++++++icue έγραψε:Το ολο θεμα ηταν η δευτερη μπαλα. Εκει ληγει το θεμα. Στο πεναλτι υπαρχει επαφη, δεν επεσε απο τον αερα. Αυτο που δεν ξερω και κανεις δεν εχει μπει στον κοπο απο χθες να ψαξει (οχι εμεις εδω μεσα) ειναι αν το βαρ μπορει να επεμβει στη φαση με τη δευτερη μπαλα.
Επισης αν ηθελε να δωσει πεναλτι θα εδινε ωραιοτατα αυτο στον Κειν που ηταν κιολας. Κανεις δεν ειχε καταλαβει οτι ειχε σφυριξει για φαουλ πιο μπροστα.
UEFA Euro 2020
Re: UEFA Euro 2020
Απο τη στιγμη που μου εξηγεις τι ειναι ο Vampa απαντω στον ιδιο τονο τον οποιο οπως εσυ εξελαβες ως ειρωνικο το ιδιο θα μπορουσα να εκλαβω κι εγω. Μπροστα στη βουτια που εδωσε ακομα και αυτο του Κειν φαινοταν καθαρο, αλλα αμα παρει κανα τετοιο ο γαβρος θα βριζουμε για δεκα μηνες. Στις 2 μουφες δεν παει να πει οτι δινουμε τη μια. Για τη δευτερη μπαλα απλα το κερασακι στην τουρτα να προατατεψει η ουεφα την επενδυση της. Κυριακη κοντη γιορτη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hawklord την Πέμ 08 Ιούλ 2021, 10:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Luigi Vampa
Τόσο γνωστό είναι δηλαδή κ το εξέλαβες ως ειρωνικό;
Αυτονόητο δηλαδή σε όποιον μιλάω να ξέρει ποιος είναι ο Luigi Vampa. Οκ.. Καθόλου μιγιαγγιχτος
Αυτονόητο δηλαδή σε όποιον μιλάω να ξέρει ποιος είναι ο Luigi Vampa. Οκ.. Καθόλου μιγιαγγιχτος
Κατ'αρχήν είναι γελοίο να κατηγορούμε εμείς Έλληνες τους Άγγλους για βουτηχτές. Εμείς, της εθνική Ελλάδος του Καραγκούνη, του Γιαννακόπουλου και του Αλέκου Αλεξανδρή. Γενικότερα το βουτηχτηλίκι ανθεί στην Μεσόγειο, και λιγότερο στις βόρειες χώρες.
Το πέναλτι είναι αμφισβητούμενο αλλά ο διαιτητής που ήταν κοντά επέλεξε να το δώσει.
Όσο του χοκλορντ πέρι πούστηδων, νταξ, απόπατος.
Το πέναλτι είναι αμφισβητούμενο αλλά ο διαιτητής που ήταν κοντά επέλεξε να το δώσει.
Ε τα αγγλακια που πήγαν τελικό με τον παπαπετρου. Ωραίος και ο μαύρος γιαννακοπουλος. Γέλασα παρά πολύ χθες…. Έρχεται η τιμωρία την Κυριακή και θα είναι πιο γλυκό στην έδρα τους με τον κόσμο τους.
Όσοι δεν γουστάρουμε τους Εγγλέζους δεν έχει να κάνει με αποικιοκρατιες,πολέμους κλπ.τότε θα είχαμε τρελο θέμα με τα πάντσερ ,τους μακαρονάδες τα γαλλακια κλπ κλπ.
Θέμα έχουμε με την νοοτροπία τους ότι είναι το ποδόσφαιρο, ότι έχουν τους καλύτερους παίχτες ότι είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι και πάει λέγοντας. Chuba Akpom likes this post…
Όσον αφορά τον τελικό σίγουρα οι Άγγλοι θα έχουν την ορμή από τον κόσμο το κίνητρο να γράψουν ιστορία την διαιτησία ενδεχομένως αλλά αν υπάρχει μια ομάδα που είναι διαχρονικά ο μάστερ της κηδείας είναι οι Ιταλοί
It’s not coming home it’s coming to Rome που λένε και στο χωριό μου .
Παρατήρηση. Η ζέστη και η καραντίνα 2 χρόνια σας έχει βαρέσει μάγκες . Να μαλώνουμε αν ο σαββιδης είναι καλός ή κακος άντε να το δεχτώ. Για το σκούφος vs terrorist επίσης. Για το αν κάνει ή όχι ο αβαρελ που πήραμε για επιθετικό. Αλλά για το Δανία Αγγλία κ ν λέτε ο ένας τον άλλον γαύρο (υπέρτατη βρισιά ) εεε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Όσοι δεν γουστάρουμε τους Εγγλέζους δεν έχει να κάνει με αποικιοκρατιες,πολέμους κλπ.τότε θα είχαμε τρελο θέμα με τα πάντσερ ,τους μακαρονάδες τα γαλλακια κλπ κλπ.
Θέμα έχουμε με την νοοτροπία τους ότι είναι το ποδόσφαιρο, ότι έχουν τους καλύτερους παίχτες ότι είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι και πάει λέγοντας. Chuba Akpom likes this post…
Όσον αφορά τον τελικό σίγουρα οι Άγγλοι θα έχουν την ορμή από τον κόσμο το κίνητρο να γράψουν ιστορία την διαιτησία ενδεχομένως αλλά αν υπάρχει μια ομάδα που είναι διαχρονικά ο μάστερ της κηδείας είναι οι Ιταλοί
It’s not coming home it’s coming to Rome που λένε και στο χωριό μου .
Παρατήρηση. Η ζέστη και η καραντίνα 2 χρόνια σας έχει βαρέσει μάγκες . Να μαλώνουμε αν ο σαββιδης είναι καλός ή κακος άντε να το δεχτώ. Για το σκούφος vs terrorist επίσης. Για το αν κάνει ή όχι ο αβαρελ που πήραμε για επιθετικό. Αλλά για το Δανία Αγγλία κ ν λέτε ο ένας τον άλλον γαύρο (υπέρτατη βρισιά ) εεε η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Δεν με ξερεις για να ξερεις αν ξερω τον Δουμα (εκει κολλαει το wiki και οχι το πως επελεξες nick που ποσως με ενδιαφερει). Αλλα για να προσθετεις το μυγιαγγιχτος προφανως ξερεις καλυτερα απο αντιλογο.Luigi Vampa έγραψε:Τόσο γνωστό είναι δηλαδή κ το εξέλαβες ως ειρωνικό;
Αλλη φορα θα τα γραφω στην καθαρευουσα. Ας βρισκοσουν κι εσυ σε τελικο στην εδρα ομαδας με τη χθεσινη αβαντα να σε εβλεπα τι θα εγραφες.Immemoric έγραψε:Κατ'αρχήν είναι γελοίο να κατηγορούμε εμείς Έλληνες τους Άγγλους για βουτηχτές. Εμείς, της εθνική Ελλάδος του Καραγκούνη, του Γιαννακόπουλου και του Αλέκου Αλεξανδρή. Γενικότερα το βουτηχτηλίκι ανθεί στην Μεσόγειο, και λιγότερο στις βόρειες χώρες.
Οσο για τη φωτο, με επεισες. Ηταν και κοκκινη στο Δανο. Αλεξανδρη μου εσυ σουπερ σταρ
Δηλαδή είναι ή καθαρεύουσα ή πούστηδες, δεν έχει τίποτα ενδιάμεσα.
Που αλλού έδωσε αβάντα ο διαιτητής?
Κανείς δεν μπορεί να σε πείσει για τίποτα εσένα. Τα ξέρεις όλα.
Τρελή προκατάληψη και τσουβαλιασμα ε. Οι "Έλληνες" και οι "Άγγλοι". Και επειδή βουτάνε στην Ελλάδα δεν μπορούμε να πούμε ότι βουτάνε και στην Αγγλία γιατί εμείς βουτάμε περισσότερο (?!?!?!?!).Immemoric έγραψε:Κατ'αρχήν είναι γελοίο να κατηγορούμε εμείς Έλληνες τους Άγγλους για βουτηχτές. Εμείς, της εθνική Ελλάδος του Καραγκούνη, του Γιαννακόπουλου και του Αλέκου Αλεξανδρή. Γενικότερα το βουτηχτηλίκι ανθεί στην Μεσόγειο, και λιγότερο στις βόρειες χώρες.
Έχουμε φάει ορθολογισμό της παράγκας αμασητο τόσα χρόνια τελικά ...
Ε μα τι να κάνουμε, κάποια πράματα έτσι είναι ρε συ άστραλ. Όχι οτι δεν βουτάνε κ Άγγλοι. Αλλά γενικότερα εκεί είναι πιο κατακριτέο και δεν βουτάνε στον βαθμό που βουτάνε στην Μεσόγειο ή στην Λατινική Αμερική. Σύγκρινε αγγλικό παιχνίδι με ελληνικό. Υπάρχει τεράστια διαφορά.
Μα δεν παραδεχτηκα πως με επεισες;Immemoric έγραψε:Δηλαδή είναι ή καθαρεύουσα ή πούστηδες, δεν έχει τίποτα ενδιάμεσα.
Πως αλλιως να το γραψω πως δεν τα ξερω ολα;
Τι να σου πει το βιντεο οταν υπαρχει μια φωτογραφια. Βαρουχας.
Και εννοειται πως απο τη δευτερη αβαντα αρχιζει να μετραει η "βοηθεια".
Απο το Σεπτεμβρη να μη μας λες αλλα ομως...
Οσο για τις βουτιες, μπορει να μην την υποστηριζα, αλλα δεν θυμαμαι τετοια φαση υπερ της Ελλαδας το 2004.
Για δείξε μας το βίντεο από αυτή την γωνία, γιατί εγώ δεν το είδα.
Είπα εγώ ότι η Ελλάδα ευνοήθηκε διαιτητικά στο Euro 2004?
Είπα εγώ ότι η Ελλάδα ευνοήθηκε διαιτητικά στο Euro 2004?
Μπρο αν το 5 με τα κόκκινα καθόταν εκεί έτσι όπως είναι στην φωτό Από Προχθές το βράδυ και το 10 έτρεχε τώρα και καρφωνόταν πάνω του,τι διαφορετικό θα έδειχνε η φωτογραφία;
Μπαλα βλέπουμε ως μεγάλες μπαλαδοφατσες όλοι μας. Δε θα σκεφτώ αν είμαι Έλληνας η Άγγλος πριν πω τη γνώμη μου για τη βουτιά του Στέρλινγκ, ούτε πόσο καλός παίκτης είναι γιατί μου φαίνεται άσχετο με τη συγκεκριμένη φάση.Immemoric έγραψε:Ε μα τι να κάνουμε, κάποια πράματα έτσι είναι ρε συ άστραλ. Όχι οτι δεν βουτάνε κ Άγγλοι. Αλλά γενικότερα εκεί είναι πιο κατακριτέο και δεν βουτάνε στον βαθμό που βουτάνε στην Μεσόγειο ή στην Λατινική Αμερική. Σύγκρινε αγγλικό παιχνίδι με ελληνικό. Υπάρχει τεράστια διαφορά.
Φυσικά και υπάρχει διαφορά στα πρωταθλήματα αλλά μιλάω μόνο για τη συγκεκριμένη φάση και τον συγκεκριμένο παίκτη , αλλιώς θα χάωσει εντελώς η κουβέντα.
Χθες στο live , ο guardian έγραφε ότι δεν είναι και το BBC ότι είναι. Go figure, που λένε και στο Buckingham.