95. Στέφανος Τζίμας
- figurehead4
Re: 95. Στέφανος Τζίμας
Αφού ξέρει ότι θα πάρει τα διπλά μετά;
Μακαρι να μην τα δώσει, αλλά πλέον δεν είναι στο χέρι μας τίποτα. Κι αυτό δεν χωνεύεται
Μακαρι να μην τα δώσει, αλλά πλέον δεν είναι στο χέρι μας τίποτα. Κι αυτό δεν χωνεύεται
- Montrealiotis
Είναι εντυπωσιακή η σταθερότητα της συχνότητας με την οποία σκοράρει, χωρίς μάλιστα να κτυπάει πέναλτι.
1 γκολ ανά 98΄ μέχρι στιγμής φέτος.
1 γκολ ανά 93΄ πέρυσι.
1 γκολ ανά 98΄ μέχρι στιγμής φέτος.
1 γκολ ανά 93΄ πέρυσι.
Υπάρχει και ένας παίκτης. Αν το παιδί θέλει να παίξει εδώ και την ρήτρα να πληρώσει η Νυρεμβέργη η μεταγγραφή δεν γίνεται.figurehead4 έγραψε:Αφού ξέρει ότι θα πάρει τα διπλά μετά;
- figurehead4
Ναι φυσικά, μακάρι να θελήσει να μείνει, αλλά τώρα μεταξύ μας να μείνει για να σκουπίζει πάγκους, μετά από αυτά που κάνει φετος; Γιατί; Μακάρι παντως να γυρίσει και να παίξει να τον χαρούμε λίγο.
- Jean Valjean
Εσύ φίλε vs40 ή όποιος άλλος γνωρίζει, παρακαλώ να απαντήσει σε μια απορία μου.vs40 έγραψε:............
Για μένα ο ΠΑΟΚ για να έχει ελληνική ταυτότητα θα πρέπει να κρατά με κάθε τρόπο παίκτες επιπέδου Πέλκα και να μη φοβάται να δώσει 1+εκ μισθό σε Έλληνες. Όταν τους σκορπά σε ξένους δίχως προσφορά, όλα καλά...
Εάν π.χ. ένα παιδί από τις ακαδημίες μας όπως ο Ντέλιας ανανεώσει με αυξημένο μισθό, ο μάνατζερ του παίκτη παίρνει ποσοστό; ή το ποσοστό το παίρνει μόνον όταν ο παίκτης γίνει μεταγραφή σε άλλη ομάδα;
Δεν ξέρω και θα με ενδιέφερε να μάθω. Ευχαριστώ όποιον κάνει τον κόπο να με διαφωτίσει.
- Amsterdamer_87
Απ οτι ξερω μεχρι τωρα ποσοστο παιρνουν μονο απο τις μεταγραφες,της ταξης του 10%..
O τζιμας κανει αυτα που κανε περσι τζολης, όντας 3 χρονια μικρότερος απο το περσινό τζολη. Αν λάβουμε υπόψιν οτι ο τζόλης ειναι ο καλυτερος παιχτης της εθνικής , παιζει βασικος ανελλιπώς σε ομαδα τς.λ. και κόστισε 8-9 εκατομμύρια μπορούνε να βγάλουμε καποια συμπεράσματα για το ποσο κοστίζει ο τζιμας αυτην την στιγμη , αν του χρονου θα ειναι ο βασικος σέντερ φορ του ΠΑΟΚ εφόσον μείνει και ποιο ειναι το ταβάνι του. Για μενα ναι πιάνει ευκολα μυρια, δεν υπαρχει περίπτωση να μην ειναι ο καλυτερος μας φορ του χρονου και θα παιξει σε παρα πολυ υψηλό επιπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος San4 την Δευ 02 Δεκ 2024, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από οσο ξέρω κάτι τσιμπάνε στις ανανεώσεις οι μανατζερ, αλλά ψίχουλα σε σχέση με τις μεταγραφές. Ίσως και για αυτό κάνουν σε ΟΛΕΣ τις ομάδες τα ίδια. Ακόμη και σε τοπ κλαμπ. Η απορία μου έγκειται στο πώς αυτό δεν έχει επικοινωνηθει σωστά στις οικογένειες των ποδοσφαιριστων. Από την εποχή του Φεργκιουσον υπάρχουν αυτά και υπάρχουν πολλά βίντεο που κράζει τους μανατζερ. Πρόσφατα πήρα και το βιβλίο του και ελπίζω να βρω χρόνο να το διαβάσω.
Τον Τζίμα ξεχαστε τον . Η Νυρεμβέργη μιλάει ήδη με τρεις συλλόγους
Όσο για τους μάνατζερς...αλλά χρήματα παίρνεις ως προμήθεια αν βρεις ενοικιαστή για το σπίτι και άλλα χρήματα αν βρεις αγοραστή
Όσο για τους μάνατζερς...αλλά χρήματα παίρνεις ως προμήθεια αν βρεις ενοικιαστή για το σπίτι και άλλα χρήματα αν βρεις αγοραστή
odynet έγραψε:https://www.bundesliga.com/en/2bundesli ... tent=videomarsantos έγραψε:Figure που υπάρχει να το δω;
Εκτός από το γκολ, είχε και μια καλή, ατομική ενέργεια, στο 1ο ημίχρονο: κράτησε τη μπάλα ανάμεσα σε 2-3 αμυντικούς και σούταρε ανάμεσά τους, για να αποκρούσει ο αντίπαλος τερματοφύλακας εντυπωσιακά.
Δειτε σε τι γηπεδο και με ποσο κοσμο παιζει.... Στη Β' εθνικη...
- Μπαρκαρούτσος
Σημασία έχει πόσα θα βγάλει η Νυρεμβέργη από το πορτοφόλι ή το αν θα γυρίσει πίσω ο παίχτης ?Μαυρο Χιονι έγραψε:Σιγά μη βγάλει 18 εκατομμύρια η Νυρεμβέργη από το πορτοφόλι. Εδώ είμαστε.
Γιατί όπως κάνεις εσύ εκτίμηση, θα κάνω κι εγώ
Ο Τζίμας δεν θα γυρίσει πίσω και θα πουληθεί.
Εδώ είμαστε.
renegade έγραψε:Τον Τζίμα ξεχαστε τον . Η Νυρεμβέργη μιλάει ήδη με τρεις συλλόγους
Εννοείς μιλάει για να τον αγοράσει μέσω αυτών 18 και να τον πουλήσει ταυτόχρονα παραπάνω για να βγάλει ;
Είναι τεράστια τα ποσά,γτ μια ομάδα που ξέρει την αγορά να δώσει 18 να πάρει τον Τζίμα ενώ ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ τον επόμενο Δεκέμβριο θα τον πουλήσει με λιγότερα; γτ μέχρι τώρα μέχρι και ο ντελιας πέρσι με 17 θα έφευγε.
Όπως και να εχει μακάρι να τον χαρούμε.
- PAOKevolution
Εγώ έχω ξαναγράψει τη γνώμη μου για τον Τζίμα.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θέλω να επιστρέψει και να διαπρέψει με τον ΠΑΟΚ, αλλά δε θα τα βάψω και μαύρα αν ξαφνικά παίκτης δανεικός αποφέρει στην ομάδα 20 χαρτιά.
Το πρόβλημά μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει δείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί σωστά τα ποσά που εισπράττει. Μεταγραφικά πάντα.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θέλω να επιστρέψει και να διαπρέψει με τον ΠΑΟΚ, αλλά δε θα τα βάψω και μαύρα αν ξαφνικά παίκτης δανεικός αποφέρει στην ομάδα 20 χαρτιά.
Το πρόβλημά μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει δείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί σωστά τα ποσά που εισπράττει. Μεταγραφικά πάντα.