Αυτος που τον ρωτούσα αν γυρίσει ο Ουαρντα και μου έλεγε όχι, πριν 5 μέρες!laska4 έγραψε:ΥΓ Ο Πρίγιοβιτς πιέζει τον ΠΑΟΚ για επιστροφή και προφανώς κάποια στελέχη του. Η επιλογή είναι άλλη τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Σταυρος κολκας στο blog του στο παοκ24
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Υπάρχει περίπτωση να θέλει να επιστρέψει και ο ΠΑΟΚ να μην τον θέλει; Εγώ νομίζω ότι ίσως θέλουν να σπρώξουν πρώτα κάποιον από τους ήδη υπάρχοντες.
Ας μου απαντησεις εσυ πρωτα.Σκεψου τον ΠΑΟΚ του πρωτου μισου τη χρονια του πρωταθληματος και τον ΠΑΟΚ του δευτερου μισου και πες μου ποιος σου αρεσε περισσοτερο.PAOKevolution έγραψε:Τζος... Ημαρτον απλά . Και Gospi παρομοίως... Δηλαδή θα έρθει ο πριγιο και εμείς θα λέμε ότι δεν κάνει;
Θέλω ειλικρινή ποδοσφαιρική τεκμηρίωση της άρνησης σας. Ειλικρινά. Το καλύτερο φορ που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ... Περιμένω απάντηση,χωρίς ένταση. Δεν σας τη λέω ,απλά προβληματίζομαι με το σκεπτικό σας.
- PAOKevolution
Θα σου απαντήσω Τζος.
Μου άρεσε ο ΠΑΟΚ του δευτέρου γύρου ως προς το ποδοσφαιρικό θέαμα. Αλλά!
Εμένα ΤΩΡΑ με λείπει το γκολ . Εεε, δεν λέω ότι δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να έχει το γκολ, απλώς ο Πριγιο έχει πανευκολα το γκολ και ξέρει που θα έρθει. 0 ρίσκο . Απλά τα πράγματα. Δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει ότι οι αντίπαλοι αμυντικοί τον χεζονται τον Πριγιο . Ήδη μυρίζει σκατιλα χωρίς να έχει έρθει.
Μου άρεσε ο ΠΑΟΚ του δευτέρου γύρου ως προς το ποδοσφαιρικό θέαμα. Αλλά!
Εμένα ΤΩΡΑ με λείπει το γκολ . Εεε, δεν λέω ότι δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να έχει το γκολ, απλώς ο Πριγιο έχει πανευκολα το γκολ και ξέρει που θα έρθει. 0 ρίσκο . Απλά τα πράγματα. Δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει ότι οι αντίπαλοι αμυντικοί τον χεζονται τον Πριγιο . Ήδη μυρίζει σκατιλα χωρίς να έχει έρθει.
Διαβάζω ότι ο πριγιοβιτς δεν είναι συμμετοχικός και θυμήθηκα 200 γεμίσματα στο πρώτο δοκάρι, που δεν βρέθηκε ποτέ κανένα «συμμετοχικό» φορ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, και μετά μου πέρασε!
Να οργανωθούμε ρε παιδιά!
Να οργανωθούμε ρε παιδιά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eliask την Κυρ 27 Δεκ 2020, 21:57, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Νταξει αν κάνουμε συζήτηση και για το αν μας κάνει ο Πρίγιοβιτς να το γυρίσουμε στο μπάντμιντον. Έχεις να γ@μησεις 2 χρόνια,σου κάθεται η Ραταϊκοφσκι και συ το παίζεις δύσκολος.
Χτες είδα το παιχνίδι της Ιττιχάντ με την Αχλί του Λούτσου. Καλός ήταν ο Πρίγιο. Έδειχνε μεν (και ήταν) λίγο βαρύς, αλλά το προσπαθούσε και κυνηγούσε όλες τις φάσεις.
Ο Σταμπουλής στο sportime γράφει για διάψευση ΠΑΟΚ για νταλαβέρι με Πρίγιο
Ο Σταμπουλής στο sportime γράφει για διάψευση ΠΑΟΚ για νταλαβέρι με Πρίγιο
Είναι καλή αυτή ή κάνα ανορεχτικο μοντέλο;;;Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Νταξει αν κάνουμε συζήτηση και για το αν μας κάνει ο Πρίγιοβιτς να το γυρίσουμε στο μπάντμιντον. Έχεις να γ@μησεις 2 χρόνια,σου κάθεται η Ραταϊκοφσκι και συ το παίζεις δύσκολος.
On topic τώρα, πάλι Ουαρντα;; Πάλι ευκαιρία;
Από ότι φαίνεται θα κλείσουμε άμεσα τρύπες και αν κάτσει κάτι καλό θα πάει αργότερα. Κάνα χαφ θα φέρουμε;;
Δεξί Μπακ;;
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YnwQW7rRCIo[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Κυρ 27 Δεκ 2020, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Συμφωνω. Καποιοι αδυνατουν να καταλαβουν την διαφορα μεταξυ καλου και καταλληλου παικτη. Καταλληλος παικτης ο Πριγιοβιτς για μια ομαδα τακτικα δεμενη που δημιουργει φασεις κι εχει παικτες διαρκως γυρω απο την περιοχη (ΠΑΟΚ επι Λουτσεσκου), μη καταλληλος για μια ομαδα που τακτικα δεν εχει δεσει και δεν δημιουργει ποιοτικες ευκαιριες εχοντας μονο 3, βαρια 4 παικτες σε θεσης βολης (ΠΑΟΚ επι Γκαρσια). Αυτο που η ομαδα χρειαζεται ειναι εναν παικτη να μπορει να αξιοποιησει τα δυο μας εξτρεμ το ιδιο καλα με το να σκοραρει ο ιδιος. Κι ας μην βαλει 20 γκολ τον χρονο, ας βαλει 13 αν ειναι εξαιτιας του να παρουμε αλλα τοσα απο τις πισω γραμμες. Καταλληλος φορ ειναι καποιος που παιζει σαν τον Μπεργκ.joshua έγραψε:Ουτε εμενα μου αρεσει ο Πριγιο...Που κολαει ο Πριγιο με τους Ζιφκοβιτς,Τζολη θα μου πει κανεις? Ο ΠΑΟΚ εχει σωστα διαρευσει πως ψαχνει φορ με αλλα χαρακτηριστικα,παικτη να μπορει να αλλαξει θεση με τα εξτρεμ,να παιξει συνδιαστικα.Ο Τζολης δεν σεντραρει,ακομα και ο Ζιφκοβιτς κινειται παραλληλα για να παιξει συνδιαστικα με το φορ.Τι ακριβως θα κανουν με τον Πριγιοβιτς και χωρις επιτελικο?
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Και που ξέρετε ποιος είναι ο κατάλληλος για μια ομάδα που χτίζεται;; Αν φέρουν αυτόν πάει να πει ότι έτσι το έχει στο μυαλό του ο Πάμπλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Κυρ 27 Δεκ 2020, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το ντιλ που έκανε ο ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο είναι το εξής απλό. Ότι λεφτά υπάρχουν, πέφτουν πάνω στον φορ και τον χαφ. Από εκεί και πέρα, έχουμε μπαλώματα. Και στη προκειμένη περίπτωση, τα συγκεκριμένα μπαλώματα δεν κοστίζουν και οικονομικά αφού ήδη ο ΠΑΟΚ καλύπτει ένα μεγάλο μέρος των συμβολαίων τους.
Κολκας στο paok24
Κολκας στο paok24
Βλέπουμε τα στοιχεία του Τζολη κ του Ζιβκοβις.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Και που ξέρετε ποιος είναι ο κατάλληλος για μια ομάδα που χτίζεται;; Αν φέρουν αυτόν πάει να πει ότι έτσι το έχει στο μυαλό του ο Πάμπλο.
Αν φέρουν 10αρι από το πολύ πάνω ράφι ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.
Οι 2 σταθερές από τις 3 αυτό δείχνουν. Σε σετ παιχνίδι δεν μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις. Μπορούν μόνο στη κόντρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 27 Δεκ 2020, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δυστυχώς εκεί θα καλύψει ότι καλύπτεται, ο Αντρέ. Το καλοκαίρι θέλει μπακαρα. Η ομάδα έχω την εντύπωση ότι θα χτιστεί σε δύο δόσεις.Οτι μπορέσεις θα καλύψεις τον Γενάρη και τα υπόλοιπα το καλοκαίρι με άνεση.