21. Baba Rahman
Re: 21. Baba Rahman
Δεν υπάρχει περίπτωση με Ράζβαν προπονητή, να μην ανανεώσουν Οζντόεφ, Μπάμπα και Τάισον με βασικό ρόλο. Και αυτό είναι και το πιο πιθανό σενάριο.
Να πω και τη δική μου οπτική.
Το 2ο μπακ, το 4ο-5ο στοπερ , το 5ο χαφ , ο 2ος τερματοφύλακας , ο 3ος επιθετικός πρέπει κι επιβάλλεται να είναι Έλληνες και αν γίνεται κιόλας από τους μικρούς μας.
Για πολλούς λόγους , μη γράφουμε τα ίδια.
Με πρώτο το Γιαννούλη , δεν έχω αντίρρηση για Μπαμπα απο πισω.
Αν πάμε σε άλλη λύση , ξένου παίκτη , θα ήθελα κάποιον Έλληνα ως 2η λύση.
Το να πληρώσω 2 ξένους σε τέτοια θέση μου φαινεται λάθος δρόμος.
Το 2ο μπακ, το 4ο-5ο στοπερ , το 5ο χαφ , ο 2ος τερματοφύλακας , ο 3ος επιθετικός πρέπει κι επιβάλλεται να είναι Έλληνες και αν γίνεται κιόλας από τους μικρούς μας.
Για πολλούς λόγους , μη γράφουμε τα ίδια.
Με πρώτο το Γιαννούλη , δεν έχω αντίρρηση για Μπαμπα απο πισω.
Αν πάμε σε άλλη λύση , ξένου παίκτη , θα ήθελα κάποιον Έλληνα ως 2η λύση.
Το να πληρώσω 2 ξένους σε τέτοια θέση μου φαινεται λάθος δρόμος.
Δεν ειναι απιθανο σεναριο και αυτο ειναι το επικινδυνο στο θεμα Λουτσεσκου οποτε ο Ιβαν πρεπει να παρει γενναιες αποφασεις για το μελλον του ΠΑΟΚ.Sera4 έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 08:48 Δεν υπάρχει περίπτωση με Ράζβαν προπονητή, να μην ανανεώσουν Οζντόεφ, Μπάμπα και Τάισον με βασικό ρόλο. Και αυτό είναι και το πιο πιθανό σενάριο.
Μετά από 2 αποτυχημένες επιλογές αριστερού μπακ πρέπει να μείνει ο Μπαμπα ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ πίσω από τον Γιαννούλη. Όπως ήρθε ο Ζαφείρης, ο Γιακουμ και παίζουν έτσι πρέπει να έρθει ο Μήτσος ως βασικός. Αν συνδυαστεί αυτό και με έναν αριστερό εξτρέμ σφεντόνα που πιέζει κιόλας και δεν ξεχνάει την άμυνα θα δούμε αναβάθμιση της πλευράς
Δεν υπάρχει περίπτωση με τον Τέιλορ να έχει συμβόλαιο να κλείσεις και Γιαννούλη κ Μπάμπα.
Η λογική λέει κλείνεις Γιαννούλη χθες, κρατάς Τέιλορ ως δεύτερο και πιέζεις Μπάμπα να δεχθεί 1+1 με τα λεφτά του Τέιλορ και μετά αν μπορείς στέλνεις τον Τέιλορ δανεικό.
Ο ΠΑΟΚ θα διαπραγματεύεται όλο το καλοκαίρι με Γιαννούλη ακόμα και για 50 χιλιάρικα, θα πάμε με Τέιλορ βασικό στα προκριματικά και στο τέλος ο Γιαννούλης θα βρει ομάδα στα λεφτά που θέλει κ εμείς θα παρακαλάμε τον Μπάμπα τέλη Αυγούστου που θα ζητάει κλειστό 3ετές στα λεφτά που παίρνει τώρα.
Η λογική λέει κλείνεις Γιαννούλη χθες, κρατάς Τέιλορ ως δεύτερο και πιέζεις Μπάμπα να δεχθεί 1+1 με τα λεφτά του Τέιλορ και μετά αν μπορείς στέλνεις τον Τέιλορ δανεικό.
Ο ΠΑΟΚ θα διαπραγματεύεται όλο το καλοκαίρι με Γιαννούλη ακόμα και για 50 χιλιάρικα, θα πάμε με Τέιλορ βασικό στα προκριματικά και στο τέλος ο Γιαννούλης θα βρει ομάδα στα λεφτά που θέλει κ εμείς θα παρακαλάμε τον Μπάμπα τέλη Αυγούστου που θα ζητάει κλειστό 3ετές στα λεφτά που παίρνει τώρα.
Ποντάρω στο ότι ο Τέιλορ δεν ειναι κανένας τυχαίος και δε θα θέλει να είναι τρίτη λύση. Άνετα βρίσκει κάπου να πάει