Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
sporos123

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από sporos123 »

Πισα το συμπερασμα σου νομιζω δεν ανατποκρινεται πληρως στην παργαματικοτητα,καθοτι αλλο ΠΑΟΚ<αλλο Ντορτμουντ.Αλλωστε και με ροτεισιον,5 εφαγε η Μπορουσια..
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

pisakaipoupoula έγραψε:
spyretto έγραψε:Σκασανε οι παίκτες με 4-5 ματσάκια από τις αρχές Οκτώβρη. Μάλλον δεν έγινε καλή προετοιμασία φαίνεται.
Ξεκούρασε τον Killer Κλάους που έχει και παράδοση για να παίξει με τον γκέι...και είδαμε τα αποτελέσματα.

Αν ήταν ξεκούραστοι οι παίκτες μας θα τα είχαμε πάρει και τα δύο τα ματσάκια...στο ρελαντί. Τους κούρασε ο Τούντορ που τους βάζει συνέχεια...βρείτε κάποιον άλλο να κάνει καλύτερο ροτέισιον. Φερτε τον Αντσελότι ή έστω τον Αγγελο πίσω.
Δε πάει έτσι φίλε μου, την ίδια περίοδο και με προετοιμασία για μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ ξεκούρασε 5 βασικούς...
Δε νομίζω να περιμένει κανένας στη γωνία τον Τούντορ, αλλά σ αυτό το θέμα κάποιοι πιστεύουμε ότι κάνει λάθος...τεσπα αυτός το ξέρει το υλικό του καλύτερα
Συγνωμη αλλα και η Ντορτμουντ που ξεκουρασε 5 παικτες εφαγε αλλα τοσα απο την Μπαγερν...δεν λεει κατι αυτο...
Κατα την ταπεινη μου αποψη τις δυο αλλαγες-rotation που μπορουσε να κανει ο Τουντορ στο παιχνιδι με τον γαυρο τις εκανε..Πελκας αντι του μετριοτατου Σαμπο και Κλαους αντι του Μπερμπα που λογω έλλειψης προετοιμασιας δεν μπορει να βγαλει δυο τοσο απαιτητικα 90λεπτα...ισως η μονη αλλη αλλαγη που θα μπορουσε να κανει θα ηταν του Κιτσιου αντι του Κωνσταντινιδη αλλα και παλι αυτο το κρινουμε εκ του αποτελεσματος...
Η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι θα πρεπει να σταματησουμε να κρινουμε εναν παικτη ή εναν προπονητη απο εναν αγωνα η απο εναν μηνα..το ποδοσφαιρο ειναι πιο πολυσυνθετο για να το κανουμε αυτο...
Στηριξη στην ομαδα, στον προπονητη και στους παικτες..Κατι καλο γινεται μετα απο πολλα χρονια και οποιος δεν το βλεπει...δεν θελει να το δει..
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ο Αγγελος πηγε την ομαδα σφαιρα ως το τελος του α γυρου χρησιμοποιωντας λιγους ποδοσφαιριστες γιατι δεν ειχε αλλους..
ο Τουντορ βλεπω να κανει το ιδιο γιατι δεν εμπιστευεται αυτους που εφερε ο Αρνεσεν..
ελπιζω να μην εχει και αυτος το αποτελεσμα του Αγγελου
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ρε Athens που τους είδες τους λίγους;Χρησιμοποιεί 13-14 σταθερά (Όλσεν,Κόστα,Βίτορ,Τζαβέλα,Ροντρίγκεζ,Κάτσε,Τζιόλη,Πέλκα,Μακ,Κλάους,Μπερμπάτοφ,Ζάιρο,Σάμπο) και άλλοι δύο που θα είχαν χρόνο είναι τραυματίες (Τσίμιροτ,Λέοβατς),δηλαδή φτάνουμε τους 17 ποδοσφαιριστές,σχεδόν μια αποστολή δηλαδή αν βάλεις και τον Γλύκο.Πόσους να χρησιμοποιήσει δηλαδή;

Η μόνη ένσταση μου είναι στο θέμα Τζιόλη που θα μπορούσε να το διαχειριστεί καλύτερα.

Σιγά σιγά θα μπει και ο Χαρίσης σε κάποια πιο εύκολα θεωρητικά ματς.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ας κανουμε λιγο υπομονη τωρα που επιστρεφουν οι περισσοτεροι και θα δουμε πως θα λειτουργησει το επομενο χρονικο διαστημα γιατι μεχρι τωρα το ροτεισον η αντιστοιχα το μη ροτεισον ηταν λιγο πολυ υποχρεωτικο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το ότι κάποιοι ασκούμε κριτική είναι καλό για τον ΠΑΟΚ. Συζήτηση κάνουμε και την άποψή μας εκφράζουμε. Άλλωστε, όπως έχω γράψει...
ΑποστόληςΑ έγραψε:Το ότι θέλω την παραμονή του Τούντορ γιατί η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να ετοιμαστεί δεν σημαίνει ότι συμφωνώ μαζί του σε όλα.
Ούτε το ότι διαφωνώ με τον Τούντορ σημαίνει ότι εγώ έχω το δίκιο.
Το ποδόσφαιρο δεν είναι αντικειμενικό, δεν υπάρχουν δηλαδή μόνο αριθμοί, αλλά και ένα σωρό άλλοι παράγοντες που χρήζουν ερμηνείας. Η ερμηνεία είναι πάντοτε υποκειμενική και για το λόγο αυτό υπάρχουν τόσες διαφωνίες ανάμεσα στον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ευτυχως που ολοι συμφωνήσαμε να τον αφήσουμε να δουλεψει στον πρωτο χρονο τον δευτερο να γινουν οι διορθώσεις που πρεπει και στον τριτο να παμε για μεγαλα πραγματα

ρε αθενς .............

ειμαι περιεργος να δω τι θα εγραφες εαν δεν υπηρχε ....τελος παντον...αυτο το πραγμα

και μην μου πει κανεις για κριτικες φορουμ οπαδικα και ναχαμε να λεγαμε....

εδω καποιοι απο εμας τσουβαλι τον λενε εκπαιδευομενο μαγο τον λενε για παρελασεις μιλανε

το μιαλο μας και μια λιρα
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Athens έγραψε:ο Αγγελος πηγε την ομαδα σφαιρα ως το τελος του α γυρου χρησιμοποιωντας λιγους ποδοσφαιριστες γιατι δεν ειχε αλλους..
ο Τουντορ βλεπω να κανει το ιδιο γιατι δεν εμπιστευεται αυτους που εφερε ο Αρνεσεν..
ελπιζω να μην εχει και αυτος το αποτελεσμα του Αγγελου
Ποιους ακριβως δεν εμπιστευεται δηλαδη??
Σαμπ ροντριγκες ολσεν μπερμπατοβ παιζουν
αντονισ τσιμιροτ λεοβατς ειναι τραυματιες
ζαιρο παιζει αλλαγη
μονο ο μαλεζας δεν παιζει (και σωστα κατα την γνωμη μου)
Αυτες ειναι οι μεταγραφες του φρανκ. Δηλαδη ποιους ακριβως δεν εμπιστευεται ρε σεις???? ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ!
Γκρινια για την γκρινια δηλαδη?
Και γενικα πολυ σκαλισμα. Για εναν προπονητη που πηρε ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ομαδα και περασε 3 προκριματικους εστω και με κατωτερες ομαδες και δευτερον εχει δωσει ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ στην ομαδα που εκανε και 2 σερι ανατροπες με καλουτσικες ομαδες
Δηλαδη δεν βλεπετε οτι γινεται κατι καλο??
Οτι με τσιμιροτ και λεοβατς πισω και 2 καλες μεταγραφες τον γεναρη θα δημιουργηθει ενας καλος κορμος και πιστευω η 2η θεση ειναι πολυ πιθανη?
Οτι του χρονου το καλοκαιρι θα εχουν πληρη γνωση προπονητης και τεχνικος διευθυντης για την ομαδα και θα κανουν τις επιπλεον διορθωτικες κινησεις?
Αυτοι δηλαδη που δεν χωνευουν τον τουντορ με πιο σκεπτικο κρινουν παλι να φυγει ενας προπονητης να ερθει αλλος που και αυτος θα θελει χρονο να μαθει την ομαδα και η ομαδα αυτον, και επισης παλι μπορει να τον διωξουμε και ουτω καθ εξησ. Που οδηγει ολη αυτη η τρελα??
ΠΡΕΠΕΙ να αφησουμε επιτελους ΤΥΦΛΑ σε 2 ανθρωπους με εμπειρια στα ΚΟΡΥΦΑΙΑ κλαμπ της ευρωπης. Ελεος δηλαδη ρε σεις δεν μπορω να ξανακουω ατομα να θελουν παλι να διαλυσουν μια προσπαθεια που ακομα ειναι σε εμβρυικο σταδιο.
Περιμενω τις αντιρρησεις σας
giapas

Δημοσίευση από giapas »

spyretto έγραψε:Σκασανε οι παίκτες με 4-5 ματσάκια από τις αρχές Οκτώβρη. Μάλλον δεν έγινε καλή προετοιμασία φαίνεται.
Ξεκούρασε τον Killer Κλάους που έχει και παράδοση για να παίξει με τον γκέι...και είδαμε τα αποτελέσματα.

Αν ήταν ξεκούραστοι οι παίκτες μας θα τα είχαμε πάρει και τα δύο τα ματσάκια...στο ρελαντί. Τους κούρασε ο Τούντορ που τους βάζει συνέχεια...βρείτε κάποιον άλλο να κάνει καλύτερο ροτέισιον. Φερτε τον Αντσελότι ή έστω τον Αγγελο πίσω.
της πλάκας
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ειρωνικά το λέει ο φίλος.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ε ρε και να εκαμνε ροτέισον ο τούντορας με την ντόρτμουντ...ή με τον γαύρο...τί θα διαβάζαμε..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ναι , κάτι κατάλαβα Ντίνο ...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Odi έγραψε:Ρε Athens που τους είδες τους λίγους;Χρησιμοποιεί 13-14 σταθερα
τον τονιζεις με τέτοια έμφαση τον αριθμό λες και μπορούσε να χρησιμοποιεί 9-10 για παράδειγμα :lol:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

:lol: :lol:

Οκ υπερβολή,αλλά ήθελα να τονίσω πως δεν έχει 11 αμετακίνητους.. :)
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

giapas έγραψε: Στέφανε , άθελά σου κάνεις ένα σημαντικό σφάλμα στη λογική σου. Στο επιχείρημά μου "Δε κάνει επαρκή διαχείριση του υλικού του" , απαντάς "Κάνει ,γιατί ο Μυστακίδης έχει παίξει 200 λεπτά κι ο Σκόνδρας το ίδιο ο Ζαιρο κλπ"

Ανταπαντώ και σου λέω ότι τα μισά παιχνίδια ο Τούντορ τα έπαιξε δίχως να έχει επιλογή στην ενδεκάδα του ( μιλάω για τα Ευρωπαικά , πριν έρθουν οι μεταγραφές και παίζαμε με περσυνή ομάδα). Αναγκασμενος ηταν να βαλει το Μυστακιδη...
Άρα αφού έβαλε αναγκαστικά κάποιους πολύ στην αρχή, μετά (όσους μπορούσε και αφού είχαν έρθει αντικαταστάτες καλοί) τους ξεκούρασε! Έτσι; ;)
giapas έγραψε:Η πρώτη δύσκολη στιγμή που κλήθηκε να διαχειριστεί ο Κροάτης ήταν η 4αδα αγώνων με ΑΕΚ , Ατρομητο , γερμανούς και γαύρο. Θα ήθελα να μου απαντήσεις σε αυτά τα 4 ματς , ένα ( 1 ) έστω σημείο που είδες επαρκή διαχείριση και μέριμνα για τη φρεσκάδα των παικτών. Ένα στοιχειώδη προγραμματισμό , ότι ο Στέφανος δε θα παίξει τώρα για να τον έχω στο επόμενο ματς ξεκούραστο ... κι ο φουφουτος πχ θα παίξει σε αυτό το ματς γιατί θα τον ξαναχρειαστώ στο μεθεπόμενο...
Βασικά, η πρώτη δύσκολη στιγμή ήταν οι τρεις σερί προκριματικοί αγώνες που ήταν καταστάσεις must win. Και εκεί τα πήγε καλούτσικα.
Ότι έπρεπε να παίξει κάποιος εκ των Κοροβέση, Μυστακίδη στα ματς με ΑΕΚ ή Ατρόμητο το ακούω τώρα, τότε μια χαρά τους πατήσαμε και τους δύο Αθηναίους, ασχετως αν πήραμε τη νίκη με την ψυχή στο στόμα. Για Μαλεζά και Σκόνδρα δεν το σχολιάζω καν, δεν υπάρχει κανένα θέμα κούρασης στα τρία στόπερ, ακόμη και αν παίζουν σερί μέχρι το Μάιο. Ο μόνος που μπορούσε να παίξει και να ξεκουράσει τον Τζιόλη ήταν ο Χαρίσης, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ήταν έτοιμος σωματικά και ψυχολογικά.
giapas έγραψε:Εγώ , να με συμπαθάς κιόλας , αλλά δεν είδα τίποτα ... Καμία αλλαγή, καμία προσαρμογή. Για να σου αποδείξω τι εννοώ , θυμήσου το Μακ με τη κούλα ( 1ο ματς ) και το Μακ με το γαυρο ( 4ο ματς)....ίδιος παίκτης είναι , δε ξέχασε τη μπάλα του...ούτε ξαφνικά βρήκε μπροστά του καμιά υπερομάδα. Απλά παίζανε σκασμένοι απέναντι σε ξεκούραστους...
Τώρα κρίνουμε βάσει αποτελέσματος. Δεν ήταν τόσο ανώτερος ο γάβρος στο ματς. Ούτε πιο ψηλοί, ούτε πιο δυνατοί, ούτε καλύτεροι μπαλαδόροι. Ρίσκαραν να δώσουν ένταση στο πρώτο ημίχρονο. Έκαναν τρεις φάσεις, έβαλαν δύο γκολ, στο δεύτερο έκατσαν πίσω (και ξέρουν ότι έχουν και καβάτζα το στραγαλάκι του Yahoo) και δεν μπόρεσαν να βγάλουν ούτε καν αντεπιθέσεις. Κάναμε πέντε φάσεις, δεν βάλαμε καμία, τέλος. Όταν λέμε ότι το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αυτό εννοούμε. Δέκα ματς να παίξουμε έτσι με το γάβρο, θα έχουμε 3 νίκες, 3 ήττες και 4 Χ.
PAOKhead έγραψε: Ο Ιγκορ αναφέρεται άμεσα μόνο σε 2, αλλά ο σκηνοθέτης μας κοτσαρει την φωτογραφία του για να μην υπάρχει καμια αμφιβολία ότι ο Κροάτης φταιει ακόμα και για το χορτάρι που δεν έδεσε. (4η πληγή ίσως να είναι παραλληλισμός με τις ακρίδες που φάγαν τα σπαρτά)

Ποιος Μπεν Χουρ και μαλακίες η μέτρο(σπορ)γκολντγουιν-μαγερ ετοιμαζει νέα υπερπαραγωγή.
:lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”