21. Vladimir Ivić
Re: 21. Vladimir Ivić
τι λέει για πόσο θα είναι στο απυρόβλητο??
ο χειρότερος του ΠΑΟΚ σήμερα για μένα και νομίζω η ομάδα εκεί πονούσε στον παίχτη που θα φτιάξει παιχνίδι από το κέντρο
αντίθετα ο ίβιτς όχι απλα δεν έφτιαξε παιχνίδι αλλά ήταν εξαφανισμένος για ακόμα ένα παιχνίδι
φέτος είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από πέρυσι νομίζω
ο χειρότερος του ΠΑΟΚ σήμερα για μένα και νομίζω η ομάδα εκεί πονούσε στον παίχτη που θα φτιάξει παιχνίδι από το κέντρο
αντίθετα ο ίβιτς όχι απλα δεν έφτιαξε παιχνίδι αλλά ήταν εξαφανισμένος για ακόμα ένα παιχνίδι
φέτος είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από πέρυσι νομίζω
Περυσι τετοια εποχη ηταν χειροτερος. Και χωμα να ειναι πρεπει να παιζει για μενα.
Οσοι βλεπουν μπαλα και παρακολουθουν θα εχουν διαπιστωσει πως σε οσες ομαδες αγωνιστηκε ,ΠΟΤΕ δεν ηταν καλος στον Α γυρο..
Δεν ξερω αλλα συμπτωση δεν ειναι ..
Πιασμενος ειναι , κουρασμενος ειναι ,δεν ξερω τι αλλα εδω κα ι2 χρονια στον Π.Α.Ο.Κ την ιδια εικονα δειχνει..
Μετα τον Γεναρη ανεβαζει στροφες παντοτε...
Δεν με εκπλησει η αποδοση του...
Δεν ξερω αλλα συμπτωση δεν ειναι ..
Πιασμενος ειναι , κουρασμενος ειναι ,δεν ξερω τι αλλα εδω κα ι2 χρονια στον Π.Α.Ο.Κ την ιδια εικονα δειχνει..
Μετα τον Γεναρη ανεβαζει στροφες παντοτε...
Δεν με εκπλησει η αποδοση του...
- paoki_sweden
Μπικοζ we don't εχουμε αλλον kalitero στη θεση του εντ μπικοζ he can change το ματς με μια energeia. 
Εστω και χωμα. Αν το δεκαρι σου εχει φραντζα μην το φοβασαι.

Olorin έγραψε:Μπικοζ we don't εχουμε αλλον kalitero στη θεση του εντ μπικοζ he can change το ματς με μια energeia.

Ιβιτς: Εκεί που έλεγες πως δεν παίζει, έκανε κάποιες ενέργειες που ανέβαζαν την ομάδα του. Περισσότερο καταλάβαμε το τι έκανε όταν βγήκε παρά όσα έπαιζε.
paok24
paok24
χαλια μπαλια
ιδικα στο πρωτο μερος απο το μονο που καταλαβενες οτι έπαιζε ηταν απο τα τρανταχτα λαθοι του
στο δευτερο κάπως καλυτερα αλλα και παλι.....
ιδικα στο πρωτο μερος απο το μονο που καταλαβενες οτι έπαιζε ηταν απο τα τρανταχτα λαθοι του
στο δευτερο κάπως καλυτερα αλλα και παλι.....
Ο Ίβιτς φάνηκε πραγματικά όταν βγήκε...
Για μένα θα είναι πολύ καιρό στο απυρόβλητο μέχρι να έρθει κάποιος που μπορεί να κάνει έστω και ένα κλικ παραπάνω σε αυτή τη θέση από τον Σέρβο...
Θα έκλεβε και το ματσάκι από το πουθενά....
Για μένα θα είναι πολύ καιρό στο απυρόβλητο μέχρι να έρθει κάποιος που μπορεί να κάνει έστω και ένα κλικ παραπάνω σε αυτή τη θέση από τον Σέρβο...
Θα'θελα να δω τον Κριστιάνο ή τον Ελ Ζαρ στην θέση σε κάποιο ματς,έστω και για 20-30 λεπτά... 

teod1980 έγραψε:Ο Ίβιτς φάνηκε πραγματικά όταν βγήκε...
μα μέχρι τώρα δεν υπήρχε άλλος να παιξει στη θέση του
δεν υπήρχαν και επιλογές πολλές για να ανακατέψεις την τράπουλα
τώρα υπάρχουν επιλογές πολλές και μπορούν να παιξουν εκει ο ελ ζαρ,ο βιειρινια,ο κριστιανο και ο μουσλιμοβιτς σε ρολο πιο πολύ δευτερου επιθετικού
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ελάχιστα πράγματα και αυτός, αν και πρόσπάθησε φιλότιμα να κάνει παιχνίδι.
Οταν βγήκε και μπήκε το γατί, εκεί φάνηκε η απουσία του.
Πολύ υπεροπτικά το αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι και δεν ξέρω το γιατί. γίναμε από την μία μέρα στην άλλη η μπαρτσελόνα και δεν το ξέρω?
Οταν βγήκε και μπήκε το γατί, εκεί φάνηκε η απουσία του.
Πολύ υπεροπτικά το αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι και δεν ξέρω το γιατί. γίναμε από την μία μέρα στην άλλη η μπαρτσελόνα και δεν το ξέρω?
Μεγάλος λάθος του Δερμιτζάκη που τον έβγαλε. Ναι δεν ήταν καλός αλλά ο ΠΑΟΚ σε εκείνο το σημείο ήταν με παίκτη παραπάνω. Έπρεπε να βγει αμυντικογενής παίκτης. Ο Ivic μπορεί να σου κάνει goal ανά πάσα στιγμή. Είτε με σουτ είτε με κεφαλιά.