Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
'Ετσι φαίνεται Joshua από αυτά που αφήνει η ΠΑΕ να διαρρέουν προς τα έξω. Υπάρχει όμως και ένα λίγοτερο πιθανό σενάριο να υπάρχει ήδη κλεισμένος προπονητής και όλα αυτά τα ταξίδια του Μίχελ να γίνονται κατόπιν συνενόησης μαζί του. Γενικότερα σε αυτή την φάση είναι λίγο νωρίς για συμπεράσματα παρολ'αυτά συμφωνώ ότι το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι αυτό που περιέγραψες.
-
makispaspartou
Επειδή σε μένα απαντάς αν και δεν αναφέρεσαι ονομαστικά να σου πω δύο πράγματα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Υπάρχουν κάποια δεδομένα. Πχ αν ο ΠΑΟΚ έχει έσοδα 20 μύρια δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές 20 μυρίων, γιατί τα λειτουργικά του έξοδα είναι άλλα τόσα. Αν μπορέσουμε να πουλήσουμε παίκτες έχει καλώς, αλλά αυτό δεν είναι δεδομένο. Ο σχεδιασμός λοιπόν ξεκινάει από ένα ισολογισμένο budget, εκτός και αν ο Ιβάν δεν θέλει να το παίξει επιχειρηματίας, αλλά τρελός.
Επίσης είναι εύκολο να λέμε το: "πουλάμε 5 μύρια τον Mak και με τα λεφτά αυτά φέρνουμε εξτρεμάρα". Μα αν είναι να βρεις σ' αυτά τα λεφτά εξτρεμάρα θα τον πάρει πρώτη η ομάδα που θέλει τον Μακ.
Επίσης δεν μπορούμε να λέμε ότι θα πάρουμε έναν φορ με σουτ βολίδα και ατομική ενέργεια, γιατί ένας τέτοιος κοστολογείται 20 μύρια.
Δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να φέρουμε παίκτες, ούτε η χώρα μας έχει κάτι το καλό στην Ευρώπη (πλέον) ώστε να θέλουν να έρθουν όσοι παίκτες έχουν την ικανότητα να πάνε σε καλές Ευρωπαϊκές ομάδες. Μόνη μας ελπίδα για κάποιες απλά καλές μεταγραφές είναι να βγούμε πρώτοι στα p.o.
Όλα βέβαια ξεκινούν από την επιλογή προπονητή.
Οι όποιες πωλήσεις γίνουν καλέ μου φίλε προστίθενται σε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ που διαχειρίζεται ο εκάστοτε τεχνικός διευθυντής ή προπονητής μάνατζερ.Το μπάτζετ το καθορίζει ο μεγαλομέτοχος στην αρχή της χρονιάς και έχει να κάνει με τον απολογισμό της προηγούμενης χρήσης καθώς και τυχόν νέα έσοδα ή επιτυχίες.Με δεδομένο ότι ούτε επιτυχίες ούτε νέα έσοδα αλλά ούτε και πολύ καλή διαχείριση(γνώμη μου πάντα) έγιναν φέτος το μπάτζετ θα πρέπει να είναι πολύμειωμένο.Άρα για να το αυξήσεις μονοδρομος ειναι οι πωλήσεις.
Δεν νομίζω φίλε μου τον Μακ να χρειαστήκαμε πάνω από 5 μύρια για να τον αποκτήσουμε.Πρωτοκλασσάτος είναι κι αυτός.Επίσης αν πας σε κάτι δοκιμασμένο π.χ. Στοχ δεν νομίζω και πάλι να χρειάζεσαι 5μύρια.Το θέμα είναι αν πουλήσεις τον Μακ 5μύρια.
Όσο για επιθετικό μου έρχεται στο μυαλό τόσο ο Μιραλάς,όσο ο καλός Τζεμπούρ,όσο και ο Μπεργκ.Δεν νομίζω να κόστισε κανένας 20μύρια.
Είναι ωραίο να παραθέτεις άποψη και όχι να κριτικάρεις γνώμες άλλων.Θα μπορούσα κ εγω να κόψω από το προηγούμενό σου ποστ ατάκες και να γράφω νουθεσίες.
Φιλικά.
Το κακο ειναι οτι πλανο δεν υπαρχει κοροϊδευόμαστε καθε χρονο
Εγω θα πουλούσα κπς που ειναι μέτριοι και παραπανω δυσκολα θα πανε πχ κατσε
Μακ που δυσκολα να παιζουν παραπανω λεφτα στο ελλαδα και δε θελει ν μεινει
Βουντού να πωληθεί ο λουκας
Μακαρι να μαζευτούν ολα μαζι εξι εφτά μίνιμουμ εκατομυρίων και να πάρεις τρεις παικτες πυλώνες όπως εκανε ο Σαντος σε ΑΕΚ και σε μας
Να ακουστούν πι υποδείξεις Ίβιτς είτε μεινει είτε οχι να τελειώνουμε με μέτριους τουλ απο βασικές λυςεις
Εγω θα πουλούσα κπς που ειναι μέτριοι και παραπανω δυσκολα θα πανε πχ κατσε
Μακ που δυσκολα να παιζουν παραπανω λεφτα στο ελλαδα και δε θελει ν μεινει
Βουντού να πωληθεί ο λουκας
Μακαρι να μαζευτούν ολα μαζι εξι εφτά μίνιμουμ εκατομυρίων και να πάρεις τρεις παικτες πυλώνες όπως εκανε ο Σαντος σε ΑΕΚ και σε μας
Να ακουστούν πι υποδείξεις Ίβιτς είτε μεινει είτε οχι να τελειώνουμε με μέτριους τουλ απο βασικές λυςεις
Κρατάμε οπωσδήποτε Χατζηισαία,Ροντρίγκεζ,Τσίμιροτ,Χαρίση,Μακ,Λέοβατς.
Όλοι οι υπόλοιποι και να φύγουν δεν τρέχει τίποτα.Σίγουρα θα μπορέσουμε να βρούμε ίδιους ή καλύτερους παίκτες.
Όλοι οι υπόλοιποι και να φύγουν δεν τρέχει τίποτα.Σίγουρα θα μπορέσουμε να βρούμε ίδιους ή καλύτερους παίκτες.
- ΑποστόληςΑ
Μάλιστα.makispaspartou έγραψε: Είναι ωραίο να παραθέτεις άποψη και όχι να κριτικάρεις γνώμες άλλων.Θα μπορούσα κ εγω να κόψω από το προηγούμενό σου ποστ ατάκες και να γράφω νουθεσίες.
Φιλικά.
Μακ δε ν πιστευω να θελει να μεινει και οχι σε τρια και άνω δε θα λέγα να πω την αληθεια
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ο Μακ θα πουληθεί. Πρέπει να βρεθεί άλλος εξτρεμ στη θέση του
- ΑποστόληςΑ
Στις μεταγραφές, υπενθυμίζω, ότι υπάρχει το κόστος κτήσης και η ετήσια αμοιβή του παίκτη. Αν είναι ελεύθερος, όπως έγινε με Μακ, ή Rod γλιτώνουμε το κόστος κτήσης.
-
makispaspartou
Στον Μακ φιλε μου πληρώσαμε τροφεία.Επίσης αυτό που λες έχει νόημα όχι για παίκτες στυλ Μακ ή Ροντρίγκεζ που και σχετικά χαμηλό συμβόλαιο έχουν αλλά για ονόματα τύπου Στοχ ή Νατχο.Αυτούς κοιτάς να τους βρεις ελεύθερους.ΑποστόληςΑ έγραψε:Στις μεταγραφές, υπενθυμίζω, ότι υπάρχει το κόστος κτήσης και η ετήσια αμοιβή του παίκτη. Αν είναι ελεύθερος, όπως έγινε με Μακ, ή Rod γλιτώνουμε το κόστος κτήσης.
-
makispaspartou
Μαλιστα..ΑποστόληςΑ έγραψε:Μάλιστα.makispaspartou έγραψε: Είναι ωραίο να παραθέτεις άποψη και όχι να κριτικάρεις γνώμες άλλων.Θα μπορούσα κ εγω να κόψω από το προηγούμενό σου ποστ ατάκες και να γράφω νουθεσίες.
Φιλικά.
-
makispaspartou
Εννοείται ρε Γιώργο..MANIAKOS έγραψε:Θα Παιρνα τον στοχ με τη μια
Στοχ γουστάρει πιστεύω κιόλας να παίξει.Αλλά τον θέλω ελεύθερο και κάτω του μυρίου.
MANIAKOS έγραψε:Θα Παιρνα τον στοχ με τη μια
Mανιακ ξεκολλα με την παλτουδια και εσυ Μακις...ποιος στοχ;
Παντως τον Poulsen την εξτρεμοσεντερφορακλα της Λειψιας απο περσι λεω να τον παρουμε...φετος που δεν εχει κανει και πολυ καλη χρονια ειναι μεγαλη ευκαιρια...δωσε τους τον Μακ και παρτον.
Λογικα ερχεται με τα μισά απο αυτα θα παρουμε απο μακ συν κανα ποσοστό μεταπώλησης
Και ξεχνάς μακ με τη μια και παίρνεις εναν ηγέτη λιγο περίεργο αλλα τι να κανεις
Οχι και παλτόυδια ρε συ ριζλα απλα ειναι καθυστερημένος και θελει κπν με σιδηρά πειθαρχία
Και ξεχνάς μακ με τη μια και παίρνεις εναν ηγέτη λιγο περίεργο αλλα τι να κανεις
Οχι και παλτόυδια ρε συ ριζλα απλα ειναι καθυστερημένος και θελει κπν με σιδηρά πειθαρχία
Παλτουδια ολκης...δεν ειναι παιχτης αυτος..να γυρισει καμια τσοντα ειναι...δες τον φετος στην μπουρσα.
Μην τον κανεις και ηγετη ρε συ...Ο Λουκας ειναι 10 κλασσεις επανω...ηγετης ο Στοχ;
Μην τον κανεις και ηγετη ρε συ...Ο Λουκας ειναι 10 κλασσεις επανω...ηγετης ο Στοχ;