Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

flash4
Bet Guru 2020

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από flash4 »

Παρέταξε σωστά την ομάδα και η τακτική ήταν αυτή που έπρεπε. Το μόνο λάθος που βρίσκω είναι η αλλαγή του Χαρίση ο οποίος ήταν από τους διακριθέντες όσο έπαιξε. Ο φακούντο επίσης πρέπει να υπολογίζεται χωρίς να υπονοώ ότι θα προκρινόμασταν σίγουρα αν έπαιζε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αν θες να μείνεις πάγκο, αυτός που ξεσκόνιζε την φανέλα, λογικά πρέπει να ξεσκονίζει πάγκο πλέον...
Τα "στο ρεπό μου κάνω ότι θέλω", είναι για "αθλητές" ερασιτεχνικού επιπέδου.
Αλλιώς μέχρι Μάρτιο και δύσκολα σε βλέπω παρακάτω, έτσι έχει δείξει η ιστορία μέχρι τώρα.

Είναι αυτό που λέμε για τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα. Δεν γίνεται να τηρηθούν με ανισορροπες συμπεριφορές, δυστυχώς...

SM-G935F
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Εγω πιστευω ότι δεν είναι 100% ετοιμος ακομα και εχει καποιο θεμα με τη διαχειρηση μεσα στο παιχνιδι.Αλλα είναι γνωστο σε ολους ότι είναι η πρωτη του χρονια,και από τη στιγμη που εχει αποφασιστη να παρει την ευκαιρια, πρεπει να στηριχτει από ολους, μεχρι καποιο οριο, που θα φανει για ποσο ψηλα ειναι.
Πρεπει όμως να βλέπουμε, και να κρινουμε αντικειμενικα και σωστα,και όχι αυτό που θελουμε να δουμε.Προτιμω δηλ να ξερουμε ότι εκανε καποιο λαθος,και να τον στηρίζουμε 100%,παρα να ψάχνουμε φαντάσματα.
Μεχρι τωρα εχει δειξει πολλα θετικα,και αν ο κοσμος είναι αντικειμενικος απέναντι του,και τον στηριξει σε εξωτερικες επιθεσεις,τοτε εχει πολλες πιθανότητες να πετυχει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πηγαμε να κλέψουμε κ τα δυο ματς
Στο β θα θελα κατι αλλο με περισσότερη κατοχή αλλα δεν ξερω κατα ποσο ο μπισβεσβαρ θα μπορουσε να μπει νωριτερα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Από τον τουντορ αποδυκνειεται πολυ ποιο έτοιμος. ....ο μπισεσβαρ δεν μπορούσε να μπει νωρίτερα και στο διάστημα που μπήκε απέδειξε ότι δεν είναι έτοιμος ακόμη

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Ξεκίνησε καλά και πρέπει να του εχουμε εμπιστοσυνη. Μου άρεσε ότι με την τακτική του ακύρωσε την ποιοτική διαφορά που υπήρχε με τον Αγιαξ. Αν προσθέσεις τα τελευταία 30 λεπτά του πρωτου παιχνδιού και όλο το δευτερο παιχνίδι οι Ολλανδοί είχαν σε όλο αυτό το διάστημα όλη κι όλη μια μόνο καθαρή ευκαιρία (που δυστυχώς έγινε γκολ) !
Αυτο δεν είναι μόνο έργο των παικτών αλλά και του προπονητή. Τακτικά τα πήγε εξαιρετικά και στα δύο παιχνίδια.

Δεν μου άρεσαν όμως κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι η αλλαγή του κορυφαιου Χαρίση με τον ανετοιμο Μπισεσβαρ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ηττα. Χασαμε ουσιαστικά τον παίκτη που με τα τρεξιματα του έδινε το κάτι παραπάνω ανασταλτικά και έσβηνε κάθε κίνδυνο έξω από την περιοχή μας. Εαν έπρεπε οπωσδηποτε να γίνει αλλαγή εκεί ήθελε ένα Τζιώλη ή έναν Κάτσε (που κακώς παροπλίστηκε) να πας προσεκτικά και να το πάρεις το παιχνίδι στην παραταση. Ο Αγιαξ δεν υπήρχε επιθετικά και ένα γκολακι θα το έβαζες. Επίσης δεν μου άρεσε ο αποκλεισμός του Περέιρα, ενός παίκτη που θα έχει να δώσει πολλά στο παιχνίδι.
Εβλεπα κάτι σουτ στο β΄ημίχρονο που καναμε στα...περιστέρια και σκεφτόμουν τι καλά θα ήταν να υπήρχε ο Αργεντίνος εκεί.

Είναι νωρίς ακόμη για να κριθεί γενικά ο Ιβιτς πιστεύω όμως οτι θα δουμε καλά πράγματα φετος. Αρκεί και η διοικηση να κάνει πιο εύκολο το έργο του Ιβιτς. Φέρτε του μια φοράκλα και ένα αριστερο εξτρεμ και πάμε για μεγάλα πράγματα στην Ευρώπη !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien την Σάβ 06 Αύγ 2016, 09:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μόνο φορ θέλουμε τίποτε άλλο

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Ο φορ είναι προτεραιότητα αλλά ως δευτερη κίνηση και ένας εξτρεμ (καθαρά αριστεροποδαρος) θα ηταν εξαιρετικά χρησιμος για τους λογους που έχω αναλύσει σε προηγουμενα ποστ.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

pilotos έγραψε:Αν θες να μείνεις πάγκο, αυτός που ξεσκόνιζε την φανέλα, λογικά πρέπει να ξεσκονίζει πάγκο πλέον...
Τα "στο ρεπό μου κάνω ότι θέλω", είναι για "αθλητές" ερασιτεχνικού επιπέδου.
Αλλιώς μέχρι Μάρτιο και δύσκολα σε βλέπω παρακάτω, έτσι έχει δείξει η ιστορία μέχρι τώρα.

Είναι αυτό που λέμε για τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα. Δεν γίνεται να τηρηθούν με ανισορροπες συμπεριφορές, δυστυχώς...

SM-G935F
Είπε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής τέτοια μαλακία;;ποιός και σε ποιόν το είπε ρε πιλότε;;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μικρή παρεξήγηση δημιουργήθηκε με τον Κλάους που στην κριτική για την προσωπική του ζωή απάντησε… «Στο ρεπό μου κάνω ότι θέλω». Ωστόσο με δεδομένο ότι υπήρχε καλή διάθεση απ΄ όλους για να μια συζήτηση που θα βοηθήσει την ομάδα, δεν δόθηκε συνέχεια στο θέμα.

http://inpaok.com/271879/%CF%80%CE%B1%C ... %84%CE%B5/

Ας το έλεγε παίκτης του ΠΑΟΚ, 20 χρόνια παλιότερα αυτό...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

α,ωραίος!!

αλλά τι περιμένεις από κάποιον που όταν ''σκότωσε'' το θεριό το πλατάνι με το πεναλτι-δώρο του Μήτσιου πανηγύριζε λες και μας έβαζε ομίλους τσουλου;και αρχηγός,ε;

τίποτε απολύτως...
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Επειδη πολυ κουβεντα εγινε για τον Κλαους απλα γιατι εχασε 2 ευκαιριες αναρωτιεμαι αν ειχε βαλει ενα ακομα γκολ και γινοταν μετα η στραβη και τρωγαμε τα δυο που φαγαμε σε ποια βουνα θα κυνηγουσαμε τον Ιβιτς και ποσα θα ακουγε ο Σαββιδης που επελεξε προπονητη χωρις εμπειρια.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Κριτική με τα "αν"... Χωρίς τα "αν" πάντως, ο Ίβιτς μας έβγαλε 1ους στα πλέι οφ. Στον αθλητισμό και στη ζωή δεν υπάρχουν "αν". Άμα βάλουμε και για τον εαυτό μας τα "αν" μπορεί να είμασταν από κορυφαίοι επιστήμονες έως ιδρυτές της Google.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

pilotos έγραψε:Μικρή παρεξήγηση δημιουργήθηκε με τον Κλάους που στην κριτική για την προσωπική του ζωή απάντησε… «Στο ρεπό μου κάνω ότι θέλω». Ωστόσο με δεδομένο ότι υπήρχε καλή διάθεση απ΄ όλους για να μια συζήτηση που θα βοηθήσει την ομάδα, δεν δόθηκε συνέχεια στο θέμα.

http://inpaok.com/271879/%CF%80%CE%B1%C ... %84%CE%B5/

Ας το έλεγε παίκτης του ΠΑΟΚ, 20 χρόνια παλιότερα αυτό...

SM-G935F
πες μου εσθ τι χει μεινει ιδιο με πριν 20 χρονια

μονο τα 4 γραμματα...ευτυχως
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γκουερινο έγραψε:Επειδη πολυ κουβεντα εγινε για τον Κλαους απλα γιατι εχασε 2 ευκαιριες αναρωτιεμαι αν ειχε βαλει ενα ακομα γκολ και γινοταν μετα η στραβη και τρωγαμε τα δυο που φαγαμε σε ποια βουνα θα κυνηγουσαμε τον Ιβιτς και ποσα θα ακουγε ο Σαββιδης που επελεξε προπονητη χωρις εμπειρια.
Απο Οκτωβρη Γκουερινο. :geek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”