Igor Tudor II
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Igor Tudor II
ρε αφου ειναι ονειρο σου να πας να προπονησεις τον ιντεγιε και τον φορτουνη αντε τραβα,κανεις δεν σε κραταει.
αντε γιατι μας εχεις γυρισει τα μυαλα
υγ πλει οφ ο ΠΑΟΚ φετος δεν μπαινει
Με το να μιλάς κάθε λίγο και λιγάκι για τον Φορτούνη και τον Ιντέγε, θα χάσεις κι αυτούς που σε στηρίζουν.
Δυστυχώς μεγάλο μεριδίο για την νοοτροπία των παικτών και ο τουντορ
Απο την αρχη της χρονιας
Εγω ξερω μετα απο αυτο που εγινε με γαβρο πεισμωνεις τα δινεις ολα αν εισαι δυνατος και φιλόδοξος χαρακτήρας αν εισαι λιγος κρύβεσαι πισω απο αυτο κατι που έκανε δύστυχως και παλι η πλειοψηφία των λιγοψυχων παικτών μας
Μετα το 1 1 το χα σίγουρο δυστυχως οτι θα χάναμε το χουμε ξαναδεί το έργο
Τεσπα οριακά στα πλέι-οφ αν θα μπούμε λιγω και της τιμωρίας και καθε βαθμός σημαντικός αλλα που .....
Ντροπή
Απο την αρχη της χρονιας
Εγω ξερω μετα απο αυτο που εγινε με γαβρο πεισμωνεις τα δινεις ολα αν εισαι δυνατος και φιλόδοξος χαρακτήρας αν εισαι λιγος κρύβεσαι πισω απο αυτο κατι που έκανε δύστυχως και παλι η πλειοψηφία των λιγοψυχων παικτών μας
Μετα το 1 1 το χα σίγουρο δυστυχως οτι θα χάναμε το χουμε ξαναδεί το έργο
Τεσπα οριακά στα πλέι-οφ αν θα μπούμε λιγω και της τιμωρίας και καθε βαθμός σημαντικός αλλα που .....
Ντροπή
ντεσπε εγω να κατσω στον παγκο ο ΠΑΟΚ ανετα παει πλει οφ με την αναλυση που εκανα πριν απλα ποδοσφαιρικα ορθολογικαdesperando έγραψε:ρε αφου ειναι ονειρο σου να πας να προπονησεις τον ιντεγιε και τον φορτουνη αντε τραβα,κανεις δεν σε κραταει.
-
Ειδικα με τις δηλωσεις για τον γαυρο το εχει γ@μησει φετος. Δεν θυμαμαι ποτε αλλη φορα προπονητης του ΠΑΟΚ ή ακομα και του βαζελου και της κουλας να μιλαει με τοσο καλα λογια για τον γαυρο. Οι αλλοι με τον Κολοβετσιο και τον Αρθο παιζουν και δεν λενε τετοια πραγματα.
Ασχετα απο το αν θα μπουμε πλει-οφ ή οχι για μενα πρεπει να ερθει τωρα καινουριος, εμπειρος προπονητης και να στησει την ομαδα της επομενης σεζον με τον Μιχελ. Να δει ποιοι του κανουν απο το φετινο ροστερ και ποιοι οχι. Εκτος και αν ο Σαββιδης ειναι σιγουρος οτι θα κρατησει τον Τουντορ και του χρονου οποτε ας βγει να μας το πει απο τωρα, ή εκτος κι αν θελει Σαντος και κραταει Τουντορ μεχρι να τελειωσει με την εθνικη ο Πορτογαλος.
Ασχετα απο το αν θα μπουμε πλει-οφ ή οχι για μενα πρεπει να ερθει τωρα καινουριος, εμπειρος προπονητης και να στησει την ομαδα της επομενης σεζον με τον Μιχελ. Να δει ποιοι του κανουν απο το φετινο ροστερ και ποιοι οχι. Εκτος και αν ο Σαββιδης ειναι σιγουρος οτι θα κρατησει τον Τουντορ και του χρονου οποτε ας βγει να μας το πει απο τωρα, ή εκτος κι αν θελει Σαντος και κραταει Τουντορ μεχρι να τελειωσει με την εθνικη ο Πορτογαλος.
Μαρτιος μπηκε, εσυ περιμενε τον Ιουλιο που θα ξεκουραζεσαι και θα περιμενεις τον Τουντορ να ξυπνησει.Dinos_Liverpool έγραψε:Άσε μας, ρε Τούντορ, με τον Φουρτούνη... Έλεος!
Κάνε και λίγο αυτοκριτική! Δεν βλάπτει! Πλάκα μας κάνουν τα χωριά!
Ξύπνα!
Πιο ηλιθιο Timing δε μπορουσε να διαλεξει. Λιγες μερες πριν σε εκανε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ο πουστογαυρος και εσυ τον μνημονευεις. Αν δεν εισαι χαζος, ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣdesperando έγραψε:ρε αφου ειναι ονειρο σου να πας να προπονησεις τον ιντεγιε και τον φορτουνη αντε τραβα,κανεις δεν σε κραταει.
- Dinos_Liverpool
Συγνωμη, δεν εννοουσα εσενα με τους χαρακτηρισμοςυ. Πανω στα νευρα μου εχασα τον ειρμο μου. Για τον Τουντορ μιλουσα και απλα εκανα παραθεση το ποστ σου
- hasio_john
ΝΤΡΟΠΗ η οποιαδήποτε αναφορά (μέτρο σύγκρισης) στον γκέι από προπονητή του ΠΑΟΚ, όποιος και αν είναι αυτός!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! Δεν μπορεί παιδιά, πλάκα κάνετε? Μήπως το είπαν τα αρδάκια για να μας τρελάνουν?
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! Δεν μπορεί παιδιά, πλάκα κάνετε? Μήπως το είπαν τα αρδάκια για να μας τρελάνουν?

Ψοφάμε για λαικισμό όμως. Την Τετάρτη λέγαμε μετά τις δηλώσει ότι νιώθεις από ΠΑΟΚ και σήμερα λέμε είσαι ύποπτος.
- Dinos_Liverpool
Εντάξει, αλλά πάνω στα νεύρα σου (δεν έχεις μόνο εσύ, όμως!) επαναλαμβάνεσαι.Omar316 έγραψε:Συγνωμη, δεν εννοουσα εσενα με τους χαρακτηρισμοςυ. Πανω στα νευρα μου εχασα τον ειρμο μου. Για τον Τουντορ μιλουσα και απλα εκανα παραθεση το ποστ σου
Κάλμα... προπονητής μας είναι και οι ευθύνες δεν είναι μόνο δικές του. Και, σε παρακαλώ πολύ, να μην επαναλάβεις το ύφος και τους χαρακτηρισμούς που έκανες στο σχόλιο που έσβησα.
Γιατι ψεμματα ειπε ρε παιδια; τερμα πια με πελκα αντωνη και κιτσιου δεν πας πουθενα.. μα πουθενα..Omar316 έγραψε:Πιο ηλιθιο Timing δε μπορουσε να διαλεξει. Λιγες μερες πριν σε εκανε ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ο πουστογαυρος και εσυ τον μνημονευεις. Αν δεν εισαι χαζος, ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣdesperando έγραψε:ρε αφου ειναι ονειρο σου να πας να προπονησεις τον ιντεγιε και τον φορτουνη αντε τραβα,κανεις δεν σε κραταει.