Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.
Re: Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.
τους στόχους της 2ης θεσης και της κατάκτησης κυπέλλου τους εθεσε ο Βεζυρτζής. 

Πεστα ρε αδερφέ, γιατί αυτήν την καραμέλα την έχουν μασήσει όλοι.
Εγώ δεν άκουσα τον Σαββίδη να λέει κάτι.
Αν γνωρίζει κάποιος να μας πει.
Και κάτι ακόμα συναφες με το θέμα. Με την αποδέσμευση βαριων συμβολαίων το καλοκαίρι θα έχουμε μεγάλη άνεση για αύξηση μπάτζετ, κάτι που δεν γινόταν φέτος.
SM-G920F
Και κάτι ακόμα συναφες με το θέμα. Με την αποδέσμευση βαριων συμβολαίων το καλοκαίρι θα έχουμε μεγάλη άνεση για αύξηση μπάτζετ, κάτι που δεν γινόταν φέτος.
SM-G920F
Ο Αρνεσεν παντως ειχε δηλωσει οτι στοχος ειναι να παμε οσο πιο μακρια γινεται και στις 3 διοργανωσεις,μιλωντας επιπλεον συγκεκριμενα για την πρωτη τριαδα του πρωταθληματος.
ΠΑΟΚ είσαι, όχι Καλλονή.Sick Bastard έγραψε:Οι στόχοι της ομάδας έχουν τεθεί ξεκάθαρα απ τον ιδιόκτητη της.
Πρώτη θέση στα playoff και κατάκτηση κυπέλλου.
Έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα, αυτά είναι πάρα πολύ δύσκολα, σχεδόν αδύνατα.
Οι άμεσοι στόχοι θα πρέπει να είναι:
1. Αποφυγή συντριβής στο τηγάνι
2. Είσοδος στα playoff πάση θυσία ακόμα και τελευταίοι.
3. Πάση θυσία πρόκριση επί του Πανιωνίου για το κύπελλο
Αυτό δηλαδή είναι αρδιά που είχε παρουσιαστεί και στο Paokmania; Και αν δεν ήταν δήλωση του γιατί δεν διαψεύστηκε;pilotos έγραψε:Πεστα ρε αδερφέ, γιατί αυτήν την καραμέλα την έχουν μασήσει όλοι.
SM-G920F
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9668 ... den-kaname
Από sport-fm.gr: Διαβάστε τι είπε ο Ιβάν Σαββίδης στους συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ ασκώντας κριτική για την εικόνα της ομάδας.
Έντονη κριτική από τον Ιβάν Σαββίδη στους συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας εξέφρασε την απογοήτευσή του για την εικόνα της ομάδας παρά την επένδυσή του η οποία έχει ξεπεράσει στα 40 εκατ.
«Δεν είμαι ευχαριστημένος από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και την πορεία της ομάδας. Η επένδυση που κάνουμε δεν είναι ανάλογη με τα αποτελέσματα της ομάδας. Διέθεσα 44 εκατομμύρια ευρώ για το αγωνιστικό μπάτζετ, όμως δεν έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε», ανέφερε –μεταξύ άλλων- στους συνεργάτες του και συνέχισε σχολιάζοντας τους πολλούς τραυματισμούς που έχει η ομάδα:
«Απορώ για τους τραυματισμούς, πρέπει να το δούμε, τι γίνεται και να λάβουμε άμεσα μέτρα. Θέλουμε το κύπελλο και την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα που οδηγεί στο Champions League. Αυτοί είναι οι στόχοι».
Από την πλευρά του ο Νίκος Βεζυρτζής απευθύνθηκε στα μέλη του ΔΣ τονίζοντας: «Έχω συγκεκριμένες σκέψεις που θέλω να υλοποιήσω. Θα τις μεταφέρω στον μεγαλομέτοχο γιατί ο στόχος είναι να ενισχύσουμε την ομάδα με όλες μας τις δυνάμεις».
Ρε παιδια, οι στοχοι γενικα δεν ειναι κανα μυστηριο και προκύπτουν απο τις καταστασεις και το επιπεδο της ομαδας.
Ελαχιστοι στοχοι: (που σημαίνει αποτυχια το οτι λιγοτερο)
1. Πρωταθλημα: Να μπεις στα πλαυ οφφ που σημαινει ευρωπη.
2. Ευρωπη: Να μπεις στους ομιλους.
3. Κυπελο: Να μην αποκλειστης απο ποιο αδυναμη ομαδα.
Στοχοι που σημαινουν επιτυχια:
1. Πρωταθλημα: Δευτερη θεση
2. Ευρωπη: Να περασεις απο τους ομιλους
3. Κυπελο: Κατακτηση
Αυτο που δε μου αρεσει εμενα οταν ακουω μερικους να ΑΠΑΙΤΟΥΝΕ να περασεις απο τους ομιλους γιατι με το μυαλο τους εισαι ποιο δυνατος απο την Κρασνονταρ και ΑΠΑΙΤΟΥΝΕ δευτερη θεση στα πλαυ οφφ γιατι με το μυαλο τους εισαι πολυ καλυτερος απο ΠΑΟ και ΑΕΚ.
Μια απολυτα φυσιολογικη χρονια εχουμε μεχρι τωρα απο πλευρας στοχων. Μεσα σε ολα τα ελαχιστα προς το παρων και μεσα και στα δυο απο τα τρια για επιτυχια.
Ελαχιστοι στοχοι: (που σημαίνει αποτυχια το οτι λιγοτερο)
1. Πρωταθλημα: Να μπεις στα πλαυ οφφ που σημαινει ευρωπη.
2. Ευρωπη: Να μπεις στους ομιλους.
3. Κυπελο: Να μην αποκλειστης απο ποιο αδυναμη ομαδα.
Στοχοι που σημαινουν επιτυχια:
1. Πρωταθλημα: Δευτερη θεση
2. Ευρωπη: Να περασεις απο τους ομιλους
3. Κυπελο: Κατακτηση
Αυτο που δε μου αρεσει εμενα οταν ακουω μερικους να ΑΠΑΙΤΟΥΝΕ να περασεις απο τους ομιλους γιατι με το μυαλο τους εισαι ποιο δυνατος απο την Κρασνονταρ και ΑΠΑΙΤΟΥΝΕ δευτερη θεση στα πλαυ οφφ γιατι με το μυαλο τους εισαι πολυ καλυτερος απο ΠΑΟ και ΑΕΚ.
Μια απολυτα φυσιολογικη χρονια εχουμε μεχρι τωρα απο πλευρας στοχων. Μεσα σε ολα τα ελαχιστα προς το παρων και μεσα και στα δυο απο τα τρια για επιτυχια.
Toυ Κυριου τέκνο μου.pilotos έγραψε:Δεν το έπιασες!
Εμείς ως κόσμος!!!
Πάω γήπεδο δεν με νοιάζει τίποτα, φωνάζω μόνο ΠΑΟΚ τέλος
Στα @@μου τα πάντα όλα, μιλώ για τυφλή στήριξη στην ομάδα.
Εντελώς τυφλή, σε επίπεδο που να είμαστε γυρισμένοι 90 ανάποδα .
Την ευχή σου.
SM-G920F
Σ' επιασα,αλλά επιμενω.
Ακομη μπορουμε,αρκει να το πιστεψουν
και να εχουμε λιγη τυχη(πουτ@ν@).
Μια βοήθεια στην επίτευξη γενικά των στόχων της ομάδας, είναι οι λίγες (νομίζω) μέχρι τώρα κάρτες που έχουμε δεχτεί
Γενικά οι παίκτες δεν πολυδιαμαρτυρονται σε σφυρίγματα κι ας είναι περίεργα.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι συνεχείς τραυματισμοί που οδηγούν σε αναγκαστικες αλχημείες
SM-G920F
Γενικά οι παίκτες δεν πολυδιαμαρτυρονται σε σφυρίγματα κι ας είναι περίεργα.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι συνεχείς τραυματισμοί που οδηγούν σε αναγκαστικες αλχημείες
SM-G920F
Καποιοι εχετε μπερδεψει τις εννοιες στοχος και αυτοσκοπος.Προφανως και ειναι στοχος του ΠΑΟΚ η κατακτηση της δευτερης θεσης και του κυπελου,ελεος δηλαδη τι θα ηταν, η εισοδος στα πλει οφ και η προκριση απο τους ομιλους του κυπελου;O ΠΑΟΚ οφειλει να κανει οτι καλυτερο μπορει με βαση το ονομα του,το μπατζετ του και το υλικο του για να τους πετυχει,αν τωρα την ιδια στιγμη που θα κανει αυτα ο αντιπαλος κανει κατι ακομα καλυτερο, οφειλει να το δεχτει ως αποτυχια, να κανει την αυτοκριτικη του και να προχωρησει με στοχο να επανελθει καλυτερος.Για ονομα μην ψαχνουμε δικαιολογιες εκει που δεν υπαρχουν και δεν πρεπει να υπαρχουν.
δες που αρχισαμε να τα συμφωνουμε...
στόχοι υπάρχουν και είναι πανω κατω δεδομένοι για το μεγεθος του ΠΑΟΚ. δλδ η λήψη της καλύτερης το δυνατόν θεσης στα πλευ -οφφ και ο τελικός του κυπέλλου, συν μια καλή ευρωπαϊκή πορεία που φετος δεδομένων των συνθηκών ήταν απλά η είσοδος στους ομίλους.
αλλά άλλο οι στόχοι και το αν σε μια χρονιά θα επιτευχθουν και άλλο ο σκοπός, που στην προκειμένη είναι η δημιουργία ενος συνόλου, σε βάθος δυο ή τριών ετών ή ακόμα και τεσσάρων (δεν ειμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει) που θα μπορεί να διεκδικήσει ακόμα υψηλότερους στόχους απο τα..συνηθισμένα...

στόχοι υπάρχουν και είναι πανω κατω δεδομένοι για το μεγεθος του ΠΑΟΚ. δλδ η λήψη της καλύτερης το δυνατόν θεσης στα πλευ -οφφ και ο τελικός του κυπέλλου, συν μια καλή ευρωπαϊκή πορεία που φετος δεδομένων των συνθηκών ήταν απλά η είσοδος στους ομίλους.
αλλά άλλο οι στόχοι και το αν σε μια χρονιά θα επιτευχθουν και άλλο ο σκοπός, που στην προκειμένη είναι η δημιουργία ενος συνόλου, σε βάθος δυο ή τριών ετών ή ακόμα και τεσσάρων (δεν ειμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει) που θα μπορεί να διεκδικήσει ακόμα υψηλότερους στόχους απο τα..συνηθισμένα...

Στοχος ειναι και αυτος που λες,ενας στοχος που σε μια μεγαλη ομαδα και παντα στα πλαισια της λογικης συμβαδιζει με τον αγωνιστικο και δεν αποτελει δικαιολογει για την μη επιτευξη των στοιχειοδων.
Re: Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ
O κγεο τωρα δε βλέπει ασυνεννοησία που ο μεγαλομέτοχος θέτει άλλους στόχους και ο τδ φα άλλους σύμφωνα με τα λεγόμενα του κγεο που τον πιστευω γιατι ξερω πόσο ασχολείται
Τωρα δεν υπαρχει πολυφωνία διχογνωμία ασυνεννοησία
Ποιον στόχο διαλέγουμε εμεις ιβαν σπικινγκ η Φρανκ σπικινγκ
Τωρα δεν υπαρχει πολυφωνία διχογνωμία ασυνεννοησία
Ποιον στόχο διαλέγουμε εμεις ιβαν σπικινγκ η Φρανκ σπικινγκ
Ιδιο στοχο εχει ο Αρνεσεν με τον Σαββιδη και το ειπε ξεκαθαρα και αυτος.
ο Ιβαν τι στόχους έθεσε, για βρες μου κανα λινκ... 
και λεω, μην μπερδεύουμε το στόχο με το σκοπό.

και λεω, μην μπερδεύουμε το στόχο με το σκοπό.