Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Σε ποια περιοχή θέλετε να χτιστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ;

Στην Τούμπα;
781
52%
Στην Πυλαία;
366
24%
Στο Στρατόπεδο Καρατάσιου;
227
15%
Στη Νέα Μεσσήμβρια;
54
4%
Κάπου αλλού;
67
4%

Σύνολο ψήφων: 1495

Άβαταρ μέλους
tad

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Δημοσίευση από tad »

Είναι τραγικό ότι εκμεταλλεύεστε κάποιοι την οπαδική χθεσινή ξεφτίλα για να
μας αποδείξετε ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται γήπεδο των 30.000 θέσεων. Εγώ τότε λέω να κάνουμε 20.000 χιλάδων θέσεων ... Να μείνουν μόνο λίγοι, να είναι και γνωστοί μεταξύ τους, να παίζουν και κανένα ταυλάκι ...

Είστε επικίνδυνοι κάποιοι για την ιστορία και το μέλλον του ΠΑΟΚ ... Η στενομυαλιά έχει όρια ...

Το μυαλό του καθενός έχει όρια ... Αυτό είναι φυσιολογικό ...
Το κακό είναι ότι ελάχιστα μυαλά έχουν αυτογνωσία για τα κυβικά τους ...

Και δυστηχώς αυτά τα μυαλά είναι επικίνδυνα όταν συμμετέχουν σε κοινές αποφάσεις ...

Ευτυχώς λοιπόν που αποφασίζει ο γίγαντας Κατσαρής και οι 80 αυλικοί του ... Ευτυχώς λέω γιατί αυτοί δεν πρόκειται να αποφασίσουν για τίποτα ποτέ ... Γιατί αν αποφάσιζαν καμιά παπαριά τότε έχετε γεια βρυσούλες για τον σύλλογο ΠΑΟΚ ...

Κάποιοι πρέπει να ξυπνήσετε γιατί κοιμάστε όρθιοι ... Και το κακό είναι ότι δεν το ξέρετε !!!
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Ναι ο τιτανοτεράστιος λαός του ΠΑΟΚ χρειάζεται Μαρακανά.Όταν παίζουμε με τη Νάπολι του Μαραντόνα, τον Άγιαξ με σκορ πρόκρισης, στη φιέστα το '85
giapas

Δημοσίευση από giapas »

tad έγραψε: Είστε επικίνδυνοι κάποιοι για την ιστορία και το μέλλον του ΠΑΟΚ ... Η στενομυαλιά έχει όρια ...
...
Το μυαλό του καθενός έχει όρια ...
...
Το κακό είναι ότι ελάχιστα μυαλά έχουν αυτογνωσία για τα κυβικά τους ...
...
Και δυστηχώς αυτά τα μυαλά είναι επικίνδυνα όταν συμμετέχουν σε κοινές αποφάσεις ...
...
Κάποιοι πρέπει να ξυπνήσετε γιατί κοιμάστε όρθιοι ... Και το κακό είναι ότι δεν το ξέρετε !!!

Υπάρχει κάποιος λόγος για τα βρισίδια?????
Άβαταρ μέλους
brigate4

Οι σταθεροί είναι 20.000, άλλοι 10.000 σε μεγάλα παιχνίδια και οι υπόλοιποι τουρίστες.Όλα τ΄άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Μπορώ να δώσω άπειρα παραδείγματα αλλά προφανώς μας αρέσει να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.
Άβαταρ μέλους
brigate4

tad έγραψε:... Εγώ τότε λέω να κάνουμε 20.000 χιλάδων θέσεων ... Να μείνουν μόνο λίγοι, να είναι και γνωστοί μεταξύ τους, να παίζουν και κανένα ταυλάκι ...
Φίλε ακόμα και τη χρονιά του Πρωταθλήματος τι Μ.Ο. είχαμε σε εισιτήρια, ξέρεις?
Μια βδομάδα μετά τον επικό τελικό του 2001 πόσα εισιτήρια κόψαμε με τη Παναχα'ι'κή?
Για δεκαετία του '90 δεν λέω ή μέχρι πριν 3 χρόνια...
Είστε επικίνδυνοι κάποιοι για την ιστορία και το μέλλον του ΠΑΟΚ ... Η στενομυαλιά έχει όρια ...
Το μυαλό του καθενός έχει όρια ... Αυτό είναι φυσιολογικό ...
Το κακό είναι ότι ελάχιστα μυαλά έχουν αυτογνωσία για τα κυβικά τους ..
Εντάξει είμαστε επικίνδυνοι για την ιστορία του ΠΑΟΚ.Καλά λένε πως αν δεν έρθει η επαρχία η Τούμπα δεν γεμίζει.Για να μη βάλω και τους τζαμπατζήδες μέσα.
Aκόμα και μεγάλες ομάδες σχεδιάζουν γήπεδα 50-55.Κι ο Κόκκαλης κορόιδο με το Καρα'ι'σκάκη και οι βάζελοι με το Βοτανικό.Αλλά εσύ ΠΑΟΚ είσαι έτσι?
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Πέραν του στενόμυαλου υπάρχει και άλλη πιθανότητα ... έτσι ώστε να μπορέσει να εξηγηθεί
ότι υπάρχουν παοκτσήδες οι οποίοι επιχειρηματολογούν υπέρ του να γίνει νέο μικρό γήπεδο ....

Να είναι ύποπτοι ...

Ύποπτοι εκ μέρους κάποιων οι οποίοι έχουν ήδη έτοιμο σχέδιο γηπέδου το οποίο δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο των 30.000 έτσι ώστε να βγαίνουν τα κουκιά ...

ή ύποπτοι εκ μέρους κάποιων οι οποίοι δεν τους συμφέρει ο ΠΑΟΚ να ξαναγιγαντωθεί όπως είχε κάνει την δεκαετία του '70 με την γέννηση του θρύλου της Τούμπας των 42.000 + θεατών σε πάρα πολλά παιχνίδια ...

Σε κουβέντα μπορούμε να μπούμε αλλά ειλικρινά δεν κατανοώ ότι κάποιος κρίνει και επιχειρηματολογεί με τον Μ.Ο εισητηρίων ο οποίος είναι εσφαλμένος για την Τούμπα τουλάχιστον 50%. Για τους γνωστούς λόγους ...

Κρίση μπορεί να γίνει μόνο από τα διαρκείας όπως σε όλα τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης ... Και στον ΠΑΟΚ το νούμερο λέει 20.000 + εύκολα με ακριβά διαρκείας, χωρίς τυπική καταγραφή των νέων σε ηλικία, χωρίς κοινωνική πολιτική, με 3 χρόνια μόνο υγιεούς ιστορίας ....

Εύκολα ο ΠΑΟΚ έχει κάθε χρόνο 30.000 + διαρκείας ... Αυτό απαγορεύει οποιοδήποτε μέγεθος γηπέδου μικρότερου των 40.000 χιλάδων ...
Αν επομένως λάβει κάποιος υπόψη του ότι το μέγεθος της Τούμπας είναι για τον ΠΑΟΚ και μέγα συμβολικό θέμα το γήπεδο πρέπει να γίνει 45.000 +

Το γήπεδο για τον ΠΑΟΚ είναι το σπίτι της ψυχής του ... Και αυτή η ψυχή δεν χωράει σε κοτέτσια ....

Όποιος λοιπόν επιβουλεύεται το μέγεθος του γηπέδου είναι εχθρός του ΠΑΟΚ ... αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη και δεν μου την αλλάζει κανείς ...

Έχω τεράστια εμπειρία για να φάω παπά ... την πονηριά την μυρίζομαι από χιλιόμετρα ...

αν κάποιος έχει το θέμα του μεγέθους σε δεύτερο πλάνο μπορώ να το καταλάβω ...
να μου πει όπως παοκτσής ότι θέλει μικρό γήπεδο γιατί έχουμε μικρό Μ.Ο. εισητηρίων δεν το καταλαβαίνω ...
ίσως αν μου εξηγήσει κάποιος γιατί εδώ και τρία χρόνια δεν έχω κάνει τσιγάρο στην Τούμπα με την ησυχία μου, γιατί για να περπατήσω πέντε μέτρα κάνω ένα δεκάλεπτο, γιατί στους περισσότερους αγώνες έχει καμιά 5.000 ορθίους, γιατί έχουμε κάνει σε 3 χρόνια καμιά 20αριά σόλντ άουτ ... τότε ίσως να καταλάβω ...

όσο αφορά τα μεγέθη των γηπέδων των μεγάλων ομάδων αυτά κυμαίνονται από 45.000 έως 65.000 θέσεων ... και όσες ομάδες θέλουν να λέγονται μεγάλες τέτοια σχεδιάζουν ...
στον ΠΑΟΚ του λαού το μέγεθος πρέπει να είναι μεγάλο για να στεγάσει παοκτσάκια τώρα και στο μέλλον ... ελεύθερα ... ελεγχόμενα ... έτσι ώστε να γουστάρουν όλοι ...
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

1928 Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποφασίζουν για καινούριο γήπεδο. 10.000
1958 Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποφασίζουν για καινούριο γήπεδο. 20.000
1968 Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποφασίζουν για επέκταση γηπέδου. 40.000
1998 Η Uefa αποφασίζει για μείωση των θέσεων. 32.000--->28.000
2018 Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποφασίζουν για καινούριο γήπεδο. 30.000 για να είναι έδρα με τις μικρές
2068 Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποφασίζουν για καινούριο γήπεδο. 20.000 για να είναι έδρα με τις μικρές
2118 Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποφασίζουν για καινούριο γήπεδο.Το ετοιμάζουν για τα 200 χρόνια της ομάδας
2126 Η ομάδα γιορτάζει τα 200 της χρόνια στο ολοκαίνουριο διαμάντι των 9.900 θέσεων.Απόφαση των φιλάθλων.Για να είναι έδρα με τις μεγάλες......

Υ.Γ
Οι χρονολογίες και οι χωρητικότητες(του παρελθόντος) είναι κατα προσέγγιση
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

η καρδια μου σφίχτηκε...
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

@Tad

καλά κάνεις και είσαι καχύποπτος. Ωστόσο, θα έπρεπε πρώτα απ' όλα να είσαι καχύποπτος με όσους τόσα χρόνια επιχειρηματολογούν για το ότι "Δε γίνεται γήπεδο στην Τούμπα" (με έωλα επιχειρήματα όπως έχω αποδείξει κατά καιρούς) και σου παρουσιάζουν μεγαλεπήβολα σχέδια για γήπεδα 30-35χιλ μαξιμουμ στου Καρατάσου και στην Πυλαία.
Σε κανένα δημοσίευμα δεν έχει αναφερθεί μεγαλύτερο γήπεδο.

Επομένως, σε αυτό το θέμα θα έπρεπε να είσαι καχύποπτος, γιατί είναι προφανές ότι η μεταφορά του γηπέδου δε σχετίζεται με τη θέληση για μεγαλύτερο γήπεδο, αλλά με άλλους σκοπούς.

Και μιας και το φερε η κουβέντα, άλλη μια ομάδα του κεντρικού Λονδίνου δεν ακολουθεί τις "προσταγές των φωστήρων" ότι τα "καινούρια γήπεδα γίνονται εκτός πόλεως".

Αυτός είναι ο χώρος του γηπέδου της Τότεναμ που θα ΑΝΑΠΛΑΣΤΕΙ.
http://img543.imageshack.us/content_rou ... rtlane.jpg

Πολλές ομοιότητες με το οικόπεδο στην Τούμπα. Δρόμοι κολλητά στο γήπεδο, το οικόπεδο πάνω κάτω ίδιο με της Τούμπας σε μέγεθος.

Αυτοί λοιπόν οι "κουτόφραγκοι" ανακοίνωσαν νέο γήπεδο στο χώρο του παλιού αυξάνοντας τη χωρητικότητα από 36000 σε 56000. Δε ρώτησαν φυσικά τους δικούς μας "φωστήρες"...
http://contra.gr/Soccer/England/Premier ... 90853.html
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Fuzz τα έχουμε πει δεκάδες φορές ....

όποιοι δημιουργούν σύγχυση με το θέμα του γηπέδου χωρίς στοιχεία είναι εκτεθειμένοι ...

Η χωρητικότητα (που για εμένα είναι το σημαντικότερο) με την τοποθεσία (που είναι για εσένα το σημαντικότερο) δεν είναι θέματα συγκρουόμενα. Είναι μαζί με την χρηματοδότηση τα σημαντικότερα θέματα του νέου γηπέδου και είναι τα θέματα προς απόφαση από τους παοκτσήδες ...

Εμείς αυτό που πρέπει να προσέχουμε συνεχώς πάρα πολύ είναι να μην μας μπερδεύουν με βλακείες ... και να πιέσουμε ώστε να διερευνηθούν σωστά και με μελέτες τα δεδομένα και οι πιθανές λύσεις ...

αν γίνει αυτό βάζουμε μετά σε ψηφοφορία τις βασικές αποφάσεις και είναι όλοι υπόλογοι των επιλογών ... απόφαση ζωής τουλάχιστον για εμάς αλλά και τα παιδιά μας ...

Δεν είναι απόφαση σε ζήτημα ζωής και θανάτου αλλά είναι απόφαση ψυχολογίας, χαράς για την καψούρα μας ... Για να τιμήσουμε τους παλιούς αλλά και να σεβαστούμε τους μελλοντικούς παοκτσήδες ...

υπ. όσο αφορά το γήπεδο της Τόττεναμ που αναφέρεις είναι το καλύτερο σχέδιο γηπέδου που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Τα πέταλα είναι ταμάμ για παοκτσήδες ...
Είναι μεγαλόπνοο σχέδιο αλλά έχουν κολλήσει με την χρηματοδότηση και με κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα ... πανάκριβο γήπεδο αλλά γίνει θα είναι το καλύτερο για εμένα γήπεδο της Ευρώπης
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=549397
δείτε κάποιες φωτο με καλύτερη την τελευταία
μόλις διάβασα ότι πήραν έγκριση ... επιτέλους ...
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

tad έγραψε: Η χωρητικότητα (που για εμένα είναι το σημαντικότερο) με την τοποθεσία (που είναι για εσένα το σημαντικότερο) δεν είναι θέματα συγκρουόμενα. Είναι μαζί με την χρηματοδότηση τα σημαντικότερα θέματα του νέου γηπέδου και είναι τα θέματα προς απόφαση από τους παοκτσήδες ...
Κάνεις λάθος, δε θεωρώ πρωταρχικής σημασίας την τοποθεσία. Πρωταρχικής σημασίας είναι για μένα να μη ζημιωθεί μακροπρόθεσμα και ανεπανόρθωτα ο σύλλογος και να γίνει η απαρχή της γιγάντωσής του. Θεωρώ ότι όλα τα σχέδια (της πλάκας) που έχουν παρουσιαστεί και οι δηλώσεις δεξιά-αριστερά τόσο καιρό οδηγούν σε σμίκρυνση του συλλόγου.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Είμαι τελείως ...tadικός σε αυτό το θέμα.Συμφωνώ απόλυτα φίλε
Το ''dna'' του γηπέδου του ΠΑΟΚ θέλει αρχικό αριθμό 4(και άνω :twisted: )
κι όχι το σκουληκο 3 :twisted:
49.000 θα είμαστε μια χαρά πιστεύω
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Κοντά στο 40.000 θα ήταν για μένα ιδανικό νούμερο. 2.000 εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους + άλλο τόσο οι ζώνες ασφαλείας + 25.000 διαρκείας άρα 11.000 εισιτήρια για τους αγώνες της χρονιάς. Στα ντέρμπι θα φεύγουν, στα υπόλοιπα ας μην ανοίγουμε το πάνω διάζωμα ή κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι το πού, χρόνια το συζητάμε.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Νέα Τούμπα κάτω από 40000 θέσεις θα είναι μεγάλη ήττα για τον ΠΑΟΚ. Η θεωρία περί λίγων και καλών είναι για τα σκουπίδια και δεν αρμόζει στην τεράστια ιστορία του Ομίλου και του Λαού του. Το μόνο που χρειάζεται είναι η απομάκρυνση του άχρηστου στίβου. Αν είναι δυνατόν μία πόλη του ενός εκατομμυρίου να μην μπορεί να σηκώσει ποδοσφαιρικό γήπεδο των 40000 θεατών. Κάποιους βέβαια συμφέρει το εν λόγω παραμύθι. Αυτούς που προβάλουν τη θεωρία του 33%. Τους γράφουμε βέβαια στα @@ μας και προχωράμε.
Η Νέα Τούμπα θα γίνει στην Τούμπα είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν μερικοί. Οι πολεοδομικές, αρχαιολογικές δυσκολίες και άλλα κουραφέξαλα δεν μας πτοούν γιατί απλά δεν είναι πιστευτές. Στην χώρα της παρανομίας και των αυθαιρέτων δεν θα μου πει εμένα η πολιτεία για το αν μπορώ να χτίσω το νόμιμο γήπεδό μου στην καθόλα νόμιμη ιδιοκτησία μου. Το πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μην έχεις καθόλου γη. Τις πολεοδομικές παρανομίες και υπερβάσεις και τα αρχαιολογικά ευρήματα ας πάνε να τα ψάξουνε στη γειτονιά της Παπαναστασίου, ξέρουν αυτοί.
Αν παρόλα αυτά, ΔΕΝ μπορεί να γίνει στην Τούμπα, η Νέα Τούμπα, τότε θα δεχτούμε σε καλύτερη πολεοδομικά περιοχή, δηλ. στο χώρο του συντριβανίου, το χώρο της ΔΕΘ. Είναι τόσο απλό.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Σε μια ματσάρα ή σε ενα ευρωπαικο παιχνιδι (και με την προυπόθεση οτι ολα πανε καλα και υπαρχει ενθουσιασμος-αυτη η παραμετρος υπαρχει σε ολες τις ομαδες του κοσμου-δεν αποτελουμε εξαιρεση), κανείς δεν αμφιβάλλει οτι ο ΠΑΟΚ μπορεί να μαζέψει πολύ λαό...Είμαι σιγουρος οτι ο αριθμός μπορεί να ανέβει πολύ ψηλά (παίρνω ως χειροπιαστο δεδομένο οχι τα 45.000 που εχουμε ως ρεκορ στην Τούμπα, αλλά ακόμα και το 70.000 που έχει ο γαυρος στο ΟΑΚΑ στο Τσου Λου - σιγουρα μπορουμε και εμεις κατι αναλογο).

Το θέμα όμως δεν είναι ο λαός που μπορεις να μαζεψεις σε 1-2 παιχνιδια την πενταετια, ουτε τα 3-4 τον χρόνο που θα γεμισει το στάδιο, αλλά να κοιτάς τον μέσο όρο προσφορας και ζητησης σε ολα τα παιχνιδια (με τον Ατρόμητο, την Παναχαικη, τον Θρασυβουλο) και να κινεισαι ανάλογα. Και οι γαυροι με τους βαζελους δεν ειναι ηλίθιοι που αρκούνται για την ώρα στο καραισκακη με 35.000 θέσεις και στον βοτανικο με σχεδια για 40.000...

Για μενα 35.000 με 45.000 θα εθετα τα όρια της ρεαλιστικής προσεγγισης με ιδανικοτερο το 40.000...

ΥΓ.

Το κυριοτερο για μενα ειναι η προσφορά υπηρεσιων του γηπεδου (κατι που μακροπροθεσμα θα φερει κόσμο) οπως επαρκές παρκινγκ κλπ και όχι απλά η χωρητικότητα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”