6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
ξαναλέω. η ανανέωση του προσωπικά με ελκύει κυρίως γιατί μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό πρότυπο στη νεανική ομάδα που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε.
- buffalobill4
Απλα δεν ειναι μονο το αργος στο σώμα
Που συνέχεια σχολιάζουμε
Ειναι και η ποιοτητα των τρεξιματωβ και η θεςη που παίρνεις
Τι να τον κανω τον κατσε αν δε πρώτο χρονο κανει λαθος παςα και μετα τρέχει να καλύψει
Προτιμώ αυτον που σε πρώτο χρονο Θ κανει το σωστό
Για μενα ποιοτητα λειπει και ο χι ταχύτητα και ο τζιολης εχει ποιοτητα αρκετή οχι κατι ιδιαίτερο αλλα κρατάει το κεντρο
Και τόσα χρονια καλύτερο δε βρήκαμε η φτιάξαμε
Που συνέχεια σχολιάζουμε
Ειναι και η ποιοτητα των τρεξιματωβ και η θεςη που παίρνεις
Τι να τον κανω τον κατσε αν δε πρώτο χρονο κανει λαθος παςα και μετα τρέχει να καλύψει
Προτιμώ αυτον που σε πρώτο χρονο Θ κανει το σωστό
Για μενα ποιοτητα λειπει και ο χι ταχύτητα και ο τζιολης εχει ποιοτητα αρκετή οχι κατι ιδιαίτερο αλλα κρατάει το κεντρο
Και τόσα χρονια καλύτερο δε βρήκαμε η φτιάξαμε
- buffalobill4
Μανι, διαφωνω. Εχω ξαναπει για το "ομαδα τραβεστι". Καλως ή κακως ο Τουντορ και ο Αρνεσεν θελουν ομαδα γρηγορη. Δε χωρανε αργοι. Μακαρι ολα να πανε καλα και το καλοκαιρι θα το δουμε αυτο.
Ο Πεπ στη Μπαγερν εχει τον Σαμπι Αλονσο. Ειναι εμφανως μια ταχυτητα κατω απο τους συμπαικτες του. Η ποιοτητα του? Αδιαμφισβητητη. Τι κανει για αυτο ο προπονητης? Οταν πρεπει να αμυνθει, παιζει με τον Αλονσο στο κεντρο. Οταν ομως πρεπει να επιτεθει ή να κυριαρχησει γυρναει τον Σαμπι πιο πισω και ανεβαζει τα μπακ σχεδον εξτρεμ παιζοντας μια ιδιοτυπη 3αδα πισω. Το ιδιο κανει και με τον ετερο Βασκο, τον Χαβι Μαρτινεθ οποτε παιζει.
Ας τον ανανεωσουν ομως για να υπαρχει η επιβραβευση μεσα στην ομαδα.
Ο Πεπ στη Μπαγερν εχει τον Σαμπι Αλονσο. Ειναι εμφανως μια ταχυτητα κατω απο τους συμπαικτες του. Η ποιοτητα του? Αδιαμφισβητητη. Τι κανει για αυτο ο προπονητης? Οταν πρεπει να αμυνθει, παιζει με τον Αλονσο στο κεντρο. Οταν ομως πρεπει να επιτεθει ή να κυριαρχησει γυρναει τον Σαμπι πιο πισω και ανεβαζει τα μπακ σχεδον εξτρεμ παιζοντας μια ιδιοτυπη 3αδα πισω. Το ιδιο κανει και με τον ετερο Βασκο, τον Χαβι Μαρτινεθ οποτε παιζει.
Ας τον ανανεωσουν ομως για να υπαρχει η επιβραβευση μεσα στην ομαδα.
Δεκτόν Απλα Η Μπάγερν όπως και η μπαρτσα ειναι άλλες ομάδες δε μπαίνω σε συγκρίσεις γιατι η υπερφόρτωση που κανουν και η κατοχή που εχουν ειναι αλλο άθλημα στην ουσια
Και ο Σαντος δεν ήθελε γκαρσια οταν ηρθε ο Βίταλο αλλα κατάλαβε ποσο σημαντικη ειναι η ευφυΐα του για την ομαδα
Οχι οτι ο τζιολης ειναι τετοια περιπτωση αλλα σημαντικός ειναι
Επειδή δυστυχως στην ομαδα δυσκολα να ερθει συνδυασμός ευφυΐας ταχύτητας πρεπει να κανουμε μια καλη μίξη με διαφορα στοιχεία
Απλα πρεπει να το βρουν
Και ο Σαντος δεν ήθελε γκαρσια οταν ηρθε ο Βίταλο αλλα κατάλαβε ποσο σημαντικη ειναι η ευφυΐα του για την ομαδα
Οχι οτι ο τζιολης ειναι τετοια περιπτωση αλλα σημαντικός ειναι
Επειδή δυστυχως στην ομαδα δυσκολα να ερθει συνδυασμός ευφυΐας ταχύτητας πρεπει να κανουμε μια καλη μίξη με διαφορα στοιχεία
Απλα πρεπει να το βρουν
- buffalobill4
Μανι συμφωνω. Τραβηγμενο το παραδειγμα με τη μπαγερν.
Ομως και το δικο σου με την ομαδα του σαντος ατυχες. Η ομαδα εκεινη επαιζε την αντεπιθεση και δεν ετρωγε αντεπιθεση. Ασε που η αναπτυξξ της ηταν βασανιστικα αργη. Παρολαυτα ειχε πλανο και πρεπει να το πιστωσουμε αυτο. Ολοι οι παιχτες που μπαινανε ξερανε τι πρεπει να κανουνε κ πως θα το κανουνε
Τωρα οσον αφορα στον αντικαταστατη του...εγω ειμαι σιγουρος πως ο Σαμπο θα παρει τη θεση του στο κεντρο.
Ομως και το δικο σου με την ομαδα του σαντος ατυχες. Η ομαδα εκεινη επαιζε την αντεπιθεση και δεν ετρωγε αντεπιθεση. Ασε που η αναπτυξξ της ηταν βασανιστικα αργη. Παρολαυτα ειχε πλανο και πρεπει να το πιστωσουμε αυτο. Ολοι οι παιχτες που μπαινανε ξερανε τι πρεπει να κανουνε κ πως θα το κανουνε
Τωρα οσον αφορα στον αντικαταστατη του...εγω ειμαι σιγουρος πως ο Σαμπο θα παρει τη θεση του στο κεντρο.
Λάθος να περιμένουμε ο Σάμπο να γίνει αντικαταστάτης του Τζιόλη. Πιστεύω είναι εντελώς διαφορετικοί παίχτες.
Μαζί είναι αυτό που λέει ο Μανιακός, αλληλοσυμπληρώνονται. Τα καλύτερα μας παιχνίδια, ή ημίχρονα, τα κάναμε με αυτούς τους δυο μαζί στο κέντρο.
Μαζί είναι αυτό που λέει ο Μανιακός, αλληλοσυμπληρώνονται. Τα καλύτερα μας παιχνίδια, ή ημίχρονα, τα κάναμε με αυτούς τους δυο μαζί στο κέντρο.
νομίζω ότι ως αντι-τζιόλης στο σχηματισμό, αποκτήθηκε ο τσίμιροτ. 
στην αρχή και εγώ, κυρίως λόγω των σωματικών χαρακτηριστικών, έλεγα για σάμπο, αλλά τελικά είναι άλλου είδους παίχτες.

στην αρχή και εγώ, κυρίως λόγω των σωματικών χαρακτηριστικών, έλεγα για σάμπο, αλλά τελικά είναι άλλου είδους παίχτες.
- abc_o_ karpouzas
ο αντωνης.....
ο τσιμιροτ πρεπει να ειναι περισσοτερο στην θεση που παιζει τωρα ο πελκας
εγω εαν τελικα το πλανο περπατήσει βλεπω
αντωνη-χαριση-τσιμιροτ-σαμπο οπου σιγουρα θα παιζουν 3 με τον 4ο βασικο αναλογα με τον αγωνα
ο τσιμιροτ πρεπει να ειναι περισσοτερο στην θεση που παιζει τωρα ο πελκας
εγω εαν τελικα το πλανο περπατήσει βλεπω
αντωνη-χαριση-τσιμιροτ-σαμπο οπου σιγουρα θα παιζουν 3 με τον 4ο βασικο αναλογα με τον αγωνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Σάβ 28 Νοέμ 2015, 14:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άστα, ο Χάβι πλέον μόνο αμυντικός παίζει («μα είναι αμυντικό χαφ! Α, ρε Πεπ, ούτε τη θέση των παικτών δεν ξέρεις»buffalobill4 έγραψε:Το ιδιο κανει και με τον ετερο Βασκο, τον Χαβι Μαρτινεθ οποτε παιζει.

+1.buffalobill4 έγραψε:Ας τον ανανεωσουν ομως για να υπαρχει η επιβραβευση μεσα στην ομαδα.
ΥΓ: Σάμπο για διάδοχο, δεν ψήνομαι. Σαν να έχεις το άλογο στο στάβλο. Πιο αντι-Τζιόλης από το υπάρχον ρόστερ φαίνεται να είναι ο Αντόνις, ίσως γι' αυτό δεν τον έχουμε δει ακόμη.
Ε, με πρόλαβε ο abg
- buffalobill4
Το οτι μπορει να κανει περισσοτερα πραματα απο τον τζιολη δε σημαινει οτι δεν μπορει να παιξει στη θεση αυτη.
Βασικα αυτο ειναι το ζητουμενο. Οι παιχτες σου να κανουν οσο πιο πολλα πραματα γινεται. Σωματικα χαρακτηριστικα εχει. Γρηγορος τηρουμενων των ανολογιων υψους ειναι. Τεχνικη εχει. Του μενει η τακτικη και κυριως η ψυχολογια του "τους κατουραω ολους".
Αυτο δε σημαινει οτι δεν θα παρει ο τσιμιροτ το ρολο του deep lying playmaker. Οταν τον δω θα γραψω και γι αυτον
Βασικα αυτο ειναι το ζητουμενο. Οι παιχτες σου να κανουν οσο πιο πολλα πραματα γινεται. Σωματικα χαρακτηριστικα εχει. Γρηγορος τηρουμενων των ανολογιων υψους ειναι. Τεχνικη εχει. Του μενει η τακτικη και κυριως η ψυχολογια του "τους κατουραω ολους".
Αυτο δε σημαινει οτι δεν θα παρει ο τσιμιροτ το ρολο του deep lying playmaker. Οταν τον δω θα γραψω και γι αυτον
για να μην το παω οφ τοπικ ,μερικα προηγούμενα ποστ μου έφεραν στο μυαλό αυτό:
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 8#p1033408

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 8#p1033408

- ΑποστόληςΑ
Ο Αλέξανδρος είναι το καλύτερο χαφ που έχει αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ. Μπορεί να είναι βαρύ κορμί και να φαίνεται λίγο αργός, αλλά όταν παίρνει τη μπάλα και ο επιθετικός (πχ Μακ) κάνει κίνηση δεν είναι καθόλου αργός ο τρόπος που θα του πετάξει την 30άρα μπαλιά και θα τον βγάλει τετ-α-τετ. Στα τελευταία παιχνίδια αυτό που βλέπουμε είναι έναν ΠΑΟΚ που κατά διαστήματα είναι υπερβολικά στατικός μπροστά, με αποτέλεσμα ο Αλέξανδρος να μην έχει πού να θα δώσει τη μπάλα και γι' αυτό την κρατάει στα πόδια του ή την πασάρει πίσω, στο στόπερ.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Συναμα οπως τον βλεπω στους αγωνες, κανει καλη διαχειρηση δυναμεων(δεδομενου οτι ειναι μαζι με Μακ κ τελευταια του Ροντριγκεζ οι πιο καταπονημενοι παικτες αν δεν κανω λαθος) και επειδη δεν εχουν παρει ρυθμο κ παιχνιδια οι Τσιμιροτ η Σαμπο, δεν μπορει να βαλει αλλον στη θεση του ο Τουντορ,με αποτελεσμα να μην εχει παρει τις απαραιτητες ανασες.Γιατι ο ξεκουραστος Τζιωλης, θα μπορουσε να αποδωσει πολυ καλυτερα.