Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
θα γινω εις στη θεση του εις
θεοι λθπηθειτε με
ο περαιας θα ριξει το πρωτο του μπαν μηνα και αυτο σε εμενα
χθες τον πουλησα ρε τωρα πρεπει να ξανα αρχισω αγωνα τρια χρονια μπας και στραβωθει κανας βενγκερ παλι
αποφασισα θα βαλω υπογραφη
απο τιτικινιο σε τιτικινιο
θεοι λθπηθειτε με
χθες τον πουλησα ρε τωρα πρεπει να ξανα αρχισω αγωνα τρια χρονια μπας και στραβωθει κανας βενγκερ παλι
Δηλαδή ο παίκτης έχει συμμετοχές εθνικής τιτκίνιο με 180 παρουσίες λα λίγα κ μας δε μας κάνει?
-
Δεν ειναι ο Αλβαρο ο παιχτης που θα παρουμε!Ειναι τριτη επιλογη!
Οπως τοσα και τοσα ονοματα περασαν και δεν ακουμπησαν γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι ''ιδιαιτερη'' ομαδα γιατι να μην πετυχει αυτο το ΠΑΟΚΤσακι??? μια χαρα αν ερθει κατι θα ξερουν αυτοι που θα τον πληρωσουν 4+ εκατομμυρια (συνολο)
- paokovios1974
Οριστε το λεει ξεκαθαρα ο Mingus αχρειαστος και στο FM τι αλλο να ειπωθει.Mīngus έγραψε:Τον παίκτη τον ξέρω από μόνο το Fifa, όπου είχα ξεκινήσει career με Getafe (δεν τον έβαζα - σόρρυ Alvaro).
Οπότε άποψη δεν έχω για το αγωνιστικό.
Με τη φιλοσοφία της κίνησης συμφωνώ.
Αν είναι τελικά αυτός ο εκλεκτός και προχωρήσει η φάση, θα τον δούμε στο χορτάρι και θα κρίνουμε.
Προσωπικά, μιας και τα έσοδα είναι πολλά, θα περίμενα μια δυνατή κίνηση προς Λατινική Αμερική, αλλά μάλλον δε θα μου κάτσει ποτέ.
με τους ισπανους τα εχεις βαλει η με εμας τα ομορφοπαιδα?che4 έγραψε:θα γινω εις στη θεση του εις
θεοι λθπηθειτε με
- navigator11
paokovios1974 έγραψε:26 γκολ σε 144 συμετοχες.
Να βαλω του καρντσο?Μπα αστο καλυτερα.
Φιλε μου ο καρντοσο ειναι σουπερ μπομπερ και πραγματικα παρακαλαω να μην παει στο γαυρο.Και τι δεν θα δινα για να δω αυτη την παικτουρα στα ασπρομαυρα,οχι πλακα Πανηπλακα θα εκανε στην λιγδα.
Θαρρείς και παίζει κάποιον ουσιαστικό ρόλο ρε μαν. Και ο βούρος σε πετσινέ θιτουαθιόνεθ μη σου πω και ... κολόπλα(ν)κ(ι)α επίσης κάνει στη λίγδα.
Δεν τον ξέρω τον παίχτη και δε με πολυνοιάζει κιόλας, να 'μαι ειλικρινής. Φαίνεται να υπάρχει σοβαρός αρκετά λόγος να εμπιστευτώ με όλη μου την καλή διάθεση τον προπονητή και τον πρόεδρο, ακόμα κι αν κρίνουν πως στην περίοδο αυτή δεν είναι ανάγκη και κόψιμο να αποκτηθεί άλλος παίχτης.
Tolaros έγραψε:Δηλαδή ο παίκτης έχει συμμετοχές εθνικής τιτκίνιο με 180 παρουσίες λα λίγα κ μας δε μας κάνει?
γιαυτο δε μας κανει θες κι αλλο επιχειρημα απ το οτι στην προταση βαζεις τιτικινιο
- falconakis
Εγώ πάντως έχω εμπιστοσύνη στους Μιχελς και Ιβιτς οπότε δεν με νοιάζει το όνομα αλλά η ουσία!!!
Να συμπληρώνει τον Κλάους και να χουν πανω από 35 γκολ οι δυό τους φέτος!

Να συμπληρώνει τον Κλάους και να χουν πανω από 35 γκολ οι δυό τους φέτος!

- buffalobill4
οποιος τον ξαναπει βασκεζ θα μαλωσουμε. βαΘκεΘ.
- anekfrastos
Φέρνει λίγο σε Χουσεν στο πιο ξεπλυμενοdanirifle έγραψε:φλόρος είναι
έτσι βάζουν γκολ στην Μπαρθελόνα σε τετ α τετ
[youtube]6nVk1fwWMHs[/youtube]
[youtube]6nVk1fwWMHs[/youtube]
FIFA Paokovie, σε παρακαλώpaokovios1974 έγραψε:Οριστε το λεει ξεκαθαρα ο Mingus αχρειαστος και στο FM τι αλλο να ειπωθει.Mīngus έγραψε:Τον παίκτη τον ξέρω από μόνο το Fifa, όπου είχα ξεκινήσει career με Getafe (δεν τον έβαζα - σόρρυ Alvaro).
Οπότε άποψη δεν έχω για το αγωνιστικό.
Με τη φιλοσοφία της κίνησης συμφωνώ.
Αν είναι τελικά αυτός ο εκλεκτός και προχωρήσει η φάση, θα τον δούμε στο χορτάρι και θα κρίνουμε.
Προσωπικά, μιας και τα έσοδα είναι πολλά, θα περίμενα μια δυνατή κίνηση προς Λατινική Αμερική, αλλά μάλλον δε θα μου κάτσει ποτέ.