ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eliask

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από eliask »

laska4 έγραψε:ΥΓ Ο Πρίγιοβιτς πιέζει τον ΠΑΟΚ για επιστροφή και προφανώς κάποια στελέχη του. Η επιλογή είναι άλλη τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Σταυρος κολκας στο blog του στο παοκ24
Αυτος που τον ρωτούσα αν γυρίσει ο Ουαρντα και μου έλεγε όχι, πριν 5 μέρες!
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Υπάρχει περίπτωση να θέλει να επιστρέψει και ο ΠΑΟΚ να μην τον θέλει; Εγώ νομίζω ότι ίσως θέλουν να σπρώξουν πρώτα κάποιον από τους ήδη υπάρχοντες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

PAOKevolution έγραψε:Τζος... Ημαρτον απλά . Και Gospi παρομοίως... Δηλαδή θα έρθει ο πριγιο και εμείς θα λέμε ότι δεν κάνει;
Θέλω ειλικρινή ποδοσφαιρική τεκμηρίωση της άρνησης σας. Ειλικρινά. Το καλύτερο φορ που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ... Περιμένω απάντηση,χωρίς ένταση. Δεν σας τη λέω ,απλά προβληματίζομαι με το σκεπτικό σας.
Ας μου απαντησεις εσυ πρωτα.Σκεψου τον ΠΑΟΚ του πρωτου μισου τη χρονια του πρωταθληματος και τον ΠΑΟΚ του δευτερου μισου και πες μου ποιος σου αρεσε περισσοτερο.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Θα σου απαντήσω Τζος.
Μου άρεσε ο ΠΑΟΚ του δευτέρου γύρου ως προς το ποδοσφαιρικό θέαμα. Αλλά!
Εμένα ΤΩΡΑ με λείπει το γκολ . Εεε, δεν λέω ότι δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να έχει το γκολ, απλώς ο Πριγιο έχει πανευκολα το γκολ και ξέρει που θα έρθει. 0 ρίσκο . Απλά τα πράγματα. Δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει ότι οι αντίπαλοι αμυντικοί τον χεζονται τον Πριγιο . Ήδη μυρίζει σκατιλα χωρίς να έχει έρθει.
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Διαβάζω ότι ο πριγιοβιτς δεν είναι συμμετοχικός και θυμήθηκα 200 γεμίσματα στο πρώτο δοκάρι, που δεν βρέθηκε ποτέ κανένα «συμμετοχικό» φορ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, και μετά μου πέρασε!

Να οργανωθούμε ρε παιδιά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eliask την Κυρ 27 Δεκ 2020, 21:57, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Νταξει αν κάνουμε συζήτηση και για το αν μας κάνει ο Πρίγιοβιτς να το γυρίσουμε στο μπάντμιντον. Έχεις να γ@μησεις 2 χρόνια,σου κάθεται η Ραταϊκοφσκι και συ το παίζεις δύσκολος.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Χτες είδα το παιχνίδι της Ιττιχάντ με την Αχλί του Λούτσου. Καλός ήταν ο Πρίγιο. Έδειχνε μεν (και ήταν) λίγο βαρύς, αλλά το προσπαθούσε και κυνηγούσε όλες τις φάσεις.

Ο Σταμπουλής στο sportime γράφει για διάψευση ΠΑΟΚ για νταλαβέρι με Πρίγιο
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Νταξει αν κάνουμε συζήτηση και για το αν μας κάνει ο Πρίγιοβιτς να το γυρίσουμε στο μπάντμιντον. Έχεις να γ@μησεις 2 χρόνια,σου κάθεται η Ραταϊκοφσκι και συ το παίζεις δύσκολος.
Είναι καλή αυτή ή κάνα ανορεχτικο μοντέλο;;;
On topic τώρα, πάλι Ουαρντα;; Πάλι ευκαιρία;
Από ότι φαίνεται θα κλείσουμε άμεσα τρύπες και αν κάτσει κάτι καλό θα πάει αργότερα. Κάνα χαφ θα φέρουμε;;
Δεξί Μπακ;;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YnwQW7rRCIo[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Κυρ 27 Δεκ 2020, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

joshua έγραψε:Ουτε εμενα μου αρεσει ο Πριγιο...Που κολαει ο Πριγιο με τους Ζιφκοβιτς,Τζολη θα μου πει κανεις? Ο ΠΑΟΚ εχει σωστα διαρευσει πως ψαχνει φορ με αλλα χαρακτηριστικα,παικτη να μπορει να αλλαξει θεση με τα εξτρεμ,να παιξει συνδιαστικα.Ο Τζολης δεν σεντραρει,ακομα και ο Ζιφκοβιτς κινειται παραλληλα για να παιξει συνδιαστικα με το φορ.Τι ακριβως θα κανουν με τον Πριγιοβιτς και χωρις επιτελικο?
Συμφωνω. Καποιοι αδυνατουν να καταλαβουν την διαφορα μεταξυ καλου και καταλληλου παικτη. Καταλληλος παικτης ο Πριγιοβιτς για μια ομαδα τακτικα δεμενη που δημιουργει φασεις κι εχει παικτες διαρκως γυρω απο την περιοχη (ΠΑΟΚ επι Λουτσεσκου), μη καταλληλος για μια ομαδα που τακτικα δεν εχει δεσει και δεν δημιουργει ποιοτικες ευκαιριες εχοντας μονο 3, βαρια 4 παικτες σε θεσης βολης (ΠΑΟΚ επι Γκαρσια). Αυτο που η ομαδα χρειαζεται ειναι εναν παικτη να μπορει να αξιοποιησει τα δυο μας εξτρεμ το ιδιο καλα με το να σκοραρει ο ιδιος. Κι ας μην βαλει 20 γκολ τον χρονο, ας βαλει 13 αν ειναι εξαιτιας του να παρουμε αλλα τοσα απο τις πισω γραμμες. Καταλληλος φορ ειναι καποιος που παιζει σαν τον Μπεργκ.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Και που ξέρετε ποιος είναι ο κατάλληλος για μια ομάδα που χτίζεται;; Αν φέρουν αυτόν πάει να πει ότι έτσι το έχει στο μυαλό του ο Πάμπλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Κυρ 27 Δεκ 2020, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Το ντιλ που έκανε ο ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο είναι το εξής απλό. Ότι λεφτά υπάρχουν, πέφτουν πάνω στον φορ και τον χαφ. Από εκεί και πέρα, έχουμε μπαλώματα. Και στη προκειμένη περίπτωση, τα συγκεκριμένα μπαλώματα δεν κοστίζουν και οικονομικά αφού ήδη ο ΠΑΟΚ καλύπτει ένα μεγάλο μέρος των συμβολαίων τους.

Κολκας στο paok24
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αρα ξεχναμε το δεξι μπακ...
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Και που ξέρετε ποιος είναι ο κατάλληλος για μια ομάδα που χτίζεται;; Αν φέρουν αυτόν πάει να πει ότι έτσι το έχει στο μυαλό του ο Πάμπλο.
Βλέπουμε τα στοιχεία του Τζολη κ του Ζιβκοβις.
Αν φέρουν 10αρι από το πολύ πάνω ράφι ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.
Οι 2 σταθερές από τις 3 αυτό δείχνουν. Σε σετ παιχνίδι δεν μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις. Μπορούν μόνο στη κόντρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 27 Δεκ 2020, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δυστυχώς εκεί θα καλύψει ότι καλύπτεται, ο Αντρέ. Το καλοκαίρι θέλει μπακαρα. Η ομάδα έχω την εντύπωση ότι θα χτιστεί σε δύο δόσεις.Οτι μπορέσεις θα καλύψεις τον Γενάρη και τα υπόλοιπα το καλοκαίρι με άνεση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”