Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Για 3ο ναι, εννοειται, χρειάζεσαι κατι δυνατο..
Απλά σκεφτηκα μήπως έρθει με μικρο συμβ. ως 4ος με τον μαλεζα να μενει για την εμπειρία κ τ'αποδυτηρια (βαδιζει στα 33 κ το σωμα δυσκολο).. Αφου ο πουγγου κανει μπαμ οτι θέλει ψησιμο και μονο πίσω θα πάει αν μεινει ως 4ο-5ος..
Μιας κ αναφερθηκε η πορτογαλία, απο γκιμαραες, αυτος δείχνει καλα στοιχεία (παιζει κ 6αρι), αλλα έχει τσιμπηθει η τιμη του..
[youtube]ZXusbSshkMk[/youtube]
[url]videos.sapo.pt/tzmGFbIOBNm2W5cthF8A[/url]
Ο φουστης ο Σερτζιο, τσίμπησε περσι στη ναντ το καϊναρι με 2μυρια απ το ιστορικο εστοριλ
[youtube]Ys1OFGVr8y4[/youtube]
Απλά σκεφτηκα μήπως έρθει με μικρο συμβ. ως 4ος με τον μαλεζα να μενει για την εμπειρία κ τ'αποδυτηρια (βαδιζει στα 33 κ το σωμα δυσκολο).. Αφου ο πουγγου κανει μπαμ οτι θέλει ψησιμο και μονο πίσω θα πάει αν μεινει ως 4ο-5ος..
Μιας κ αναφερθηκε η πορτογαλία, απο γκιμαραες, αυτος δείχνει καλα στοιχεία (παιζει κ 6αρι), αλλα έχει τσιμπηθει η τιμη του..
[youtube]ZXusbSshkMk[/youtube]
[url]videos.sapo.pt/tzmGFbIOBNm2W5cthF8A[/url]
Ο φουστης ο Σερτζιο, τσίμπησε περσι στη ναντ το καϊναρι με 2μυρια απ το ιστορικο εστοριλ
[youtube]Ys1OFGVr8y4[/youtube]
εγω στα σεντερ μπακ, οπως άλλωστε και ψήφισα στο Poll, δεν θελω κάποιον για..3ο αλλά εναν ακόμα δίπλα στον Βαρέλα ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιούμε και πιο άνετα τον Κρέσπο. γενικά θέλω 3 ΚΑΛΑ σεντερ μπακ. τωρα έχω δυο, εχω τον Μαλεζά που οκ είναι ο Μαλεζάς και το σέβομαι και τον νεαρό Πούγγουρα που όμως δεν είναι έτοιμος για πρωταγωνιστικό ρόλο...
θα ήθελα δλδ οι δυο ΔΥΝΑΤΕΣ μεταγραφές να είναι τέρμα και σεντερ μπακ και μετα σε κέντρο και εξτρέμ οι επιλογές είναι πιο πολλές θεωρώ..
θα ήθελα δλδ οι δυο ΔΥΝΑΤΕΣ μεταγραφές να είναι τέρμα και σεντερ μπακ και μετα σε κέντρο και εξτρέμ οι επιλογές είναι πιο πολλές θεωρώ..

να πω τη μλκ μου
αν επιτυχουμε σε αυτην την μεταγραφικη περιοδο να "ερχονται" απο τον παγκο με τη σειρα που τους αναφερω
Γλυκος(αναγκαστικα)
Κανιας
Κρεσπο
Σακχοφ(αν και ειναι το πουλεν μου)
Καμπος
τοτε νομιζω οτι αλλαζεις πραγματικα επιπεδο
αν επιτυχουμε σε αυτην την μεταγραφικη περιοδο να "ερχονται" απο τον παγκο με τη σειρα που τους αναφερω
Γλυκος(αναγκαστικα)
Κανιας
Κρεσπο
Καμπος
οι πρωτοι τρεις αυτο προβλεπετε, στους αλλους δυο δεν ξερω, θεωρω πως οχι.. 

- abc_o_ karpouzas
φετος ο κρεσπουρας εκανε σχεδον ολα τα ΠΑΟΚια ρομπα.....
προσεχετε με την ξερολιαση
προσεχετε με την ξερολιαση
προσεχουμε προσεχουμε 
μια χαρά ρόμπα, όπως τα λές, αλλά ρόμπα γιατί ήταν πολλές οι φωνές που έλεγαν για "χειρότερο του βίτορ" κτλ κτλ. αυτό όμως δε σημαίνει ότι με 2 ουσιαστικά σεντερ μπακ σε καλό επίπεδο (Βαρελα,Κρεσπο) δεν μπορεί κάποιος να κρίνει αναγκαία την απόκτηση ενός 3ου αντίστοιχου (ή ανώτερου) επιπέδου.
δεν εχει να κανει με ξεροσταλιαση αυτό καρπουζα

μια χαρά ρόμπα, όπως τα λές, αλλά ρόμπα γιατί ήταν πολλές οι φωνές που έλεγαν για "χειρότερο του βίτορ" κτλ κτλ. αυτό όμως δε σημαίνει ότι με 2 ουσιαστικά σεντερ μπακ σε καλό επίπεδο (Βαρελα,Κρεσπο) δεν μπορεί κάποιος να κρίνει αναγκαία την απόκτηση ενός 3ου αντίστοιχου (ή ανώτερου) επιπέδου.
δεν εχει να κανει με ξεροσταλιαση αυτό καρπουζα

john4serres έγραψε:Benfica may exercise their buy-back clause on 22yo Moreirense left-back Pedro Rebocho & then sell him to Ligue 1 outfit Guingamp.
[Record]
Αντικατεστησαν τον Λεβεκ με ενα καλυτερο προτζεκτ,δανεικο ομως.
Εμεις παιρνουμε τον Λεβεκ γιατι εχουμε μεγαλυτερους στοχους απο την Γκενγκαμπ που απλα θελει να βγαλει τη σεζον στη πρωτη κατηγορια και πιθανοτατα παιρνει τσαμπα τον πιτσιρικα για να τον ψησει για λογαριασμο των αετων.
Με δανεικους 22χρονους πρωταθλημα δυσκολο.
Οτι αντεχει η τσεπη μας και να μας ανηκει,δανεικος μονο αν κατσει καμια σουπερ περιπτωση κατα τυχη απο μπαρτσελονα η ρεαλ πχ.
http://www.letelegramme.fr/football/sta ... closePopUpPedro Mendes arrived in July 2015 from Parma (in liquidation) and first captain of the Gourcuff era, and is expected to join the Greeks of Paok Salonique.
The Portuguese defender (26) has another two years of contract with Rennes but he has only played 19 games last season, his coach judging him too febrile.
In the recent winner of the Greek Cup, Mendes will find the former Rennais Pedro Henrique, who left last winter.
Πουλεν το στοπερ απο ρεν... μακαρι... πολύ θα ήθελα αντι λεβεκ τον μικρό απο Πορτογαλία...η καλύτερα αυτόν που είχε δανεικό η γκινκαμπ απο μπενφικα ,τον μαρσαλ,πυραυλοκινητος...
- Γιώργος Μάτζου 4
Γαμώ το μου...
Εδώ δεν έχουμε & τα emoticons με τους παπάδες που έχουμε στο chat και δεν μπορώ να εκφραστώ με εικόνα...
Εδώ δεν έχουμε & τα emoticons με τους παπάδες που έχουμε στο chat και δεν μπορώ να εκφραστώ με εικόνα...

δεν ειναι μλκια,ειναι η αληθεια.Σε αυτη την κατευθυνση πρεπει να κινηθουμε φετοςgrg80 έγραψε:να πω τη μλκ μου
Γλυκος(αναγκαστικα)
Κανιας
Κρεσπο
Καμπος