αυτόν που ήταν χτες δίπλα στον ιβαν,αλά κ ότι χτες ο ιβαν φορούσε μπουφάν.Αλα όπως κ να έχει σας είπα στα ΜΕΖΕΑ ΜΟΥ.
Αντί να νιώθουμε περφανοι για το ότι έχουμε έναν άνθρωπο στο τιμόνι του ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΜΑΣ,κ ενώ οι από κάτω έχουν κάνει 10 φορές χειρότερα, κ σε ανάλογη περίπτωση να υπερασπίζονταν τον δικό τους πρόεδρο, εδώ κάποιοι ηθικολογούν όντας βιασμενοι ΚΑΤ επανάληψη, αυτοί που εδώ κ μήνες εκθιαζανε την κουλά εδώ μέσα επανειλημμένα.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ Κ ΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΙΑΣΑΝ.
Συγνώμη αν κούρασα,αλλά νομίζω μιας κ είναι η τελευταία φορά που μπενω εδώ μέσα,ίσος κ να το δικαιούμαι.
ΥΓ: ΙΒΑΝ πάρε την την ομάδα κ πάνε στην Κύπρο,αν κ το ποιο σωστό θα ήταν να τα παρατήσεις κ να μας αφήσεις στην βαθιά ριζωμένη μιζέρια μας. ΓΙΑ Κ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ !!!!
Παιδιά ο Σαββίδης έφυγε νωρίς από το γήπεδο, οπότε είναι πρεπει να τονισουμε οτι η κουλα χωρις λογο δε βγηκε να παιξει.
Τα ματς να παιζονται στον αγωνιστικο χώχαχαχαχαχαχαχα άρε κούλα πλάκα που έχεις
Τα ματς να παιζονται στον αγωνιστικο χώχαχαχαχαχαχαχα άρε κούλα πλάκα που έχεις
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Νιώθω περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ και όχι ντεμεκ τίμιος και επαναστάτης. Γ@μω την κουλα τους,γ@μω την Αθήνα τους,βρομιάρηδες! Νταξει το καταλάβαμε δεν τον θέλετε στην Ελλάδα,δεν είναι Έλληνας σαν εσάς που βοηθάτε την χώρα και την έχετε φτάσει στην ελίτ της Ευρώπης.
Η φάση με το όπλο δεν ξέρω πότε γίνεται, αλλά είναι σίγουρα ή πριν ή μετά από το ντου. Βέβαια, τα Αθηναϊκά ΜΜΕ που κυβερνούν αυτόν τον τόπο, γνωρίζουν πως 1 εικόνα= 1.000 ψέματα και κάνουν τη δουλειά τους.
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μέτρησε λέει το γκολ πριν μπει ο σαββιδης! Εμείς που είδαμε ότι έδωσε οφσάιντ και πανηγύριζαν οι παίκτες της κουλας είμαστε τυφλοί. Κομίνη είσαι ένα σκουπίδι!! Αρχιδι !! Τιναξες ένα παιχνίδι στον αέρα γιατί είσαι άσχετος! Παράτησε την διαιτησία!
Μπροστά μου ήταν το @ ο Δημητριάδης μου έσφιγγε τις γροθιές του όταν ακύρωσε το γκολ...

- navigator11
Κομπίνη, @@, νομίζεις πως θα γλυτώσεις, κάνοντας τον υποτακτικό της κούλας. Είσαι ζώο όρθιο ρε της κατώτερης βαθμίδας! Θρασύδειλη, κομπλεξική π@υστρα.
Εγώ δηλώνω ευθαρσώς ότι είμαι 1500% με τον Σαββίδη. Δεν έχω την παραμικρή ένσταση για ο,τιδήποτε έκανε χθες. Όσο για τη δύναμη της εικόνας και πόσο θα στοιχίσει στον ΠΑΟΚ, είναι αστείο να το συζητάμε. Είναι τέτοια η στοχοποίηση σε βάρος του Σαββίδη και ο,τιδήποτε αυτός τη δεδομένη χρονική στιγμή σχετίζεται επιχειρηματικά που είναι ξεκάθαρο ότι δε θα σταματήσουν ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ. Μιλάμε τώρα για έναν χαβουζοπλανήτη που καλείται από εισαγγελέα ο πρ@ζ@μπ@ρ@κης και δε γράφεται το ο,τιδήποτε πουθενά πλην μέσων του ΠΑΟΚ και sdna. Και καθόμαστε τώρα εμείς να τρίβουμε το μυαλό μας γιατί να δώσει την ευκαιρία ο Σαββίδης να προπαγανδίσουν σε βάρος του ΠΑΟΚ. Ρε συνέλθετε. Ήταν προαποφασισμένο ότι, αν υπάρχει κίνδυνος το δεδομένο χρονικό σημείο να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, τα δυο ντέρμπι στην Τούμπα θα αξιοποιούνταν ... κατάλληλα για να διακοπεί το πρωκτάθλημα! Κι εμείς καθόμαστε να γράφουμε παπαριές για το ποιόν αντίκτυπο θα έχει στον Έλληνα "φίλαθλο" η εικόνα του Ιβάν χτες. Την ίδια που έχει στον Έλληνα "πολίτη" το πρόστιμο των 40 εκατ. ευρώ στην ΣΕΚΑΠ, μετά από κοντά 10 χρόνια, για αμαρτίες πρασινομπλε και ο μ@λ@κ@κος ο μαυρωτας αναρωτιόταν, τιτιβίζοντας, "-3 βαθμούς ή -40 εκατομμύρια ευρώ; Αυτά είναι διλήμματα".
Εγώ δηλώνω ευθαρσώς ότι είμαι 1500% με τον Σαββίδη. Δεν έχω την παραμικρή ένσταση για ο,τιδήποτε έκανε χθες. Όσο για τη δύναμη της εικόνας και πόσο θα στοιχίσει στον ΠΑΟΚ, είναι αστείο να το συζητάμε. Είναι τέτοια η στοχοποίηση σε βάρος του Σαββίδη και ο,τιδήποτε αυτός τη δεδομένη χρονική στιγμή σχετίζεται επιχειρηματικά που είναι ξεκάθαρο ότι δε θα σταματήσουν ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ. Μιλάμε τώρα για έναν χαβουζοπλανήτη που καλείται από εισαγγελέα ο πρ@ζ@μπ@ρ@κης και δε γράφεται το ο,τιδήποτε πουθενά πλην μέσων του ΠΑΟΚ και sdna. Και καθόμαστε τώρα εμείς να τρίβουμε το μυαλό μας γιατί να δώσει την ευκαιρία ο Σαββίδης να προπαγανδίσουν σε βάρος του ΠΑΟΚ. Ρε συνέλθετε. Ήταν προαποφασισμένο ότι, αν υπάρχει κίνδυνος το δεδομένο χρονικό σημείο να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, τα δυο ντέρμπι στην Τούμπα θα αξιοποιούνταν ... κατάλληλα για να διακοπεί το πρωκτάθλημα! Κι εμείς καθόμαστε να γράφουμε παπαριές για το ποιόν αντίκτυπο θα έχει στον Έλληνα "φίλαθλο" η εικόνα του Ιβάν χτες. Την ίδια που έχει στον Έλληνα "πολίτη" το πρόστιμο των 40 εκατ. ευρώ στην ΣΕΚΑΠ, μετά από κοντά 10 χρόνια, για αμαρτίες πρασινομπλε και ο μ@λ@κ@κος ο μαυρωτας αναρωτιόταν, τιτιβίζοντας, "-3 βαθμούς ή -40 εκατομμύρια ευρώ; Αυτά είναι διλήμματα".
Και τώρα ο Κομίνης θα προσπαθήσει να μας πείσει πως ο Σαββίδης μπούκαρε για να διακόψει ενα ματς το οποίο ηταν στο 1-0 

Δεν τους πιάνεις πουθενά στήνουν και το χόρτο του γηπέδου
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν στέκει αυτό με Κομίνη. Το ακύρωσε κανονικά το γκολ και το είδαμε όλοι. Δεν ξέρω τι έδειξε η νόβα, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν πλάνα.
Υ.Γ Το έψαξα με έναν φίλο νομικό και μου είπε ότι υπάρχει νόμος στην Ελλάδα, που λέει ότι απαγορεύεται να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.
Υ.Γ Το έψαξα με έναν φίλο νομικό και μου είπε ότι υπάρχει νόμος στην Ελλάδα, που λέει ότι απαγορεύεται να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.
- john4serres
Ότι κι αν λένε
Δεν με ενδιαφέρει
Τι σαι για μένα
Κανείς δεν ξέρει
Αλεοοο Αλεοοο
Δεν με ενδιαφέρει
Τι σαι για μένα
Κανείς δεν ξέρει
Αλεοοο Αλεοοο
- sourmenetes
- Moderator
Μπορει να διωξουν και ολο το λαο του ΠΑΟΚ απο τη χωρα αμα το συζητησουν λιγο ακομα....nikos123 έγραψε:αδερφια καλημερα!!! γνωριζει καποιος να μου πει τι λεει ο νομος περι κατοχης οπλου? υπαρχει περιπτωση υποβιβασμου? γιατι κατι τετοια διαβαζω δεξια και αριστερα και μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι πρωι,πρωι..
αν και νομιζω οτι η φωτογραφια με το οπλο που κανει τον γυρω του διαδικτυου και οχι μονο πρεπει να ειναι πριν αρχισει το ματς γιατι ουτε παιχτες εχει γυρο του και ο μιχελ ειναι φουλ ανετος!!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!!!
Μονο paokmania,κλειστα ραδια σαιτ και λοιπες στημενες μπουρδολογιες.
- Παλαιολόγος
μπηκε στα αποδυτηρια και λογικα ειδε την φαση σε βιντεο
αφου το ειχε ακυρωσει στην ροη τι να γραψει; μετα στα αποδυτηρια το ξανασυζητησαμε;
αφου το ειχε ακυρωσει στην ροη τι να γραψει; μετα στα αποδυτηρια το ξανασυζητησαμε;

sourmenetes έγραψε:Μπορει να διωξουν και ολο το λαο του ΠΑΟΚ απο τη χωρα αμα το συζητησουν λιγο ακομα....nikos123 έγραψε:αδερφια καλημερα!!! γνωριζει καποιος να μου πει τι λεει ο νομος περι κατοχης οπλου? υπαρχει περιπτωση υποβιβασμου? γιατι κατι τετοια διαβαζω δεξια και αριστερα και μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι πρωι,πρωι..
αν και νομιζω οτι η φωτογραφια με το οπλο που κανει τον γυρω του διαδικτυου και οχι μονο πρεπει να ειναι πριν αρχισει το ματς γιατι ουτε παιχτες εχει γυρο του και ο μιχελ ειναι φουλ ανετος!!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!!!
Μονο paokmania,κλειστα ραδια σαιτ και λοιπες στημενες μπουρδολογιες.
Ναι αδερφε δεν το συζητω δεν μπαινω σχεδον ποτε σε αλλα σαιτ στο φβ σττη αρχικη μου το ειδα να παιζει πολυ αυτο το σεναριο και ειπα να ρωτησω αν υπαρχει νομος που λεει κατι τετοιο..!!!
"Άδειασα" χθες εγώ. Δεύτερη φορά μεσα σε 2 βδομάδες που ήρθαν στο σπίτι μου για να με κλεψουν. Κλέφτες και βρωμιάρηδες,σαπίλα παντού. Έφυγα απο το γήπεδο νιώθοντας οτι για ακόμα μια φορά μου βιάζουν τη λογική και τη νοημοσύνη. Νομίζω και πολύς κόσμος το ίδιο. Προφανώς απαγορεύεται να πάρουμε τίτλο εμεις τα "ορκ" οπως μας αποκαλούν, προφανώς εμείς φταίμε για τα πάντα. Προφανώς μια απο τα ίδια σε αυτή τη κωλοχώρα.. Εγώ αρνούμαι να ανοίξω διάλογο με αυτά τα "σκουπίδια", τους οπαδούς τους και τα φερεφωνά τους και την κυβέρνησή τους.. "Άδειασα" χθες και σε έναν πόλεμο χρειάζεσαι άτομα που θα ναι 100% παρόντες με τη ψυχή τους, εγώ αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να είμαι, ώρα να κάνω ένα διάλειμμα απο αυτή τη βρωμιά που μας γαμάει τις κυριακές μπας και συνέλθω. Γαμώ τη βρωμιά σας και τα υπουργείας σας, πάρτε τους τίτλους σας και βάλτε τους εκεί που ξέρετε.Ο ΠΑΟΚ ειναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ΠΟΤΕ, όσες τιμωρίες και να ρίξετε, όση λάσπη και αν ρίξετε, όσους τιτλους και να μου στερήσεται. Γιατι "Τι είσαι για μένα, κανείς δεν ξέρει" . ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ, καλή συνέχεια παιδιά