Παίζει. Έχει παίξει πάντως αρκετά παιχνίδια εκεί. Και αριστερό μπακ έχει παίξει.joshua έγραψε:Οπως ειπε παντως και ο κατ θα ειναι το καλυτερο δεξι μας μπακ...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Η ελπίδα να δεις εξτρέμ με Λουτσέσκου έχει πεθάνει από το 2017 και το ξέρεις.joshua έγραψε:Μεταφερομαι με σινουκ απο την Τηνο...
Απλά είσαι από αυτούς τους τύπους που θέλουν λίγο περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο ώστε να αποδεχθούν την πραγματικότητα (και αυτό το ξέρεις).
Κουράγιο, και να ακούς τους γιατρούς σου...

- Shivaspace
Ναί ρε Νάραυ..έτσι για το ψείρισμα και ας μην είναι και τόσο καλός
κι αυτά που συμφωνήσαμε με τον άλοφς..όπως η γαλατά

κι αυτά που συμφωνήσαμε με τον άλοφς..όπως η γαλατά

Θα πουλήσουμε τον παιχταρά τον Λυρατζη ,7 μύρια ευρώ και θα μεταφερθεί ο Ναρει στη φυσική του θέση.
Έτσι μου λύνεται και η απορία γιατί να δώσουμε τόσα λεφτά για τον αναπληρωματικό του Ζιφκοβιτς.

Έτσι μου λύνεται και η απορία γιατί να δώσουμε τόσα λεφτά για τον αναπληρωματικό του Ζιφκοβιτς.
- Σουριναμέζος
Αυτό που γράφεις έχει να κάνει με την ικανότητα του στο παιχνίδι με τα πόδια και όχι με το αν ήταν φελλός.zoomgr έγραψε:Διαφωνώ φίλε 100%... ο χαβαλεδισμός και η άγνοια σοβαρότητας δεν μεταδίδει στους συμπαίκτες εμπιστοσύνη..Σουριναμέζος έγραψε:Στο τέρμα να είσαι λίγο ψώνιο και λίγο φελλός είναι προσόν, έχει τέτοια πίεση η θέση (ειδικά σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ) που άμα το πολυσκέφτεσαι σε πλακώνει. Ο Πάσχα πέτυχε συγκριτικά με όλους τους άλλους που πέρασαν τα τελευταία είκοσι χρόνια κυρίως γιατί άντεχε την πίεση.zoomgr έγραψε:επίσης μερικοί που λέτε για Κοτάρτσκι που είναι πιτσιρικάς κτλ κτλ
κάντε ένα κόπο δείτε το βίντεο του Πασχαλάκη στους Μπεταράδες για
να καταλάβετε ότι τόσο καιρό είχαμε 15 χρονο τερματοφύλακα...
μιλάμε απορώ πως είχαμε τέτοιο τερματά 5 χρόνια....
ακατοίκητο... ο τύπος υπερηφανεύεται που είναι φελλός...
και αυτό το βλέπαμε στα γυρίσματα πίσω, που ήξερες ότι 90% θα ήταν πούλημα μπάλας και όχι buildup.
Και στο τελος απο τους τρεις δεν θα ερθει μονο ο κοντος ,οχι οτι τρελαίνομαι αλλα τουλαχιστον αυτος μπορει να κανει και μια τριπλα...
Χεχε εμένα με εψησε λιγότερο από τους 3 αυτός... Μαρεσε ο Αργεντινός που γράφτηκε εδώ μέσα για το 10
- paokovios1974
Δεν ξερω γιατι αλλα εμενα μου εχει καρφωθει οτι θα μας βγει παικτουρα ο Μπραντον
+++++ εγώ εχω σίγουρα 8-10γκολ και ανάλογες ασίστ.paokovios1974 έγραψε:Δεν ξερω γιατι αλλα εμενα μου εχει καρφωθει οτι θα μας βγει παικτουρα ο Μπραντον
Βέβαια εγώ έβλεπα και στον Μουργκ ότι θα μας δώσει τα νούμερα του Πελκα...

- Shivaspace
season 1982 1984
Holger Trimhold
από τότε έχει να ρθει γερμανός στον ΠΑΟΚ, απ ότι βλέπω θα ναι ο δεύτερος ο Khaled , αυτό θα πει ασπρόμαυρη γερμανία
Holger Trimhold
από τότε έχει να ρθει γερμανός στον ΠΑΟΚ, απ ότι βλέπω θα ναι ο δεύτερος ο Khaled , αυτό θα πει ασπρόμαυρη γερμανία

Παικτουρα δεν μπορεί να βγει κανείς εκ των Ναρευ - Μπράντον. Αυτό που θέλουμε είναι να εγκλιματιστουν γρήγορα και να μπορέσουν να δώσουν αυτά για τα οποία αποκτήθηκαν
-
Ε καλα κρατα και μια πισινη τι σιγουρια ειναι αυτη?renegade έγραψε:Παικτουρα δεν μπορεί να βγει κανείς εκ των Ναρευ - Μπράντον. Αυτό που θέλουμε είναι να εγκλιματιστουν γρήγορα και να μπορέσουν να δώσουν αυτά για τα οποία αποκτήθηκαν
πολυ καλη σαν μεταγραφη.
αλοφς μεγαλο ΠΑΟΚι να ξερετε. 1+ μηνα επαιζε το ονομα του ΠΑΟΚ στη γερμανια οτι κλεινει τον καλυτερο παικτη της 2ης κατηγοριας
αλοφς μεγαλο ΠΑΟΚι να ξερετε. 1+ μηνα επαιζε το ονομα του ΠΑΟΚ στη γερμανια οτι κλεινει τον καλυτερο παικτη της 2ης κατηγοριας