Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
invincible

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από invincible »

rainmaker έγραψε:Τρεις λαλούν και δυο χορευουν. Γιατί θιχτηκες τόσο;

Τόσο καιρό δε λέμε εδώ μέσα μην αναπαράγετε Πετρουλάκη;

Δεν είπα εσύ να ντρέπεσαι. Είπα όλοι μας να ντρεπόμαστε όταν καθόμαστε και ακούμε αυτούς.

Το ίδιο λέμε και για μετροκωλις.

Δε θα ξεκινάμε απ' τα βασικά πάλι.

Τζοσουα εμένα περνάει λίγο απ' το μυαλό αυτό.

Αλλά εγώ πάλι είμαι βέβαιος ότι απ' το Δεκέμβρη και μετά πάλι με 2 στόπερ θα παίζουμε οπότε το βρισκω αριθμητικά οκ.
Αυτά που σου λέει ο Μπασκερός δεν τα είπε ο Πετρουλάκης του τα είπε ο Στεργιάδης ο οποίος κάνει ρεπορτάζ πολύ καλό και συνεργάζεται και με άλλους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ που δουλεύουν σε άλλα ράδιο και εφημερίδες και σαιτ.

Λεεί τώρα γίνονται συζητήσεις για ανανέωση Ελ Καντουρί ως το 2023!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

rainmaker έγραψε:Τέσσερις μέρες έμειναν.

Και για το ξεσκαρταρισμα και για τις προσθήκες.

Ε του πουστη θα έχουμε εξελιξεις
Άντε καλά να τα πω γιατί θα σκάσω.
Αν είναι να γίνουν κινήσεις, απλά για να ακουστούν τα ονόματα και να λέμε μπράβο ρε για το ντεμαραζ, πάμε να τα πάρουμε όλα, εμείς θα πάρουμε το κύπελλο ΟΥΕΦΑ κλπ, καλύτερα να μην γίνει τίποτα.

Αν είναι να έρθουν επιλογές, που θα βοηθήσουν σε βάθος χρόνου (το τονίζω αυτό γιατί σε εμάς έρχεται ένας παίζει 10 λεπτά καλά τον θυμόμαστε σούπερ και έρχεται άλλος και σε 20 λεπτά τον έχουμε βγάλει κουτσό, τυφλό κλπ) και θα παίξουν ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ, μακάρι να έρθουν.
Δεδομένων των συνθηκών και αντιλαμβανόμενος αυτό που συμβαίνει κι ακούγεται, στον περίγυρο μετά από έναν, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌ αποκλεισμό, από '"θεωρητικά" ανώτερη ομάδα, εκτιμώ ότι δύσκολα θα γίνει κάτι που θα ευχαριστήσει άπαντες. Μάλλον θα συνεχιστεί η κατηφεια.

Γω θα έριχνα όλα τα ζάρια στην χειμερινή περίοδο των μεταγραφών ξεκάθαρα, για πολλούς λόγους.

Στάλθηκε από SM-N975F
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ και ινγκασον θα έδινα και Γιαννούλη θα έδινα μιας και δε προκριθηκαμε.

Και οι δύο καλοί παίκτες ειδικά ο δεύτερος αλλά δεν νομίζω ότι η παρουσία τους θα μας εκτοξεύσει, ούτε νομίζω ότι η αποχώρηση θα μας διαλύσει.αρκει βεβαίως να γεμίσουμε σωστά το ρόστερ και να ξέρουμε τι παίζουμε ειδικά εν ελλαδι . Όχι όπως μέχρι τώρα.

Στο σενάριο αυτό βάζεις τουλάχιστον 13 μυρια στα ταμεία και κανεις 4 μεταγραφαρες.

Ζητάω πολλά όμως λίγο πριν την εκπνοη
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

bersekeros έγραψε:Στο τέλος δε θα τολμάμε να λέμε από ποιό μέσο είναι οι πληροφορίες που κυκλοφορούν.

Βάλτε κανόνες και απαγορέψτε, επιπλέον ΜΜΕ πέρα από αυτά που έχετε βάλει.

Μέχρι τότε...
Υπάρχει black list χρόνια τώρα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

bersekeros έγραψε:Στο τέλος δε θα τολμάμε να λέμε από ποιό μέσο είναι οι πληροφορίες που κυκλοφορούν.

Μέχρι τότε...
Μπερσεκερε σου εξήγησα ότι δεν αφορούσε εσένα προσωπικα και συνεχίζεις να το παίζεις θιγμένος.

Κοφτο τωρα έχουμε και άλλα θέματα να ασχοληθούμε εκτος απο σενα

Σιγά μη βγάλουμε και διάταγμα για να μη καίτε εσείς τον εγκέφαλό σας με Πετρουλάκη που έχει πει τα ανελέητα παραμύθια τόσα χρονια

Σε μια πόλη που αγεται και φέρεται από μυθομανεις γελοίους για λίγα κλικ οφείλουμε όλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί τι αναπαράγουμε.

Και αυτές τις ιστορίες για τα δικαιώματα και τις ελευθεριες κοίτα να τις εφαρμόσεις σε τομείς που μετράνε όχι σε μπαρουφες
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

invincible έγραψε:
rainmaker έγραψε:Τρεις λαλούν και δυο χορευουν. Γιατί θιχτηκες τόσο;

Τόσο καιρό δε λέμε εδώ μέσα μην αναπαράγετε Πετρουλάκη;

Δεν είπα εσύ να ντρέπεσαι. Είπα όλοι μας να ντρεπόμαστε όταν καθόμαστε και ακούμε αυτούς.

Το ίδιο λέμε και για μετροκωλις.

Δε θα ξεκινάμε απ' τα βασικά πάλι.

Τζοσουα εμένα περνάει λίγο απ' το μυαλό αυτό.

Αλλά εγώ πάλι είμαι βέβαιος ότι απ' το Δεκέμβρη και μετά πάλι με 2 στόπερ θα παίζουμε οπότε το βρισκω αριθμητικά οκ.
Αυτά που σου λέει ο Μπασκερός δεν τα είπε ο Πετρουλάκης του τα είπε ο Στεργιάδης ο οποίος κάνει ρεπορτάζ πολύ καλό και συνεργάζεται και με άλλους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ που δουλεύουν σε άλλα ράδιο και εφημερίδες και σαιτ.

Λεεί τώρα γίνονται συζητήσεις για ανανέωση Ελ Καντουρί ως το 2023!
Αμφιβάλλω αν γνωρίζει ότι ο Στεργιάδης είναι συνεργάτης του Πετρουλάκη στο focus fm που ανήκει στο Βελλόπουλο.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

GoMaRoS έγραψε:

Μέχρι τότε...
Υπάρχει black list χρόνια τώρα
Την ξέρω την blacklist , είναι στους κανόνες του φόρουμ, ούτε ο Πετρουλάκης είναι σε αυτήν ούτε το Metropolis.

Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε...

Ούτε κι εγώ έχω όρεξη να ασχολούμαι με τον καθένα...και δεν εννοώ εσένα Gomaros.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Πέμ 01 Οκτ 2020, 16:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

GoMaRoS έγραψε:Για στόπερ μας υπάρχει ενδιαφέρον εδώ και καιρό και μπορεί να πουληθεί

Ο Χαφ δεν έπαιζε δανεικός στην Γαλλία αλλά στην Γερμανία
Grujic
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

invincible έγραψε:Δεν θα πουλήσουν τον Γιαννούλη τώρα πιστεύω τον χειμώνα μπορεί τώρα δεν νομίζω. Θα πουλήσουν τον Ινγκανσον και θα δώσουν παιχνίδια στον Κρεσπο και Μιχάι περισσότερα. Γενικά στόχος είναι φέτος να μαζέψουμε πονταλάκια στο europa. Πάνε μία φορά ρε ΠΑΟΚ ως τους 16 κάνε μία πορεία καλή. Βγάλε τα 15εκ. που έχασες από τους ομίλους του τσουλου με μία καλή πορεία στο europa.

Ποιος είναι αυτός ο χαφ που πέρσι ήταν δανεικός στην Γαλλία από την Πρεμιερ δεν μπορεί να βρει κανείς ? Seaman ?
3 μόνο περιπτώσεις έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ο Fousseni Diabaté της Λέστερ που έκλεισε όμως πριν Λίγες μερες στην Τραμπζονσπόρ,
Ο πιτσιρικάς Melvin Sitti της Νόριτς που όμως έκλεισε στην Μπέβερεν και
Ο Anwar El Ghazi της Villa, που είχα ένα προαίσθημα για αυτόν και έγραψα σχετικά χτες

https://www.transfermarkt.com/anwar-el- ... ler/183720
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 01 Οκτ 2020, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

πακετο με Φιρμινο :D
Άβαταρ μέλους
invincible

Είπε ο Στεργιάδης είπε ότι γίνεται αγώνας δρόμου να αποκτήσει έναν ΧΑΦ και έναν μέσοεπιθετικο μέχρι το τέλος και θα φύγουν και θα πουληθούν φυσικά κάποιοι.

Για τον ΧΑΦ είπε ότι θέλει να τον κλείσει ο ΠΑΟΚ και έχουν μπει μάλιστα κάποιες ομάδες από Ιταλία. Seaman λες Anwar El Ghazi θα σε κεράσω ! :pano:
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Αυτος ο Στεργιαδης (που τον ακουω πρωτη φορα) εχει πιασει ποτε μεταγραφη; Δουλευει σε καποιο σαιτ;
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Ρε συ invincible, ο admin μας είπε να προσεχουμε τι αναπαράγουμε... :lol:

Ο Στεργιάδης είναι συνεργάτης του Πετρουλάκη στο Focus Fm, ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
invincible

ron-swanson έγραψε:Αυτος ο Στεργιαδης (που τον ακουω πρωτη φορα) εχει πιασει ποτε μεταγραφη; Δουλευει σε καποιο σαιτ;
Έπιασε πρώτος του Σβααπ.

Εγώ όλους τους ακούω πάντως...
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

seaman έγραψε:
invincible έγραψε:Δεν θα πουλήσουν τον Γιαννούλη τώρα πιστεύω τον χειμώνα μπορεί τώρα δεν νομίζω. Θα πουλήσουν τον Ινγκανσον και θα δώσουν παιχνίδια στον Κρεσπο και Μιχάι περισσότερα. Γενικά στόχος είναι φέτος να μαζέψουμε πονταλάκια στο europa. Πάνε μία φορά ρε ΠΑΟΚ ως τους 16 κάνε μία πορεία καλή. Βγάλε τα 15εκ. που έχασες από τους ομίλους του τσουλου με μία καλή πορεία στο europa.

Ποιος είναι αυτός ο χαφ που πέρσι ήταν δανεικός στην Γαλλία από την Πρεμιερ δεν μπορεί να βρει κανείς ? Seaman ?
3 μόνο περιπτώσεις έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ο Fousseni Diabaté της Λέστερ που έκλεισε όμως πριν Λίγες μερες στην Τραμπζονσπόρ,
Ο πιτσιρικάς Melvin Sitti της Νόριτς που όμως έκλεισε στην Μπέβερεν και
Ο Anwar El Ghazi της Villa, που είχα ένα προαίσθημα για αυτόν και έγραψα σχετικά χτες

https://www.transfermarkt.com/anwar-el- ... ler/183720
Έπαιζε πέρσι δανεικός στη Γαλλία αυτός που λες; Δε δείχνει κάτι τέτοιο το transfermarkt
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”