Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Δε γίνεται να μην έχει άποψη ο Μποτο για τον παίχτη,μέσα στα μάτια του ήταν.
Το να μην είναι στην ατζέντα του για τον ΑΒ λόγο,δε σημαίνει κάτι.
Ο προπονητής πρέπει να έχει λόγο στις μεταγραφές,θες δεύτερο, δεύτερο αλλά ο λόγος του πρέπει να μετράει και να υπολογίζεται.
Το να μην είναι στην ατζέντα του για τον ΑΒ λόγο,δε σημαίνει κάτι.
Ο προπονητής πρέπει να έχει λόγο στις μεταγραφές,θες δεύτερο, δεύτερο αλλά ο λόγος του πρέπει να μετράει και να υπολογίζεται.
Το πρόβλημα ειναι να μαθαίνει ο μποτο πχ ότι παίρνουμε δεξί μπακ μετά από εμένα.
Καλά, Γιώργο ρώτα τον ως δημοσιογράφος.θα απαντήσει,δεν το κρύβει
Δηλαδή δεν σας φαίνεται κάπως το άρθρο της φορτσα τώρα που δεν αναφέρει την λέξη μποτο πουθενά και κλείνει ως εξής
"Ο έμπειρος δεξιοπόδαρος μπακ έχει ελεγχθεί από το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, που άναψε το «πράσινο φως», ενώ θετική είναι και η εισήγηση του Ράζβαν Λουτσέσκου, που γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή."
Δηλαδή δεν σας φαίνεται κάπως το άρθρο της φορτσα τώρα που δεν αναφέρει την λέξη μποτο πουθενά και κλείνει ως εξής
"Ο έμπειρος δεξιοπόδαρος μπακ έχει ελεγχθεί από το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, που άναψε το «πράσινο φως», ενώ θετική είναι και η εισήγηση του Ράζβαν Λουτσέσκου, που γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή."
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Πέμ 19 Ιαν 2023, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με 18 γκολ και 32 ασιστ στην καριέρα του δεν τον λες και φουλ αμυντικογενή. Δηλαδή αν εξαιρέσει κανείς τον Λίνο και τον Μάτος πότε είχαμε παίκτη με αυτά τα νούμερα ?
να απαντησει τι;αν εχει λογο σ'αυτην την περιπτωση;εγω ξερω οτι βρεθηκε αυτη η ευκαιρία και κινηθήκαμε γρήγορα.δεν υπάρχει περιπτωση να απαντησει
Ο προπονητής το μόνο που χρειάζεται πλέον για να δημιουργήσει πάλι ένα αήττητο σύνολο είναι μερικούς ακόμα παιγμενους παίκτες. Παίκτες που ξέρουν τι εστί πρωταθλητισμός.
Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές ο λουτσέσκου δεν κοιτάει τοσο στα χαρακτηριστικά των παικτών ( αν είναι δηλαδή αμυντικογενης παίκτης ή το αντίθετο,αν βολεύεται περισσότερο από την μια πλευρά και όχι την άλλη κτλ) όσο το αν έχουν την ποδοσφαιρική ποιότητα και οξυδερκής να παίξουν αυτό που θέλει.
Πιθανότητα η συγκεκριμένη περίπτωση είναι μια περίπτωση όπου λόγω του μπαμπά έχουμε μια μεγαλύτερη πρόσβαση και στην εικόνα του παίκτη αλλά και στα θέλω του.
Υγ ο λόγος που έπρεπε να βγουν οι μεταγραφές Φελίπε και κουαλιατα ήταν για να αποφύγουμε το πλέον αναπόφευκτο.
Αφού τον ξέρουμε τον Ιβάν... γιατί πέφτουμε από τα σύννεφα?
Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές ο λουτσέσκου δεν κοιτάει τοσο στα χαρακτηριστικά των παικτών ( αν είναι δηλαδή αμυντικογενης παίκτης ή το αντίθετο,αν βολεύεται περισσότερο από την μια πλευρά και όχι την άλλη κτλ) όσο το αν έχουν την ποδοσφαιρική ποιότητα και οξυδερκής να παίξουν αυτό που θέλει.
Πιθανότητα η συγκεκριμένη περίπτωση είναι μια περίπτωση όπου λόγω του μπαμπά έχουμε μια μεγαλύτερη πρόσβαση και στην εικόνα του παίκτη αλλά και στα θέλω του.
Υγ ο λόγος που έπρεπε να βγουν οι μεταγραφές Φελίπε και κουαλιατα ήταν για να αποφύγουμε το πλέον αναπόφευκτο.
Αφού τον ξέρουμε τον Ιβάν... γιατί πέφτουμε από τα σύννεφα?
GINOLA έγραψε:Το πρόβλημα ειναι να μαθαίνει ο μποτο πχ ότι παίρνουμε δεξί μπακ μετά από εμένα.

Ο αρχισκαουτερ της ομάδας είναι Ουκρανός και τον έφερε ο Μποτο.
Τέλος πάντων, το σημαντικό είναι ο παίχτης αν έρθει να βοηθήσει την ομάδα.
Άντε να δούμε.
Τέλος πάντων, το σημαντικό είναι ο παίχτης αν έρθει να βοηθήσει την ομάδα.
Άντε να δούμε.
-
Το τμήμα σκαουτινγκ όπου υπεύθυνος είναι ο μποτο βέβαια έτσι;!ενταξει παιδιά το οτι έχουμε τεχνικό διευθυντή που έχει μια α ατζέντα με παίκτες δεν σημαίνει οτι απαγορεύεται να κοιτάξουμε άλλου …αν είναι καλός και κολλάει σε αυτό που θέλει να κάνει η ομάδα να έρθει ..μην ψάχνουνε ίντριγκα παντού..σε όλες τις ομάδες γίνονται αυτά ..GINOLA έγραψε:Το πρόβλημα ειναι να μαθαίνει ο μποτο πχ ότι παίρνουμε δεξί μπακ μετά από εμένα.
- GiorgosAtha
Δηλαδή τον έχει ελέγξει και ανάψει το πράσινο φως το τμήμα scouting με Head of Scout τον Φεντσενκοφ που αν θυμάμαι καλά είναι προσωπική επιλογη και άμεσος συνεργάτης του Μποτο -αρα επικοινωνούν άμεσα- αλλά ο Πορτογαλος δεν το γνώριζε (του το κρατάνε κρυφό).. όμως το γνώριζε ο Λουτσος που έδωσε και την θετική του εισήγηση.GINOLA έγραψε:"Ο έμπειρος δεξιοπόδαρος μπακ έχει ελεγχθεί από το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, που άναψε το «πράσινο φως», ενώ θετική είναι και η εισήγηση του Ράζβαν Λουτσέσκου, που γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή."
Βρε Ginola χωρίς παρεξήγηση... really now???
Να υποθέσω λοιπόν πως για να το γνωρίζεις πριν τον Μποτο και βάση αυτών που αναφέρει η Φόρτσα... ή είσαι στο scouting team ή στο team του Λούτσου. Σωστά;
Ναι έχεις δίκιο,πρέπει να εξηγούμε τα άκρως ΠΑΟΚτσηδικα
Υπάρχει το πρώην σκ.τ. με το οποίο δεν έχει καμία συνεργασία ο μποτο αλλά συνεχίζει να λειτουργεί ως σκ τ
Και ο αντρει κτλ που δουλεύει ο μποτο που μάλλον σιγά σιγά αν ισχύουν όλα αυτά μας τελειώνουν
Δεν χρειάζεται να είσαι ο Μπάτσι για να τα μαθαίνεις,αυτά τα διαρρέουν αυτοί σε όλους τους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ. Η φόρτσα εγραφε για δεξί μπακ επειδη τους το είπαν αυτοί,οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν τον μποτο και αυτός τους έλεγε αυτά είναι μάλλον οι αλλοι,εγώ δεν ψάχνω δεξί μπακ
Υπάρχει το πρώην σκ.τ. με το οποίο δεν έχει καμία συνεργασία ο μποτο αλλά συνεχίζει να λειτουργεί ως σκ τ
Και ο αντρει κτλ που δουλεύει ο μποτο που μάλλον σιγά σιγά αν ισχύουν όλα αυτά μας τελειώνουν
Δεν χρειάζεται να είσαι ο Μπάτσι για να τα μαθαίνεις,αυτά τα διαρρέουν αυτοί σε όλους τους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ. Η φόρτσα εγραφε για δεξί μπακ επειδη τους το είπαν αυτοί,οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν τον μποτο και αυτός τους έλεγε αυτά είναι μάλλον οι αλλοι,εγώ δεν ψάχνω δεξί μπακ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Πέμ 19 Ιαν 2023, 23:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Kabamaru11
Δεν μπορω να πω πως οταν ακουσα το ονομα,πεταξα απο την χαρα μου,σιγουρα προκειται για ποιοτικο παικτη,παικτη πρωταθλητισμου,αλλα δεν ξερω κατα ποσο ταιριαζουν τα στοιχεια του σαν μπακ σε αυτα που θελουμε εμεις.
Ειμαι απολυτα σιγουρος,πως αν αντι για τον Πολωνο,γραφοταν για τον Yanis Hamache της Dnipro,παλαμακια θα βαρουσαμε εδω ολοι.
Ειμαι απολυτα σιγουρος,πως αν αντι για τον Πολωνο,γραφοταν για τον Yanis Hamache της Dnipro,παλαμακια θα βαρουσαμε εδω ολοι.
- Shivaspace
[youtube]i5XNsQP4Sho[/youtube]
εδώ εκτός έδρας στην ΑZ , με το νούμερο 94
φαίνεται να χει καλό διασκελισμό, χωρίς όμως και τα καλύτερα μαρκαρίσματα σε στατικές φάσεις, όταν πρέπει να επιταχύνει..θα περίμενα να είνα ακόμη καλύτερος αμυντικός, βέβαια δεν τον έχω δεί σε κανέναν αγώνα εκτός απ αυτά τα στιγμιότυπα
εδώ εκτός έδρας στην ΑZ , με το νούμερο 94
φαίνεται να χει καλό διασκελισμό, χωρίς όμως και τα καλύτερα μαρκαρίσματα σε στατικές φάσεις, όταν πρέπει να επιταχύνει..θα περίμενα να είνα ακόμη καλύτερος αμυντικός, βέβαια δεν τον έχω δεί σε κανέναν αγώνα εκτός απ αυτά τα στιγμιότυπα

Συγνώμη κι όλας υπάρχει κάποιος μέσα στην ομάδα που να έχει δει περισσότερα ματς της Ντιναμό από τον Λουτσέσκου?
Δηλαδή δεν έχει άποψη πιστεύετε ο προπονητής?
Ποιος ξάδερφος και ποιος θείος?
Ο παίκτης ήταν το βασικό Μπακ του μπαμπα σε μια ομάδα που έριξεβτην παντοκρατορία της Σαχτάρ
Δηλαδή δεν έχει άποψη πιστεύετε ο προπονητής?
Ποιος ξάδερφος και ποιος θείος?
Ο παίκτης ήταν το βασικό Μπακ του μπαμπα σε μια ομάδα που έριξεβτην παντοκρατορία της Σαχτάρ
Ξερει κανεις τι συστημα παιζει ο μπαμπας Λουτσεσκου? 4-2-3-1 ή κατι αλλο?