η αληθεια ειναι πως φαινοταν ειρωνικο,αλλα οκ αφου δεν το εννοουσες ετσι. Φυσικα απτα αθηναικα ΜΜΕ τα δικα μας οφσαιντ στημενα,ενω τα δικα τους ανθρωπινα λαθη.Ειναι μαστερ της προπαγανδας εκει στο Αθηναpotamda έγραψε:
Ρε Alastor δεν το είπα ειρωνικά, ήθελα να δείξω πώς παρουσιάζονται από τα ΜΜΕ... Τώρα που το ξαναδιαβάζω φαίνεται επιθετικό. Sorry!
Το γαύρο πάντως ανελλιπώς κάθε πρωί...
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
GoMaRoS έγραψε:Γιατι ρε βρωμοχιμενε να μην χαιρεται ο ατρομητος; μπαλα για να κερδιζουν παιζουν οχι για να χανουν. Και αν δεν το καταλαβες, σημερα επιασαν τον γαυρο στην τριτη θεση! Τον εχουν κερδισει 0-1 στον πρωτο γυρο και 2-2 στον δευτερο, αρα στην ισοβαθμια ειναι μπροστα του γαυρου
Παμε τωρα παρακατω, την πεμπτη παιζει κουγιας-κουλα, ναι και αυτοι εναντιον σας θα ειναι, γμτ στο ποδοσφαιρο δεν ειναι ολα τα παιχνιδια φιλικα, τι κριμα. Ο κουγιας μια ημερα πιο ξεκουραστος, και μαντεψε τι, αν παει το τυρι στον τελικο και παρει ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα παιζει ευρωπη! Ποιος ο κοντος ο δικηγορος του χοντρου, που ο τιγρακος πλακωσε στις μπουνιες. Πας για πολεμο στον καμπο βρωμοχιμενε, θα το παρεις το ματσακι; Για να το παρεις θα πρεπει να παιξεις πολυ ξυλο
Θελεις κι αλλα; καπακι την κυριακη παιζεις με μια ξεκουραστη ομαδα που κοντευει να χασει τον στοχο της, την 5η θεση και να βγει ευρωπη. Ο Λιβαδια που σε ξελασπωνει ολη την ωρα απο το πουθενα, πρεπει να λειπει σε δυο απο τα επομενα τεσσερα παιχνιδια, σε ποιο θα τον αφησεις εξω; νιονιο μεσα; ΠΑΟΚ εξω; Βαζελο μεσα; Πλατανια εξω; το ενα ειναι σιγουρο, το αλλο; βγαλε και την τουμπα και μετα διαλεξε που θα κανεις ακομα μια γκελα! Να μην πω δυο και σε πικρανω, γιατι ολοι εναντιον σας ειναι. Και ο νιονιος θελει ευρωπη, αλλα και ο βαζελος που παιζει για την ιστορια του δυσκολα πουλαει το τομαρι του
Αν χασεις στο κυπελο τριζει η καρεκλα, αν καπακι γκελαρεις και στο πρωταθλημα, τοτε σιγουρα ολοι θα ειναι εναντιον ΣΟΥ, καρναβαλε! Την τουμπα δεν θα την δεις
Μακαρι Γομαρε γιατι αυτος ο Χιμενεθ και κεκλεισμενων να παιζουμε
θα κάνει χειροτερα απο το τσίρκο του μπυραια...
Αυτός ο καραγκιόζης υπονοεί στήσιμο του Ατρόμητου, τη στιγμή που η ΑΕΚ χτυπούσε κλωτσούσε και έσπρωχνε γλιτώνοντας και κόκκινες κάρτες!!
Έχουμε μπει στη ζώνη του λυκόφωτος πια δεν εξηγείται αλλιώς
Έχουμε μπει στη ζώνη του λυκόφωτος πια δεν εξηγείται αλλιώς
- Petros1988
Κουλά απτην Τούμπα δεν περνάς και φαντάσου να είμαι στο +4 μετά το παιχνίδι μας και να παρακαλάτε να φάμε - 3 αλλά και πάλι να ξέρετε ότι το Πρωτάθλημα το παίρνει ο ΠΑΟΚ άρε γλέντια!
[quote="skalon"]
Ερώτηση: Εμένα μόνο μου φάνηκε ότι Ρισβάνης και Γιαννιώτης έκαναν ότι μπορούσαν για να χάσουν?
Πεστα γιατί νόμιζα πως ήταν μόνο η ιδέα μου (για τον ρισβανη μόνο)
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ερώτηση: Εμένα μόνο μου φάνηκε ότι Ρισβάνης και Γιαννιώτης έκαναν ότι μπορούσαν για να χάσουν?
Αυτός ο χυμένος είναι ικανός να πει μετά το παιχνίδι μας πως ο ΠΑΟΚ έπαιξε για να του κόψει βαθμούς
Τα χτυπήματα των παιχτών της ΑΕΚ δεν τα είδαν ο Σιδηρόπουλος και οι βοηθοί του? Θα μας τρελάνουν εντελώς?
Άντε στο γκολ τους λες πάει στο διάολο, δύσκολη φάση,οκ.Τα χτυπήματα? Είναι δυνατόν?
Ουαρντα παιχταρα μου... μακάρι του χρόνου να βρεις μια καλή γκομενιτσα να την καψουρευτεις για καναδυο χρονακια να σε φέρουμε πίσω να παίξεις λίγη μπαλιτσα!
Άντε στο γκολ τους λες πάει στο διάολο, δύσκολη φάση,οκ.Τα χτυπήματα? Είναι δυνατόν?
Ουαρντα παιχταρα μου... μακάρι του χρόνου να βρεις μια καλή γκομενιτσα να την καψουρευτεις για καναδυο χρονακια να σε φέρουμε πίσω να παίξεις λίγη μπαλιτσα!
Και ο Γιαννιώτης πολύ ασταθής ήταν σήμερα. Όλες οι αποκρούσεις του (καμία ιδιαίτερα δύσκολη) ήταν προβληματικές, αλλά βασικά δεν έκανε καμία έξοδο για να καθαρίσει φάσεις. Άφηνε τις σέντρες να εξελίσσονται σε φάσεις.Dimpatra έγραψε:skalon έγραψε:
Δεν ήταν έτσι σε άλλους αγώνες ππου τον είχα δει.
Συμφωνώ με όσους λένε ότι το offside είναι δύσκολη φάση. Εγώ τον επόπτη στη φάση αυτή δεν τον σταυρώνω.
Αλλά αν είχε προηγηθεί ο ΠΑΟΚ με τέτοιο γκολ, έστω και μισό βήμα μπροστά, ήδη η λάσπη θα πετιόταν με πολυβόλα.
Και τελικά σήμερα μαζί με το offside, έχουμε και την ξεκάθαρη αποβολή και όλα καλά. Ούτε καν ο δικός μας μηχανισμός δεν έχει κινηθεί.
Αλλά αν είχε προηγηθεί ο ΠΑΟΚ με τέτοιο γκολ, έστω και μισό βήμα μπροστά, ήδη η λάσπη θα πετιόταν με πολυβόλα.
Και τελικά σήμερα μαζί με το offside, έχουμε και την ξεκάθαρη αποβολή και όλα καλά. Ούτε καν ο δικός μας μηχανισμός δεν έχει κινηθεί.
Δεν ξέρω αλλά το προηγούμενο ποστ του Gomaros για τον Χιμένε αξίζει ευρύτερης προβολής, χάνεται σε αυτό τόπικ 

+++++GoMaRoS έγραψε:Γιατι ρε βρωμοχιμενε να μην χαιρεται ο ατρομητος; μπαλα για να κερδιζουν παιζουν οχι για να χανουν. Και αν δεν το καταλαβες, σημερα επιασαν τον γαυρο στην τριτη θεση! Τον εχουν κερδισει 0-1 στον πρωτο γυρο και 2-2 στον δευτερο, αρα στην ισοβαθμια ειναι μπροστα του γαυρου
Παμε τωρα παρακατω, την πεμπτη παιζει κουγιας-κουλα, ναι και αυτοι εναντιον σας θα ειναι, γμτ στο ποδοσφαιρο δεν ειναι ολα τα παιχνιδια φιλικα, τι κριμα. Ο κουγιας μια ημερα πιο ξεκουραστος, και μαντεψε τι, αν παει το τυρι στον τελικο και παρει ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα παιζει ευρωπη! Ποιος ο κοντος ο δικηγορος του χοντρου, που ο τιγρακος πλακωσε στις μπουνιες. Πας για πολεμο στον καμπο βρωμοχιμενε, θα το παρεις το ματσακι; Για να το παρεις θα πρεπει να παιξεις πολυ ξυλο
Θελεις κι αλλα; καπακι την κυριακη παιζεις με μια ξεκουραστη ομαδα που κοντευει να χασει τον στοχο της, την 5η θεση και να βγει ευρωπη. Ο Λιβαδια που σε ξελασπωνει ολη την ωρα απο το πουθενα, πρεπει να λειπει σε δυο απο τα επομενα τεσσερα παιχνιδια, σε ποιο θα τον αφησεις εξω; νιονιο μεσα; ΠΑΟΚ εξω; Βαζελο μεσα; Πλατανια εξω; το ενα ειναι σιγουρο, το αλλο; βγαλε και την τουμπα και μετα διαλεξε που θα κανεις ακομα μια γκελα! Να μην πω δυο και σε πικρανω, γιατι ολοι εναντιον σας ειναι. Και ο νιονιος θελει ευρωπη, αλλα και ο βαζελος που παιζει για την ιστορια του δυσκολα πουλαει το τομαρι του
Αν χασεις στο κυπελο τριζει η καρεκλα, αν καπακι γκελαρεις και στο πρωταθλημα, τοτε σιγουρα ολοι θα ειναι εναντιον ΣΟΥ, καρναβαλε! Την τουμπα δεν θα την δεις
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν περισυ φωνάζαμε για το Σιδηρόπουλο κ πόσο αισχρα μας έπαιξε στο πρώτο ημιτελικό όλοι λέγαν για ότι δεν είχε δόλο κ κουραφεξαλα. Από περισυ σφυρίζει επιστημονικά υπέρ του ΠΟΚ
- hasio_john
Συμπαθάτε με δεν μπορώ να κοιτάξω προηγούμενες σελίδες και συγνώμη αν το επαναλάβω με άλλους .... ΑΛΛΑ, τι ΓΚΟΛΑΡΑ ήταν αυτή του αφάνα ρεεεεεε!!!!!!!!!
Κάτι τέτοια γκολ σε κάνουν να γυρίσεις στα γήπεδα για ν' απολαύσεις το άθλημα! Respect!

- Παλαιολόγος
λοιπον να επιστρεψουμε στο ποδοσφαιρο;
παμε για το τρια στα τρια τωρα και οι πιθανοτητες για τιτλο θα ειναι μεγαλες
εκτος και αν γινουν οργια,παρει πισω τους τρεις βαθμους ο ολυμπιακος για τα επεισοδια μας αφαιρεθουν εμας τρεις και χασουμε και το ματς ολυμπιακου στα χαρτια!
που ειναι χλωμο να γινει.
παμε για το τρια στα τρια τωρα και οι πιθανοτητες για τιτλο θα ειναι μεγαλες
εκτος και αν γινουν οργια,παρει πισω τους τρεις βαθμους ο ολυμπιακος για τα επεισοδια μας αφαιρεθουν εμας τρεις και χασουμε και το ματς ολυμπιακου στα χαρτια!
που ειναι χλωμο να γινει.
- navigator11
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι έχει πεντακάθαρο πεδίο ο επόπτης. Αυτό είναι αναντίρρητο.Mīngus έγραψε:Συμφωνώ με όσους λένε ότι το offside είναι δύσκολη φάση. Εγώ τον επόπτη στη φάση αυτή δεν τον σταυρώνω.