Ότι να 'ναι!!!!!
- PAOK_NORTH_ARMY
Παιδί, πιάσε μια χωριάτικη.... (Τρομερή ατάκα του Φιλιππίδη, τότε που η γυναίκα του ήταν έγκυος στο 50-50 και έψαχνε κοκορέτσι)
Απαντήστε μου σε κάτι... Μετά από κάθε ματς στην Τούμπα, εδώ και 2 χρόνια έχουν κοπεί τα αστικά. Επειδή λοιπόν δε την παλεύουμε να κατέβουμε με τα πόδια κάθε φορά, που στο πέος βρίσκεται αυτή η γαμάτη μπυραρία ο Τσέχος στην Τούμπα?? Την άλλη στην Ολύμπου ξέρω μόνο... Όχι τίποτα άλλο, αλλά αράζεις 2 ωρίτσες, πίνεις τα μπυρόνια σου, παίρνεις και το αστικό σου μιας και δεν υπάρχει αυτοκίνητο και είσαι άρχοντας. ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΟΔΟ, Η ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗΣ.
Απαντήστε μου σε κάτι... Μετά από κάθε ματς στην Τούμπα, εδώ και 2 χρόνια έχουν κοπεί τα αστικά. Επειδή λοιπόν δε την παλεύουμε να κατέβουμε με τα πόδια κάθε φορά, που στο πέος βρίσκεται αυτή η γαμάτη μπυραρία ο Τσέχος στην Τούμπα?? Την άλλη στην Ολύμπου ξέρω μόνο... Όχι τίποτα άλλο, αλλά αράζεις 2 ωρίτσες, πίνεις τα μπυρόνια σου, παίρνεις και το αστικό σου μιας και δεν υπάρχει αυτοκίνητο και είσαι άρχοντας. ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΟΔΟ, Η ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗΣ.
- PAOK_NORTH_ARMY
ΚΑΝΕΙΣ????????????PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Παιδί, πιάσε μια χωριάτικη.... (Τρομερή ατάκα του Φιλιππίδη, τότε που η γυναίκα του ήταν έγκυος στο 50-50 και έψαχνε κοκορέτσι)
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Παιδί, πιάσε μια χωριάτικη.... (Τρομερή ατάκα του Φιλιππίδη, τότε που η γυναίκα του ήταν έγκυος στο 50-50 και έψαχνε κοκορέτσι)
Άμα θες να σε πω για το " Θερμαϊκό" απέναντι από την 4.
Αλλά πρέπει να έκλεισε πριν καμμιά εικοσαριά χρόνια !!!
XAXAXA, ...DimisK έγραψε:A ρε Zorro4 δεν παίζεσαι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Τι απορίες είναι αυτές που έχεις;![]()
Είμαι του χώρου ρε συ, ... Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ.
Και σπόνσορας παρακαλώ στο site.
http://www.ebeautyservices.com

Να το βοηθήσουμε το κορίτσι.
- dreamwarrior
Λοιπόν
Αδερφέ Ζούπερμαν να σου πω κάτι....
Εδώ μέσα μπορεί να είμαστε δημοκρατικό τόπικ αλλά κούτρα διαφημίσεις δεν θέλουμε οκ;
Και επειδή εσύ βάφεις τα μαλλιά σου δεν σημαίνει ότι και π.χ. ο Dimisk που έχει πλούσια κώμμη θα τα βάφει και αυτός......Αυτός μόνο εξτένσιον κάνει!!!!!!!!!!!!!
Εδώ μέσα μπορεί να είμαστε δημοκρατικό τόπικ αλλά κούτρα διαφημίσεις δεν θέλουμε οκ;
Και επειδή εσύ βάφεις τα μαλλιά σου δεν σημαίνει ότι και π.χ. ο Dimisk που έχει πλούσια κώμμη θα τα βάφει και αυτός......Αυτός μόνο εξτένσιον κάνει!!!!!!!!!!!!!
Ρε δεν ειμαι κομμωτής, ... ΕΛΕΟΣ.
ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΝΑΟΥΜΕ, ... ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
DimisK, για καμιά τρεσούλα ραφτή σε κόβω, ... και έχω μια ράφτρα μούρλια, ...
θα θυσιάσω το κορμί μου στο κρεβάτι μαζί της, ... για να σε κάνει τζάμπα.
Τι να κάνω ρε DREAM, ... για τα αδέλφια μου το κάνω!
ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ ΜΠΡΕ ... ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ!
- dreamwarrior
Ανακοίνωσις
Γι αυτό κι εσύ αδερφέ Ζπάϊντρεμαν πρέπει ως ιδρυτικό μέλος και admin του site μαζί με τους υπόλοιπους να ανκυρήξετε το παρόν τόπικ ως ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΠΙΚ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ γιατί το έχουμε αποδείξει έπρακτα με τη συνεισφορά μας σε αυτόν τον μαρτυρικό τόπο!!!!!!!!