Μεταγραφές Χειμώνα 2020
- ΑποστόληςΑ
-
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020
Εντουάρντο Κορνατσίνιjoshua έγραψε:Οπως φαινεται μεταγραφη γιοκ,τουλαχιστον ας ανακοινωθει αντικαταστατης του Μπρανκο να φανει οτι κατι κινειται...
Αδυνατω να καταλάβω τι εννοούν μερικοί.
Γράφουν κάποιοι ότι η ομάδα έκλεισε τον κύκλο της,να γίνει ανανέωση της ομάδας και άλλα ωραία.
Για ποια ανανέωση μιλάτε?
Γιατί ανανέωση δεν σημαίνει να κάνω 3-4 μεταγραφές αλλά να αλλάξω τον κορμό της ομάδας.
Δηλαδή πιστεύετε κάποιοι ότι γυρίσαμε πάλι στις εποχές που θα πρέπει να κάνουμε διψήφιο αριθμό μεταγραφών?
Οκ η ομάδα όπως σχεδόν κ όλες οι ομάδες στον κόσμο ίσως χρειάζεται κάποιες προσθήκες σε κάποιες θέσεις για να ανέβει άλλο ένα επίπεδο... αλλά άλλο αυτό και άλλο να μιλάμε για ριζική αλλαγή ή ότι η ομάδα έκλεισε τον κύκλο της
Και όποιος έχει αντίρρηση επ αυτού ας δει ποιοι είναι οι 15 πρώτοι σε συμμετοχές στην ομάδα
Γράφουν κάποιοι ότι η ομάδα έκλεισε τον κύκλο της,να γίνει ανανέωση της ομάδας και άλλα ωραία.
Για ποια ανανέωση μιλάτε?
Γιατί ανανέωση δεν σημαίνει να κάνω 3-4 μεταγραφές αλλά να αλλάξω τον κορμό της ομάδας.
Δηλαδή πιστεύετε κάποιοι ότι γυρίσαμε πάλι στις εποχές που θα πρέπει να κάνουμε διψήφιο αριθμό μεταγραφών?
Οκ η ομάδα όπως σχεδόν κ όλες οι ομάδες στον κόσμο ίσως χρειάζεται κάποιες προσθήκες σε κάποιες θέσεις για να ανέβει άλλο ένα επίπεδο... αλλά άλλο αυτό και άλλο να μιλάμε για ριζική αλλαγή ή ότι η ομάδα έκλεισε τον κύκλο της
Και όποιος έχει αντίρρηση επ αυτού ας δει ποιοι είναι οι 15 πρώτοι σε συμμετοχές στην ομάδα
Το θέμα είναι ότι δεν έφυγε κανένας. Κ για αυτό εγώ προσωπικά είμαι χαρούμενος ειδικότερα που έμεινε ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ. Αριθμητικά ένας δανεικός χωράει. Ο ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ μπορεί να βοηθήσει σαν εναλλακτική του γιαννουλη στα μπακ. Τώρα 2 είναι οι θέσεις στο μυαλό μ που χωράει δανεικός. Αριστερό στόπερ και Σέντερ φορ να έχει έναν στον πάγκο για αλλαγή και να μπορεί να παίξει με 2. Αριστερό στόπερ όσο είναι τραυματίας ο ΚΡΕΣΠΟ μπορεί να βολευτείς με ΒΑΡΕΛΑ σαν βασικό και ίσως πόντους αν μπορέσει ή έστω μιχαηλιδη για τα εύκολα ματς. Άντε πάρε έναν ακόμα επιθετικό και εγώ θα είμαι υπερευχαριστημένος. Αν δεν πάρεις πάλι τπτ δεν χάλασε και ο κόσμος...
Σταδιακη ανανεωση αδερφε. Πχ σε καιριες θεσεις οπως του Μαου, θες πλεον μεγαλη αναβαθμιση. Στο δεξι ακρο θες παικτη γιατι πισω απο τον Ματος το χαος. Στον επιτελικο θες τον νεο Μπισε. Οποτε να 3 θεσεις που θες μεταγραφες σιγουρα
- ΑποστόληςΑ
Άντε να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος για να σας υπενθυμίσω τι έγραφαν κάποιοι μετά βεβαιότητος.
- sakis_the_fraud
Θεωρω οτι το παλευουν για φορ, αλλιως θα εδιναν δανεικο και τον Γαιτανιδη;
Sent from my LG-G6 using Tapatalk
Sent from my LG-G6 using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
-
Το υπάρχον υλικό για το επίπεδο της σούπερ λιγκ είναι πολύ καλό.
Για ένα κράτος όπου τα πάντα θα κρίνονταν μόνο στο χορτάρι, τίμια και καθαρά, με το υλικό αυτό τους είχαμε όλους άνετα.
Απλά, μέσα σε αυτό τον πόλεμο εκτός χόρτου, θα έπρεπε να έχουμε δύο προσθήκες δανεικών για να το διασφαλίσουμε και φέτος. Υπό αυτό το πρίσμα εκτιμώ ότι είναι αναγκαία η προσθήκη.
Για ένα κράτος όπου τα πάντα θα κρίνονταν μόνο στο χορτάρι, τίμια και καθαρά, με το υλικό αυτό τους είχαμε όλους άνετα.
Απλά, μέσα σε αυτό τον πόλεμο εκτός χόρτου, θα έπρεπε να έχουμε δύο προσθήκες δανεικών για να το διασφαλίσουμε και φέτος. Υπό αυτό το πρίσμα εκτιμώ ότι είναι αναγκαία η προσθήκη.
- Mitsospaoki4
- Moderator
ας τον βοηθησει και λιγο ο αμπελ οπως εκανε ο λουτσος με αλλους για αυτο ειναι ο προπονητηςDemir έγραψε:Το πιο σοβαρό της υπόθεσης είναι ότι μας έμεινε -μάλλον- ο στοχ ...
- invincible
Εμένα μου κάνει εντύπωση που έλεγε ο Μπρανκο θα γίνουν πωλήσεις δανεισμοί και μονο τον Γαιτανίδη δώσαμε δανικό.
Ψάχνουν για σεντερ μπακ δανικό γιατί ο Κρέσπο δεν ξέρω τι έπαθε ... αλλά πάλι και αυτό για να γίνει θα πρέπει ο Μιχαι να πάει δανικός κάπου

Ψάχνουν για σεντερ μπακ δανικό γιατί ο Κρέσπο δεν ξέρω τι έπαθε ... αλλά πάλι και αυτό για να γίνει θα πρέπει ο Μιχαι να πάει δανικός κάπου