33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Kid Shelleen

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από Kid Shelleen »

Γκουερινο έγραψε:
vs40 έγραψε:
Παίκτες θαμώνες της Μυκόνου σε πρώτη δοθείσας ευκαιρίας, δε μπορούν να θεωρουνται σοβαροί, ειδικά μετά τα 25 τους.

Σε ποιο νησι προτεινεις να πηγαινουν για να μενουν σοβαροι?

Σαντορινη καλα ειναι?

Πηγαν και Μυστακιδης Χατζηισαιας φετος στην μυκονο πανε κι αυτοι καηκαν απο μικροι. Να τους στειλουμε στον ΑΙγινιακο μαζι με τον Σερχιο Ραμος που ηταν κι αυτος στην μυκονο...

Όχι Σαντορίνη ρε συ Νέτο, θα πλακωθούν στα vinsanto και θα γίνουν κουνουπίδια. Άκου και μένα, είμαι παθώς, αλλά όχι μαθώς :mrgreen: . Άλλωστε, όπως λένε και οι μεσίτες, η Μύκονος και η Σαντορίνη δεν ανήκουν στην Ελλάδα.

Θα πρότεινα καμιά Σπιναλόγκα, αλλά μετά το σήριαλ με τον Στάνκογλου συρρέουν εκεί όλα τα πιπίνια. Δε μένει λοιπόν για διακοπές παρά η Φαλκονέρα μόνος και χύμα πάνω στα βράχια, όπως ο Bob Behling στο "Αγκίστρι".

ΥΓ. Είπαμε κριτική ρε μάγκες, αλλά μην το χέσουμε το θέμα. :)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. Δέν σβήνω άλλα, παρά μόνο θα διώξω κόσμο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Cantona4 έγραψε:Εγώ αυτή τη τρέλα για τον Κλάους δεν την καταλαβαίνω. Επιθετικός χωρίς ταχύτητα, χωρίς ντρίμπλα, τεχνική μέτρια, σουτ μακρινό μηδέν και ούτε κάνα φοβερό κράτημα μπάλας. Εντάξει έχει πολύ καλή κίνηση στην περιοχή, είναι έξυπνος παίκτης και καλά τελειώματα με μια επαφή, αλλά αρκούν αυτά για να είναι βασικός επιθετικός στη Μιλαν? Για μένα φυσικά και όχι..

Εικόνα

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καλος ο κλαους απλα τα στοιχεία του περιορίζουν τα χαρακτηριστικά του αλλου φορ σε ταχύ τεχνιτη
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Συμφωνω με cccp και ανεκφραστο..

Ειχα πει μεταξυ αλλων πριν 4 μερες (με μερικες προσθεσεις)
Δε γινεται καθε χρονο να λεμε που να φερεις φορ και ναφησει τον Κλαους στον παγκο, δε γινεται..Ή που να βρεις με τετοια νουμερα κ καποιες απτις απαραίτητες αρετες π αναφερουμε..
Σιγουρα, δεν ειναι ευκολο και θελει εξαιρετικα προσεκτικη διαδικασια επιλογης..Αλλα κ τυχη!
Ομως ας αρχισουμε να δοκιμαζουμε, μπας και..
Δε γινεται να πηγαίνουμε ετσι καθε χρονο (λες κ εχουμε ντεζαβου με σαλπι) επειδή κ καλα δε μπορεί να παει παγκο ο Κλαους, ειδικά τωρα π ανεβαινουν τα stakes..
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Geo τα σχολια μου δεν καταλαβα γιατι τα εσβησες αλλα τελος παντων, λογικα θυσιαστηκαν και αυτα με τις υπολοιπες "ομορφιες". 8-)
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

:D :D :D :D Νταξει, ολοι λενε και ξαναλενε και καλα κανουν, ας ξαναπω κι εγω την γνωμη μου: Ο Αθανασιαδης σαν ποδοσφαιριστης ειναι πολυ καλος για την σουπερ λιγδα, καλος για τον ΠΑΟΚ, μετριος για τον μεσο ορο της Ευρωπης, λιγος για τα 5 - 6 μεγαλα πρωταθληματα. Σαν προσωπικοτητα ειναι ενα τιποτα με μπολικο καθολου. Θα μπορουσα να απενοχοποιηθω, λεγοντας οτι δεν μας ενδιαφερουν οι χαρακτηρες, φτανει να ειναι καλος ποδοσφαιριστης. Για μενα ομως δεν ειναι ετσι, παιζει ρολο και ο χαρακτηρας στην ομαδα ΠΑΟΚ που ονειρευομαι. Ειναι τοσα χρονια αναποσπαστο μελος της ομαδας και τα περισσοτερα απ αυτα ο βασικος σεντερ φορ. Θα επρεπε να ειναι πραγματικος αρχηγος, με ολη τη σημασια της λεξης, να ειναι παραδειγμα εντος κι εκτος γηπεδου και για τους πιτσιρικαδες, αλλα και για τους αλλοδαπους ποδοσφαιριστες μας, να χαμπαριαζουν με τη μια που εχουν ερθει. Τωρα, με τοσα τατουαζ, χτενισματα λες κι ειναι δεκααπεντε χρονων, ντυσιματα που -ενω στην πραγματικοτητα ειναι πανακριβα- τον κανουν να μοιαζει σαν οικονομικος μεταναστης, κλπ.... Δεν, σχετικα με το αρχηγιλικι. Επαναλαμβανω οτι αυτα ειναι που λεει το μυαλο μου και μονο, δεν επιβαλω τιποτα σε κανεναν, εχω το δικαιωμα της γνωμης μου!!! Θα μου πεις τωρα κι ο Πελε ειχε τατουαζ μανικια :lol: :lol: ... Ο Πελε ομως ηθελε ενα καραβι Αθανασιαδηδες για να τον κανουν καλα!!! :mrgreen: Σαν καταληξη: Στον νεο ΠΑΟΚ, αυτον που χτιζεται τωρα, ειναι απαραιτητος αυτος και τα χαρακτηριστικα του, σαν δευτερος φορ, πρωτη αλλαγη ενος φορ ζωγραφου στην αντιπαλη περιοχη. Πρεπει να μεινει, ετσι κι αλλιως θα εμενε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Χαλαρωστε παλικαρια.Κριτικη ναι,απαξιωση οχι.Για κανενα παικτη μας οχι μονο για Κλαους.
Για τον ΠΑΟΚ που ανεβαινει σκαλοπατια ισως κατι καλυτερο(μακαρι) ,για τον ιδιο κριμα γιατι θα μπορουσε ΠΟΛΛΑ περισσοτερα..
Ειναι κατι που ειπε ο Ντεσπε πριν κατι μερες,ειναι κατι που μου πε ενας....ινδιανος ανιχνευτής πριν κατι χρονια.Μπερδευτηκα ...μακαρι να ναι λαθος .
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

K_geo έγραψε:
Cantona4 έγραψε:Εγώ αυτή τη τρέλα για τον Κλάους δεν την καταλαβαίνω. Επιθετικός χωρίς ταχύτητα, χωρίς ντρίμπλα, τεχνική μέτρια, σουτ μακρινό μηδέν και ούτε κάνα φοβερό κράτημα μπάλας. Εντάξει έχει πολύ καλή κίνηση στην περιοχή, είναι έξυπνος παίκτης και καλά τελειώματα με μια επαφή, αλλά αρκούν αυτά για να είναι βασικός επιθετικός στη Μιλαν? Για μένα φυσικά και όχι..

Εικόνα

:mrgreen:

Ο Γκιρτζικης στα νιατα του;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Δημητρης17 έγραψε::D :D :D :D Νταξει, ολοι λενε και ξαναλενε και καλα κανουν, ας ξαναπω κι εγω την γνωμη μου: Ο Αθανασιαδης σαν ποδοσφαιριστης ειναι πολυ καλος για την σουπερ λιγδα, καλος για τον ΠΑΟΚ, μετριος για τον μεσο ορο της Ευρωπης, λιγος για τα 5 - 6 μεγαλα πρωταθληματα. Σαν προσωπικοτητα ειναι ενα τιποτα με μπολικο καθολου. Θα μπορουσα να απενοχοποιηθω, λεγοντας οτι δεν μας ενδιαφερουν οι χαρακτηρες, φτανει να ειναι καλος ποδοσφαιριστης. Για μενα ομως δεν ειναι ετσι, παιζει ρολο και ο χαρακτηρας στην ομαδα ΠΑΟΚ που ονειρευομαι. Ειναι τοσα χρονια αναποσπαστο μελος της ομαδας και τα περισσοτερα απ αυτα ο βασικος σεντερ φορ. Θα επρεπε να ειναι πραγματικος αρχηγος, με ολη τη σημασια της λεξης, να ειναι παραδειγμα εντος κι εκτος γηπεδου και για τους πιτσιρικαδες, αλλα και για τους αλλοδαπους ποδοσφαιριστες μας, να χαμπαριαζουν με τη μια που εχουν ερθει. Τωρα, με τοσα τατουαζ, χτενισματα λες κι ειναι δεκααπεντε χρονων, ντυσιματα που -ενω στην πραγματικοτητα ειναι πανακριβα- τον κανουν να μοιαζει σαν οικονομικος μεταναστης, κλπ.... Δεν, σχετικα με το αρχηγιλικι. Επαναλαμβανω οτι αυτα ειναι που λεει το μυαλο μου και μονο, δεν επιβαλω τιποτα σε κανεναν, εχω το δικαιωμα της γνωμης μου!!! Θα μου πεις τωρα κι ο Πελε ειχε τατουαζ μανικια :lol: :lol: ... Ο Πελε ομως ηθελε ενα καραβι Αθανασιαδηδες για να τον κανουν καλα!!! :mrgreen: Σαν καταληξη: Στον νεο ΠΑΟΚ, αυτον που χτιζεται τωρα, ειναι απαραιτητος αυτος και τα χαρακτηριστικα του, σαν δευτερος φορ, πρωτη αλλαγη ενος φορ ζωγραφου στην αντιπαλη περιοχη. Πρεπει να μεινει, ετσι κι αλλιως θα εμενε.

Δηλαδη αν ειχε προσωπικοτητα δεν ειχε τατουαζ δεν ειχε παραξενα χτενισματα και παραξενα ντυσιματα και ηξερε να μιλαει πιο ωραια δεν θα ετρωγε κραξιμο? τι απο ολα αυτα δεν ειχε ο Σαλπιγγιδης και τον κραζουν ακομα και τωρα που σταματησε?
Ασε που αναιρεις ολα αυτα μονος σου οταν λες οτι ο πελε δεν πειραζει που εχει τατουαζ γιατι ξερει περισσοτερη μπαλα :lol: :lol: :lol: ειναι και ολιγον ρατσιστικο αυτο. ειναι σαν να λες δεχομαι τους μαυρους αν ξερουν μπαλα, αν δεν ξερουν δεν τους δεχομαι
Ο Μαραντονα ηταν ο βασιλιας της κοκας και 30 χρονια μετα κανεις δεν τον εχει ξεπερασει αδιαμφισβητητα.
Με λιγα λογια δεν μας ενδιαφερει τι κανουν εκτος γηπεδου ουτε ο κλαους ουτε οι υπολοιποι εκτος αν θελουμε καποιον για γαμπρο μας, οποιος θελει γαμπρο ας παρει τον μπεργκ που εχει και φωτογενεια :lol: :lol: :lol:
Αν μας κανει για βασικος τον κραταμε αν οχι απορω γιατι τοσα χρονια δεν εχουμε βρει κατι καλυτερο
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Eχει ακομα να δωσει ο Κλαους και να προσφερει στον ΠΑΟΚ, δεν θα εξαφανιστει αν δεν ειναι πρωτη επιλογη. Στο 4-2-3-1 ταιριάζει ετσι κι αλλιως και σε ομαδα που κανει πρωταθλητισμο και εχει πολλα παιχνιδια θα παρει παιχνιδια σιγουρα. Χρειαζεται στην ομαδα. Δεν ειναι θεμα για μενα "αντικαταστασης" του Κλαους, θεμα αναβαθμησης ειναι οπως αλλωστε εχει γινει και στις περισσοτερες θεσεις.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Γκουερινο έγραψε:
Δημητρης17 έγραψε::D :D :D :D Νταξει, ολοι λενε και ξαναλενε και καλα κανουν, ας ξαναπω κι εγω την γνωμη μου: Ο Αθανασιαδης σαν ποδοσφαιριστης ειναι πολυ καλος για την σουπερ λιγδα, καλος για τον ΠΑΟΚ, μετριος για τον μεσο ορο της Ευρωπης, λιγος για τα 5 - 6 μεγαλα πρωταθληματα. Σαν προσωπικοτητα ειναι ενα τιποτα με μπολικο καθολου. Θα μπορουσα να απενοχοποιηθω, λεγοντας οτι δεν μας ενδιαφερουν οι χαρακτηρες, φτανει να ειναι καλος ποδοσφαιριστης. Για μενα ομως δεν ειναι ετσι, παιζει ρολο και ο χαρακτηρας στην ομαδα ΠΑΟΚ που ονειρευομαι. Ειναι τοσα χρονια αναποσπαστο μελος της ομαδας και τα περισσοτερα απ αυτα ο βασικος σεντερ φορ. Θα επρεπε να ειναι πραγματικος αρχηγος, με ολη τη σημασια της λεξης, να ειναι παραδειγμα εντος κι εκτος γηπεδου και για τους πιτσιρικαδες, αλλα και για τους αλλοδαπους ποδοσφαιριστες μας, να χαμπαριαζουν με τη μια που εχουν ερθει. Τωρα, με τοσα τατουαζ, χτενισματα λες κι ειναι δεκααπεντε χρονων, ντυσιματα που -ενω στην πραγματικοτητα ειναι πανακριβα- τον κανουν να μοιαζει σαν οικονομικος μεταναστης, κλπ.... Δεν, σχετικα με το αρχηγιλικι. Επαναλαμβανω οτι αυτα ειναι που λεει το μυαλο μου και μονο, δεν επιβαλω τιποτα σε κανεναν, εχω το δικαιωμα της γνωμης μου!!! Θα μου πεις τωρα κι ο Πελε ειχε τατουαζ μανικια :lol: :lol: ... Ο Πελε ομως ηθελε ενα καραβι Αθανασιαδηδες για να τον κανουν καλα!!! :mrgreen: Σαν καταληξη: Στον νεο ΠΑΟΚ, αυτον που χτιζεται τωρα, ειναι απαραιτητος αυτος και τα χαρακτηριστικα του, σαν δευτερος φορ, πρωτη αλλαγη ενος φορ ζωγραφου στην αντιπαλη περιοχη. Πρεπει να μεινει, ετσι κι αλλιως θα εμενε.

Δηλαδη αν ειχε προσωπικοτητα δεν ειχε τατουαζ δεν ειχε παραξενα χτενισματα και παραξενα ντυσιματα και ηξερε να μιλαει πιο ωραια δεν θα ετρωγε κραξιμο? τι απο ολα αυτα δεν ειχε ο Σαλπιγγιδης και τον κραζουν ακομα και τωρα που σταματησε?
Ασε που αναιρεις ολα αυτα μονος σου οταν λες οτι ο πελε δεν πειραζει που εχει τατουαζ γιατι ξερει περισσοτερη μπαλα :lol: :lol: :lol: ειναι και ολιγον ρατσιστικο αυτο. ειναι σαν να λες δεχομαι τους μαυρους αν ξερουν μπαλα, αν δεν ξερουν δεν τους δεχομαι
Ο Μαραντονα ηταν ο βασιλιας της κοκας και 30 χρονια μετα κανεις δεν τον εχει ξεπερασει αδιαμφισβητητα.
Με λιγα λογια δεν μας ενδιαφερει τι κανουν εκτος γηπεδου ουτε ο κλαους ουτε οι υπολοιποι εκτος αν θελουμε καποιον για γαμπρο μας, οποιος θελει γαμπρο ας παρει τον μπεργκ που εχει και φωτογενεια :lol: :lol: :lol:
Αν μας κανει για βασικος τον κραταμε αν οχι απορω γιατι τοσα χρονια δεν εχουμε βρει κατι καλυτερο

Δεν τρωει κανενα κραξιμο ο Αθανασιαδης, τουλαχιστον οχι απο εμενα. Τον Σαλπιγγιδη δεν τον πολυγουσταρω και για κατι πανηγυρισμους οταν πηγε στον βαζελο και γιατι πηγε στον βαζελο. Δεν τον εκραξα ποτε ομως. Ο Πελε φιλε μου δεν ειχε τατουαζ, αστεια το εγραψα εννοωντας οτι καποιοι μεγαλοι παιχτες εχουν τατουαζ, αλλα αυτοι ξερουν κανταρια μπαλλα. Το ρατσιστικο δεν μπορω να καταλαβω πως σου ηρθε, καμμια σχεση, δεν κοιταζω χρωματα επιδερμιδας κοιταζω μυαλα και πεποιθησεις. Ο Μαραντονα ηταν κοκακιας και ισως εξακολουθει να ειναι, αλλα αφενος στοκος δεν ηταν και αφετερου ποιος σου ειπε οτι θα ηθελα εναν πρεζακια στον ΠΑΟΚ, οσο παιχταρας κι αν ηταν;;; Μπουρδελο θα μας εκανε!!! Αν εσενα δεν σε νοιαζει τι κανουν οι παιχτες μας εκτος γηπεδου, δικαιωμα σου. Εμενα ομως με νοιαζει, οπως με ενδιαφερουν και οι χαρακτηρες τους και ποσο αυτοι βοηθουν στην ανοδο της ομαδας. Τον Μπεργκ δεν τον θελω στην ομαδα, αλλο σεντερ φορ θελω, τον Σισσε ας πουμε στα νιατα του θα τον ηθελα. Ο καλυτερος θελει και "καλυτερα" φραγκα αδερφε μου Γκουερινο..
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Τιμη και δοξα σε οσους δεν αλλαξαν ποτε φανελλα!!! Γι αυτον τον λογο και μονο, τιμη και δοξα και στον Κλαους!!!
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Κανενας δεν απαξίωσε σημερα τον Κλάους. Την τρίχα τριχιά κάνετε οι "αστυνόμοι" του Παοκμανια. Βασικά λέει κάποιος μισή κουβέντα ως καλοπροαίρετη κριτική και από κάτω βλέπεις δέκα ποστ που να λένε ότι απαξιώνεται ο παίκτης. Στην τελική η εικόνα που βγαίνει από εσάς είναι:
1. Να επιτύχετε την "απαξίωση"
2. Να μην αφήνετε κανέναν να εκφραστεί

Βασικά τόσο καιρό που βλέπω εδώ τη φάση δεν είναι ο πραγματικός σας σκοπός ούτε η εξάλιψης της όποιας "γκρίνιας", αλλά και ούτε η προστασία των παικτών που λέτε ότι αγαπάτε. Το όλο νόημα είναι το:
1. Δεν έχω τι να κάνω και κάτι είναι και αυτό να ασχολούμαι
2. Νιώθω σημαντικός με το να τη λέω στους άλλους.
3. Δεν έχω τίποτα καινούργιο να πω και βρισκεται επιτέλους ένας "Χριστιανός" να με κάνει ξανά "χρήσιμο"
:lol: :lol: :lol:

Για το Κλάους τι άλλο να πει κανείς: Τόσα χρόνια το 95% τον είχε πουλέν της ομάδας θυμάμαι μέχρι το 2012/13. Τι έγινε και άλλαξε αυτό? Γιατί κάθε χρόνο μετά τις διακοπές εδώ και 2 χρόνια ακούγεται ότι είναι ο χειρότερος στα εργομετρικά? Πες μην πιστεύεις στους δημοσιοργάφους, αλλά το βλέπω με τα μάτια μου το θέμα φυσική κατάσταση, όπως και οι περισσότεροι. Ο Αρχηγός μιας ομάδας οφείλει να είναι υπόδειγμα αθλητή, όπως ήταν οι παλιότεροι αρχηγοί του ΠΑΟΚ και φυσικά πεεριλαμβάνω τον Σαλπι, που σαν αρχηγός ήταν διαμάντι πριν φύγει στον βάζελο.

Φυσικά ο Κλάαους είναι σημαντικότατος παίκτης και σήμερα, αλλά ακόμη και αν αγοραστεί φοράκλα. Πρέπει όμως να ξυπνήσει και να βελτιωθεί. Να δει πχ τι πέτυχε ο Μακ ή ο Μήτρογλου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 20 Ιούλ 2016, 00:07, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Την τρίχα τριχιά κάνετε οι "αστυνόμοι" του Παοκμανια. Βασικά λέει κάποιος μισή κουβέντα ως καλοπροαίρετη κριτική και από κάτω βλέπεις δέκα ποστ που να λένε ότι απαξιώνεται ο παίκτης. Στην τελική η εικόνα που βγαίνει από εσάς είναι:
1. Να επιτύχεται την "απαξίωση"
2. Να μην αφήνετε κανέναν να εκφραστεί

Βασικά τόσο καιρό που βλέπω εδώ τη φάση δεν είναι ο πραγματικός σας σκοπός ούτε η εξάλιψης της όποιας "γκρίνιας", αλλά και ούτε η προστασία των παικτών που λέτε ότι αγαπάτε. Το όλο νόημα είναι το:
1. Δεν έχω τι να κάνω και κάτι είναι και αυτό να ασχολούμαι
2. Νιώθω σημαντικός με το να τη λέω στους άλλους.
3. Δεν έχω τίποτα καινούργιο να πω και βρισκεται επιτέλους ένας "Χριστιανό" να με κάνει ξανά "χρήσιμο"

Preach!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”